2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaaa son zamanlarda pek giremiyorum denk gelemedik bi türlü
özledim valla eski günleri
neyse bebişler bi olsun öyle görüşürüss yine inşş :97:
çok öptüm cnmm k.i.b.
elifffffff kıs hala burdasınnn
rabbim hayırlısıyla kurtarsınnn

Gülden canım bence burnuna krem sür bende önemsemedim sonra sile sile iyice yara oldu burnum anca hafiflettim sürekli kremli gezerek ama hala geçmedi kıpkırmızı
doğum fotolarında çok çirkin olucam burun kocaman we kırmızı

evet cnm ya artık giremiyrm fazla bende.bebişler bi doğsa hayırlısıyla toplancaz yine inşasllh

burdayım canım yürüyüş yaptık geldik yine
amin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla sırasıyla kurtulalım

cnm geçmiş olsun hastasın galiba...doğum pazartesi dimi yanlış okumadıysam...heyecan vardır şimdi...ya beniinmde o kadar az kalmış olsa keşke bebeğimi koklamak istiyrm

merhaba breath benimde öle son günlerde ağrılarım var dediğin gibi adet ağrıısı şeklinde ama sürekli değil düzensiz zamanlarda..akıntımda ağrım başladığından beri çok fazla hatta saat sekizden beri 4 kere ayyy dedirtecek kadar kasığıma vurdu yine diyebilirim.. yarın kontrolüm var allahtan doktoruma sorcam sende ihmal etme yinede danış doktoruna 37 haftasın nerdeyse.. elifinde dediği gibi akıntıyla karışık su gelebilir sadece akıntı olabilir iltahap olabilir (ki bende daha önce iltahap çıkmıştı mesela ama bu seferki akıntım daha çok..) doğumu tetikleyebilir. doktorunla görüş bencede. geçmiş olsun.

hoşgeldin cnm tekrar geçmiş olsun dikkat et cnm en sinir bozucusuda grip sonrası tahrişşş.. artık kasılmalar var bir çoğumuzda bizim bebişler sabırsızmı ne zorluyorlar:)

Son düzenleme:
cnm geçmiş olsun hastasın galiba...doğum pazartesi dimi yanlış okumadıysam...heyecan vardır şimdi...ya beniinmde o kadar az kalmış olsa keşke bebeğimi koklamak istiyrm

sağol canım iyileşiyorum sayılır ewet heycan sardı günün belli olması çok garipmiş bu haftasonu kızımın içimde olacağı son haftasonu olucak kısmetse artık yanımda olucak Rüyam
ama korku da yok değil karmakarışığım

Seçil gözün aydın neyseki geride kaldı o günler artık bebişin yanında
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi naspi etsin darısı başımıza inşallah

geçmişe baktım ama alıntı yapmayı unuttum aklımda kalanları yazayım,

seçil ve selsel çıkmışlar evlerine ne güzel darısı bizlerin başına inşallah,

zapzup canımm yaa üzülerek okudum yazdıklarını ama takma kafanı hiç kimseye kaynana görümce falan bebeğini düşün sadece senin için tek önemli olan bebeğin,onuda etkilersin sen stres yapıkça.

bizde bugün dr.a gttik herşeyi normal kzımın boyu 43 cm kilosu 2400 gr olmuş,ama bi tek sorunumuz var oda kansızlık sorunu.ama birazcıkta bn kendim yaptım galiba kan ilaçlarımı çok düzenli kullanmadım.dr.da bişey demedim düzenli kullanmıyorum diye oda bi dahiliye ye görünmemi söledi haftada iki sefer damardan iğne falan alman lazım dedi kafam karıştı napsam die

canım..hayırlı olsun bbeklerın...maşallah kuveze bıle gerek kalmmıs..çok sevındım canım..nasıllar...uyuyorlarmı..aglayınca bırbırlerını uyandırıyorlarmı...
Şirine, şirinene maşallah ne kadarda güzel ağzı burnu
Adilemir ikinciler çabuk gelir dediler ama sende de benim gibi bi faaliyet yok galiba
canım hiç yok hemde...turuup gıbıyım..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Hepinize teşekkür ederim.Stres yapmamaya çalışıyorum işte.
Bugün hepimiz için mutlu bi gün olur inşallah.Allah rahatsızlığı olanlara şifa versin.Hepinizi çok seviyorum

Gunaydın hanımlar,,

şu akıntı 2-3 gundur bende de cok arttı, su gıbı gelmıyor ama. Zaten agrılarımda arttı,,doğuma yaklaşıyoruz :))

canım ılacını sabah aç karnına almak ve ilacını ıctıkten hemen sonra 1 bardak portakal-greyfurt suyu gıbı bısey ıcmen ılacın emilimini arttırır.ılacı bu şekilde alırsan ve yaklasık yarım saat bırsey yemezsen daha fazla etkısını görürsün. 2saat boyuncada sut ve sut urunü tüketme.
en azından doğuma kadar ilacını düzenli kullan kii,,sonradan bebişinle ilgilenmeye halin olsun. Kansızlık halsizlik ve sersemlik yapar,dalgınlık yapar.sürekli uykun varmıs gıbı olursun.

Slm Arkadaslar , birsey sormam gerek, 37. haftama girdigimde evde 1 gun yanliz kalicam.. Cok korkuyorum , birsey olur mu diye ? Yaninda kalacak kimse olmayacak ne yapsam acaba ....

Mutlaka yanında taksinin telefonu olsun. Çokta korkma ama ,duydugum kadarıyla doğum öyle filimlerdeki gibi hemen olmazmış.Ben daha yaşamadım ama katıldıgım bı eğitimde ebe anlatmıştı.hemen hastaneye gelmenize gerek bıle yok,su gelırse hemen gıtmelıymışız ama sancılar başlar başlamaz hastaneye gelmeyın.takıp edın sancılar sıklaşınca gelin dedi. Aman tabı yalnız boyle bır durum yaşamak zor olur,komsun felan varsa guvendıgın ona haber verebılırsın. Sakın ol ama ınsallah o gece olmaz canım.

günaydınn kızlarr cok uykum varrr mınnosum gecenkuşu oldu 2 den sonra beısgınde kıpır kıpır oturuyo gece 4 kere besleme 4 kere alt acma yapıyoruz:)) cok calısıyo kızımın bagırsakları:))umarım ıyıdır herkess optum sızlerı

Canım benim iki haftadır 2 cm açıklığım var dün 3e çıkmıştı ama hala doğuramadım sakin olmaya çalış inşallah biraz daha bekler bebişin hakkımızda hayırlısı olsun

cok sagol canim,dün bütn gün agrilarim vardi.Acele etmeyim bekleyim dedim.Gece 11.30 gibi nasil desem sümüksü bir akinti ile kahverengi kan geldi,sabah 6 gibi hastaneye gittim.3 saat bekledik sancilar dogum icin yeterli cikmadi hayirlisi bakalim hepimiz icin.

Allah kolaylık versin cnm bnm:)keşke bnmkide doğsada bende uyumasam:)herkes böyle dediğine pişman olucaksın dio ama bende 28 senedir uyuyorum daha da uyumayıvereyim diorum:)gececi olcagı önceden bellimiydi elifin?yani mesela bnm bebiş geceleri yerinde durmuoda eger elif de öyleydiyse ona göre önlem alayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…