2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merak etmiştik seni selsel gözünüz aydın bebişlerde iyiymiş maşallah sende iyiymişsin biraz ani olmuş ama en azından ii olmanız güzel sevindirici kilolarıda maşallah erken doğum ve ikize göre güzel rabbim sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin allah uzun ömürler versin sizlere..allahım hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inş..

Benim hala hastane çantam bile hazır değil.Bebeğin eşyaları çantanın içinde kayınvaldemlerde yerleştirmiştim ne güzel.Oradan apar topar gelince çantanın içinde kaldı.Burada dolap yok birşey yok birşey almadık.Orayı ayarladık diye.İstanbula gidicem o da ne zaman gideceğim belli değil.Annem de caydı doğumda orada kalmamı istemiyor.Sağolsun babanem bende kalırsın.Ayakta kalamam ama yardım edebildiğim kadar ederim dedi.İstanbula gidicem diye de kendi kıyafetlerimi bile bavulda bıraktım.Oysaki bütün eşyalarını yatağını herşeyini hazırlamak istiyordum kızımın.İkimizi heryere fazlalık hissediyorum artık.Eşimle taşınma konusunu shker_cat taşınıyorum diyince yeniden açtım.Görümcemle zaten dargın olduğum için yardıma çağıramam da .Sen tek başına halledemezsin.Birşey kaldırmaman lazım.Tek başımıza taşınamayız dedi eşim.Burada ısınma sorunu olduğu için daha küçük bir eve taşınmak istiyorduk bir türlü kısmet olmadı.Bebek doğduktan sonra da hemen gelmem buraya hava ısınıncaya kalırım herhalde.Son güne kadar doğum yapacağımı sanmıyorum.Hiçbirşeyimde hazır değil zaten.40 günüm kaldı diyorum insalara.Ohoo daha çok varmış diyorlar.
Canım o kadar sıkkınki ne zamandır ne ultrasona girebildim ne birşey.Benim gittiğim doktorun cinsliğinden ultrasonum hep bi iki hafta sonraya randevulu oluyormuş.Öğrendim ama geç oldu.Hastanenin başhekimi cevapladı.Doktor isterse aynı güne veriyormuş ultrasonu.Boşuna gittik geçen günde .Kızım ne durumda hiç bilmiyorum.Kaynanamlar herşeye para buluyorlar torunlarına gelince para yok oluyor.Bir çöp almadılar.Zaten artık eşyasında da değilimde evlerinde barındırmadılar bile.Bu seferde annemler eşyaları hep onlar aldıkları için tantana yapıyorlar.Onlarında torunu herşeye güçleri var bir bebeğemi birşey alamıyorlar bilmem ne diye.Annem bile onda kalmamı istemiyor zaten nasıl bunaldım anlatamam size yani neye ağlayacağımı şaşırdım.Susa susa içimde kaldı herşey.Ne yapıcam bilmiyorum.Kızımıda kendimi de bu hayata fazlalık gibi görüyorum artık

Sadece hastane çantamın hazır olmadığını anlatacaktım.Yazmaya başlayınca tutamadım kendimi.Zaten görümcem görümcem diye sizinde içinizi sıkıyorum. Kimsem yok artık destek verecek sizden başka.Belgüncüm senin komşun gibi tek başıma kalıcam bende galiba.Evime geldiğim zaman kayınvaldemler gelir ama yardıma değil yemeye içmeye yayılmaya birde işlerini yaptırırlar üstüne düğünde de aynı şeyi yaptılar bir çöp almadılar.Gelip zevkini sürdüler 2 ay kaldılar evimde ama bu sefer gerekirse kovarım bile evden .Bir allahın kulu yardım etmeyi düşünmüyor

sirinem kızın çok tatlı olmuş maşallah,resmini görünce bende oğlum bir an önce gelsin diyorum ama sonnrada vaktinde gelsin diyorum,kızını görünce hevesleniyorum yani anlayacağın.

bende seni merak ediyordum,ikiz olduğu için acaba doğum yapmış olabilir mi diye düşündüm geçen gün,hayırlısıyla yapmışsın,bebeklerinde sağlıklıymış maşallah,Allah analı babalı büyütsün.

zapzup yazdıklarını okuyunca kötü oldum ama öncelikle artık görümce kayınvalide anne bunlara takılıp kendini daha fazla hırpalama,bir şeyler değişmiyorsa sen kendini değiştir onları boşver daha pozitif ol,yakında kızın gelecek,onu düşün pozitif kal,belki biraz yaşının birazda yalnızlığının ve tabiki hamileliğinin verdiği psikolojiinin sonucunda böyle şeyler düşünmen normal ama kendini toparlamalısın koyverme sakın,ağla rahatla ama bu kadar üzüntü ve endişe bebeğini de seni de kötü etkiler,eşinde zor durumda anladığım kadarıyla,ona da bu kadar yüklenme,her şey yoluna girer mutlaka,olmadı sen bir süre kendi annende kalırsın belki o sırada eşin ev bulur taşınırsınız ya da annen gelir sende kalır ir şekilde yoluna girer herşey sen üzüldüğünle kalırsın,Allah yardımcın olsun çaresiz kimseyi bırakmasın ama dediğim gibi kendini üzme sen üzülünce bebek de eşinde üzülüyor....

TEYZELERİİİ TEYZELERİ PAMUK ŞEKERİM HEPİNİZE TESEKKUR EDİYOR.İYİ dİLEKLERİNİZ İÇİN KARDEŞLERİM GELSİNLERDE ONLARLADA TANIŞALIM DİYOR.

selsel canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün meleklerini bizde uğrasıyoruz işte şimdi besledim kızı uyuor yine:))şimdilikiyi bu uyuklamalar bitince bakalım ne yapıcas:))

Şirine gündüzleri mümkün olduğunca ayakta tutabildiğince uyutma bacım.Genelde memede uyuyakalır,altını aç gazını çıkar bi şekil uyanık kalmasını sağlarsan gece gündüz kavramlarına çabucak alışır...Gece 5 ten sonra çok emzir o zaman sütün çok çoğalır.

Zapzup yine dolmuşsun sen sakin olmaya çalış canım işin zor gerçekten de üzülmekte de haklısın ama kızın için artık düşünmemeye çalış
annenin fikir değiştirmesi de ilginç olmuş inşallah doğumdan sonra torununu görünce fikri değişir de evine çağırır seni yardımcı olur

zeyl canım sinek ilacı ile bayıltılmıs sinek gıbı uyuyor ne yaprsam yapayım karnını doyurmak dısında hıcbır sey ıcın uyanmıyo yaramas:)) dedıklerı gıbı gününü dolduruyo heralde:))geceleride beşiginde böcek böcek bakıp mıgırdanıyo bende sesini duyunca ay noldu acaba dıyıp basına dikiliyorum.bakalım nezaman hayata alısıcak erkenden kendını dısarı attııgından zorlanıyo şimdi:))

Minik fıstık

ah cnm ya üzülerek okudum yazdıklarını... yani allah yardımcın olsun ne diyim ama bukadar çok sıkmamaya çalış kendini bak bebeğinede yansıyordur eminim yazık günah ikinizede bukadar karamsar düşünmemeye çalış nevanında dediği gibi onlar değişmiyorsa seni bazı şeleri kendinde değiştirmeye çalış polyanacılık oyna biraz he he de geç kafandada bişi kurma takmamaya çalış dediğim gibi demesi belki kolay ama pozitif düşün pozitif davran gerçektende. allah korusun erken doğum olur annenede şaşırdım neden vazgeçti konuşmadınmı annenle deseydin annecim ben napcam tek başıma neden vazgeçtin biraz destek ol ben kalamıyorsam sen gel kal bende deseydin konuştunmu annenle??? allah yardımcın olsun cnm nediyim..

iyi akşamlar yagmurlu bir akşam yaşıyoruz biz burda.
şirinem kızın maşallahh çok tatlı doğumunu anlattınmı benmi görmedim acaba.
selse seninde gözün aydın canım negüzel bebişlerini almışın kucagına.
darısı bizlere inş.
ve diğer rahatsız olan bütün arkadaşlar geçmiş olsun inş. herşey sorunsuz olur.
biz çok şükür iyiyiz bakalım.
ay sonunda gittiğimde catı muayeayesi yapacak
bakalım nasıl olacakk.
zap zup cum lütfen kendini strese sokma
bu stres varya kötü şeylerinn başııı

Iyı aksamlar hanımlar,

nasılsınız ,geçmişi okudum bırazcıkk
Şirinem kızın cok guzel,maşallah Allah bagıslasın canım
benımde bıraz keyfım kactı, Dönence almıştım bebegime ama yataga uymadı sinir oldum...ne yapacam bılemıyorum en guzelını aldım,bebege faydalı dıye parayada kıydım ama takamadık eşimlee.umarım cozebılırım . bu konuda bılgısı olan varmı???

yataga takıyoruz ama one dogru dusuyor. durmuyor

kocaman vida gibi oluyo onlar ne marka ne model aldın canım sen? Bizimkinin büyük plastik vidası vardı beşiğin boşluğundan geçirip sıkınca çok rahat durdu sallanmıyo

ii akşamlar kızlar...bugün meleğimle birlikte evimize geldik nihayet Rabbim hiçbirinize böyle acılı günler yaşatmasın...sağsağlim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin...şimdi mışıl mışıl uyuyor...geçmişe bakamadım...

kocaman vida gibi oluyo onlar ne marka ne model aldın canım sen? Bizimkinin büyük plastik vidası vardı beşiğin boşluğundan geçirip sıkınca çok rahat durdu sallanmıyo

Canım Fısher Prıce 'ın mutlu düşler dönencesı.tavana yıldız seklınde ısık yansıtıyor,uzaktan kumandalı. aynı dedıgın gıbı buyuk plastık vıdası var. ama takıyoruz öne dogru duruyor. dusmuyor ama dusecek gıbı. Sağlam olmadı yanı. Bebegımın yatak parmaklıkları klasık degıl .Kalın serıtler seklınde ama sonucta önemlı olan yatak kenarlıgının ust kısmı.

canım benim bildiğim dönenceler park yataklar dışında tüm beşiklere uyuyor hemen hemen...niye olmadı ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…