- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.121
Benimde ne zaman gideceğime hala karar veremedik.Gidemeden doğurmazsak iyidir.Gerçe benim daha çook günüm var.Dün de eşimin arkadaşının eşi kızını doktorun dediği tarihten bir hafta sonra doğum yapmış.Belki sende şubatta anca doğum yaparsın diyor
Hayırlısıyla doğdu ya canım.İnşallah biz bol bol dua edicez.Bebişin çabucak büyür de sizde evinize kavuşursunuz inşallah.
Çok zor günler atlatmışsın allah şifa versin canım.Dualarımız seninle
canım geçmiş olsun..
gözün aydın gelmiş kuzucuğun demek durmadı prensesin daha fazla
dualarımız seninle canım inş. çıkacak bebişin kuvezden
canım öncelikle geçmiş olsun ve gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün.en yakın zamanda küvezden çıkar kollarında olur inşallah miniğin.ocak bebekleri çok aceleci çıktı ya arka arkaya geliyorlar.
kızlar selselden hala bir haber yok ne yaptı acaba inşallah bebekleri ve kendisi iyidir.
denizde yok birkaçgündür oda mı doğum yaptı acaba malum bu bebekler erkenden ceeeehhhh diye geliyorlar...
canim gözün aydin,Allah anali babali saglikli büyütmeyi nasip etsin.Insallah en yakin zamanda küvezden de cikar evine getirirsin.
Bizim bebekler ocak ayini görmek istemiyorlar sanki,cok aceleciler cok.Bunlarla isimiz var bizim sabirsiz mi olacaklar ne.Benimkide eli kulaginda mi derler öyle iste,gelmek icin acele ediyor
elifcim çoğu gitmiş azı kalmış inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsn tatlım
şirvancım sanada günaydın canım ne güsel meleğinle uyudun bugün darısı bebişini bekleyen annelerin başına inş evet bencede ekle bençok merak ediyorum çünkü bebişlerimizi
dikiş yerlerinde inş bi an önce iyileşir
zapzup tatlım zamanında sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değil bence inş annelerimzn yanınada gidebiliriz bi an önce özellikle ben çünkü 36.haftaya girdim ve geriliyorum evde tek başımada olunca hakkımızda hayırlısı
burcumm nasılsn tatlım bebiş nasıl
bu site dün akşamdan beri beni de sinir etti giremedm falan ama şimdi daha iyi düne göre bence
buarada
begümmm nerdesn bi görünüyon bi kayboluyorsn alışverişi tamamlamışsn darısı hastane ve dr bulmana olsn inş
canım endişelenme yaa psikolojini zamanında doğacak diye hazırla o bir hafta daha gelmez korkma sen :))
saol şekerim iiz bizde kızımla siz nasılsınız bakalımçarşambaya gidicez dr.a daha çok var merak edip duruorum.
yaa bu arada sibel yok kaç gündür merak ettim bn yaa hergün girerdi günü de az kalmıştı.
bizde iiyiz hem doğuma hem de memlekete gitmek için ayrı ayrı şafak sayıyoruz kuzumla ayy ben arada burda gidip nst ye giriyorum ama ultrasona girmemize war randewumuz ayın 21de çatı muayenem falan war hastaneyi dolaşcaz kızımla odalara falan bakcaz senin yine az kalmış bize dha çooookkkkkk
ewet sibel de yok denizde yokkkk millet birer birer kayboluyooo
acaba bn çarşamba günü gttiğimde nts ye girermiyimki hiç bişey dememişti bana dr.m.
dün eşimin bi arkadaşının eşi doğum yapmış arabaları yokmuş bnm eşim gtürdü yanlarında falan durmuş hep bebeği görmüş nerdeyse ağlıcaktım dio çok duygulanmış benim bebeğim oldumu ben ne yapcam dio adam bnden daha duygusal oldu çıktı sanki ben değilde o hamile canım kocacım benim
slm kızlar şuan hastanedeyim bugün sabah 9da sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim.36 haftalık 2566 gr doğdu...şuan küvezde durumu iyiye gidiyor ama neolur bize dua edin...
elifim az kaldı heyecan doruktadır şimdi belkide birazda o yüzden uyuyamıyosundur
bendede bi iştah azalması vardı dr ben heyecana bağlıyorum dedi :))
benim dr da epidurali pek önermedi senin dediğin gibi bebeğin doğumu acısından zor oluyomuş biraz bazı annelerde ıkınma hissi olmuyomuş vakuma ihtiyaç duyuluyomuş vs..
kuzum 1 gün yatırıyolar normal doğumda nazı evde yapacan gibime geliyo
kaç kilo olmuş bebişin
aaaaaaayyyyyyyy şirvan çok tatlı çok güsel 41 kere maşallah
allahım sağlıkla büyümeyi nasip etsn inş
EVET CANIMMM tam bı pamuk şekerrr cok tatlı hepinize saglıkla sıhhatle dogumlar nasıp etsın Allahım hepsi cennetten bir melek
aaaaaaayyyyyyyy şirvan çok tatlı çok güsel 41 kere maşallah
allahım sağlıkla büyümeyi nasip etsn inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?