2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

fotograf topıgıne koyabılırısn canımm merak ettıgınız ıcın koyayımda guzel kızmı mınnosumu gorun dedım zap zup tesekkur ederım gercekten cok degısık bırduygu dunyam oldu benım İnşallah szielerede nasıp olucak böle pamuk şekerler:)

ayy Şirvancım minicik ne tatlı kızın Rabbim nazarlardan korusun.şimdi oğlumu kucağıma alacağım günleri düşündükçe daha bir heyecanlandım.

koydummmm inş kızın uğurur getirir topiğimize güsel we sağlıklı bebişlerimiz olur hepimizin

canım benim yaaa maşallah rabbim sizlere bağışlasın bebeğinizi çok duygulandım heyecan yaptım sağlıkla aldınya kucağına çok sevindim senin adına haftaya perşembe 36. haftamıza giriyoruz ve oğluşum artık kalmak istemiyor karnımda sancı çekiyorum doktorum da 36 da alalım artık dedi acayip duygu içerisindeyim minnacık nası alıcam onu kucağıma nası bakıcam duygularım karmakarışık tuhaf bir duygu içerisindeyim........

herkese tünaydın hayırlı ve bol salavatlı cumalar diliyorum..ızdırap dolu başlayan bir geceydii ama neyseki sonrası deliksiz bir uyku..dün akşam yemekten sonra bir anda dişim sızlamaya başladı dedim eyvah ağrırsa naparım hemen minoset içtim ama biliyorum faydası olmayacak...kiii olmadı sonraa dahada arttı birden bir vurdu ağlaya ağlaya kaldım kızımda huzursuz oldu karnım sertleşti öle kötü bir ağrıydıki rabbim düşmanımın başına vermesin neyse annneannem bu böle hamile hamile çekilmez kızım dedi eşim arka odadaydı yanına gittim ama kıvranıyorum oda doğum geldi sanmış zavallım nasıl fırladı yerinden dedim böle böle hemen bizim burda bir hast var 24 saatte diş varmış aradı dedi böle böle eşim hamile çağırdılar gittik beni görünce şok oldu dr siz baya baya hamileymişsiniz dedi :) doktorumla görüşmek istedi diş dru biz görüşmüştük ama onlarında teyit alması gerekiyormuş. doktorum ok verdi neyse anestezi gerekiyor dedi uyuşturdu ilk iğne banamısın demedi ama ikincisinde artık göz kapağım bile düşmüştü nasıl rahatladım anlatamam evdev çıkmadan önce ağrıdan hem tansiyonum çok düşmüştü hemdee nabzım 110küsürlerdeydi düşünün çok korktum ama iğneleri yiyince nefes aldım kızımda rahatladı gevşedi.. neyse dolgu yaptı geçici enn arkadaki 20 lik diş olduğundan ve durumu vahim olduğundan çekemedi. doğumdan sonra çektirin bu dolgu idare edecektir sizi dedi eve geldiğimizde 2ye geliyordu yattım hemen ama başta uyuyamadım ancak daldım birkere wc kalktım sonrası deliksiz bir uykuu allahım dünya varmış dedim ya rabbim kimseye yaşatmasın.... işte böle kızlar. allaha şükür daha iiyiz arada sızlasada normal demişti zaten dr. inş birdaha olmaz..

LaL; canm çok geçmiş olsun allahım sağlık sıhat şifalar versin inş dayanır bebişin en azından 35 e kadar ne zor günler atlatmışsın allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. zamanında gelsin miniğin inş..

Elfella;ayyy cnmm bişi kalmadıı 2 cmse haftasonuna kadar birazdaha açılabilir sen yinede hazırlıklı ol bence meleğini eline almak için çok heyecanlıı ne güzel..yürüyüş ve duş gerçektende çok faydalıymış bu zamanlarda annemde hep söler.. kendinide çok yorma elifçm bir gün şifonyel bir gün dolap ancak bitirirsin olsun. hayırlısı olsun kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşş

secil8984; ayyy hadi gözün aydınnn olsun ve geçmiş olsun inş bir an önce sağlıkla çıkar küvezdende evinizde beraber olursunuz tez zamanda inş.. hiç stres yapma sütünü etkiler sonra bak görceksinn hemencik çıkcak miniğin..

adilemir; cnm güzel ve faydalı bilgiler vermişsin paylaşım için teşk ederiz ben menüyü hemen kaydettim:)

Elfella;elifcim heyecanda var şimdi oda etkiliyordur seni kıyamam:) dr unda olumlu konuşmuş çok güzel sanada moral vermiş.. epidurali benim drumda tavsiye etmiyor.. en sonunda içinin rahat edeceği bir hast ve doktorda oldu ya çok sevindim senin adına bunada.. hadi bakalım sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum sana cnm ve hepimize...

sirinemm; ah ŞİRVANCIM NE güzelll bir duygudur kimbilir allahım bizede nasip etsin sağlıkla kucağımıza alıp öpüp koklamayı sağlıkla büyütmeyi...

allahımmmm aynı anasııı buu minik kızzzzz maşallah süpanallah bahtı güzel olsun inşşş çok tatlıı yaaa pamuk gibi kurban olsunlar emi...

belgüncüm tatlım geçmiş olsun zor oluyo biliyorum diş ağrısı bende hamileliğim ortalarında 20lik dişimden çektim ama allaha şükür şimdi sorun yok ki olmaz inş

canlarımmmm
bu duygu anlatılmaz yaşanırr inşallah hepiniz yasıycaksınız mukemmel birşey gercekten
hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım .ınsallah sızlerın kuzularınızıdabölekucagınızda görücess

Belgün çook iyi bilirim hamileyken o diş ağrısı nasıl da katlanır daha da çekilmez olur neyseki bi dolguyla kurtarmışsın kanal tedavisi fln dese uuuu çok fena olurdu geçmiş olsun canım
Evet bizde heycan artık iyice doruklarda düzensiz kramplarım kasılmalarım da artık iyice arttı bakalım gerçekleri nezaman başlayacak
kızımın odasını yerleştirmem bitti gibi ufak tefek dekorasyon işleriyle uğraşıcam sabahtan beri bi o dolaba diziyorum bi bu çekmeceye diziyorum hangi türlü daha kullanışlı olur diye yerleriyle oynadım durdum neyseki karar werdim sonunda

şirinemm maşallah bebeğin çok tatlı. Bakalım benimki nasıl olacak.Bugün doktora gittim. Bebeğimin suyu azalmış. Doktor hastaneye alalım serum verelim dedi. ben de istemedim. O zaman evde 4 lt su iç pazartesi tekrar gel eğer hala azalıyorsa hastaneye yatarsın,bebeği alabiliriz dedi. Tuhaf hissettim kendimi,bu kadar erken beklemiyordum daha.

cnm geçiş olsun bebeğinde zamanında gelir inşllh.

slm kızlar şuan hastanedeyim bugün sabah 9da sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim.36 haftalık 2566 gr doğdu...şuan küvezde durumu iyiye gidiyor ama neolur bize dua edin...
ayyy ne güzel cnm bebeğini almışsın kucağına küvezdeymiş galiba ama en yakın zamanda çıkar evine getirirsin bebeğini

cnm genel anestezi belli bir süre çektiriyor benim 2. bebek genel anestezi ile olduğu için biliyorum sürekli hep sızlardı ameliyat yeri

maaşallah bebeğin pek şirin sanamı benziyor ne uzun ömürlü olur inşllh.
cnm diş ağrısı cehennem çınkası derler doğumdan sonrada ihmal etme hemen yaptır cnm

cnm çok dikkat et inşllh bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın

Belguncum geçmiş olsun çok.Seninde hamileliğin çok zor geçiyor allah yardımcın olsun.

sorma cnm büüyüklerimiz der ya hep marazlı bende marazlıyım galiba biraz hep bir sıkıntıyla geçti allah daha büyük sıkıntılar vermesin inş...allahım doğumum kolay olsun inş ve sağlıkla sıhatle kızımı büyüteyim inş. sağol cnm hepimizin allah yardımccısı olsun inş

belgüncüm tatlım geçmiş olsun zor oluyo biliyorum diş ağrısı bende hamileliğim ortalarında 20lik dişimden çektim ama allaha şükür şimdi sorun yok ki olmaz inş

çok kötüydü cnm sorma ölüyorum sandım. neyseki daha iyiyiz. sanada geçmiş olsun inş birdaha olmaz..

sağol elif valla..ahh sendedi oldu hamileken.? dr önce kanal tedavisi dedi yeri hazırlıcam oraya delik açıcam ilaç koyucam doğum sonrası tedavi tamamlancak dedi başladı amaaa baktı olcak gibi değil dedi dolguya çeviriyorum geçici dolgu doğum sonrası çektirin dedi. ay bunada şükür.. bende yerleştirirken bir oraya bir buraya değişip durmuştm çok keyifli oluyor yerleştirmesi:) ben hala açıp bakıyorum değiştirebilirim her an dolabın içini:) ekle en kısa zamanda bakalmmmm

Evet canım bende çok çektim bi gecemi ağlaya ağlaya bitirdiğimi bilirim bide ben dişçi konusunda çok korkağım bütün gece ağladım minoset içip durdum ama gitmedim tanımadığım birine çocukluğumdan beri sürale boyu aynı dişçiye gideriz sabah erkenden istanbul yollarına koyulup dişçime gitmiştim sonrada çekim riskli olacağından kanal tedavisi... Her seferinde narkoz veremedi bünyem kolay uyuşmaz yüksek doz gerekir sinirlerim de ölmedi fln çok acı çekmiştim kabus gibiydi
Herşey yerleşti bitti şimdi de uyumsuzluklar çarpıyo gözüme kenar perdelerim ve şiltelerim koyu pembe oldu, kalanlar yani çoğunluk açık pembe çıkıp kumaş alsam da yeniden çabucak açık pembe kanat diktirsem diye düşüyorum annem de vazgeçirmeye çalışıyo doğurcan hala alışwerişe mi gitçes diye bakalım kim galip gelcek

seçil...çok geçmiş olsun cnm.bebişin en yakın zamanda çıkar kuvözden inşallah.sende vuslat ve şiinem gibi kucağına alırsın yavrunu.allah analı babalı uzun ömürlü büyütsün inşallah

lal... çok geçmiş olsun.okadar süre hast yatmak çok zordur.ama kuzular için herşeye katlanıyoruz.inşallah zamanında gelir bebeişin.benim eltimde 20 gün falan yatmıştı erken doğum için sonrada 40 haftalık doğdu bebeği.son günlerinde doğmıcak bu diyoduk artık.inşallah seninkide zamanını doldurur.

belgün... çoook çook geçmiş olsun.diş ağrısı bide doğum sancısı der ya büyükler.sen bide hamileyken çekmişsin.rabbimde doğumunu kolaycacık etsin inşallah.bizlerinde tabiii:))

şirinem...ne o öyle bi damlacık.insan bakmaya kıyamıyor.allah nazarlardan saklasın.kocaman kocaman olsun inşallah

sende baya çekmişsin cnm allahım yaşatmasın kimseye valla.

daha çok uyumsuzluk çarpar kuzum ben hala cebelleşiyorum dedim ya. bakım ürünleri için sepet aldık o sepeti bulana kadarr annemde bende maffolduk onu aldık neyseki .kızımın dolabında çekmece yoktu birtane kendi çekmecelerimden boşalttım ama oda yetmedi çorapları eldivenleri önlükleri o çekmecede fazla kaldı gözüme kötü geldi düştük bu sefer yatsı kapaklı güzel bir sepet derdine diğer aldığımız sepete uygun sepet aradık bulamadık günlerdir emin önüne gidince ordan bakıcaz birde en kötü ikeada varmış ordan alcaz artık tabi minik eşyaları yerleştirince sepetine diğerleri yine değişcek büyük ihtimal eee daha park beşik gelicek falan minik beşiğimin nevresiimi daha alınmadı onu alcaz sercez iş bitmiyor doğal olarakta gözümüze çarpacaklar çarpanlar bitmez:)) şilteler ve kenar perdelerin uyumlu olması aynı tonlarda koyu pembe olması güzel ama geriside açık pembe bence çok hoştur ama yinede sen bilirsin cnmcım renk tonu olur odada daha güzel olur gibime geliyor

hayırlısı olsun bebeğin içinde senin içinde.erkene gelmesi insanı şok eder muhtemelen.hepimiz gün sayıyoruz tektek ama yinede zamanında gelmelerini istiyoruz.ama ne zaman hayırlıysa o zaman olsun hepimiz içinde.

herşeyin belli ve bu kadar yakın olması çok güzel.rabbim yardımcınız olsun bebeğinide seninde cnm.sağlıkla doğum haberlerini bekliyoruz.

kendine stres yapma cnm.ben eminim sağlıkla gideceksdin annenin yanına.muhakkak gelir birileri seni almaya.keşke eşin götürebilseydi için daha rahat ederdi ama olsun oda bebişi için para kazanıyo.o konuda çok önemli :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…