- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.721
cnm bebeklerin hayılı olsun eve de çıkmışsın galiba çok sevindim hepinizin iyi olmasınaıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım arkadaşlar.evet cok anı oldu o hafta tarıh belırlıyıcektık doktorla esım yurtdısında benı aradı tarıhı ogrenmek ıcın tarıh bugun canım dedım cık gel o gece cıktı ama bebişlerimiz dogduktan sonra gelebıldı..cok ıyım şukur.dualarım sızınle hayırlısı ile kurtulursunuz sizlerde inşş..
cnm bildiğim kadarıyla greyfurt hamileler kullanamıyor bir araştır istersen dr demişti banaGunaydın hanımlar,,
şu akıntı 2-3 gundur bende de cok arttı, su gıbı gelmıyor ama. Zaten agrılarımda arttı,,doğuma yaklaşıyoruz :))
canım ılacını sabah aç karnına almak ve ilacını ıctıkten hemen sonra 1 bardak portakal-greyfurt suyu gıbı bısey ıcmen ılacın emilimini arttırır.ılacı bu şekilde alırsan ve yaklasık yarım saat bırsey yemezsen daha fazla etkısını görürsün. 2saat boyuncada sut ve sut urunü tüketme.
en azından doğuma kadar ilacını düzenli kullan kii,,sonradan bebişinle ilgilenmeye halin olsun. Kansızlık halsizlik ve sersemlik yapar,dalgınlık yapar.sürekli uykun varmıs gıbı olursun.
günaydınn kızlarr cok uykum varrr mınnosum gecenkuşu oldu 2 den sonra beısgınde kıpır kıpır oturuyo gece 4 kere besleme 4 kere alt acma yapıyoruz:)) cok calısıyo kızımın bagırsakları:))umarım ıyıdır herkess optum sızlerı
cok sagol canim,dün bütn gün agrilarim vardi.Acele etmeyim bekleyim dedim.Gece 11.30 gibi nasil desem sümüksü bir akinti ile kahverengi kan geldi,sabah 6 gibi hastaneye gittim.3 saat bekledik sancilar dogum icin yeterli cikmadi hayirlisi bakalim hepimiz icin.
Allah kolaylık versin cnm bnm:)keşke bnmkide doğsada bende uyumasam:)herkes böyle dediğine pişman olucaksın dio ama bende 28 senedir uyuyorum daha da uyumayıvereyim diorum:)gececi olcagı önceden bellimiydi elifin?yani mesela bnm bebiş geceleri yerinde durmuoda eger elif de öyleydiyse ona göre önlem alayım:)
cnm bebeklerin hayılı olsun eve de çıkmışsın galiba çok sevindim hepinizin iyi olmasına
cnm bildiğim kadarıyla greyfurt hamileler kullanamıyor bir araştır istersen dr demişti bana
cnm gece kuşumu oldu demek daha çok değişir gündüz o uyuyunca uyumaya çalışta uykunu al cnm
cnm bebeklerin hayılı olsun eve de çıkmışsın galiba çok sevindim hepinizin iyi olmasına
cnm bildiğim kadarıyla greyfurt hamileler kullanamıyor bir araştır istersen dr demişti bana
cnm gece kuşumu oldu demek daha çok değişir gündüz o uyuyunca uyumaya çalışta uykunu al cnm
Aaa hiç duymamıstım, KK'da nar yemeyın dıye okumustum onu doktoruma sordum benım doktorum cok rahat herseyden yıyebılırsın diyor (sakatat-çiğ et vs hariç)sadece hıcbırseyı fazla tuketme cunku herseyın fazlası herzaman zarar dıyor.. ben hergun 2 portakal ve yarım nar suyu yapıp ıcıyorum canım, ama greyfurtu bılemıyorum haklı olabılırsın.cnm bildiğim kadarıyla greyfurt hamileler kullanamıyor bir araştır istersen dr demişti bana
evet canım karnımdaykende gecelerı kıpır kıpırdı ıcımde sureklı gerınıyordu ve hıckırıyordu degımsedı yanı yıne hıckırıyo yıne uyanırken kedı gıbı sesler cıkarıp mırıl mırıl gerınıyo:))önlem al derım yanı:))hazırla kendını
Aaa hiç duymamıstım, KK'da nar yemeyın dıye okumustum onu doktoruma sordum benım doktorum cok rahat herseyden yıyebılırsın diyor (sakatat-çiğ et vs hariç)sadece hıcbırseyı fazla tuketme cunku herseyın fazlası herzaman zarar dıyor.. ben hergun 2 portakal ve yarım nar suyu yapıp ıcıyorum canım, ama greyfurtu bılemıyorum haklı olabılırsın.
mırıl mırıl gerınıyor mu ..cok tatlıı yaa, benımde arkadasımın bebegı 1 gunluktu aglıyordu ama sesı kısıktı,, hem ıcım gıttı hemde guldum halınee. ne kadar savunmasız ve bıze muhtaclar... bebeklerını sokaklara atan annelere ınanamıyorumm
Slm Arkadaslar , birsey sormam gerek, 37. haftama girdigimde evde 1 gun yanliz kalicam.. Cok korkuyorum , birsey olur mu diye ? Yaninda kalacak kimse olmayacak ne yapsam acaba ....
Naber kızlar.Canınızı çektirmek gibi olmasın ama canım çekiyordu.Bir allahın kulu aşure getirmedi.Eşim malzeme almıştı.Sabahtan beridir uğraşıyorum.Eşim öğle yemeğine geldi..Yemek yedik falan.Anca işlerim bitti.Belim ağrıdan kopuyor ama.
İlk kez yapmama rağmen güzel oldu.Eşim arkadaşlarına götürdü öğleyin.Çok mutlu oldum .Kocişim benimle gurur duydu sanki. Bi de annemlere de verecek miyiz dedi Vermiycem annemlerin istanbuldan gönderdikleri bütün erzaklar orada kaldı.Görümcem yapsın yesinler dedim. Hamileyim onların bana yapıp göndermesi lazım Allah rızası için verecektim ama yok Hemen yüz bulup tepeme çıkıyor bunlar Eşimde biliyor öfkemi hiç birşey demedi ağzımı bi açsam susmayacağımı biliyor. Dağıtırken siz aklıma geldiniz.Keşke yakın olsaydık hepinize getirseydim ne güzel olurdu dedim.
selam kızlarr nasılsınızz herkesin sancısı falan var bende tık yok 19 gün kaldı doğumaa amaa gerçi sezeryan olacağı için daha erken olur galibaa
Aaa bi de anlatmayı unuttum ne oldu bilemezsinizGöbeğimi hep kremliyordum çatlak yok diye seviniyordum ne güzel.Nerem çatlamış bilemezsiniz. Popom Hiç kremlemek aklıma gelmemişti.Dikkatimi de çekmedi hiç.Geçen gün eşim söyledi.Bayağdır varmış. Öyle bir genişlediki kalçalarım dayanamadı çatladı yanr Böyle pembe pembe yarıklar var.Allahtan eşim önemsemediğini söylüyorda içim rahat. zaten eşimin de dört bir yanı çatlak Benim en azından hamilelikten oldu
amanınnnnn:)))))))) bende hemen gidip bakayım.. direk göbeğime odaklandım oralar hiç aklıma gelmedi..
afiyet olsun canım bu arada aşuren.. seninki daha iyi olurdu ama aksama gidip özsütte yiyeceğim bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?