2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bebeklerin hayılı olsun eve de çıkmışsın galiba çok sevindim hepinizin iyi olmasına
cnm bildiğim kadarıyla greyfurt hamileler kullanamıyor bir araştır istersen dr demişti bana

cnm gece kuşumu oldu demek daha çok değişir gündüz o uyuyunca uyumaya çalışta uykunu al cnm

Günaydın herkesee
gece yine sancılarım we kasılmalarım oldu ama yine düzene girmedi akşam hurma aldık yemeye başladım bakalım inşallah fayda eder
öğleden sonra kaynanamı ewine götürücez bugün eşimle vakit geçirelim biraz yalnız kalabileceğimiz son saatlerimiz olucak sanırım
yarın sabah da babam annemi getiricek

geçmiş olsun canım insan tedirgin oluyo iyi yapmışsın gitmekle için biraz rahat eder en azından gitmesen acaba diceksin sürekli
önceki hafta bende de olmuştu kanlı bi akıntı işarettir diye düşünerek tedbir olsun diye hastaneye gittik sancım yeterli değildi açılmam 1cmdi saldılar sabah çağırdılar gittik tekrar yine bi ilerleme yoktu 2hafta oldu açılmam 3 cm e çıktı, sancı da var ama düzenli değil
filmlerdeki gibi kolay olmuyo sanırım doğum

evet canım karnımdaykende gecelerı kıpır kıpırdı ıcımde sureklı gerınıyordu ve hıckırıyordu degımsedı yanı yıne hıckırıyo yıne uyanırken kedı gıbı sesler cıkarıp mırıl mırıl gerınıyo:))önlem al derım yanı:))hazırla kendını

evet canım bende gunduzlerı uyumaya calısıyorum gelen gıden olmayınca tabı:))

Son düzenleme:

evet canım bende gunduzlerı uyumaya calısıyorum gelen gıden olmayınca tabı:))

cnm bildiğim kadarıyla greyfurt hamileler kullanamıyor bir araştır istersen dr demişti bana
Aaa hiç duymamıstım, KK'da nar yemeyın dıye okumustum onu doktoruma sordum benım doktorum cok rahat herseyden yıyebılırsın diyor (sakatat-çiğ et vs hariç)sadece hıcbırseyı fazla tuketme cunku herseyın fazlası herzaman zarar dıyor.. ben hergun 2 portakal ve yarım nar suyu yapıp ıcıyorum canım, ama greyfurtu bılemıyorum haklı olabılırsın.

mırıl mırıl gerınıyor mu ..cok tatlıı yaa, benımde arkadasımın bebegı 1 gunluktu aglıyordu ama sesı kısıktı,, hem ıcım gıttı hemde guldum halınee. ne kadar savunmasız ve bıze muhtaclar... bebeklerını sokaklara atan annelere ınanamıyorumm

bebegım oldugundan berı benımde herseye bakıs acım degıstı .gercekten o annelerı anlamak mumkun degıl gercı anne demekte dogru degıl dedıdgın gıbı cok savunmasız ve muhtasclar mama vermesek yemesler temızlemesek pısler.nasıl kıyar ınsan bunlara mınnacıklar kuzu hepsı.gerınmeyı cok sevıyo benım pamuk sekerı uyancagı zaman baslıyo mırıldanmaya:))cok tatlı oluyor dedıgın gıbı

selam kızlarr nasılsınızz herkesin sancısı falan var bende tık yok 19 gün kaldı doğumaa amaa gerçi sezeryan olacağı için daha erken olur galibaa

slm kızlar,
benimde ara sıra kasıklarım ağrıyor,akıntımda fazlalaştı ama normalmiş artık yavaş yavaş doğuma yaklaşıyoruz.

Slm Arkadaslar , birsey sormam gerek, 37. haftama girdigimde evde 1 gun yanliz kalicam.. Cok korkuyorum , birsey olur mu diye ? Yaninda kalacak kimse olmayacak ne yapsam acaba ....

bende evde yalnızım,eşimin işyeri 20 dk uzaklıkta ama çoğu zaman şirkette olmuyor,annem ise çalışıyor yılbaşında işi bırakacak,Allahtan cadde üzerinde oturuyorum,taksiler vızır vızır geçiyor,o yüzden içim rahat,taksi numrası falan al yanında bulunsun....

Naber kızlar.Canınızı çektirmek gibi olmasın ama canım çekiyordu.Bir allahın kulu aşure getirmedi.Eşim malzeme almıştı.Sabahtan beridir uğraşıyorum.Eşim öğle yemeğine geldi..Yemek yedik falan.Anca işlerim bitti.Belim ağrıdan kopuyor ama.
İlk kez yapmama rağmen güzel oldu.Eşim arkadaşlarına götürdü öğleyin. Çok mutlu oldum .Kocişim benimle gurur duydu sanki. Bi de annemlere de verecek miyiz dedi Vermiycem annemlerin istanbuldan gönderdikleri bütün erzaklar orada kaldı.Görümcem yapsın yesinler dedim. Hamileyim onların bana yapıp göndermesi lazım Allah rızası için verecektim ama yok Hemen yüz bulup tepeme çıkıyor bunlar Eşimde biliyor öfkemi hiç birşey demedi ağzımı bi açsam susmayacağımı biliyor. Dağıtırken siz aklıma geldiniz.Keşke yakın olsaydık hepinize getirseydim ne güzel olurdu dedim.

Son düzenleme:

Alemsin yaa, Cok dogru ama onların yapıp göndermesi lazımmm..amaaan boşver onlardan da guzel yapmıssındır. Ben dun yedım canım. Afiyet olsun cok dusuncelısınn

kaç saattir geçmişi okuyorum gözlerim yoruldu
Selsel doğum yapmışsın gözün aydın maşallah bebişlerine
Seçil canım sizde evinize gitmişsiniz ne güzel
Şirvancım kızın çok tatlı 41 kere maşallah Allahım nazarlardan korusun resmi görünce heyecanım arttı iyice bizde doğuralım artık
Zapzup canım ellerine sağlık annemde yarın yapacak geçen bir komşu getirmişti ama ben tanımıyordum yiyemedim öyle bir huyum var maalesef
karnımız acıktı yemek yiyeceğiz şimdi görüşürüz

Ya burada bir aile olduk hakkaten.Şirinenin minik şirinesini gördükçe bende çok heyecanlanıyorum Daha 41 günüm var zaman geçsede çabucak alsam kucağıma istiyorum

Aaa bi de anlatmayı unuttum ne oldu bilemezsiniz Göbeğimi hep kremliyordum çatlak yok diye seviniyordum ne güzel.Nerem çatlamış bilemezsiniz. Popom Hiç kremlemek aklıma gelmemişti.Dikkatimi de çekmedi hiç.Geçen gün eşim söyledi.Bayağdır varmış. Öyle bir genişlediki kalçalarım dayanamadı çatladı yanr Böyle pembe pembe yarıklar var.Allahtan eşim önemsemediğini söylüyorda içim rahat. zaten eşimin de dört bir yanı çatlak Benim en azından hamilelikten oldu

amanınnnnn:)))))))) bende hemen gidip bakayım.. direk göbeğime odaklandım oralar hiç aklıma gelmedi..

afiyet olsun canım bu arada aşuren.. seninki daha iyi olurdu ama aksama gidip özsütte yiyeceğim bende:)

amanınnnnn:)))))))) bende hemen gidip bakayım.. direk göbeğime odaklandım oralar hiç aklıma gelmedi..

afiyet olsun canım bu arada aşuren.. seninki daha iyi olurdu ama aksama gidip özsütte yiyeceğim bende:)

Sana da afiyet olsun.Bebeğine de yarasın sana da .Bende neye uğradığımı şaşırdım daha önce hiç duymamıştım yoksa kremlerdim de İnsanın aklının ucundan geçmiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…