- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.161
kızlar bişiy sormak istiyorum.ayıpmı olcak bilmiyorum ama.benim sürekli tuvalet ihtiyacım varmış gibi bi hiisim var.gidiyorum damla damla.ama sanki her an üzerime yapacakmışım gibi.sizlerdede varmı böle bi sıkıntı.pazartesi kontrolüm var dr umada sorcam ama aklıma siz geldiniz şimdi.bi sorayım dedim.
kızlar bişiy sormak istiyorum.ayıpmı olcak bilmiyorum ama.benim sürekli tuvalet ihtiyacım varmış gibi bi hiisim var.gidiyorum damla damla.ama sanki her an üzerime yapacakmışım gibi.sizlerdede varmı böle bi sıkıntı.pazartesi kontrolüm var dr umada sorcam ama aklıma siz geldiniz şimdi.bi sorayım dedim.
yine sitemi değişmiş benim bilgisayarmı kafayı yedi bilemedim bugun..
kızlarrr bir kaç gündür koşuşturmadan fırsat bulup giremedim bi türlü.. henüz dogurdugum yok :) keşke dogurmuş olupta size müjdeyi veriyor olsaydım.. geçmişe pek bakamadım ama ister istemez son ayların sıkıntıları yasanıyor sanırım ... ben biraz sanslıyım galiba hala bir şikayetim yok:) uykumu alıorum agrıyan sızlayan bi yerim yok:))) sadece sıkıldım artık..
hepinizi cok öpüyorum kızlar..
sende baya çekmişsin cnm allahım yaşatmasın kimseye valla.
daha çok uyumsuzluk çarpar kuzum ben hala cebelleşiyorum dedim ya. bakım ürünleri için sepet aldık o sepeti bulana kadarr annemde bende maffolduk onu aldık neyseki .kızımın dolabında çekmece yoktu birtane kendi çekmecelerimden boşalttım ama oda yetmedi çorapları eldivenleri önlükleri o çekmecede fazla kaldı gözüme kötü geldi düştük bu sefer yatsı kapaklı güzel bir sepet derdine diğer aldığımız sepete uygun sepet aradık bulamadık günlerdir emin önüne gidince ordan bakıcaz birde en kötü ikeada varmış ordan alcaz artık tabi minik eşyaları yerleştirince sepetine diğerleri yine değişcek büyük ihtimal eee daha park beşik gelicek falan minik beşiğimin nevresiimi daha alınmadı onu alcaz sercez iş bitmiyor doğal olarakta gözümüze çarpacaklar çarpanlar bitmez:)) şilteler ve kenar perdelerin uyumlu olması aynı tonlarda koyu pembe olması güzel ama geriside açık pembe bence çok hoştur ama yinede sen bilirsin cnmcım renk tonu olur odada daha güzel olur gibime geliyor
herşeyin belli ve bu kadar yakın olması çok güzel.rabbim yardımcınız olsun bebeğinide seninde cnm.sağlıkla doğum haberlerini bekliyoruz.
Pimpiriklendikçe bitmiyo alıncaklar eklenip duruyo üzerine eminönüne gitmesi güzel de tepe gibi zor oluyo bende en son geçen ay gidip almıştım kalan herşeyi
o sepetçikleri bende çok seviyorum yaa koyucak yerim olsa hevesim vardı ama almadım bebek odası yeterince yer kapladı zaten daha bişey alıcak hali kalmadı odanın inşallah sen gönlüne göre odana uyacak bi sepet bulursun
nevresimleri sermek de çok zevkliymiş bizde yatakodasına parkyatak kurmuştuk acile gittiğimiz gece o telaştan pek bişey anlamamıştım ama karyolanın uyku setini bugün yıkadım ütüledim annemle beraber serdik çok eğlenceli oldu odaya ayrı bi hava geldi sanki sonradan farkettim uyku setinde de koyu pembeler war onlarla kombine oluversin napalım dışarı çıkmaya halim kalmadı hava da buzzz gibi çok gözüme takılırsa ileri doğru değiştiririm ama şimdiden dolaplarım doldu gibi gözüm korktu vallaa az alışweriş yapmamışım hepsini toplu halde görünce anlıyo insan
belgüncüm görüşemiyoruz ne zamandır,telefonuna da ualaşamadım,hep kapalı görünüyor.iyi olmana sevindim..
slm kızlar herkese geçmişe baktım ama sinirden fazla aklımda kalmadı,
SİRVAN 41 kere maşallahhh elife çok tatlııı allahım nazarlardan korusun kokla bizim yerimizede elifi
BELGÜN canım sanada geçmiş olsun diş ağrısı berbat bişey.
gelelim bana sinir küpü gibiyim şuanda evsahibimize nasıl kızdım anlatamam.bizim eve doğalgaz için petek döşencekti ya döşetemiyolarmış bugünde bizim kira günüydü eşim kirayı vermeye gttiğinde demiş olmuyo taktıramıoruz die yani biz sormasak kimse sölemicek bnde bekliyorumki temizlik için herşey bitsin öle yapayım die bütün temizliğimi bile yapmadım daha temizliği geçtim bn şimdi kışın nasıl yapıcam bebekle oturduğum odam çok büyük hadi biz klimayla ısınıyoduk ama bebeğe klima yetmezki,taşınsam şunun şurasında 1 ay kalmış doğuma iice soğuklarda geldi artık napıcaz bilmiyorummm.
elifcim çoğu gitmiş azı kalmış inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsn tatlım
şirvancım sanada günaydın canım ne güsel meleğinle uyudun bugün darısı bebişini bekleyen annelerin başına inş evet bencede ekle bençok merak ediyorum çünkü bebişlerimizi
dikiş yerlerinde inş bi an önce iyileşir
zapzup tatlım zamanında sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değil bence inş annelerimzn yanınada gidebiliriz bi an önce özellikle ben çünkü 36.haftaya girdim ve geriliyorum evde tek başımada olunca hakkımızda hayırlısı
burcumm nasılsn tatlım bebiş nasıl
bu site dün akşamdan beri beni de sinir etti giremedm falan ama şimdi daha iyi düne göre bence
buarada
begümmm nerdesn bi görünüyon bi kayboluyorsn alışverişi tamamlamışsn darısı hastane ve dr bulmana olsn inş
slm kızlar herkese geçmişe baktım ama sinirden fazla aklımda kalmadı,
SİRVAN 41 kere maşallahhh elife çok tatlııı allahım nazarlardan korusun kokla bizim yerimizede elifi
BELGÜN canım sanada geçmiş olsun diş ağrısı berbat bişey.
gelelim bana sinir küpü gibiyim şuanda evsahibimize nasıl kızdım anlatamam.bizim eve doğalgaz için petek döşencekti ya döşetemiyolarmış bugünde bizim kira günüydü eşim kirayı vermeye gttiğinde demiş olmuyo taktıramıoruz die yani biz sormasak kimse sölemicek bnde bekliyorumki temizlik için herşey bitsin öle yapayım die bütün temizliğimi bile yapmadım daha temizliği geçtim bn şimdi kışın nasıl yapıcam bebekle oturduğum odam çok büyük hadi biz klimayla ısınıyoduk ama bebeğe klima yetmezki,taşınsam şunun şurasında 1 ay kalmış doğuma iice soğuklarda geldi artık napıcaz bilmiyorummm.
sorma cnm büüyüklerimiz der ya hep marazlı bende marazlıyım galiba biraz hep bir sıkıntıyla geçti allah daha büyük sıkıntılar vermesin inş...allahım doğumum kolay olsun inş ve sağlıkla sıhatle kızımı büyüteyim inş. sağol cnm hepimizin allah yardımccısı olsun inş
çok kötüydü cnm sorma ölüyorum sandım. neyseki daha iyiyiz. sanada geçmiş olsun inş birdaha olmaz..
sağol elif valla..ahh sendedi oldu hamileken.? dr önce kanal tedavisi dedi yeri hazırlıcam oraya delik açıcam ilaç koyucam doğum sonrası tedavi tamamlancak dedi başladı amaaa baktı olcak gibi değil dedi dolguya çeviriyorum geçici dolgu doğum sonrası çektirin dedi. ay bunada şükür.. bende yerleştirirken bir oraya bir buraya değişip durmuştm çok keyifli oluyor yerleştirmesi:) ben hala açıp bakıyorum değiştirebilirim her an dolabın içini:) ekle en kısa zamanda bakalmmmm
hayırlısı olsun bebeğin içinde senin içinde.erkene gelmesi insanı şok eder muhtemelen.hepimiz gün sayıyoruz tektek ama yinede zamanında gelmelerini istiyoruz.ama ne zaman hayırlıysa o zaman olsun hepimiz içinde.
herşeyin belli ve bu kadar yakın olması çok güzel.rabbim yardımcınız olsun bebeğinide seninde cnm.sağlıkla doğum haberlerini bekliyoruz.
kendine stres yapma cnm.ben eminim sağlıkla gideceksdin annenin yanına.muhakkak gelir birileri seni almaya.keşke eşin götürebilseydi için daha rahat ederdi ama olsun oda bebişi için para kazanıyo.o konuda çok önemli :))
selam kızlar nasılsınız... bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.istanbul anadolu yakasında doğum için bildiğiniz iyi bir hastane ve doktor varmı?
canım çok haklıısn bende anlamadım ki...ne kadar karmaşık günler geçirdim ben son zamanlarda resmen savruldum.bir oraya bir buraya derken en sonunda memleketime geldim :) artık son durak İstanbul inşallah sık sık girebilirim diyorum ama şimdide bir hastane telaşım başlayacak,herhalde yine sürekli giremeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?