- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.801
günaydın kızlar
umarım herkes iyidir
Elif Allah yardımcın olsun bir meleğimiz daha geliyor inşallah bugün ne güzel
Hoşgeldin deniz nasılsın azıcık günün kaldı seninde Nasıl gidiyor
mrb kızlar
eliff doğuma girmişş
darısı bizlere inş.
akşamları sertleşme sancı bendede oluyor
ama benimkide gününü bekliyecek gibi geliyor bana
hani hemencecik gelsin hayırlısıyla kucagımıza alalım diyoruz ya
ondan oluyor.
bebekleriniz aşagı indimi kızlar
dışardan farkediyorlarmı.
randevuyu 2ye aldım.karnımın ağrısı baya korkutuyor sanki adet olmuşum gibi sancı çekiyorum ve belime vuruyor.bakalım hayırlısı yarına doğum yaptım diye haber verirmişim ayyy
dışardan farkediliyormu tam bilmiyorum ama ben çok net hissediyorum aşağıya indiğini çünkü hareket ettikçe çok canım yanıyor:18:
evet aynen bendede helede akşamları çok canım yanıyor
kafası benimkinin aşagıdaymış zaten
güzel haberlerini bekliyoruz.
aslında baştan beri normal doğum istiyorum ama 2 gündür bu ağrıları çektikçe doktorla konuşup sezeryana almasını istemek geliyor içimden.şimdiden ağrılar bu kadar zorluyor beni doğum sancılarını düşünemiyorum.anestezisiz kürtaj olmuş biri olarak normal doğuma dayanabilirim gibi geliyor ama yinede bilmiyorum.
hakkında hayırlısı canım
ama yinede son çare olarak sezeryanı düşün bence.
dokturlar bakıyor olmuyor sezeryan olsun diyorlarmış zaten
tabi hayırlısı.
bende normal doğum yapacagım gibi geliyır bana.
niyeyse ben acı çekmeye alıştım aslında.
şansımdan istesemde dokturum yapmazz :)sezeryanı.
hayırlısı
benim indi bende farkediyorum dışardan bakanlarda dr da dedi zaten baya aşağı inmiş diyemrb kızlar
eliff doğuma girmişş
darısı bizlere inş.
akşamları sertleşme sancı bendede oluyor
ama benimkide gününü bekliyecek gibi geliyor bana
hani hemencecik gelsin hayırlısıyla kucagımıza alalım diyoruz ya
ondan oluyor.
bebekleriniz aşagı indimi kızlar
dışardan farkediyorlarmı.
randevuyu 2ye aldım.karnımın ağrısı baya korkutuyor sanki adet olmuşum gibi sancı çekiyorum ve belime vuruyor.bakalım hayırlısı yarına doğum yaptım diye haber verirmişim ayyy
benim indi bende farkediyorum dışardan bakanlarda dr da dedi zaten baya aşağı inmiş diye
özellikle akşamları çok bastırıyo zaten aşağıya bebişim
canım ya hayırlısı olsun hakkında düzenlimi ağrıların
bu adet sancısı gibi bendede oluyo akşamdan ama düzenli değil geçiyo bi süre sonra
hepinize hayırdı doğumlar diliyorum.sağlıkla gelsin bebişleriniz.bu senenin bebikleri biraz aceleci.bakalım bizimkiler şubatı bekleyecekler mi?
amin cnm saol.inşallah bekler vaktini bebişleriniz bizden aceleci çıkanlar var.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
bizden bir tane sabırsız bebik çıktı bile.geçen haftalarda bizdede bir doğum yaşandı.
düzenli cnm dakika olarak hiç hesaplamadım ama ara ara giren bir ağrı değil.ağrı sürekli ama belime ara ara vuruyor.doğum sancısı bele vurur derler korkuyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?