2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişiy sormak istiyorum.ayıpmı olcak bilmiyorum ama.benim sürekli tuvalet ihtiyacım varmış gibi bi hiisim var.gidiyorum damla damla.ama sanki her an üzerime yapacakmışım gibi.sizlerdede varmı böle bi sıkıntı.pazartesi kontrolüm var dr umada sorcam ama aklıma siz geldiniz şimdi.bi sorayım dedim.

yine sitemi değişmiş benim bilgisayarmı kafayı yedi bilemedim bugun..

kızlarrr bir kaç gündür koşuşturmadan fırsat bulup giremedim bi türlü.. henüz dogurdugum yok :) keşke dogurmuş olupta size müjdeyi veriyor olsaydım.. geçmişe pek bakamadım ama ister istemez son ayların sıkıntıları yasanıyor sanırım ... ben biraz sanslıyım galiba hala bir şikayetim yok:) uykumu alıorum agrıyan sızlayan bi yerim yok:))) sadece sıkıldım artık..

hepinizi cok öpüyorum kızlar..

o olay bende de oluyo idrar yolları iltihabı çıktı tahlillerde o sebep olurmuş bide tabi bebek de mesaneye bastırdığı we mesanemiz küçüldüğü için de sık çıkma ihtiyacımız varmış

bazen banada oluyor gidiyorum damla damla. baskı yapıyor galiba bebek ondan oluyor

site kafayı yedi yine sibel:) maşallah dee kız kendini, nazarlıcaksın hadi bakalım güzel haberlerini bekkliyoruzzz

seçilcim allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın olsun.
şirvancım elifin çok tatlı maşallah,biz de alalım inşallah sağsalim kuxularımızı kucağımıza.
elfella güzel haberlerini bekliyoruz heyecan yapma sakın:)
lal sana da geçmiş olsun.

Pimpiriklendikçe bitmiyo alıncaklar eklenip duruyo üzerine eminönüne gitmesi güzel de tepe gibi zor oluyo bende en son geçen ay gidip almıştım kalan herşeyi
o sepetçikleri bende çok seviyorum yaa koyucak yerim olsa hevesim vardı ama almadım bebek odası yeterince yer kapladı zaten daha bişey alıcak hali kalmadı odanın inşallah sen gönlüne göre odana uyacak bi sepet bulursun
nevresimleri sermek de çok zevkliymiş bizde yatakodasına parkyatak kurmuştuk acile gittiğimiz gece o telaştan pek bişey anlamamıştım ama karyolanın uyku setini bugün yıkadım ütüledim annemle beraber serdik çok eğlenceli oldu odaya ayrı bi hava geldi sanki sonradan farkettim uyku setinde de koyu pembeler war onlarla kombine oluversin napalım dışarı çıkmaya halim kalmadı hava da buzzz gibi çok gözüme takılırsa ileri doğru değiştiririm ama şimdiden dolaplarım doldu gibi gözüm korktu vallaa az alışweriş yapmamışım hepsini toplu halde görünce anlıyo insan

Cambazcım herkes bekliyo artık ama kızımın niyeti yok gibi erken doğum tehlikesi derken şimdi de doğmama durumundayız ilaçları mı fazla kaçırdık acaba
ama nedense içimde sanki hsonu olcak gibi bi his war merak ediyorum tutçakmı bakalım

slm kızlar herkese geçmişe baktım ama sinirden fazla aklımda kalmadı,

SİRVAN 41 kere maşallahhh elife çok tatlııı allahım nazarlardan korusun kokla bizim yerimizede elifi

BELGÜN canım sanada geçmiş olsun diş ağrısı berbat bişey.

gelelim bana sinir küpü gibiyim şuanda evsahibimize nasıl kızdım anlatamam.bizim eve doğalgaz için petek döşencekti ya döşetemiyolarmış bugünde bizim kira günüydü eşim kirayı vermeye gttiğinde demiş olmuyo taktıramıoruz die yani biz sormasak kimse sölemicek bnde bekliyorumki temizlik için herşey bitsin öle yapayım die bütün temizliğimi bile yapmadım daha temizliği geçtim bn şimdi kışın nasıl yapıcam bebekle oturduğum odam çok büyük hadi biz klimayla ısınıyoduk ama bebeğe klima yetmezki,taşınsam şunun şurasında 1 ay kalmış doğuma iice soğuklarda geldi artık napıcaz bilmiyorummm.

bakalım nasıl olcak bizde eminönüne gidicezde arabaylada olsa zor geliyor artık insana. yarına hallederiz inş.. olsun cnm bak uyku setindede varmış kombin olur dediğin gibi. ileride bakarsın yine. bu arada bencede haftasonuna gelecek senin prensesin içimde öle bir his varrr hayırlısı allahtan

belgüncüm görüşemiyoruz ne zamandır,telefonuna da ualaşamadım,hep kapalı görünüyor.iyi olmana sevindim..

kuzumm ben geçen sana yazdım ama görmedin galiba. sim kartım arızalandı yenisini çıkarttırdı şirketim ama hat şirkette bende gidip alamadım bir türlü hattımı eşim gidip alacak maaşımı almaya gittiğinde annem yada anneannem yanımda olduğundan onların teliyle idare ediyorum yarın sabah annem gelcek onun bedava heryere ben seni ararım olurmu çok öptümmm merak ediyorum seni ve suhanıda tel kapanınca görüşemez oldum ikinizlede.

sağol canım.. ev sahibiniz ayıp etmiş insan bilgi verir bilmiyormu kiracısı hamile ay ne fena bu insanlar üzülme cnm bir hayır vardır herşeyde eşin ne diyor peki bu duruma daha küçük bir odan yokmu orda otursanız kışın yada yakınında annenler falan kimse varmı taşınmaya kalksanız artık birileri yardım edermi çok zor durumun allahım kolaylık evrsin bir kapı açsın size hayırlısıyla canım ne diyim..

selam kızlar nasılsınız... bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.istanbul anadolu yakasında doğum için bildiğiniz iyi bir hastane ve doktor varmı?

canım çok haklıısn bende anlamadım ki...ne kadar karmaşık günler geçirdim ben son zamanlarda resmen savruldum.bir oraya bir buraya derken en sonunda memleketime geldim :) artık son durak İstanbul inşallah sık sık girebilirim diyorum ama şimdide bir hastane telaşım başlayacak,herhalde yine sürekli giremeyeceğim

ayyyyy yaa tatlım bizimde durum aynı çok tutuyomuş taktıramıyolarmış 4 daireniin birden geçen ay ben taktr die baskı yapınca bebek olacak falan işte yoksa duwarı delip soba kurcaz falan dedim pişkin pişkin elektrikli ısıtıcı alın 2 tane dedi parçalamamak için kendimi zor tuttum elime bi geçse ben ona biliyorum yapacağımıda ew sahibi artk kendi gelmiyo kirayı almaya karşıda kız kardeşi oturuyo o gelip aldı kirayı bu ay neyseeeee ooofff 40çıkıp eve gelim diene kadar şubatı yarılarız ondan sonrada kısmet kış ortası taşınmkta kolay diil allah yardımcımz olsun tatlım seni çok ii anlıyorm yani

inş canım yaa

inş tatlım dha rahatım önceye otobüsle gitmeyi gözüm kesmiyo zaten mecbur gelip birileri alacak artık

ii ol da tatlım gerisi önemli diil yaaaaa inş hastane işini de ayarlarsınz bi an önceee

belgün geçmiş olsun tatlım.diş ağrısı kabir azabının yarısı derler,gerçi neren ağrısa canın ordadır sanki.umarım bir daha yaşamazsın.

Şirvancım; gözün aydın Elif'iniz evine gelmiş, güle güle sağlıkla büyütün :)

Vuslatyarencim; senin de gözün aydın minikler evlerindeymiş artık :) Sağlıkla büyüsünler inşallah :)

güldeşeker; 20 Aralık'a kadar doğum yapacakmışsın sanırım. Hayırlısı olsun canım...Sağlıkla&mutlulukla kucağına alırsın inşallah bebişini...

bülut; çook ama çoook geçmiş olsun canım...inşallah sancıların geçer ve bebiş vaktiyle gelir...

YusNes; bebişe kocaman maşallah

Begümcüüüm; İstanbul'a gitmişsin. Görüşemedik bir türlü fırsat bulup da... Ben hala çalışıyorum Artık bebişle İzmir'e döndüğünüzde buluşuruz :) Bende izinli olacağım inşallah o zaman :)

Lal, çok çok geçmiş olsun...

Dilekcim; Emir hastaymış, çok üzüldüm. Geçmiş olsun canım...

Elifcim; aramızda doğuma en yakın gibi geliyorsun bana şu anda. Bebişin kilosu da çok iyi maşallah. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) Allah bir avazda kurtarsın canım :)

Sibelcim, senin nazlı kız hala gelmemiş :) Bu arada ben de Elit halıdan aldım kızımın halısını :)) Pembe ve şeffaf simli :)

Secil8984, Canım gözün aydın, Allah bebişe sağlık versin. En kısa zamanda evine döner bebişin inşallah, dualarım seninle ve bebişinle...

Belgüncüm, geldim burdayım :) Çoook geçmiş olsun canımcım. Sana nazar değiyor bence...Diş ağrısı normalde bile çok fecidir, hamileyken hele daha da dayanılmaz olmuştur eminim.

1-2 hafta içerisinde izne ayrılacağım bende...İşlerim çook ama çook yoğun ( Çok sık takip edemiyorum... İzne çıktığımda daha sıkı takip edebilirim herhalde.
23 Aralık'da çatı muayenemiz var. Normal doğum mu yoksa sezeryan mi olacağına karar verecek doktorumuz. Çoook heyecanlanıyorum yaaa :)) Kızımı kucağıma alıp, koklamak istiyorum artık :) Ama vaktiyle gelsin pamuğum...Sağlıkla, sıhhatle....
Yarın bebek arabasını alıcaz kızımın :)

Hepiniz kendinize iyi bakın, sütünüzü için, meyvenizi yiyin bol bol :)) bebişlere kilo olsun :))

kızlar geçmişi söyle bir gözden geçirdim.

seçilcim Allah analı babalı büyütsün bebeişinş sağlıkla kucağına almışsın...

shecer_cat canım sen zaten bu kadar stres yapmaya devam edersen doğurmayacağın varsada doğurcaksın canım sakin ollllll

şirinem canım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda acıların geçer ama bebeğinin kucağında olması bütün acılara bedeldir dimi....

belguncum canım çok geçmiş olsun diş ağrısı çok beter birşey ya......seninde başına gelmeyen kalmadı hamile kaldığından beri....

sihirim tuvalet sıkıntıları artık bu haftalarda çok doğal diyorlar...herkesin bünyesi bir değil ama anlatılanlardan biliyorum artık wc ye gitmekten yorulup yatağının yanına leğen alanlar bile oluyormuş...
ben biraz şanslıyım o konuda sanırım hiç sorunum yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…