2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah bebeğine. kaç kilo doğdu peki? ben de korkuyorum da her an doğarsa diye böyle güzel şeyler duymak insanı rahatlatıyor

selam güzel anneler bugugün doktorda randevumuz vardı.Kızımın kordonu boynuna dolanmış ve kalp atışları düştü o yüzden yarın sabah bir birimize kavuşacağız.Bakalım bu gece bitecekmi çok heyecanlandım.O kadar çok tuturmuştum normal doğum olsun diye ama hiç birşey kızımdan önemli değil.Yani topiğimize yarın bir kız daha ekleniyor.Bize şans dileyin:18:

Amniyon sıvısında azalma olduğu gerekçesiyle doktorum hastaneye yatırdı, günlerden p.tesiydi.
Çarşamba tekrarladığı ultrasonda sıvı hiç kalmamış acil sezeryan dedi ve cuma sabahı da doğuma alındım.
45 cm ve 2315 gr. ağırlığında minik bir kız katıldı aramıza.

Maaşallah senin kız miladını da tamamlamış, şimdiden hayırlı uğurlu olsun inş.
Ben de normal istemiştim, olmadı, mecbur sezeryan dendi, bari epidural olsun dedim çünkü doğum anımı yaşamak istemiştim, o da olmadı coraspin kullandığım için anesteziye alındım.
Herşeyin hayırlısı inş. önemli olan sağlıkla kavuşmak.

herkese selam arkadaslar.ben kısmetse mayıs annesı olacagım.ama bır sıkıntım var.ben amnıyosentez oldum ve sonucumda 2. ve 9. kromozomlarda yer degısıklıgı cıktı.translokasyonda denılıyor.bebegın dogduktan sonra bazı hastalık rısklerı olabılecegını soyluyolar.aldırma kararını bıle dusunmemızı ıstedı genetıkcıler.acaba aranızda boyle bısey duyan veya yasayan varmı.ne olur bana yardım edermısınız.bes aylık oldu bebegım.cok korkuyorum.bana mayıs 2011 annelerı bolumundende ulasabılırsınız.allah hepınızden razı olsun

öncelıkle bebegın hayırlı olsun canım analı babalı büyüsün sanırım senınle aynı gün dgurmusuz 3 aralık cuma gunu oldu benımde mınıgım bende 34 haftalık dogurdum

gözün aydın canım
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı ömür versin kuzucuğuna

öncelıkle bebegın hayırlı olsun canım analı babalı büyüsün sanırım senınle aynı gün dgurmusuz 3 aralık cuma gunu oldu benımde mınıgım bende 34 haftalık dogurdum

Sana da hayırlı uğurlu olsun cnm,evet aynı gün gelmiş bizim kızlar, senin erken doğurmanın sebebi ne?
Hatırladığım kadarıyla senin ufaklığın iri bir bebekti dğil mi? Kaç doğdu?

allah yardımcın olsun inş. rahat bi sezeryan geçirirsin sağlıkla gelsin meleğin
bebişler tek tek gelmeye başladılar ne güzell

Sana da hayırlı uğurlu olsun cnm,evet aynı gün gelmiş bizim kızlar, senin erken doğurmanın sebebi ne?
Hatırladığım kadarıyla senin ufaklığın iri bir bebekti dğil mi? Kaç doğdu?

yokcanım 2550 dogdu mınnosum kaslmalar baslamstı doktor durdurmak ıcın serum taktı ama mınnosum beklemedı.kalbıde hızlanınca erken almak zorunda kaldı doktorumus

maşallh..ne guzel..gelısımı tamamlanmıs demekkı .kuvese gerek kalmamıs..
canım..sendemı kavuuyorsun kızınaaa..
saat kaçta gıreceksın sezeryana canım..sımdıden hayırlı olsun bebegın...

allah saglık versın canım..benım hıç bılgım yok..ama tek doktora baglı kalma..ıyıce arastır..bazen hersey çok guzel gelısebılıyor...hayatta hersey olabılır..
inşallah saglıklııdır bebegın...bu kromozoomlarda kı yer degısıklıgı ne gıbı rısklerı oluyormus pekii..açıkladılarmı sana...

cok sagolun.rıskler dogumdan sonra yanı ıkı uc yasında bellı olur dedıler.yani zeka gerılıgı gelısım gerılıgı sagırlık gıbı rıskler.ama yuzde bes ve on arası dıyolar.ayrıntılı ultrasondada bakıldı.hersey normal cıktı.saglıklı bır bebegım var cok sukur.ama kafamı cok karıstırdılar

arkadaşım bi bilgim yok bu konuda benimde ama bikaç dr a daha göster sonuçlarını bence tek dr a odaklanma
sağlıkla gelsin meleğin inşallah..

haklısın canım..rısk yuzde 5 yada 10 ıse eger..ıyıce arastır..bzen saglıklı oluyor bebekler..boyle degısık hatalarda meydana gelebılıyor...ınşallh hersey yolundadır canım...prof.larla gorus bırde...

doktorumda prof.ankaradayım ben ankara hrs kadın hastanesıne gıdıyorum.doktor devam dıyor.ama benım aklım karıstı.sız olsaydınız ne yapardınız

gulşennn canım...benım dogurcak halım yok gıbı..agrılar var ama..
sanırım uzerıne gordugum ıçın adetı doktorlarda kesın net bır sey soyleyemıyor...
ama bebek gıt gıde buyuyor..ultrasonda bır yanlıslık yoksa eger...ırılestıkcede dogurmaya korkuyorum canımm bennnn...

doktorumda prof.ankaradayım ben ankara hrs kadın hastanesıne gıdıyorum.doktor devam dıyor.ama benım aklım karıstı.sız olsaydınız ne yapardınız

canım bende cok arastırırdım..ama senın gıbı kafam çok karısırdı emınım..çok haklısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…