- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.981
sihirim beklerim canımmm... keske birbirimize yakın olsak hepimiz beraber büyütsek bebişleri.. ama biz izmirden 3-4 kişiyiz sadece.. onlarlada bir türlü buluşamadık (begüm hariç ama oda istanbullu oldu artıkın)
herkese merhaba kızlar,
şimdi hastaneden geldim gelir gelmez zor attım kendimi foruma.
kan tahlili istemişti dr.m onu yaptırdım bugün kanım yine düşük sayılır 10,6 çıktı kendi dr.m bu değer için iğneye başlamalıyız dedi dahiliye dr.da bugün kan hapımı gnde 3e çıkardı ve keçiboynuzu pekmezi yememi söyledi eğer 2 hafta sonra da yine bu şekilde olursa o zman doğumdan önce 2 kere enjeksiyon yapılır dedi.
kafam karıştı iyice bnm gibi böyle kanı düşük olan yokmu hiç yoksa benim dr.mmu çok evhamlı:26:
canımm iyiyim ama işteşu kan problemimde olmasa daha iyi olucamselam kızlar nasılsınız?
kaç günüdr yazdıklarınızı okuyorum ama bir türlü yazamadım.doğuran arkadaşlarım Allah bebeklerinizi analı babalı sağlıklı büyümesininasip etsin...
sıkıntı yaşayan arkadaşlarımda çok çok geçmiş olsun...
şimdilik hatırlayabildikleirm bunlar biraz daha geçmişi okuyunca yine tek tek yazıcam...
Zap-zup cum hiç bir şey için canını sıkma inanki değmez,gün doğmadan neler doğar hem bak güzel haberler almaya başlamışsın bile....
sibush bebeğini kucağına lacağın tarih belli olmuş canım senin adına çok sevindim
burcummmm sen nasılsın canım ...
bende dün doktora gittim oğluşumu gördüm daha gelmeye niyeti yok ama nasıl doğum yapacağım artık kesin belli oldu.Normal doğum için hiç bir sorunumuz yok.normal doğum yapıcam epiduralde kullanmayacam.suni sancıda istemiyorum dedim herşeyin Allah nasıl bir doğum nasip ettiyse öyle olmasını istiyorum dedim.Kızlar zaten Allahın verdiği sancı insanın dayanamayacağı gibi değilmiş ama suni sancı çok kötü yapıyor dediler...
cnm öncelikle geçmiş olsun.dr un biraz evhamlı sanki ama yinede en doğrusunu o bilir.benimde 2 ay önce kanım 10 çıktı dr um iyi demişti bana.
bi arkadaşımda ikiz gebelik yaşadı kan değerleri 8 e kadar düşmüştü.o zmana dr u doğuma yakın iki ünite kan vermişti ona.sanki ben 10 olan kan değerinin çok düşük olmadığını biliyorum.
herkese merhaba kızlar,
kan tahlili istemişti dr.m onu yaptırdım bugün kanım yine düşük sayılır 10,6 çıktı kendi dr.m bu değer için iğneye başlamalıyız dedi dahiliye dr.da bugün kan hapımı gnde 3e çıkardı ve keçiboynuzu pekmezi yememi söyledi eğer 2 hafta sonra da yine bu şekilde olursa o zman doğumdan önce 2 kere enjeksiyon yapılır dedi.
kafam karıştı iyice bnm gibi böyle kanı düşük olan yokmu hiç yoksa benim dr.mmu çok evhamlı:26:
herkese merhaba kızlar,
selam kızlar nasılsınız?
kaç günüdr yazdıklarınızı okuyorum ama bir türlü yazamadım.doğuran arkadaşlarım Allah bebeklerinizi analı babalı sağlıklı büyümesininasip etsin...
şimdilik hatırlayabildikleirm bunlar biraz daha geçmişi okuyunca yine tek tek yazıcam...
Zap-zup cum hiç bir şey için canını sıkma inanki değmez,gün doğmadan neler doğar hem bak güzel haberler almaya başlamışsın bile....
sibush bebeğini kucağına lacağın tarih belli olmuş canım senin adına çok sevindim
bende dün doktora gittim oğluşumu gördüm daha gelmeye niyeti yok ama nasıl doğum yapacağım artık kesin belli oldu.Normal doğum için hiç bir sorunumuz yok.normal doğum yapıcam epiduralde kullanmayacam.suni sancıda istemiyorum dedim herşeyin Allah nasıl bir doğum nasip ettiyse öyle olmasını istiyorum dedim.Kızlar zaten Allahın verdiği sancı insanın dayanamayacağı gibi değilmiş ama suni sancı çok kötü yapıyor dediler...
günaydın kızlar
dilek allah analı babalı büyütsün,kardeşinin bebeği olmuş,gözünüz aydın.
elif de doğurdu sonunda şükür,allah kuzusuyla güzel bir hayat nasip etsin ona da
kızlar ağrılardan filan bahsetmişsiniz ama bende de ağrı sancı yok çok şükür,bebek de daha inmedi bence aşağıya hala yukarlarda,doktor eğer bu hafta da inmezse normal doğum zor olur sezeryan olursun demişti,hayırlısı artık normal sezeryan farketmiyor artık bu saatten sonra bebeğim sağlıkla gelsin de dünyaya.
benim de annemler geldi haftasonu,canım annem neler yapmış torununa,kaynanamdan bir patik bile görmedik annemin yaptıklarını koymaya yer bulamadık,ne varsa yine annelerde var.
ben de daha iyiyim artık,hastalığı atlattım gibi,bu hafta da okulda son haftam,sürüne sürüne gidiyorum resmen artık,koca göbeğimle araba kullanmak da işin ayrı sıkıntısı,aslında doktorum yasakladı araba kullanmamı,ama mecbur otobüslerde perişan olmayayım diye ggidiyorum.bi bitseydi de dinlenseydim.
cici topiğine resim ekledim kızlar.
kızlar hasta bezi aldınız mı?ben alıp almama konusunda kararsızım.biryerde okumuştum bebek bezlerinin yanlarını kesip hasta bezi olarak kullanılabilirmiş.
Kızlar ne oldu bilemezsiniz. Kızımıza yatak alamamıştık biz.Eşim şimdi aradı kızımıza yatağını almış.Siz böyle beşiğini kurduk falan diyince içim sızlıyordu biraz.Alamadık diye.İstanbula gidicez gelicez.Yerimiz yurdumuz belli değil odamız yok böyle bi garip hissediordum kendimi.Eşim aradı şimdi Böyle ahşapmış altı çekmeceli sallanıyormuş da .Şu telefonum inşallah istanbula gitmeden gelirde size resimlerimizi koyarım çok mutlu oldum bilemezsiniz.Hemen paylaşayım dedim.Cibinliğini bile almıştı annem yatak yoktu.İçine koyacağımız yaylı yatağı da var Dün bi de eşime anlattım dedim eşyalarımızı yerleştiremedim bile öyle ortada duruyor eşyalar.Benim onları yerleştirmem lazımdı dedim.Birtane dolabımız vardı.Eşim onun içine raf yaptıracak kızımın eşyalarınıda ona yerleştiricem inşallah.Çoğu işim bebekle gelinceye kaldı ama eşim ben onları siz gelesiye yaparım diyor .Görümcemi de getirsin istemiyorum buraya.Kendi işimi kendim yaparım doğumdan sonra olmadı.Bi de odalarında yerini değiştiricez sobamızı kurucaz inşallaj Ayy dünya kadar iş çıktı başıma gider ayak.
Kızlar merhaba,
bende uzun zamandır giremiyordum, sebebine gelince 3 hafta kadar önce hastaneye yatırıldım amniyon sıvım azalması sebebiyle, durum daha da kötüye gidince acil sezeryana alındım.
Şimdi minik bir kızım var, pusetinde uyuyor, bu arada 19 günlük oldu bile.
Allah hepinize vaktinde, kolay doğumlar versin inş.
yeni doğan bebekler varmış Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah. ben de dün gördüm kızımı doktorumuz artık ilaçları bırakmamı söyledi ( erken doğum tehdidi için kullanıyordum). bu haftadan sonra artık doğumu durdurmaya çalışmayacağız dedi. çok heyecanlandım:) hem gelsin istiyorum hem de biraz daha dursun büyüsün istiyorum. evimi de tam yerleştiremedim daha bi koli açıp yoruluyorum yatıyorumannem yardım edecekti ilk gün çok da yardım etti saolsun ama dedem vefat etti şimdi onun da derdi başka
birde size sorcaktım ben kıyafetlerin bir kısmını yıkadım ütüledim (annem yaptı daha doğrusu) şimdi kalanları da yıkayacağım. siz uyku setlerini yıkadınız mı? ona karar veremedim sadece çarşafını mı yıkasam yoksa yorgan, kenarlık falan ne varsa düşük derecede yıkasam mı?
selam kızlar nasılsınız?
bu arada kızlar bizde bu sabah dr a gittik.nst yede bağlandık.herşey yolunda gözüküyor.oğluşum 38 +5 günlük çıktı.kilosuda 3360 gr dedi.haftalık takiplerimize devam edicez.bizim dr umuzda daha doğumdan konuşmuyo bile.sorunca daha bekle diyo.
kızlar bide ben bu gün ne yaptım.hiç eşime falan sormadan.şimdide.bizim bebek mevlütümüz salonda olcak.(kayınvalidemler arnavutta)orayada lohusa yatağı kuruyolar.bende öle dantel örtü falan istemiyodum.bu gün çok güzel bi takım buldum indirimdeymişde onu alıverdim 750 tly.bidaha çıkamam dedim.ama şimdi içim içimi yiyo.acabamı diye.akşama bide eşime anlatması var
Canım güle güle kullan ama ben hiç hoşlanmıyorum öyle lohusa yatağı filan dantelli mantelli ığğğğğğ
ben bizimkilere şimdiden diyorum sakın haaaa diye benşm renkli renkli nevresim takımlarım ne güne duruyormuş diyorum. :)
eşinede söyleme işini hiç düşünme hergün doğurmuyorsun hergün lohusada olmuyorsun,heves ettim kocacım de iki cilve yap işlem tamamdır
zapzup beşiğiniz haıylı olsun.iyi günlerde bebeğini uyut cnm
adilemir emire geçmiş olsun.benimde yiğenim var 4 yaşında oda kreşe gidiyo.oda sürekli hasta.böle böle bağışıklık kazancaklar herhalde cnm.
mrl cnm bebeğin hayırlı olsun.allah uzun sağlıklı ömürler versin.
Benimde kanım çok düşüktü ilaçlarımı devamlı kullanıyorum.Pekmez kurudutta çok yedim bir ara şimdi normale geldi kan düzeyim ama doktor bırakma ilaçlarını dedi
Çok sağol canım benim .Allah haYırlı doğumlar nasip etsin inşallah.Bende normal doğum düşünüyorum doktoruma en son muayene olduğumda daha çok erken sonra karar veririz dedi.
Sihirim sağol canım sende güle güle kullan inşallah
önce herkesin yazdıklarını okudum yazdım yine kendimi unuttum:))
annem geldi dün hemen mutfağa girdi yine herzamanki gibi:) bu sabah erkenden kalkmış camlarımı silmiş perdelerimi yıkamış asmış ne var ne yok yıkamış.. halıları silmişş.. anam bir kalktım ev ayağa kalkmış benimde aksi gibi belim öle ağrıyorki yardım bile edemedim. şu anda hala temizlik yapıyor yarın doktora gidicez sonrada anneannem ve dayım gelecek yarın olmadan bitsin işler diyor annemde napsın kayınvalidemlerde gelcek haftasonuna kadar geldiklerinde temiz olsun ev diyor birdahada mevlütüne yaparız artıkdiyor.. allahım ya kendini helak etti kadın kıyamam ana gibi yar olmaz gerçektende olmaz... ohh herşey hazır bebeğin herşeyi hazır yataklar döşekler hazır ev temizlendi eee ne kaldı hiç bişi anacıma olan ona oldu hiçte sesi çıkmıyor kıyamıyor işte kızına... bende bu arada bir size bakim dedim. yarın doktor kontrolümüz bakalım bizim mantarlar gitmişmi ağrım sancım hala çok bird ebelim çıktı iki gündür şimdi. bakalım yarın ne dicek doktorumuz hem kızımıda göremedim nezamandır özledimmm vallaaa... şimdi kalkimde en azından yemeğimi yapmaya çalışim helak oldu annem gelirim yine kızlar
maşallah.hayırlı olsun canım..allah analı babalı buyutsun...Kızlar merhaba,
bende uzun zamandır giremiyordum, sebebine gelince 3 hafta kadar önce hastaneye yatırıldım amniyon sıvım azalması sebebiyle, durum daha da kötüye gidince acil sezeryana alındım.
Şimdi minik bir kızım var, pusetinde uyuyor, bu arada 19 günlük oldu bile.
Allah hepinize vaktinde, kolay doğumlar versin inş.
canım maşallah bbegıne..buyumus..onde gıdıyor....bu arada kızlar bizde bu sabah dr a gittik.nst yede bağlandık.herşey yolunda gözüküyor.oğluşum 38 +5 günlük çıktı.kilosuda 3360 gr dedi.haftalık takiplerimize devam edicez.bizim dr umuzda daha doğumdan konuşmuyo bile.sorunca daha bekle diyo.
kızlar bide ben bu gün ne yaptım.hiç eşime falan sormadan.şimdide.bizim bebek mevlütümüz salonda olcak.(kayınvalidemler arnavutta)orayada lohusa yatağı kuruyolar.bende öle dantel örtü falan istemiyodum.bu gün çok güzel bi takım buldum indirimdeymişde onu alıverdim 750 tly.bidaha çıkamam dedim.ama şimdi içim içimi yiyo.acabamı diye.akşama bide eşime anlatması var
zapzup beşiğiniz haıylı olsun.iyi günlerde bebeğini uyut cnm
adilemir emire geçmiş olsun.benimde yiğenim var 4 yaşında oda kreşe gidiyo.oda sürekli hasta.böle böle bağışıklık kazancaklar herhalde cnm.
mrl cnm bebeğin hayırlı olsun.allah uzun sağlıklı ömürler versin.
ben ayrıldım bileeeKızlar doğumda annesinin kayınvaldesinin yanına falan gidipte kocasından ayrı kalacaklar kimler var şimdi :26:
sabeg cnm teşekkür ederim.bende öle dantellerden falan hoşlanmıyorum.yoksa evde var o tarz şeyler.çeyizden.bu siyah beyaz şık bi takım.el işi falan değil.o cezb etti beni.çünkü mevlütten kaçışım yok.yatak yapmadanda durmazlar.bari dantellerden kaçayım dedim.dediğin gibi her günmü doğuruyorum hatta 4 senedir zorla yeni doğurcam kısmetseaman napayım eşimide hallederim akşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?