- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.661
canım agrı deyınce haklsınn..
hjele dış agrısına daynılmaz...
ama dıger agrılar norml agrılardır...
ama senın belkıde fzla oluyordr..
ben emırde hıç sancılanmadım...taa kı dogum gecesne kadar..
o gece oldu sancım...ertesı gun dogum old...
bundada sancım olmuyor cok sukur..bıraz ayaklarım uşuttugumde agrım oluyor..ondada ayaklarımı scak tutuna gcıyor ttlım..iişte boyle..sen kendıne dıkkat et...
komsun napıyor bu arda..nsıl old.akrabalrı geldımı yanına...
zapzupp..naptın ..ıyımısın...istanbul yuolculuk ne zaman..
Sağol canım istanbula bu haftasonu gidecektim normalde ama tetenoz aşımın 2.si 27sinde onu bekliyor gibiyim.Eşim gitmemi istemiyor yani bi belirsizlik gariplik içerisindeyim geçende muayene olamadım zaten.Bilgisayarda bir problem var netten kopuyor yarım saatte anca tekrar okuyorum.Sana özelden mesaj atmaya çalıştım geçende nerede oturduğumu sormuştun.mESaj haznen doluymuş.Birtürlü rast gelemiyorum cevap yazmak için
arkadaşlar herkese merhaba.evimde net olmadığından uzun zamandır baglanmadım.gecen hafta kontrol ıcın gıttım ama doktorun ıkı uç santım santım açıklık gormesıyle acilen sezeryana alındım saskınlıgımı anlatamam sok oldum doktora barı yarın yapın sezeryanı dedım olmaz dedı rıske atamayız cocukları.ve spinal anesteziyle dogumum gerceklesti.kızım 2150 oglum 2350 gr dogdu cok sukur solunum sıkıntıları olmadı yogun bakım ve kuveze gırmedıler bende kendımı üç dört gunde toparladım ve bebeklerım benımle...rabbim sizede hayırlı dogumlar nasıp etsın.gecmısı okuyamadım yenı dogum yapan anneler varmı bu arada...
arkadaşlar herkese merhaba.evimde net olmadığından uzun zamandır baglanmadım.gecen hafta kontrol ıcın gıttım ama doktorun ıkı uç santım santım açıklık gormesıyle acilen sezeryana alındım saskınlıgımı anlatamam sok oldum doktora barı yarın yapın sezeryanı dedım olmaz dedı rıske atamayız cocukları.ve spinal anesteziyle dogumum gerceklesti.kızım 2150 oglum 2350 gr dogdu cok sukur solunum sıkıntıları olmadı yogun bakım ve kuveze gırmedıler bende kendımı üç dört gunde toparladım ve bebeklerım benımle...rabbim sizede hayırlı dogumlar nasıp etsın.gecmısı okuyamadım yenı dogum yapan anneler varmı bu arada...
Çok sağol canım bi anda sinirlerim boşaldı yani anlatamam
zeyl canım sinek ilacı ile bayıltılmıs sinek gıbı uyuyor ne yaprsam yapayım karnını doyurmak dısında hıcbır sey ıcın uyanmıyo yaramas:)) dedıklerı gıbı gününü dolduruyo heralde:))geceleride beşiginde böcek böcek bakıp mıgırdanıyo bende sesini duyunca ay noldu acaba dıyıp basına dikiliyorum.bakalım nezaman hayata alısıcak erkenden kendını dısarı attııgından zorlanıyo şimdi:))
Sadece hastane çantamın hazır olmadığını anlatacaktım.Yazmaya başlayınca tutamadım kendimi.Zaten görümcem görümcem diye sizinde içinizi sıkıyorum.Kimsem yok artık destek verecek sizden başka.Belgüncüm senin komşun gibi tek başıma kalıcam bende galiba.Evime geldiğim zaman kayınvaldemler gelir ama yardıma değil yemeye içmeye yayılmaya birde işlerini yaptırırlar üstüne düğünde de aynı şeyi yaptılar bir çöp almadılar.Gelip zevkini sürdüler 2 ay kaldılar evimde ama bu sefer gerekirse kovarım bile evden .Bir allahın kulu yardım etmeyi düşünmüyor
Iyı aksamlar hanımlar,
nasılsınız ,geçmişi okudum bırazcıkk
Şirinem kızın cok guzel,maşallah Allah bagıslasın canım
benımde bıraz keyfım kactı, Dönence almıştım bebegime ama yataga uymadı sinir oldum...ne yapacam bılemıyorum en guzelını aldım,bebege faydalı dıye parayada kıydım ama takamadık eşimlee.umarım cozebılırım . bu konuda bılgısı olan varmı???
yataga takıyoruz ama one dogru dusuyor. durmuyor
kocaman vida gibi oluyo onlar ne marka ne model aldın canım sen? Bizimkinin büyük plastik vidası vardı beşiğin boşluğundan geçirip sıkınca çok rahat durdu sallanmıyo
Canım Fısher Prıce 'ın mutlu düşler dönencesı.tavana yıldız seklınde ısık yansıtıyor,uzaktan kumandalı. aynı dedıgın gıbı buyuk plastık vıdası var. ama takıyoruz öne dogru duruyor. dusmuyor ama dusecek gıbı. Sağlam olmadı yanı. Bebegımın yatak parmaklıkları klasık degıl .Kalın serıtler seklınde ama sonucta önemlı olan yatak kenarlıgının ust kısmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?