- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.181
canım senin ev sahibin insan değilmi böyle bir ayıp yapılırmı?bu sene birde kış çok sert geçecekmiş o hiçmi haberleri izlemiyor sonuçta bebek doğacak yani uyuz şey....slm kızlar herkese geçmişe baktım ama sinirden fazla aklımda kalmadı,
SİRVAN 41 kere maşallahhh elife çok tatlııı allahım nazarlardan korusun kokla bizim yerimizede elifi
BELGÜN canım sanada geçmiş olsun diş ağrısı berbat bişey.
gelelim bana sinir küpü gibiyim şuanda evsahibimize nasıl kızdım anlatamam.bizim eve doğalgaz için petek döşencekti ya döşetemiyolarmış bugünde bizim kira günüydü eşim kirayı vermeye gttiğinde demiş olmuyo taktıramıoruz die yani biz sormasak kimse sölemicek bnde bekliyorumki temizlik için herşey bitsin öle yapayım die bütün temizliğimi bile yapmadım daha temizliği geçtim bn şimdi kışın nasıl yapıcam bebekle oturduğum odam çok büyük hadi biz klimayla ısınıyoduk ama bebeğe klima yetmezki,taşınsam şunun şurasında 1 ay kalmış doğuma iice soğuklarda geldi artık napıcaz bilmiyorummm.
iyiyim canım bir türlü koşuşturmam bitmedi o da bitse şükür diyip artık doğumu bekleyeceğim....ii ol da tatlım gerisi önemli diil yaaaaa inş hastane işini de ayarlarsınz bi an önceee
Şirvancım; gözün aydın Elif'iniz evine gelmiş, güle güle sağlıkla büyütün :)
Vuslatyarencim; senin de gözün aydın minikler evlerindeymiş artık :) Sağlıkla büyüsünler inşallah :)
güldeşeker; 20 Aralık'a kadar doğum yapacakmışsın sanırım. Hayırlısı olsun canım...Sağlıkla&mutlulukla kucağına alırsın inşallah bebişini...
bülut; çook ama çoook geçmiş olsun canım...inşallah sancıların geçer ve bebiş vaktiyle gelir...
YusNes; bebişe kocaman maşallah
Begümcüüüm; İstanbul'a gitmişsin. Görüşemedik bir türlü fırsat bulup da... Ben hala çalışıyorumArtık bebişle İzmir'e döndüğünüzde buluşuruz :) Bende izinli olacağım inşallah o zaman :)
Lal, çok çok geçmiş olsun...
Dilekcim; Emir hastaymış, çok üzüldüm. Geçmiş olsun canım...
Elifcim; aramızda doğuma en yakın gibi geliyorsun bana şu anda. Bebişin kilosu da çok iyi maşallah. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) Allah bir avazda kurtarsın canım :)
Sibelcim, senin nazlı kız hala gelmemiş :) Bu arada ben de Elit halıdan aldım kızımın halısını :)) Pembe ve şeffaf simli :)
Secil8984, Canım gözün aydın, Allah bebişe sağlık versin. En kısa zamanda evine döner bebişin inşallah, dualarım seninle ve bebişinle...
Belgüncüm, geldim burdayım :) Çoook geçmiş olsun canımcım. Sana nazar değiyor bence...Diş ağrısı normalde bile çok fecidir, hamileyken hele daha da dayanılmaz olmuştur eminim.
1-2 hafta içerisinde izne ayrılacağım bende...İşlerim çook ama çook yoğun( Çok sık takip edemiyorum... İzne çıktığımda daha sıkı takip edebilirim herhalde.
23 Aralık'da çatı muayenemiz var. Normal doğum mu yoksa sezeryan mi olacağına karar verecek doktorumuz. Çoook heyecanlanıyorum yaaa :)) Kızımı kucağıma alıp, koklamak istiyorum artık :) Ama vaktiyle gelsin pamuğum...Sağlıkla, sıhhatle....
Yarın bebek arabasını alıcaz kızımın :)
Hepiniz kendinize :97:, sütünüzü için, meyvenizi yiyin bol bol :)) bebişlere kilo olsun :))
belgün geçmiş olsun tatlım.diş ağrısı kabir azabının yarısı derler,gerçi neren ağrısa canın ordadır sanki.umarım bir daha yaşamazsın.
Belgüncüm, geldim burdayım :) Çoook geçmiş olsun canımcım. Sana nazar değiyor bence...Diş ağrısı normalde bile çok fecidir, hamileyken hele daha da dayanılmaz olmuştur eminim.
1-2 hafta içerisinde izne ayrılacağım bende...İşlerim çook ama çook yoğun( Çok sık takip edemiyorum... İzne çıktığımda daha sıkı takip edebilirim herhalde.
23 Aralık'da çatı muayenemiz var. Normal doğum mu yoksa sezeryan mi olacağına karar verecek doktorumuz. Çoook heyecanlanıyorum yaaa :)) Kızımı kucağıma alıp, koklamak istiyorum artık :) Ama vaktiyle gelsin pamuğum...Sağlıkla, sıhhatle....
Yarın bebek arabasını alıcaz kızımın :)
Hepiniz kendinize iyi bakın, sütünüzü için, meyvenizi yiyin bol bol :)) bebişlere kilo olsun :))
kızlar geçmişi söyle bir gözden geçirdim.
belguncum canım çok geçmiş olsun diş ağrısı çok beter birşey ya......seninde başına gelmeyen kalmadı hamile kaldığından beri....
kızlar ben çıktım aeo kib
kocacğım gelmedn yemeği hazırlayım öptm hepinizi kocaman
buarada begümcüm ii olmana sewindm
ben stres yapmıyorm aksilkler üst üste geliyo bende dayanamıyorm sadece
saol canımm bnm eşimde kızıp duruo biz bu doğalgaz yüzünden taşınmaya kalkmıştık 2 ay önce falan bunu duyunca bize kendileri demişti doğalgaz taktırcaz die sizin için bizde tamam o zmn dedik bu sebepten kaldık küçük odamda var artık klimaya oraya taktırcaz ufoyla falan idare edicez bu halle ev bulup taşınmk zor olucak çünkü.sağol canım.. ev sahibiniz ayıp etmiş insan bilgi verir bilmiyormu kiracısı hamile ay ne fena bu insanlar üzülme cnm bir hayır vardır herşeyde eşin ne diyor peki bu duruma daha küçük bir odan yokmu orda otursanız kışın yada yakınında annenler falan kimse varmı taşınmaya kalksanız artık birileri yardım edermi çok zor durumun allahım kolaylık evrsin bir kapı açsın size hayırlısıyla canım ne diyim..
valla ne biçim insanlar anlamıorum bizde öyle yapıcaz artık nisan,mayıs gibi taşınıcaz artık.ayyyyy yaa tatlım bizimde durum aynı çok tutuyomuş taktıramıyolarmış 4 daireniin birden geçen ay ben taktr die baskı yapınca bebek olacak falan işte yoksa duwarı delip soba kurcaz falan dedim pişkin pişkin elektrikli ısıtıcı alın 2 tane dedi parçalamamak için kendimi zor tuttum elime bi geçse ben ona biliyorum yapacağımıda ew sahibi artk kendi gelmiyo kirayı almaya karşıda kız kardeşi oturuyo o gelip aldı kirayı bu ay neyseeeee ooofff 40çıkıp eve gelim diene kadar şubatı yarılarız ondan sonrada kısmet kış ortası taşınmkta kolay diil allah yardımcımz olsun tatlım seni çok ii anlıyorm yani
inş canım yaa
inş tatlım dha rahatım önceye otobüsle gitmeyi gözüm kesmiyo zaten mecbur gelip birileri alacak artık
sende gitmişsin istanbula ii yapmışsın valla rahat edersin canımcanım senin ev sahibin insan değilmi böyle bir ayıp yapılırmı?bu sene birde kış çok sert geçecekmiş o hiçmi haberleri izlemiyor sonuçta bebek doğacak yani uyuz şey....
ben o yüzden de kaçtım izmirden burda evler hep doğalgazlı,izmirde bebeği hasta ederiz dedik.
Allah yardımcın olsun ama yine en tasarruflusu ufo onu kullnacaksın yolsa kalarifer peteği şeklinde elektirikli ısıtıcılar var çok güzel ısıtıyor ama çok elektrik yakıyor.....o yüzden baştada dediğim gibi en iyisi ufo.....
iyiyim canım bir türlü koşuşturmam bitmedi o da bitse şükür diyip artık doğumu bekleyeceğim....
sorma canım bir görüşemedik ama bir görüşürüz tam görüşürüz merak etme daha bol bol vaktimiz olacak,havalar ısınınca bebekleri alıp gideriz kordona otururuz denize karşı:97:
canım metanetli olmaya çalış umarım hakkında hayırlısı olur...kızlar ben çıktım aeo kib
kocacğım gelmedn yemeği hazırlayım öptm hepinizi kocaman
buarada begümcüm ii olmana sewindm
ben stres yapmıyorm aksilkler üst üste geliyo bende dayanamıyorm sadece
sağol canım çok teşekkürederim aldım mesajını tekrar geçmiş olsun..sorma cnm yaaa büyüklerimizinde dediği gibi ben marazlıyım biraz galiba:)))))))))))))))))
bu arada sana özel msj atıyorum dr için
görüşürüz cnm kendine iyi bak öptüm
bakalım canım inşallah umarım iyi bir doktor bulursak içim rahatlayacak....saol canımm bnm eşimde kızıp duruo biz bu doğalgaz yüzünden taşınmaya kalkmıştık 2 ay önce falan bunu duyunca bize kendileri demişti doğalgaz taktırcaz die sizin için bizde tamam o zmn dedik bu sebepten kaldık küçük odamda var artık klimaya oraya taktırcaz ufoyla falan idare edicez bu halle ev bulup taşınmk zor olucak çünkü.
valla ne biçim insanlar anlamıorum bizde öyle yapıcaz artık nisan,mayıs gibi taşınıcaz artık.
sende gitmişsin istanbula ii yapmışsın valla rahat edersin canım
kızlar şimdi okuyabildim biraz geçmişi.. arada kayınvalideme gittik geldik... hava buzzzzzzzzzzzz... göbekten montların önüde kapanmıyo dondum valla..
belguncum cok geçmiş olsun canım... nedir bu talihsizlik yaa bi kursun döktür sen.. bu talihsizliklerin hepsi şans olarak geri dönsün inşallah..
burcu bende acayip gıcık oldum senin ev sahibine .. en basından söyleseymış bari ona göre insan bi caresine bakar..koy ısıtıcıyı elektiriğine ortak olsun.. benimde salonum cok büyük olmamasına ragmen klimayla ısınmak zor oluyor.. her ihtimale karsı bendede ufo var klima- ufo ısıtıcaz artık bebişi..
sheker cat sendede varmış aynı sorun.. kıs ortası zorolucak tasınmak helede bebişle allah yardımcın olsun..
mügecim halın hayırlı olsun seninde:) benimkini hala getıremedi... büyük boyunu bekliyorum.. arabanızıda yarın alıyormussunuz.. hayırlısı olsun şimdiden.. halıya benim dibime kadar gelmişken keske ugrasaydın banadaaa... ben hemen carprazındayım elite halının:)) neyse artık ısı bırakınca sen görüşürüz tabi ben dogurmamıs olursam:))
begümcüm.. bir an önce içine sinen bir hastane bulursun inşallah canım.. istanbulda secenek daha fazladır.. burdaki gibi max 3 tane iyi hastane yoktur.. habersiz bırakma bizi...
kac gunlerdir habire dısarda yiyoruz...şimdi alışverişe gidiyoruz kocişle evde yicek bişey yok.. dogursam bugun, yarın gelenler bunlar ac yasıyor herhalde derler:)))
seçilcim allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın olsun.
şirvancım elifin çok tatlı maşallah,biz de alalım inşallah sağsalim kuxularımızı kucağımıza.
elfella güzel haberlerini bekliyoruz heyecan yapma sakın:)
lal sana da geçmiş olsun.
teşekkür ederim cümlemizin evlatlarını Allah bağışlasın...okadar korkuyorumki ona bişii olacak die...teşekkür ederim cnm tavsiyelerin için
teşekkür ederim cümlemizin evlatlarını Allah bağışlasın...okadar korkuyorumki ona bişii olacak die...teşekkür ederim cnm tavsiyelerin için
tulbe ve sibel teşk ederim kızlarrrr ben dayanamıyorum eşim az sonra yine doktora götürcek beni sızlıyor dişim kekik suyuda koydum ama banamısın demedi
ınşallah çok kısa zamanda gelır evıne bebbişin canım benımmm....teşekkür ederim cnm seninde bebeğin küvözden çıkmış inan çok sevindim...inşallah allah banada nasip eder cnm meleğimi kucağıma alıp evime getirmeyi...gögüslerim şişti bugün eve çıkıcam hastaneden yarında bebeğimin yanına gidicem biz bartındayız bebeği ankaraya sevk ettirdik başkent üniversitesine orası ii olduğu için.
maşallah sırvan bebegınde sende cok tatlısınız canım..
elifffffffffffffffffffffBelgün çook iyi bilirim hamileyken o diş ağrısı nasıl da katlanır daha da çekilmez olur neyseki bi dolguyla kurtarmışsın kanal tedavisi fln dese uuuu çok fena olurdu geçmiş olsun canım
Evet bizde heycan artık iyice doruklarda düzensiz kramplarım kasılmalarım da artık iyice arttı bakalım gerçekleri nezaman başlayacak
kızımın odasını yerleştirmem bitti gibi ufak tefek dekorasyon işleriyle uğraşıcam sabahtan beri bi o dolaba diziyorum bi bu çekmeceye diziyorum hangi türlü daha kullanışlı olur diye yerleriyle oynadım durdum neyseki karar werdim sonunda
canım suyunu ıhmal etme..allah hayırlısını versın..erken gelecek mı sneın bebişte acaba...hemen hemen herkes aralıkta doguracak galıba..:26:şirinemm maşallah bebeğin çok tatlı. Bakalım benimki nasıl olacak.Bugün doktora gittim. Bebeğimin suyu azalmış. Doktor hastaneye alalım serum verelim dedi. ben de istemedim. O zaman evde 4 lt su iç pazartesi tekrar gel eğer hala azalıyorsa hastaneye yatarsın,bebeği alabiliriz dedi. Tuhaf hissettim kendimi,bu kadar erken beklemiyordum daha.
canım son zamanda çok wc ıhtıyacı olur dıye bılıyorum..ama doktoruna sor yınede canım ..kızlar bişiy sormak istiyorum.ayıpmı olcak bilmiyorum ama.benim sürekli tuvalet ihtiyacım varmış gibi bi hiisim var.gidiyorum damla damla.ama sanki her an üzerime yapacakmışım gibi.sizlerdede varmı böle bi sıkıntı.pazartesi kontrolüm var dr umada sorcam ama aklıma siz geldiniz şimdi.bi sorayım dedim.
sabeg cıgım.ben buyuk oglanı ıstanbulda dogurdum..orda oturuyordum..selam kızlar nasılsınız... bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.istanbul anadolu yakasında doğum için bildiğiniz iyi bir hastane ve doktor varmı?
belguncugum.. gecmıs olsuntulbe ve sibel teşk ederim kızlarrrr ben dayanamıyorum eşim az sonra yine doktora götürcek beni sızlıyor dişim kekik suyuda koydum ama banamısın demedi
günaydın seçil,inşallah bir an önce bebeğin iyileşir ve birlikte eve dönersinizHerkesegünaydın kızlar...bugün bebeğimi görmeye gidiyorumneolu bize dua edin onu çok özledim lütfen iyileşmişolsunda biran önce eve getireyim minik meleğimi...dualarınıza ihtiyacımız var...
Herkesegünaydın kızlar...bugün bebeğimi görmeye gidiyorumneolu bize dua edin onu çok özledim lütfen iyileşmişolsunda biran önce eve getireyim minik meleğimi...dualarınıza ihtiyacımız var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?