2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anneler

bende inşallah şubat annesi olacağım...şubat anneleri olarak sizlerin doğumlarınızıda takip ediyoruz.bu bebekler pek aceleci bu sene sabırsız sabırsız davranıyorlar

bebeklerini kucaklarına alanlar sağlıkla mutlulukla büyütsünler inşallah.rahatsızlanan arkadaşlarada sağlık ve sabırlar diliyorum.bebişleriniz biran önce size gelmek istiyor anlaşılan ama beklesinler

Selam kızlar geçmişi hızlı hızlı okudum cevap yazıcaktım ama kk gitti giremiyorum bikaç saattir

Shecer cat canım inşallah eşin izin alır yada bi şekilde gidersin ailenin yanına
Bulut çok geçmiş olsun biraz daha durur inşallah bebişin
Gülşen canım doktor ziyaretin iyi geçmiş gözün aydın bakalım kısmet haftaya
Dilekçim geçmiş olsun oğluşuna
Şirvan hadi gözünaydın mutluluğun tam olmuş şimdi Elif bebeği kokla bizim için de
Lal sana da geçmiş olsun neyseki bugüne kadar durmuş bebişin inşallah biraz daha sabreder
Belgün canım maşallah kızımıza tocaman olmuş

34 günüm kaldı inanamıyorum yahu:) Normal doğum düşünüyorum ve doktorum 12-19 Ocak arasını muhtemel doğum tarihlerim olarak verdi bakalım, çok heycanlııı

Bizde öğleden sonra doktora gittik yine çatı muaynesi oldum yine canım yanmadı rahat geçti
2 cm açılmam varmış ve rahimağzı iyice yumuşamış 2-3 gün bişey olmiycak gibi ama doğumun başlaması yakınlaşmış haftaya gelir gibi gözüküyo ama yine de belli olmaz tetikte olun dedi
doktorun muaynesinden sonra kanla karışık akıntı gelmeye başladı o da normalmiş endişelenicek bişey yok o bi süre devam edebilir dedi
yürüyüş yapmaya devam etmemi, hergün muhakkak sıcak duş almamı söyledi bunlar normal doğum için gerekli açılmayı sağlamaya yardımcıymış
haftaya perşembeye gün verdi o zamana kadar doğurmassan perşembe gel tekrar bakıcaz dedi açıklığın 4cm olunca elimden kurtulamassın yatırıcaz dedi
doğumun detaylarını uzun uzun konuştuk içim rahatladı gibi bakalım
ewe gelince mobilyalarımı silmeye başladım yavaş yavaş anca şifonyeri bitirebildim bu hızla

slm kızlar şuan hastanedeyim bugün sabah 9da sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim.36 haftalık 2566 gr doğdu...şuan küvezde durumu iyiye gidiyor ama neolur bize dua edin...

slm kızlar şuan hastanedeyim bugün sabah 9da sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim.36 haftalık 2566 gr doğdu...şuan küvezde durumu iyiye gidiyor ama neolur bize dua edin...

Aaa topiğimizde bi aceleci bebiş daha... çok geçmiş olsun gözünaydın inşallah bebişin de hayırlısıyla çabucak küvezden çıkar

çok geçmiş olsun öncelikle Allah analı babalı büyütsün. İnşallah biran önce evine gelir bebişin. sağlıklı uzuuuunnn ömür versin Allah. bizim bebişler pek bi aceleci.yeni yılı bekleyemediler. aralıkta doğup 1 yaş büyük olmaya çalışıyolar galiba

teşekkür ederim cnm inşallah sizin bebekleriniz zamanında gelirde böyle kucağınız boş beklemezsiniz..

Ay bir aceleci minik daha ne hızlı çıktı bizim ufaklıklar ya.. Ben daha izne ayrılmadım sizlerin doğum haberlerini aldıkca aman doğurmadan bıraksam şu işi diye geçiyor aklımdan sürekli

Seçil umarım sende vuslat ve şirvan gibi bir an evvel güzel haberlerini paylaşırsın bizlerle. Geçmiş olsun minik bebeğin ve ailenle birlikte upuzun güzel günler geççirmen dileklerimle

teşekkür ederim cnm Allah hepimize ailemizle mutlu sağlıklı uzun ömürler nasip etsin bebeklerimize sağlık versin

teşekkür ederim cnm şuan hastanedeyim böyle kucağının boş olması çok kötü bir duygu Allahım
sağlıkla ve zamanında versin hepinizin bebişlerini

amin canım inşallah hepimiz vakitlice doğururuz kendini üzmemeye çalış bebeğin sağlıklı sonuçta yakında kucağına gelicek sana ve sütüne ihtiyacı olacak
canım bide vaktin ve enerjin olduğu zaman; zaten risliydin ne oldu da acil sezeryana alındın, ağrın varmı nasılsın nasıl geçti?.. biraz bahsedebilirmisin

allah bağışlasın seçil. yawrun aceleci çıkmış. hiç merak etme Allahın izniyle öyle bir toparlarki kendini. ve lütfen kendini üzme. nacizane tavsiyem göğüslerin boş olsada elektrikli pompa ile sağmaya başla. 1 damla bile gelmese pes etme. çünkü bebiş küvezden çıkacak ve sütüne ihtiyacı olacak. cuk cuk emmek isteyecek.

teşekkür ederim cümlemizin evlatlarını Allah bağışlasın...okadar korkuyorumki ona bişii olacak die...teşekkür ederim cnm tavsiyelerin için

canım benim gözün aydın rabbim kuzunu analı babalı sağlıkla büyütsn
inş en kısa zamanda küwezdnde çıkar dualarımz sizinle

ayyy ben stres yaptım acil memlekete gitmeliym sanırm

Secilcim gözün aydın insallah tez zamanda seninde yavrun gelir eve. Ben cok mutlu oluorum doğum habelerini aldıkca. Bi yandan keske benımkıde gelse diorum.

Allah hepimizin yardımcısı olsun ınsallah

teşekkür ederim cnm inşallah sizin bebekleriniz zamanında gelirde böyle kucağınız boş beklemezsiniz..

secılllllllllllllll
gozun aydın canım..
senın bebek acele ettı..duramadı 2-3 hafta daha...
normal dogum neden olmadı secıllll
hersey normal gıdyordu oysa....
nedn sezeryan yaptı doktorun..
allah bebişine saglık versın.ömürlü olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…