2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim cnm kızımın dualarınıza ihtiyacı var lütfen bol bol dua edin çok özlüyorum onu..

canım geçmiş olsun..
gözün aydın gelmiş kuzucuğun demek durmadı prensesin daha fazla
dualarımız seninle canım inş. çıkacak bebişin kuvezden

teşekkür edeerim cnm dualarınızı meleğimin üzerinden eksik etmeyin böle çok zor ama sağlığğı için buna katlanmalıyım.inşallah bir an önce çıkar meleğim küvözden çok özlüyorum

teşekkür ederim cnm allah inşallah sizede sıkıntısız sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.rabbim kimseyi bebeğinden uzak bırakmasın...

teşekkür ederim cnm inşallh allah size böyle şeyler yaşamadan almayı nasip eder bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder bize bol bol dua edin lütfen

bir meleğimiz daha gelmiş canım çok çok geçmiş olsun inş çabucak çıkarırlarda kavuşursun yavruna allah eşinle ve yavrunla birlikte sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inş...

Son düzenleme:

saol şekerim iiz bizde kızımla siz nasılsınız bakalımçarşambaya gidicez dr.a daha çok var merak edip duruorum.

yaa bu arada sibel yok kaç gündür merak ettim bn yaa hergün girerdi günü de az kalmıştı.

bizde iiyiz hem doğuma hem de memlekete gitmek için ayrı ayrı şafak sayıyoruz kuzumla ayy ben arada burda gidip nst ye giriyorum ama ultrasona girmemize war randewumuz ayın 21de çatı muayenem falan war hastaneyi dolaşcaz kızımla odalara falan bakcaz senin yine az kalmış bize dha çooookkkkkk

ewet sibel de yok denizde yokkkk millet birer birer kayboluyooo

acaba bn çarşamba günü gttiğimde nts ye girermiyimki hiç bişey dememişti bana dr.m.

dün eşimin bi arkadaşının eşi doğum yapmış arabaları yokmuş bnm eşim gtürdü yanlarında falan durmuş hep bebeği görmüş nerdeyse ağlıcaktım dio çok duygulanmış benim bebeğim oldumu ben ne yapcam dio adam bnden daha duygusal oldu çıktı sanki ben değilde o hamile canım kocacım benim

olabilir tatlım benim bebiş geçenlerde 1 günde sadece 1-2 kere hareket edince ben korkmuştm dr nst ye gir demişti normaldi herşey ama ebe gel arada bakalım dediği için 3-4 günde bi akşamları gidiyorum yarım saat dinliyoruz kızımın kalp atışlarını

benim eşim nasıl olur merak ediyorum bende zaten gereğinden fazla panik we duygusal eee hadi hayırlısı kusenimn eşi hanım 1 doğuruyo ben 9 doğuruyorum onunla:90: bizimkilerde öle olur sanırım

slm kızlar şuan hastanedeyim bugün sabah 9da sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim.36 haftalık 2566 gr doğdu...şuan küvezde durumu iyiye gidiyor ama neolur bize dua edin...

seçil gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün.umarım en kısa zamanda küvezden çıkar minik Ela ve evinize dönersiniz.dualarım sizinle...

merhaba kızlar.
şirvancım gözün aydın Elif bebek eve dönmüş.
bizde bugün geç kalktık babamızda evde bir güzel kahvaltımızı yaptık.dünde park yatağımız geldi eşim kurdu 1 saat oturup izledik çok güzel.inşallah sağlıkla bebişimide kucağıma alırım.Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.
bu arada selselden haber yok galiba.umarım bebişlerde kendide iyidir.

Ayy ewet canım heycan ki ne heycan kızımın cicilerini yerleştiriyorum annem sildi dolapları çok keyifli yaa minicik askılar minicik patikler pembiş pembiş hertaraf... Cibinliğimizi, dönencemizi, perdelerimizi taktık, akşama da avizeyi eşim takıcak uyku setini yıkadım ütüleyip sericem heycanı çeneme vurdu baksana
O iştah azalması bende de var hem heycan hemde yer daralınca şişiyorum rahatsız ediyo mecburen canım yemek istemiyo
Kilosuna 3700 gr dedi ama bunlar tahmini rakamlar genelde hep farklı doğuyo bebekler +- 500 gr kadar oynama olabilir dedi
Evet epidurali de o açıdan tavsiye etmedi anneler ıkınamayınca mecburen vakum kullanmak gerekiyo bebek açısından iyi değil bunca ay ne ağrılar çektin biraz sancıyı da çekersin anne oluyosun artık dedi tatlı tatlı
Bide eşimin doğuma girip giremeyeceğini sordum ona, tecrübelerimden dolayı kesinlikle karşıyım babayı doğuma almıyorum doğumhanenin önünde sabırla bekleyecek sonunda müjdeyi ben vericem dedi sancı odasına bari annem fln biri girse çok zorda kalırsam olmazmı dedim sadece birini seçebilirsin doğurana kadar o sana destek olur yardımcı olur ama ona da susmasını tembihlerim çünkü halkımız ne yazıkki çok anlayışsız, sancı çeken anne adayına en olumsuz korkunç doğum hikayeleri, şunun kızı şöyle oldu bunun bilmemnesi böyle oldu diye anlatıp korkutmakta, panikletmekte üzerimize yok dedi Bende zaten annem yada teyzem biri girer başka da kimseyi bende kesinlikle istemem, hamileliğimin başından beri dinledim yeterince şeyler dedim
Doktorumu da ebeyi de çok sevdim zaten artık gide gele iyice kaynaştık inşallah doğumda da böyle iyi olur

aaaaaaayyyyyyyy şirvan çok tatlı çok güsel 41 kere maşallah
allahım sağlıkla büyümeyi nasip etsn inş

aYY MAAŞAllah canım benim allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin. Nazarlardan kazalardan belalardan korusun. O ne biçim bir şey öle yaa Minicik ne kadar tatlıı. Gözlerim doldu ay çok duygulandım.
Nereden nereye .Daha dün 7 8 haftalıklardı .Ne çabuk geçmiş dokuz ay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…