- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.001
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar,
evet cancer 34 haftalık doğurdum. ilk gece önlem amaçlı olarak kuveze aldılar, ertesi gün yanıma getirdiler. Çok şükür solunum cihazına bile gerek kalmadı.
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar,
evet cancer 34 haftalık doğurdum. ilk gece önlem amaçlı olarak kuveze aldılar, ertesi gün yanıma getirdiler. Çok şükür solunum cihazına bile gerek kalmadı.
selam güzel anneler bugugün doktorda randevumuz vardı.Kızımınkordonu boynuna dolanmış ve kalp atışları düştü o yüzden yarın sabah bir birimize kavuşacağız.Bakalım bu gece bitecekmi çok heyecanlandım.O kadar çok tuturmuştum normal doğum olsun diye ama hiç birşey kızımdan önemli değil.Yani topiğimize yarın bir kız daha ekleniyor.Bize şans dileyin:18:
Amniyon sıvısında azalma olduğu gerekçesiyle doktorum hastaneye yatırdı, günlerden p.tesiydi.
Çarşamba tekrarladığı ultrasonda sıvı hiç kalmamış acil sezeryan dedi ve cuma sabahı da doğuma alındım.
45 cm ve 2315 gr. ağırlığında minik bir kız katıldı aramıza.
Kızlar merhaba,
bende uzun zamandır giremiyordum, sebebine gelince 3 hafta kadar önce hastaneye yatırıldım amniyon sıvım azalması sebebiyle, durum daha da kötüye gidince acil sezeryana alındım.
Şimdi minik bir kızım var, pusetinde uyuyor, bu arada 19 günlük oldu bile.
Allah hepinize vaktinde, kolay doğumlar versin inş.
öncelıkle bebegın hayırlı olsun canım analı babalı büyüsün sanırım senınle aynı gün dgurmusuz 3 aralık cuma gunu oldu benımde mınıgım bende 34 haftalık dogurdum
selam güzel anneler bugugün doktorda randevumuz vardı.Kızımınkordonu boynuna dolanmış ve kalp atışları düştü o yüzden yarın sabah bir birimize kavuşacağız.Bakalım bu gece bitecekmi çok heyecanlandım.O kadar çok tuturmuştum normal doğum olsun diye ama hiç birşey kızımdan önemli değil.Yani topiğimize yarın bir kız daha ekleniyor.Bize şans dileyin:18:
Sana da hayırlı uğurlu olsun cnm,evet aynı gün gelmiş bizim kızlar, senin erken doğurmanın sebebi ne?
Hatırladığım kadarıyla senin ufaklığın iri bir bebekti dğil mi? Kaç doğdu?
maşallh..ne guzel..gelısımı tamamlanmıs demekkı .kuvese gerek kalmamıs..İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar,
canım..sendemı kavuuyorsun kızınaaa..selam güzel anneler bugugün doktorda randevumuz vardı.Kızımınkordonu boynuna dolanmış ve kalp atışları düştü o yüzden yarın sabah bir birimize kavuşacağız.Bakalım bu gece bitecekmi çok heyecanlandım.O kadar çok tuturmuştum normal doğum olsun diye ama hiç birşey kızımdan önemli değil.Yani topiğimize yarın bir kız daha ekleniyor.Bize şans dileyin:18:
allah saglık versın canım..benım hıç bılgım yok..ama tek doktora baglı kalma..ıyıce arastır..bazen hersey çok guzel gelısebılıyor...hayatta hersey olabılır..herkese selam arkadaslar.ben kısmetse mayıs annesı olacagım.ama bır sıkıntım var.ben amnıyosentez oldum ve sonucumda 2. ve 9. kromozomlarda yer degısıklıgı cıktı.translokasyonda denılıyor.bebegın dogduktan sonra bazı hastalık rısklerı olabılecegını soyluyolar.aldırma kararını bıle dusunmemızı ıstedı genetıkcıler.acaba aranızda boyle bısey duyan veya yasayan varmı.ne olur bana yardım edermısınız.bes aylık oldu bebegım.cok korkuyorum.bana mayıs 2011 annelerı bolumundende ulasabılırsınız.allah hepınızden razı olsun
sağol canım benimoff.baya baya doguyormus az daha.....
gecmıs olsun canım...
ben de vardı emzırme sutyenı..2 tane var benım..yeterlı gelıyordu..penye olanlardan aldm..basıt bır sey..
gecmıs olsun...seker kullanm canım...tatlantırıcıda kullanmazsan bır sure sonra alıırsın..ben 8-9 yıldır cayımı sekersız ıçıyorum..aliştım..sekerlı ıcemıyorum...
sekerı yukseltmeyen kuru meyveler var..onlardan ye..
yaban mersını kurusu..
canın tatlı ıstedıgınde ondan ye bıraz.çok sekerlı..ama sekerı yukseltmıyor bılıyorum...arastır yınde canım..tatlı ıstegıne ıyı gelır..
oooooo
bakcamm resmıne serdar ın bırazdan...
kuvvet verdın bana baharcım..bazen korkuyorum...dogumu nasıl atlatıcam dıye...
ama mukafatını gorünce herseye deger demii ...
canım benım ..haırlısıyla dogur da gel...
gecmıs olsn..annende gelıyormus...yasasnnn..sana bakar şimdıı..ne guselll..
maşallhh bebeklrıne...kocaman olmuslar...
sağol canım benim korkuyorum bu rüyalardan ya bazen ne gördüğümü bile unutuyorummaşallah sanada bebişlerinede... acayip rüyalar bu dönemde normalmiş bu arada..
fitil sonrası dahada azdı dilekçim ağrılar doktorda bunu bildiği için buskopan ve magnezyum verdi onlar hafifletti allahtan.. sağol canım allah razı olsun.. inş gider bir an önce...
bende günde 3 lt içiyorum su çalışırken daha çoktu ama evdeyken daha azaldı ancak 2.5 - 3 lt
canım hayırlı olsun allah analı bablı büyütsün baya büyümüş senin bebişKızlar merhaba,
bende uzun zamandır giremiyordum, sebebine gelince 3 hafta kadar önce hastaneye yatırıldım amniyon sıvım azalması sebebiyle, durum daha da kötüye gidince acil sezeryana alındım.
Şimdi minik bir kızım var, pusetinde uyuyor, bu arada 19 günlük oldu bile.
Allah hepinize vaktinde, kolay doğumlar versin inş.
canım benim de bebişlerim 34 haftalık bakalım bizim doğum ne zamn olacakyokcanım 2550 dogdu mınnosum kaslmalar baslamstı doktor durdurmak ıcın serum taktı ama mınnosum beklemedı.kalbıde hızlanınca erken almak zorunda kaldı doktorumus
ben ocak ayında doğsunlar istiyoruminşallah ocak ayında doğarlar
maşallh..ne guzel..gelısımı tamamlanmıs demekkı .kuvese gerek kalmamıs..
canım..sendemı kavuuyorsun kızınaaa..
saat kaçta gıreceksın sezeryana canım..sımdıden hayırlı olsun bebegın...
allah saglık versın canım..benım hıç bılgım yok..ama tek doktora baglı kalma..ıyıce arastır..bazen hersey çok guzel gelısebılıyor...hayatta hersey olabılır..
inşallah saglıklııdır bebegın...bu kromozoomlarda kı yer degısıklıgı ne gıbı rısklerı oluyormus pekii..açıkladılarmı sana...
herkese selam arkadaslar.ben kısmetse mayıs annesı olacagım.ama bır sıkıntım var.ben amnıyosentez oldum ve sonucumda 2. ve 9. kromozomlarda yer degısıklıgı cıktı.translokasyonda denılıyor.bebegın dogduktan sonra bazı hastalık rısklerı olabılecegını soyluyolar.aldırma kararını bıle dusunmemızı ıstedı genetıkcıler.acaba aranızda boyle bısey duyan veya yasayan varmı.ne olur bana yardım edermısınız.bes aylık oldu bebegım.cok korkuyorum.bana mayıs 2011 annelerı bolumundende ulasabılırsınız.allah hepınızden razı olsun
arkadaşım bi bilgim yok bu konuda benimde ama bikaç dr a daha göster sonuçlarını bence tek dr a odaklanma
sağlıkla gelsin meleğin inşallah..
cok sagolun.rıskler dogumdan sonra yanı ıkı uc yasında bellı olur dedıler.yani zeka gerılıgı gelısım gerılıgı sagırlık gıbı rıskler.ama yuzde bes ve on arası dıyolar.ayrıntılı ultrasondada bakıldı.hersey normal cıktı.saglıklı bır bebegım var cok sukur.ama kafamı cok karıstırdılar
haklısın canım..rısk yuzde 5 yada 10 ıse eger..ıyıce arastır..bzen saglıklı oluyor bebekler..boyle degısık hatalarda meydana gelebılıyor...ınşallh hersey yolundadır canım...prof.larla gorus bırde...
doktorumda prof.ankaradayım ben ankara hrs kadın hastanesıne gıdıyorum.doktor devam dıyor.ama benım aklım karıstı.sız olsaydınız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?