2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bebişler doğsun yazın sizde buluşursunuz.şöle deniz kıyısında hem yürüyüş yapar hemde bebişleri tanıştırırsınız.:))

benim bi arkadaşım mayıs 2009 da doğum yaptı.kk dan öle arkadaşlıklar kurdularki şehirler arası dahi gidip gelenler var.hatta yakın şehirlerde olanlar toplanıp hep beraber doğum günü kutladılar.bebişlerimiz doğsun arkadaşlıklarıız dahada sağlamlanıp devam edecek burdan inşallah...

selam kızlar nasılsınız?
kaç günüdr yazdıklarınızı okuyorum ama bir türlü yazamadım.doğuran arkadaşlarım Allah bebeklerinizi analı babalı sağlıklı büyümesininasip etsin...
sıkıntı yaşayan arkadaşlarımda çok çok geçmiş olsun...
şimdilik hatırlayabildikleirm bunlar biraz daha geçmişi okuyunca yine tek tek yazıcam...
Zap-zup cum hiç bir şey için canını sıkma inanki değmez,gün doğmadan neler doğar hem bak güzel haberler almaya başlamışsın bile....

sibush bebeğini kucağına lacağın tarih belli olmuş canım senin adına çok sevindim

burcummmm sen nasılsın canım ...

bende dün doktora gittim oğluşumu gördüm daha gelmeye niyeti yok ama nasıl doğum yapacağım artık kesin belli oldu.Normal doğum için hiç bir sorunumuz yok.normal doğum yapıcam epiduralde kullanmayacam.suni sancıda istemiyorum dedim herşeyin Allah nasıl bir doğum nasip ettiyse öyle olmasını istiyorum dedim.Kızlar zaten Allahın verdiği sancı insanın dayanamayacağı gibi değilmiş ama suni sancı çok kötü yapıyor dediler...

Son düzenleme:

cnm öncelikle geçmiş olsun.dr un biraz evhamlı sanki ama yinede en doğrusunu o bilir.benimde 2 ay önce kanım 10 çıktı dr um iyi demişti bana.
bi arkadaşımda ikiz gebelik yaşadı kan değerleri 8 e kadar düşmüştü.o zmana dr u doğuma yakın iki ünite kan vermişti ona.sanki ben 10 olan kan değerinin çok düşük olmadığını biliyorum.

canımm iyiyim ama işteşu kan problemimde olmasa daha iyi olucam
sende iyisin bakalım bnde normal istiyorum inşallah herşey yolunda giderde.

saol canım bakalım gnde 3e çıkarayım ilacımı belki faydası olur.

canım çok geçmiş olsun...
bu kadr bu durumu takıntı haline getirme ve bence kan hapı yerine doğa şeylerden eksiğini gidermeye çalış ilaçta nereye kadar,birde ben balık yağı hapı kullanmaya başladım tavsiye ederim.sonuçta o doğal birşey....bende kansız çıktım benim doktorum bu dönemde bu çok normal beisnlerine dikkat et dedi....

bu arada kızlar bizde bu sabah dr a gittik.nst yede bağlandık.herşey yolunda gözüküyor.oğluşum 38 +5 günlük çıktı.kilosuda 3360 gr dedi.haftalık takiplerimize devam edicez.bizim dr umuzda daha doğumdan konuşmuyo bile.sorunca daha bekle diyo.

kızlar bide ben bu gün ne yaptım.hiç eşime falan sormadan.şimdide.bizim bebek mevlütümüz salonda olcak.(kayınvalidemler arnavutta)orayada lohusa yatağı kuruyolar.bende öle dantel örtü falan istemiyodum.bu gün çok güzel bi takım buldum indirimdeymişde onu alıverdim 750 tly.bidaha çıkamam dedim.ama şimdi içim içimi yiyo.acabamı diye.akşama bide eşime anlatması var

zapzup beşiğiniz haıylı olsun.iyi günlerde bebeğini uyut cnm
adilemir emire geçmiş olsun.benimde yiğenim var 4 yaşında oda kreşe gidiyo.oda sürekli hasta.böle böle bağışıklık kazancaklar herhalde cnm.
mrl cnm bebeğin hayırlı olsun.allah uzun sağlıklı ömürler versin.

Benimde kanım çok düşüktü ilaçlarımı devamlı kullanıyorum.Pekmez kurudutta çok yedim bir ara şimdi normale geldi kan düzeyim ama doktor bırakma ilaçlarını dedi

Çok sağol canım benim .Allah haYırlı doğumlar nasip etsin inşallah.Bende normal doğum düşünüyorum doktoruma en son muayene olduğumda daha çok erken sonra karar veririz dedi.

Sihirim sağol canım sende güle güle kullan inşallah

Son düzenleme:

maşallah cnm ne ağrın ne sancın yok benimse tavan yaptı ağrı sancı ama dayanıyorum. dediğin gibi bazen diyorumki artık normal sezeryan farketmiyor sağlıkla gelsinde kızım. annen gelmiş gözün aydın ne varsa gerçekten annelerde var annemin yaptıkları aldıkları dolabımıza sığmadı iki çekmece açtım kendimden yine yetmiyor artık kadın neyi naısl yapacağını şaşırdı herşeyimizi hazırladı allah razı olsun anacığımdan kayınvalidem gelecek biren pek ümitli kaç güne kadar bakalım ne yapacak ben pek ümitli değilim gerçi ama yanılabilirimde gelmeden günahını almim diyorum her seferinde ama dün telde konuştuk bir şeye ihtiyacınız varmı diye bile sormadı..bugüne kadar nezaman konuşsak hiç sormadılar torunları için bişeye ihtiyacımız olup olmadığını ama memlekettler dedim belki geldiklerinde sorarlar dedim bakalım soracaklarmı yapacaklarmı görcez.. görümcem yurtdışında oturuyor oda sormamıştı şimdiye kadar ama geçen hafta sordu ne istiyorsanız ihtiyaçlarınızı söleyin yollayalım dedi yollayacak sağolsun. ben kimseden bişi istemiyorum ama sorulmasını bekliyor insan en azından kendim yada çocuğum için değil kocam için bekliyorum bakıyor herşeyi annem yapıyor oda kendi ailesinden bişiler bekliyor hep onlardanda bir şey henüz duyamayınca bozuluyor ister istemez. birde biz iki aydır gelsinler diye arıyoruz kaç gelin yalvarır kaynanam gelsin diye okadar çok istedimki halaaaa gelemedilerrr hlaaa birsürü işleri varmış. neyse bende baya dertlenmişim oysaki kayınvalidemi kayınpederimi çok severim ama bekleniyormuş::))))) dediğin gibi cansevcim ana gibisi yokkkkkk.... bu arada sık dişini cnm iznine az kaldı. ama araba tehlikeli dikkat et lütfen

cici topiğine resim ekledim kızlar.
kızlar hasta bezi aldınız mı?ben alıp almama konusunda kararsızım.biryerde okumuştum bebek bezlerinin yanlarını kesip hasta bezi olarak kullanılabilirmiş.

benim üst komşumda yeni doğum yaptı ve o kullanmış hastane vermemiş almışlar. hasta bezi değilde lousa pedi diyorlar bebek bezi gibi ama bize göre olanı. komşum sağolsun bana verdi 5 tane falan onlar bir paket almışlar elinde kalmış. bende onları koydum çantama.

ohh ohhh hadi gözün aydın bak gün doğmadan neler doğar seni böle neşeli görmek çok hoşuma gitti.. güle güle kullanın cnm beşiğinizi inş.. hayırlı olsun..

gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. nekadarlıkken doğmuş oldu bebeğin?

öncelikle başınız sağolsun deden vefat etmiş mekanı cennet olsun inş. 40 derecede yıkayabilirsin bence uyku setini.

canım oğluşunu görmüşsün gözün aydın.. doktoruda buldun sanırım nereye gidiyorsun kimde ve nerde karar kıldın?? allahtan herşeyşn hayırlısı rabbim hepimize hayırlısını versin inş istediğin gibi doğum yaparsın

dilekcim gözünüz aydın teyze olmuşsun..allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. emirede geçmiş olsun cnm

şirvancım ohh ne güzel toplaşmışsınız kızlarlaaa bizde toplanalım istanbuldakiler özendim valla... :)

elif doğum yaptı ohh ne güzel kavuştu bebişine gözü aydın olsun allahım sağlıkla sıhatle analı babalı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inş.

hayırlısı olur inşallah canım.bize normal doğumu çok öcü gibi anlatıyorlar ama bilinçli bir şekilde doktoruna gidip sancını dikişini konuşunca doktorunda sana ona göre muhamele yapıyor.bilgiliolduğunu farkedince başka yaklaşıyor...ne hakkım varki kendi keyfim için bebeğime o sezeryanın şokunu yaşatmaya....
bir sitede okudum bizim normal doğumda yaşadığımız sancılar bebeği dışardaki oksijene yani kuru havaya alıştırıyormuş ve zaten o sancıları çekmemizin bebeğimizin hayatıylailgili hep bir sebebi varmış,sezeyanla doğn çocuk sudan çıkmıl balık gibi kendini çok rahatsız hissediyormuş...
bence doğurabilen normal doğursun çok korkuyorsa epidural yapsın.sezeryan çok mecbur kalamdıkça kullanılmamalı bence......

önce herkesin yazdıklarını okudum yazdım yine kendimi unuttum:))

annem geldi dün hemen mutfağa girdi yine herzamanki gibi:) bu sabah erkenden kalkmış camlarımı silmiş perdelerimi yıkamış asmış ne var ne yok yıkamış.. halıları silmişş.. anam bir kalktım ev ayağa kalkmış benimde aksi gibi belim öle ağrıyorki yardım bile edemedim. şu anda hala temizlik yapıyor yarın doktora gidicez sonrada anneannem ve dayım gelecek yarın olmadan bitsin işler diyor annemde napsın kayınvalidemlerde gelcek haftasonuna kadar geldiklerinde temiz olsun ev diyor birdahada mevlütüne yaparız artıkdiyor.. allahım ya kendini helak etti kadın kıyamam ana gibi yar olmaz gerçektende olmaz... ohh herşey hazır bebeğin herşeyi hazır yataklar döşekler hazır ev temizlendi eee ne kaldı hiç bişi anacıma olan ona oldu hiçte sesi çıkmıyor kıyamıyor işte kızına... bende bu arada bir size bakim dedim. yarın doktor kontrolümüz bakalım bizim mantarlar gitmişmi ağrım sancım hala çok bird ebelim çıktı iki gündür şimdi. bakalım yarın ne dicek doktorumuz hem kızımıda göremedim nezamandır özledimmm vallaaa... şimdi kalkimde en azından yemeğimi yapmaya çalışim helak oldu annem gelirim yine kızlar

Çok sağol canım sana da kolay gelsin.İnşallah geçmiştir mantarında allah şifa versin

sabeg cnm teşekkür ederim.bende öle dantellerden falan hoşlanmıyorum.yoksa evde var o tarz şeyler.çeyizden.bu siyah beyaz şık bi takım.el işi falan değil.o cezb etti beni.çünkü mevlütten kaçışım yok.yatak yapmadanda durmazlar.bari dantellerden kaçayım dedim.dediğin gibi her günmü doğuruyorum hatta 4 senedir zorla yeni doğurcam kısmetse aman napayım eşimide hallederim akşama

maşallah.hayırlı olsun canım..allah analı babalı buyutsun...

canım maşallah bbegıne..buyumus..onde gıdıyor....

kız kardesım ıçın guzel dıleklerınıze çookkk tesekkur ederım kızlar...allah razı olsun..
tek tek okudum.ama alıntı yapmadım..
emır ıçınde gecmıs olsun dıyen arkdaslarımda sagolun....
bagısıklık kazanacak boyle boyle dedı doktorumuz bızede canım....

bende annemı gonderdım..bır ıkı gune kadar ankra yolcusu...
bızde emırle annemı gonderdıkten sonra markete gırdık...
karnım agrıdı yıne...ksıklarımda bskı hıssedıyorum ayakta kaldıkca...
bugun saglık ocagından aralılar ...gıttım..ebe elledı karnımı..bebegın başı baya baya asagı ınmıs artık dedı...

Kızlar doğumda annesinin kayınvaldesinin yanına falan gidipte kocasından ayrı kalacaklar kimler var şimdi :26:
ben ayrıldım bileee (((( ailem istanbulda eşimin kardeşi ve annem zaten bir sokak arayla oturuyorlar kayınvalidem de buraya geldi....herkes burda sülale boyu birlikteyiz ama kocam yokkkkkk ((((((((((
o izmirde çalışıp oğluşumuza gelecek hazırlamaya çalışıyor....
ben kocam olmadan doğurmak istemiyorum,uçakla burası 1 saat sonuçta ama ya yetişemezse (((((((
ben şimdiden gel diyorum oda aşkım biraz daha doğurma sabır et işleri yoluna koyayım hemen gelecem diyor ....

Aman en güzelini yapmışsın güle güle kullan...dediğin gibi akşam sen kocanın gönlünü alırısn iki cilve iki hoş muhabbet tammadır işte bu kadar ...... :)

Ayy bende gidiyorum pazartesi sabeg.Uçak seferi buradan atatürk hava limanına var .Sabiha gökçene yakın babanemin evi.Hiç bir işe yaramıyor uçak.Şimdi buradan otobüsle tren garı 2 buçuk saat 4 5 saat de tren sonra trenden hastaneye 15 dk.Eşim toplam 8 saatte anca gelir yanıma işin kötüsü en güzel zamanlarımızı göremiycek.Böyle yalancı sancılar dürttükçe heyecan olamıycaz.Babanem herşeye bu zamanlarda olur önemli bişiy yok falan diye geçiştiriyor. Eşimden başka kimse şımartıp ilgilenmiyor zaten Bi de kızım bile babasının sesine alışık naparız onsuz bilmiyorum

Acaba bebek olduktan sonra eşimi arayacak vaktim olmaz mı ki böyle bunalmaktan iyiki de evde değilim dermiyim diye düşünüyorum.Bir yandanda kızımızı onun kucağında göremedikten sonra

Son düzenleme:
zap_zup benim eşim yanımda ama işle ilgili sık sık şehir dışına gidip geliyor. bikaç günlük oluyor genelde gidişleri ama ben korkuyorum o yokken doğarsa diye. ben hemen gelirim diyor ama kimbilir kaç saat sürer gelmesi inşallah o yanımdayken gelir bebeğim.

İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar,
evet cancer 34 haftalık doğurdum. ilk gece önlem amaçlı olarak kuveze aldılar, ertesi gün yanıma getirdiler. Çok şükür solunum cihazına bile gerek kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…