- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.081
slm kızlar şuan hastanedeyim bugün sabah 9da sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim.36 haftalık 2566 gr doğdu...şuan küvezde durumu iyiye gidiyor ama neolur bize dua edin...
slm kızlar şuan hastanedeyim bugün sabah 9da sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim.36 haftalık 2566 gr doğdu...şuan küvezde durumu iyiye gidiyor ama neolur bize dua edin...
Aaa topiğimizde bi aceleci bebiş daha... çok geçmiş olsun gözünaydın inşallah bebişin de hayırlısıyla çabucak küvezden çıkar
teşekkür ederim cnm inşallah sizin bebekleriniz zamanında gelirde böyle kucağınız boş beklemezsiniz..çok geçmiş olsun öncelikle Allah analı babalı büyütsün. İnşallah biran önce evine gelir bebişin. sağlıklı uzuuuunnn ömür versin Allah. bizim bebişler pek bi aceleci.yeni yılı bekleyemediler. aralıkta doğup 1 yaş büyük olmaya çalışıyolar galiba
Ay bir aceleci minik daha ne hızlı çıktı bizim ufaklıklar ya.. Ben daha izne ayrılmadım sizlerin doğum haberlerini aldıkca aman doğurmadan bıraksam şu işi diye geçiyor aklımdan sürekli
Seçil umarım sende vuslat ve şirvan gibi bir an evvel güzel haberlerini paylaşırsın bizlerle. Geçmiş olsun minik bebeğin ve ailenle birlikte upuzun güzel günler geççirmen dileklerimle
teşekkür ederim cnm şuan hastanedeyim böyle kucağının boş olması çok kötü bir duygu Allahım
sağlıkla ve zamanında versin hepinizin bebişlerini
allah bağışlasın seçil. yawrun aceleci çıkmış. hiç merak etme Allahın izniyle öyle bir toparlarki kendini. ve lütfen kendini üzme. nacizane tavsiyem göğüslerin boş olsada elektrikli pompa ile sağmaya başla. 1 damla bile gelmese pes etme. çünkü bebiş küvezden çıkacak ve sütüne ihtiyacı olacak. cuk cuk emmek isteyecek.
teşekkür ederim cnm inşallah sizin bebekleriniz zamanında gelirde böyle kucağınız boş beklemezsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?