- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.681
canım benim bildiğim dönenceler park yataklar dışında tüm beşiklere uyuyor hemen hemen...niye olmadı ki acaba?
bi bilsem canım yaa, uymaması için bı neden yok ama öne doğru düşecek gibi duruyor, bız mı bılemedık dıyecem ama cok kolay bılemeyecek bıseyı de yokkk
cnm ürün mü hatalı acaba aldığın yere götürmen mümkünmü?
Yarın fısher prıceın musterı hızmetlerını arayıp danısacam... olmadı dedıgın gıbı aldıgım yere göturup soracammm... hıc yoktan iş
evet cnm bi ara ilk önce.yoktan iş çıktı başına ama telefonla halledersin gibi gelio bana.cnm bi ara yükle resmini görelim
seçilcim gözün aydın evinizdeymişsiniz maşallah nasıl bebişin
teşekkür ederim cnm çok şükür iiz bebekte bendehoşgeldiniz seçilcimm iyisiniz ikinizde umarım....
kızlar bu arada cici topiğne bişiler ekledim
slm kızlar bnm bugünlerde agrılarım arttısürekli adet agrısı gibi agrılarım oluo uzun sürmüo gerci ama agrıo işte.birde çok fazla akıntım var normalmi acaba ya?günde bi kaç kez çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum
cnm geçmiş olsun dicem de normal galiba artık bunlar bebeklerimiz hazırlanıyor gelmeye...benim de akıntım oluyor baya..ben günlük pedle idare etmeye çalışıyorum...çok su gibi deilse normaldir cnm ya
yok cnm su gibi değil ama bnm ped fln yetmio.bide her gelişinde suyum geliomuş gibi korkuyorum:)bi değişik inio ne hikmetse:)
anladım cnm benim de 1 saat önce falan çok ıslaklık hissettim birden allaaaahhhh suyum geldiherhalde douruyrm dedim ama akıntıymış.dr una dedinmi peki?bi de nst yapıldımı nası çıktı kasılmalar...kullandığın bi hapdan da kaynaklı olabilir
söylemedim akıntımı.agrılarımı söyledim ama nstde herşey normal çıkıo hep:)hayırlısıyla sağlıkla bi alsak kucagımıza nasıl rahatlıcam inan:)zormuş hamilelik:)
cnm bence söyle...benim dr çünkü her gittiğimde akıntın fazlamı die soruo...benim de enteresandır kasılmama sancım olmadığı halde nstde kasılma çıktı ilaç verdi hatta ama kullanmıyorum ben bıktım ilaçtan zaten içinde hamilelerde kullanılmaz dio...valla zormuş sağsalim atlatsak dimi...
kesinlikle cnm.kendim için değil ama bebeğim için sürekli endişe taşıyorum.nolucak gelip geçio güzel şeyler ama ilk hamilelik olunca insan neyin nasıl olucagını bilemiyorkasılma bnm 3 hafta önce dogum yapan arkadaşımdada çıkmıştı kendi farketmediği halde.takma kafanı ona.ilacıda kullanma.Allahtan internet varda doktorlara her zmn güvenmek zorunda kalmıyoruz:)
söylemedim akıntımı.agrılarımı söyledim ama nstde herşey normal çıkıo hep:)hayırlısıyla sağlıkla bi alsak kucagımıza nasıl rahatlıcam inan:)zormuş hamilelik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?