2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin ev sahibin insan değilmi böyle bir ayıp yapılırmı?bu sene birde kış çok sert geçecekmiş o hiçmi haberleri izlemiyor sonuçta bebek doğacak yani uyuz şey....
ben o yüzden de kaçtım izmirden burda evler hep doğalgazlı,izmirde bebeği hasta ederiz dedik.
Allah yardımcın olsun ama yine en tasarruflusu ufo onu kullnacaksın yolsa kalarifer peteği şeklinde elektirikli ısıtıcılar var çok güzel ısıtıyor ama çok elektrik yakıyor.....o yüzden baştada dediğim gibi en iyisi ufo.....
ii ol da tatlım gerisi önemli diil yaaaaa inş hastane işini de ayarlarsınz bi an önceee
iyiyim canım bir türlü koşuşturmam bitmedi o da bitse şükür diyip artık doğumu bekleyeceğim....

sorma canım bir görüşemedik ama bir görüşürüz tam görüşürüz merak etme daha bol bol vaktimiz olacak,havalar ısınınca bebekleri alıp gideriz kordona otururuz denize karşı:97:

kızlar ben çıktım aeo kib
kocacğım gelmedn yemeği hazırlayım öptm hepinizi kocaman

buarada begümcüm ii olmana sewindm
ben stres yapmıyorm aksilkler üst üste geliyo bende dayanamıyorm sadece

Son düzenleme:
belgün geçmiş olsun tatlım.diş ağrısı kabir azabının yarısı derler,gerçi neren ağrısa canın ordadır sanki.umarım bir daha yaşamazsın.

sağol cnm inş yaşamam birdaha gerçi biraz biraz sızlıyor bakalım bu gecede bir hastane vakası olmasında...

bilmiyorum cnm nazarmı nazarsa neyin nazarı inş birdaha yaşamam allahım çok kötü... hadi bakalım çatı muayenesi için günü almışsın senle haftalarımız aynı bizimki her hafta çağırıyor ama çatı için hala bişi dmeedi bakalım cmt randevumuz yine normalde haftada birdi bu sefer 10.gün gel dedi o gün verir galiba bizimki direk doğum için gün verim dedi sezeryan olsaydım ama ben istemedim yoksa o 3-4 hafta sonrasına verecekti.. bende artık kızımı kucağıma alıp koklmak istiyorumm ayy allahım sağlık sıhatle kucaklarımıza almayı ve büyütmeyi nasip et yarabbim... bebek arabası ne alcaksınız yarın bizde gidicez ama ben hala karar veremedim okadar çok baktımki kafam karıştı ya

kızlar geçmişi söyle bir gözden geçirdim.

belguncum canım çok geçmiş olsun diş ağrısı çok beter birşey ya......seninde başına gelmeyen kalmadı hamile kaldığından beri....

sorma cnm yaaa büyüklerimizinde dediği gibi ben marazlıyım biraz galiba:)))))))))))))))))

bu arada sana özel msj atıyorum dr için

görüşürüz cnm kendine iyi bak öptüm

saol canımm bnm eşimde kızıp duruo biz bu doğalgaz yüzünden taşınmaya kalkmıştık 2 ay önce falan bunu duyunca bize kendileri demişti doğalgaz taktırcaz die sizin için bizde tamam o zmn dedik bu sebepten kaldık küçük odamda var artık klimaya oraya taktırcaz ufoyla falan idare edicez bu halle ev bulup taşınmk zor olucak çünkü.
valla ne biçim insanlar anlamıorum bizde öyle yapıcaz artık nisan,mayıs gibi taşınıcaz artık.

sende gitmişsin istanbula ii yapmışsın valla rahat edersin canım

kızlar şimdi okuyabildim biraz geçmişi.. arada kayınvalideme gittik geldik... hava buzzzzzzzzzzzz... göbekten montların önüde kapanmıyo dondum valla..

belguncum cok geçmiş olsun canım... nedir bu talihsizlik yaa bi kursun döktür sen.. bu talihsizliklerin hepsi şans olarak geri dönsün inşallah..

burcu bende acayip gıcık oldum senin ev sahibine .. en basından söyleseymış bari ona göre insan bi caresine bakar..koy ısıtıcıyı elektiriğine ortak olsun.. benimde salonum cok büyük olmamasına ragmen klimayla ısınmak zor oluyor.. her ihtimale karsı bendede ufo var klima- ufo ısıtıcaz artık bebişi..

sheker cat sendede varmış aynı sorun.. kıs ortası zorolucak tasınmak helede bebişle allah yardımcın olsun..

mügecim halın hayırlı olsun seninde:) benimkini hala getıremedi... büyük boyunu bekliyorum.. arabanızıda yarın alıyormussunuz.. hayırlısı olsun şimdiden.. halıya benim dibime kadar gelmişken keske ugrasaydın banadaaa... ben hemen carprazındayım elite halının:)) neyse artık ısı bırakınca sen görüşürüz tabi ben dogurmamıs olursam:))

begümcüm.. bir an önce içine sinen bir hastane bulursun inşallah canım.. istanbulda secenek daha fazladır.. burdaki gibi max 3 tane iyi hastane yoktur.. habersiz bırakma bizi...

kac gunlerdir habire dısarda yiyoruz...şimdi alışverişe gidiyoruz kocişle evde yicek bişey yok.. dogursam bugun, yarın gelenler bunlar ac yasıyor herhalde derler:)))

canım metanetli olmaya çalış umarım hakkında hayırlısı olur...
sorma cnm yaaa büyüklerimizinde dediği gibi ben marazlıyım biraz galiba:)))))))))))))))))

bu arada sana özel msj atıyorum dr için

görüşürüz cnm kendine iyi bak öptüm
sağol canım çok teşekkürederim aldım mesajını tekrar geçmiş olsun..
bakalım canım inşallah umarım iyi bir doktor bulursak içim rahatlayacak....

sağol canım inşallah bulurum....meraketmeyin habersiz bırakmam....bende sizin haberlerinizi alırım burdan....

lal ve Belgun arkadasim cok cok gecmis olsun.Acaba her gruptaki arkadaslarda mi yoksa sadece bizde mi böyle sorunlar cikiyor anlamadim gitti. Hepimizin basina sürekli bir isler geliyor.Allah daha kötüsünden korusun hepimizi ve bebeklerimizi.
Su birkac haftayida atlatsakta,bebeklerimizin gelisimlerinden ve sagliklarindan konussak hayirlisi ile.

Arkadaslar tek tek isimlerinizi yasamadım kusura bakmayın.. Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. İnsallah hepimiz saglikla kavuşuruz miniklerimize..

Seçil bebeğinin yası uzun olsun canim ve gecmis olsun inşallah saglikla kucağına alırsın..

tulbe ve sibel teşk ederim kızlarrrr ben dayanamıyorum eşim az sonra yine doktora götürcek beni sızlıyor dişim kekik suyuda koydum ama banamısın demedi

tulbe ve sibel teşk ederim kızlarrrr ben dayanamıyorum eşim az sonra yine doktora götürcek beni sızlıyor dişim kekik suyuda koydum ama banamısın demedi

Canım gecmis olsun ya cok zordur dış ağrısı hel de su halde...Benim esim de dış hekimi de dolgu yapmadan sinirleri alsalarmis bari diyo hiç dayanamazsa da doktoruna danisip çekebilirler dısı eger gomulu değilde diyo ...İnşallah çabuk gecer canım keske Bursa'da olsaydın esim ilgilenirdi ...

ınşallah çok kısa zamanda gelır evıne bebbişin canım benımmm....

maşallah sırvan bebegınde sende cok tatlısınız canım..
elifffffffffffffffffffff
maşallah bebegıne..tosuncuk olcak gıbı gorunuyor..
ayyy açılmanda artmıs..ve kasılmalar duzene gırmıs.......hadı gelsına artık rüyaaaaaaaaaaa bebek...

canım suyunu ıhmal etme..allah hayırlısını versın..erken gelecek mı sneın bebişte acaba...hemen hemen herkes aralıkta doguracak galıba..:26:

canım son zamanda çok wc ıhtıyacı olur dıye bılıyorum..ama doktoruna sor yınede canım ..
selam kızlar nasılsınız... bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.istanbul anadolu yakasında doğum için bildiğiniz iyi bir hastane ve doktor varmı?
sabeg cıgım.ben buyuk oglanı ıstanbulda dogurdum..orda oturuyordum..
kartal umut hastanesı ınde dogum yaptım.Ü.G.kuyucuda..
BEN COK MEMNUN KALDIM..
SENDE ARASTIR ISTERSEN CANIM

belguncugum.. gecmıs olsun
dolguya ragmen halen agrın mı var...

benım dun kontrolum vardı..
hersey normal dedı doktor.."bır sıkayetın varmı "dedı
"yok "dedım..
kontrolun ıçın 2 hafta sonraya cagırdı..:26:
daha haftalık muayeneye geçmedı..
2 haftada bır cagaırıyor halen..
kan tahlılı yapacaktı..unuttu..bız hatırlattık.."açmısın dedı"..saat 4:30 du.."tokum" deyınce "2 hafta sonra sabahtan aç gel "dedi:26:
daha once aç gelmemı soyleseydı yaa...bakacagıda hgb ve kan gurubu..
bebek 3000 gram olmus.49 cm dedı..
iştye boyle ..

Son düzenleme:
Belgun çok geçmiş olsun canım.
Kartal umut hastanesi gerçekten iyi bir hastane alt yapı olarak ama kadın doğuma hiç gitmedim beN.Göz psikatri bölümlerine falan gitmiştim.
Sabegcim ben medical asya var pendikte orada muayne oldum iki kez.Doğumu orada düşünüyorum.Ssksız normal tek kişilik oda 650 tl dediler.Odanın içinde tuvaleti falan var.Refakatçinin yatabileceği açılabilen tek kişilik koltuk var.Tv var.Ben bu kadar iyi biliyorum çünkü annem de orada doğum yapmıştı.Eşimin yeğeni de orada doğum yapmıştı.Bayan doktorlar var ama gece doğum yaparsan kendi doktorun gelmiyormuş.Nöbetçi doktor doğum yaptırıyormuş.Benim doktorum doğuma girmiyor en azından.
Benimde istanbula ne zaman gideceğim belli değil hala
Adilemir sen nerede düşünüyorsun doğumu canım?

Son düzenleme:
Herkesegünaydın kızlar...bugün bebeğimi görmeye gidiyorumneolu bize dua edin onu çok özledim lütfen iyileşmişolsunda biran önce eve getireyim minik meleğimi...dualarınıza ihtiyacımız var...

günaydın kızlar,
nihayet artık bende evdeyim,doğum iznim başladı,36.haftada çıktım,1 hafta daha çalışacak gücüm yoktu,37.haftaya kadar çalışmak gerçekten zor olacaktı,biraz evde dinleneyim,sabah burda kar yağmaya başladı ama hemen kesildi,İstanbula yağan kardan ne olur ki zaten?bebeklerimiz tam kış bebeği olacak:)

Herkesegünaydın kızlar...bugün bebeğimi görmeye gidiyorumneolu bize dua edin onu çok özledim lütfen iyileşmişolsunda biran önce eve getireyim minik meleğimi...dualarınıza ihtiyacımız var...
günaydın seçil,inşallah bir an önce bebeğin iyileşir ve birlikte eve dönersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…