2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bnm bugünlerde agrılarım arttısürekli adet agrısı gibi agrılarım oluo uzun sürmüo gerci ama agrıo işte.birde çok fazla akıntım var normalmi acaba ya?günde bi kaç kez çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum

cnm geçmiş olsun dicem de normal galiba artık bunlar bebeklerimiz hazırlanıyor gelmeye...benim de akıntım oluyor baya..ben günlük pedle idare etmeye çalışıyorum...çok su gibi deilse normaldir cnm ya

cnm geçmiş olsun dicem de normal galiba artık bunlar bebeklerimiz hazırlanıyor gelmeye...benim de akıntım oluyor baya..ben günlük pedle idare etmeye çalışıyorum...çok su gibi deilse normaldir cnm ya

yok cnm su gibi değil ama bnm ped fln yetmio.bide her gelişinde suyum geliomuş gibi korkuyorum:)bi değişik inio ne hikmetse:)

yok cnm su gibi değil ama bnm ped fln yetmio.bide her gelişinde suyum geliomuş gibi korkuyorum:)bi değişik inio ne hikmetse:)

anladım cnm benim de 1 saat önce falan çok ıslaklık hissettim birden allaaaahhhh suyum geldiherhalde douruyrm dedim ama akıntıymış.dr una dedinmi peki?bi de nst yapıldımı nası çıktı kasılmalar...kullandığın bi hapdan da kaynaklı olabilir

söylemedim akıntımı.agrılarımı söyledim ama nstde herşey normal çıkıo hep:)hayırlısıyla sağlıkla bi alsak kucagımıza nasıl rahatlıcam inan:)zormuş hamilelik:)

söylemedim akıntımı.agrılarımı söyledim ama nstde herşey normal çıkıo hep:)hayırlısıyla sağlıkla bi alsak kucagımıza nasıl rahatlıcam inan:)zormuş hamilelik:)

cnm bence söyle...benim dr çünkü her gittiğimde akıntın fazlamı die soruo...benim de enteresandır kasılmama sancım olmadığı halde nstde kasılma çıktı ilaç verdi hatta ama kullanmıyorum ben bıktım ilaçtan zaten içinde hamilelerde kullanılmaz dio...valla zormuş sağsalim atlatsak dimi...

kesinlikle cnm.kendim için değil ama bebeğim için sürekli endişe taşıyorum.nolucak gelip geçio güzel şeyler ama ilk hamilelik olunca insan neyin nasıl olucagını bilemiyorkasılma bnm 3 hafta önce dogum yapan arkadaşımdada çıkmıştı kendi farketmediği halde.takma kafanı ona.ilacıda kullanma.Allahtan internet varda doktorlara her zmn güvenmek zorunda kalmıyoruz:)

slm kızlarrr
ben gribi atlattım gibi ama şimdide burnumu silmekten tahriş oldu uçukladı gibi :2:
arada da kasılmalarım oluyo pek dışarı çıkmak istemiyorum, oda da yatıyorumm...
topiğe bi göz attım güsel haberler var :81:
selsel bebişleriyle ewe dönmüş, seçil iyiymiş bebişi de yanındaymışş :81:
hasta olanlara da geçmiş olsunnn
şirvannn rabbim ne tatlı bi bebişşş 1001 kere maşşallah
neyse kızlar hepinisi öpüyorummm kendinise iyi bakınnn....
ben gireyim içeri arada takip için gelirimm

evet cnm iyiki, internet var yoksa hapları verio da verio dr lar...ilk bebeğimiz olunca hakikatten çok endişe taşıyoruz cnm inş.sağlıklı yavrucuklarımızı sağsalim alırız kucağımıza..

güldencimmm geldim ben çağrını aldımmm

akıntın okadar çoksa ihmal etme bence söyle doktoruna akıntıyla karışık suyun geliyo olabilir, idrar yolların iltihap olabilir, erken doğum sinyali olabilir
hiçbiri olmasa da için rahat eder doğum için gerekli sancılar da zaten adet sancısına benziyo daha şiddetlisiymiş sadece
korkutmak için yazmadım yanlış anlama ama tedbirli olmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…