- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.101
Benimde ne zaman gideceğime hala karar veremedik.Gidemeden doğurmazsak iyidir.Gerçe benim daha çook günüm var.Dün de eşimin arkadaşının eşi kızını doktorun dediği tarihten bir hafta sonra doğum yapmış.Belki sende şubatta anca doğum yaparsın diyorcanım benim gözün aydın rabbim kuzunu analı babalı sağlıkla büyütsn
inş en kısa zamanda küwezdnde çıkar dualarımz sizinle
ayyy ben stres yaptım acil memlekete gitmeliym sanırm
Hayırlısıyla doğdu ya canım.İnşallah biz bol bol dua edicez.Bebişin çabucak büyür de sizde evinize kavuşursunuz inşallah.teşekkür ederim cnm şuan hastanedeyim böyle kucağının boş olması çok kötü bir duygu Allahım
sağlıkla ve zamanında versin hepinizin bebişlerini
Çok zor günler atlatmışsın allah şifa versin canım.Dualarımız seninleUzun bir aradan sonra herkese merhabalar..
Oncelikle vuslat ve sirinem bebeklerinizin yasi uzun olsun saglikla kucaginiza almissiniz gozunuz aydin.. Rahatsizlanan hastaneye gidenlere sabır ve gecmis olsun diliyorum..
Bana geliince kizlar 16 gundur hastanedeydim kasilmalarim çoğaldı ve erken dogum riski nedeniyle serumla tedavi yapıldı.. Ciğer geliştirici iğneler serumlar derken bu 2 hafta çok yogun ve yorucu gecti.. En sonunda damarlarim tikanip serumlar gitmeyince ilaca geçtik.. İlaclarim çok ağır ama sabrediyorum minigim için.. Bundan sonra evde kontrol altında ve ilaç tedavisiiyle devam edeceğim.. 35 hafta dolunca ilaçlar kesilecek riskli zamanı atlatmış olacağız inşallah.. Ara ara annemden haberlerinizi aldım okuyup bana bildiriyordu :) eve gelince ilk isim sizlere bakmak oldu..
Hepinize sağlıkl günler bebeklerinizle birlikte...
buarada herkese gunaydın bızde ılk gecemızı gecırdık beraber tilkiuykusu uyudum yanı nerdeyse hıc uyumadım ama uykumda yok ne tuhaf gece bakıstık bol bol mınnosum erken geldıgınden cok uyuyor.bugun fotograf eklemeye calısıcam bazı arkadaslar mınıgımı merak etmısler.bırde bugun sezeryan dıkıslerım alınıcak.hala acı var buarada kolay kolay gecmıycek heralde
slm kızlar şuan hastanedeyim bugün sabah 9da sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim.36 haftalık 2566 gr doğdu...şuan küvezde durumu iyiye gidiyor ama neolur bize dua edin...
canımm çok sevindim gözün aydın senin bebişte aceleci çıktı:)
bu arada bu site sinir ediyo beni çok yavaş ve alıntı yapmadan bişey yazamıyorum.
slm kızlar şuan hastanedeyim bugün sabah 9da sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim.36 haftalık 2566 gr doğdu...şuan küvezde durumu iyiye gidiyor ama neolur bize dua edin...
canım benim gözün aydın rabbim kuzunu analı babalı sağlıkla büyütsn
inş en kısa zamanda küwezdnde çıkar dualarımz sizinle
ayyy ben stres yaptım acil memlekete gitmeliym sanırm
Günaydın kızlar bende uykusuz dönüp durulan bi gece sonunda erkenden kalktım aslında hava tam uyku havası karanlık, soğuk, karlı...
Gece çok yağmur yağdı şimşekler çaktı rüzgar uğuldayıp durdu zaten biraz ağrım vardı uyukluyodum korkudan olan uykum da dağıldı
Son günlerimde uyuyabilsem de doğumdan sonra dinç olsam daha iyi olurdu ama ne mümkün
Bu arada dün doktor sularımın azalmaya başladığınıve bebeğin başının da aşağı indiğini söyledi zaten 2 cm açılma ve yumuşama da varmış çok olumlu konuştu, normal doğum için engel hiçbişey gözükmüyo epidurali de bebek açısından önermedi bana bol bol moral verdi
Hastanenin doğum sonrası yatış katını çıkıp gezdik odalarını beğendim doğurmuşken naz yapıp yatıp dinlenirim ben burda dedim
teşekkür ederim cnm darısı başınıza sağlıkla gelir vinşallh zamanında...gideceğiniz yere bir an önce gidin beklemeyin...belli olmuyor bu bebişlere
secılllllllllllllll
gozun aydın canım..
senın bebek acele ettı..duramadı 2-3 hafta daha...
normal dogum neden olmadı secıllll
hersey normal gıdyordu oysa....
nedn sezeryan yaptı doktorun..
allah bebişine saglık versın.ömürlü olsun canım...
amin canım inş yaw bi hafta daha gidemiyorum bennnnn ayy ben bi annemi arayım olmadı babam işyerinden izin alıp haftaiçi gelip götürsn bennnniiiiii
secilll canım melegın gelmıs gözün aydın Rabbım analı babalı büyütsün.üzülme sakın küvezde diye.onların ıyılıgı ıcın napalım acelecı cıktı mınıklerımız.ben küvezdeyken gunde3 kere emzırmeye gırıyordum.bırde gıremedıgım dıger ogunler ıcın süt sagıyordum bırakıyordum.oyle bıımkanın varsamutlaka yap.bırde sütün kesilmesinhemen sagmaya basla evdebaslarda az az gelıyo ama sonra artıyo sakın pes etme.insallah sende benımgıbı kucagına en kısa zamanda alırsın bebişini buarada üzülme cok yanında degıl diye Allahkorusun sütün kesılır bizim bebişlerimizin daha cokihtiyacı var anne sütüneaceleci cıktılar cünku
canımm çok sevindim gözün aydın senin bebişte aceleci çıktı:)
bu arada bu site sinir ediyo beni çok yavaş ve alıntı yapmadan bişey yazamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?