- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.701
evet cnm iyiki, internet var yoksa hapları verio da verio dr lar...ilk bebeğimiz olunca hakikatten çok endişe taşıyoruz cnm inş.sağlıklı yavrucuklarımızı sağsalim alırız kucağımıza..
güldencimmm geldim ben çağrını aldımmm
canım yaaa son zamanlarda pek giremiyorum denk gelemedik bi türlü
özledim valla eski günleri
neyse bebişler bi olsun öyle görüşürüss yine inşş :97:
çok öptüm cnmm k.i.b.
elifffffff kıs hala burdasınnn
rabbim hayırlısıyla kurtarsınnn
canım yaaa son zamanlarda pek giremiyorum denk gelemedik bi türlü
özledim valla eski günleri
neyse bebişler bi olsun öyle görüşürüss yine inşş :97:
çok öptüm cnmm k.i.b.
elifffffff kıs hala burdasınnn
rabbim hayırlısıyla kurtarsınnn
Gülden canım bence burnuna krem sür bende önemsemedim sonra sile sile iyice yara oldu burnum anca hafiflettim sürekli kremli gezerek ama hala geçmedi kıpkırmızı
doğum fotolarında çok çirkin olucam burun kocaman we kırmızı
slm kızlar bnm bugünlerde agrılarım arttısürekli adet agrısı gibi agrılarım oluo uzun sürmüo gerci ama agrıo işte.birde çok fazla akıntım var normalmi acaba ya?günde bi kaç kez çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum
slm kızlarrr
ben gribi atlattım gibi ama şimdide burnumu silmekten tahriş oldu uçukladı gibi :2:
arada da kasılmalarım oluyo pek dışarı çıkmak istemiyorum, oda da yatıyorumm...
topiğe bi göz attım güsel haberler var :81:
selsel bebişleriyle ewe dönmüş, seçil iyiymiş bebişi de yanındaymışş :81:
hasta olanlara da geçmiş olsunnn
şirvannn rabbim ne tatlı bi bebişşş1001 kere maşşallah
neyse kızlar hepinisi öpüyorummm kendinise iyi bakınnn....
ben gireyim içeri arada takip için gelirimm
Seçilcim hoşgittiniz evinize ,iyi olduğunuza sevındım,Allah sağlık versın canım
diğer topiğe Resım ekledım başakcım
cnm geçmiş olsun hastasın galiba...doğum pazartesi dimi yanlış okumadıysam...heyecan vardır şimdi...ya beniinmde o kadar az kalmış olsa keşke bebeğimi koklamak istiyrm
ii akşamlar kızlar...bugün meleğimle birlikte evimize geldik nihayet Rabbim hiçbirinize böyle acılı günler yaşatmasın...sağsağlim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin...şimdi mışıl mışıl uyuyor...geçmişe bakamadım...
merhaba breath benimde öle son günlerde ağrılarım var dediğin gibi adet ağrıısı şeklinde ama sürekli değil düzensiz zamanlarda..akıntımda ağrım başladığından beri çok fazla hatta saat sekizden beri 4 kere ayyy dedirtecek kadar kasığıma vurdu yine diyebilirim.. yarın kontrolüm var allahtan doktoruma sorcam sende ihmal etme yinede danış doktoruna 37 haftasın nerdeyse.. elifinde dediği gibi akıntıyla karışık su gelebilir sadece akıntı olabilir iltahap olabilir (ki bende daha önce iltahap çıkmıştı mesela ama bu seferki akıntım daha çok..) doğumu tetikleyebilir. doktorunla görüş bencede. geçmiş olsun.
cnm saol sen yarın bi sor bana da söyle bakalım.bnm kontrolüm carşamba günü.arasamda eminim olucak bunlar dicek hep yaptıgı gibi:)zaten çatı muayenem var bu hafta.sezeryana karar verirse bu hafta değil gelecek hafta bnm bebeğimde gelicek:)
evet canım sitede şirvan diye biri var benım:))memnun oldum ayrıca
canım..hayırlı olsun bbeklerın...maşallah kuveze bıle gerek kalmmıs..çok sevındım canım..nasıllar...uyuyorlarmı..aglayınca bırbırlerını uyandırıyorlarmı...arkadaşlar herkese merhaba.evimde net olmadığından uzun zamandır baglanmadım.gecen hafta kontrol ıcın gıttım ama doktorun ıkı uç santım santım açıklık gormesıyle acilen sezeryana alındım saskınlıgımı anlatamam sok oldum doktora barı yarın yapın sezeryanı dedım olmaz dedı rıske atamayız cocukları.ve spinal anesteziyle dogumum gerceklesti.kızım 2150 oglum 2350 gr dogdu cok sukur solunum sıkıntıları olmadı yogun bakım ve kuveze gırmedıler bende kendımı üç dört gunde toparladım ve bebeklerım benımle...rabbim sizede hayırlı dogumlar nasıp etsın.gecmısı okuyamadım yenı dogum yapan anneler varmı bu arada...
canım hiç yok hemde...turuup gıbıyım..Şirine, şirinene maşallah ne kadarda güzel ağzı burnu
Adilemir ikinciler çabuk gelir dediler ama sende de benim gibi bi faaliyet yok galiba
canım dişinden kurtuluyorsun neyse ki..dıger agrılarınıda doktoruna soyle..nst de çıkar ..
dıkkat et.inşallah ıltıhap degıldır canım..bugun kontrolun vardı yanlıs hatırlamıyorsa..yaz bıze..
komsun alışmıs bıraz.sevındım..sen bır koşede o bir köşedemi oturuyorsunuz..artık akraba gıbı olmussunuz canım[/B][/COLOR]
canım anladım..27 sınden sonra yolculugun..Sağol canım istanbula bu haftasonu gidecektim normalde ama tetenoz aşımın 2.si 27sinde onu bekliyor gibiyim.Eşim gitmemi istemiyor yani bi belirsizlik gariplik içerisindeyim geçende muayene olamadım zaten.Bilgisayarda bir problem var netten kopuyor yarım saatte anca tekrar okuyorum.Sana özelden mesaj atmaya çalıştım geçende nerede oturduğumu sormuştun.mESaj haznen doluymuş.Birtürlü rast gelemiyorum cevap yazmak için
evet gecen elıfe mesaj atarken gonderemedım..mesaj kutunuız dolu dedı...
sildım hepısını..şimdık bom boşşşş....
maşallah...ay ne guzel..uyuyan bebeklere bayılıyorum..inşallah benım kı de uykuyu sever....zeyl canım sinek ilacı ile bayıltılmıs sinek gıbı uyuyor ne yaprsam yapayım karnını doyurmak dısında hıcbır sey ıcın uyanmıyo yaramas:)) dedıklerı gıbı gününü dolduruyo heralde:))geceleride beşiginde böcek böcek bakıp mıgırdanıyo bende sesini duyunca ay noldu acaba dıyıp basına dikiliyorum.bakalım nezaman hayata alısıcak erkenden kendını dısarı attııgından zorlanıyo şimdi:))
hoşgeldın secılllllii akşamlar kızlar...bugün meleğimle birlikte evimize geldik nihayet Rabbim hiçbirinize böyle acılı günler yaşatmasın...sağsağlim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin...şimdi mışıl mışıl uyuyor...geçmişe bakamadım...
maşallah sızde evınızdesınız..inşallah bıze de nasıp olur o gunlerı gormek..
canım benımde karnımda bır ara agrım oldu..dedıgın gıbı o zaman akıntı arttı...sıcak kalınca agrım ve akıntı geçtı..anladım kı usutmüşüm..slm kızlar bnm bugünlerde agrılarım arttısürekli adet agrısı gibi agrılarım oluo uzun sürmüo gerci ama agrıo işte.birde çok fazla akıntım var normalmi acaba ya?günde bi kaç kez çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum
gecen kan ıdrar tahlılım oldu...ıdrarda az ıltıhap cıktı..ama ılaç vermememi gerektırmıyor dedı doktor..bol su ıç dedı..zaten 2 lıtre ıçıyorum..fazlasını ıçıyorum belkı de..doktorunla konus canımm
canım hoşgeldn..ıyısın artık..sevındım canım..yınede dıkkatlı ol...slm kızlarrr
ben gribi atlattım gibi ama şimdide burnumu silmekten tahriş oldu uçukladı gibi :2:
arada da kasılmalarım oluyo pek dışarı çıkmak istemiyorum, oda da yatıyorumm...
topiğe bi göz attım güsel haberler var :81:
selsel bebişleriyle ewe dönmüş, seçil iyiymiş bebişi de yanındaymışş :81:
hasta olanlara da geçmiş olsunnn
şirvannn rabbim ne tatlı bi bebişşş1001 kere maşşallah
neyse kızlar hepinisi öpüyorummm kendinise iyi bakınnn....
ben gireyim içeri arada takip için gelirimm
maşallah bebegıne canım...geçmişe baktım ama alıntı yapmayı unuttum aklımda kalanları yazayım,
seçil ve selsel çıkmışlar evlerine ne güzel darısı bizlerin başına inşallah,
zapzup canımm yaa üzülerek okudum yazdıklarını ama takma kafanı hiç kimseye kaynana görümce falan bebeğini düşün sadece senin için tek önemli olan bebeğin,onuda etkilersin sen stres yapıkça.
bizde bugün dr.a gttik herşeyi normal kzımın boyu 43 cm kilosu 2400 gr olmuş,ama bi tek sorunumuz var oda kansızlık sorunu.ama birazcıkta bn kendim yaptım galiba kan ilaçlarımı çok düzenli kullanmadım.dr.da bişey demedim düzenli kullanmıyorum diye oda bi dahiliye ye görünmemi söledi haftada iki sefer damardan iğne falan alman lazım dedi kafam karıştı napsam die
kansızlık bende vardı 3 ay oncekı tahlılde..ama 3 gun önce yıne yapıldı tahlılım..hgb 12,6 çıktı..doktor begendı..
özellıkle bırsey yapmadım..sadece kan ılacımı gece yanıma aldım..komodınımın uzerıne koydum ve 1 bardakta su..
gece wc ye kalktıgımda ,mesela gece 2-3 de içtım..çunku gun ıçınde yogurt süt yada peynır tükettıgım ıçın ışe yaramayacagını düşündüm..o yuzden gecelerı aldım ılaçı..
belkı ondan arttı hgb..
sende dene ıstersen birde boyle...
kan ıgnesıne kesın karar verdımı doktorun canım...
bizde bugün dr.a gttik herşeyi normal kzımın boyu 43 cm kilosu 2400 gr olmuş,ama bi tek sorunumuz var oda kansızlık sorunu.ama birazcıkta bn kendim yaptım galiba kan ilaçlarımı çok düzenli kullanmadım.dr.da bişey demedim düzenli kullanmıyorum diye oda bi dahiliye ye görünmemi söledi haftada iki sefer damardan iğne falan alman lazım dedi kafam karıştı napsam die
Slm Arkadaslar , birsey sormam gerek, 37. haftama girdigimde evde 1 gun yanliz kalicam.. Cok korkuyorum , birsey olur mu diye ? Yaninda kalacak kimse olmayacak ne yapsam acaba ....
Canım benim iki haftadır 2 cm açıklığım var dün 3e çıkmıştı ama hala doğuramadım sakin olmaya çalış inşallah biraz daha bekler bebişin hakkımızda hayırlısı olsun
günaydınn kızlarr cok uykum varrr mınnosum gecenkuşu oldu 2 den sonra beısgınde kıpır kıpır oturuyo gece 4 kere besleme 4 kere alt acma yapıyoruz:)) cok calısıyo kızımın bagırsakları:))umarım ıyıdır herkess optum sızlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?