2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın cnm güle güle kullanın yatağınızı.bunlar tatlı telaşlar hem senin daha günün var ben bile çok rahatım.daha evim temizlenecek.gerçi doğumdan sonra 1 hafta falan annemlerde kalacağımm

canım bende sormadım hastaneme veriyomu diye
yanlarını kesince sızdırmaz mı acaba bebek bezleri
hast. karşısında eczaneler oluyo ordan alır hemen lazım olursa eşin

valla ben gece emziği falan diye görmedim.annem almış +3 ay yazıyor bebedor'un silikon emziği.biberonda bebedor'un orta akışlı.aslında herkes nuk veya avent tavsiye ediyor ama ben nuk bulamadım avent'te çok pahalı geldi bana.

zapzupcum sevindim senin adına bak beşiğinizde alındı işler zevkle yapılır onları dert etme kendine
inş. sen gidene kadar telefonunda yetişir

emziğide ben nuk aldım avent ide iyi diyolarda bulamadım burda o yüzden nuk almıştım
silikon benimki gece emziği aldım ben gündüz vermeyi düşünmediğim için
zaten ayda 1 yada 2 ayda 1 değiştirilmesi gerekiyomuş emziklerin olmadı başka marka alırım ozaman

Son düzenleme:
slm herkese

benimde hastane çantam hazır bebek bezi hasta bezi yatak koruyucu hepsini hazırladım bilmiyorum hastane veriyormu sormadım ben yanımda bulundurayımda ne olur ne olmaz evin temizliğide bitmek üzere cumartesi kontrol var gün verecek dr. bakalım ne zaman kavuşacağım oğluma

bende sililon yeni doğan bir tane aldım bebeğim alırsa almazsa zaten kullanmam zaten bebekler hemen emzik almıyor 3 aydan sonra yinede yanımda bulunsun istedim

Ay çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için Çok heyecanlandım yaa Ayy allah hepinizi sevindirsin inşallah Bi de bu emziklerin damaklısı mı daha iyi damaksızımı :26:

ben emzik falan almadım. daha bekleyelim bakalım bi doğsun. emzik hemen lazım değil. belki hiç gerek kalmayacak gerek olursada bir eczaneye gidip almak 2 dakika.

hasta bezi konusunda da taktırmıyolar zaten pek. sezeryan olursa sonda takıyolar normal doğumda zaten tuvalete kalkıyosun. çok lazım olursa hastane verir. özelde de devlette de var.

ohh ne güzel sen hepsini hazırlamışsın tecrubeli olmanın avantajları olsa gerek
yatak koruyucuda almadım ben alsammı ki:26:

evet pahalı avent ama gece emziği avent te var

aventin emzikleri çiftli satılıyo o nedenle pahalı geliyo aslında 2 lisi 15 lira civarındaydı sanırım ankaradan almadım burdada bulamadım zaten
nuku da tekli olarak 6.50 ye almıştım sanırım gece emziği benimkisi ama aralarında fiyat farkı yoktu gündüz olanıyla

selam kızlar nasılsınız bakalımm benim dün gece çok kasıldıı göbeğim yaaa acı vermedi tabi ama karnımın şekli değişti resmenn

Ay çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için Çok heyecanlandım yaa Ayy allah hepinizi sevindirsin inşallah Bi de bu emziklerin damaklısı mı daha iyi damaksızımı :26:
cnm bebek kendisi seçiyor kimi bebek damaklı alıyor kimisi damaksız ama ideali damaklı emzik kullanmak.

ohh ne güzel sen hepsini hazırlamışsın tecrubeli olmanın avantajları olsa gerek
yatak koruyucuda almadım ben alsammı ki:26:
benim çok işime yaramıştı sezeryanda normal doğumdada kullandım ama ona pek gerek duyulmuyor.hastane vermiyorsa yanında bulundur derim

selam kızlar nasılsınız bakalımm benim dün gece çok kasıldıı göbeğim yaaa acı vermedi tabi ama karnımın şekli değişti resmenn

bebek gerildikçe oluyor cnm benim artık sonlara yaklaştı çok olmuyor ama oldumu canımı acıtıyor.

Kızlar merhaba,
bende uzun zamandır giremiyordum, sebebine gelince 3 hafta kadar önce hastaneye yatırıldım amniyon sıvım azalması sebebiyle, durum daha da kötüye gidince acil sezeryana alındım.
Şimdi minik bir kızım var, pusetinde uyuyor, bu arada 19 günlük oldu bile.
Allah hepinize vaktinde, kolay doğumlar versin inş.

selam kızlar sabah eşim için erken kalkıyorum beraber kahvaltı yapıyoruz onu işe gönderdikten sonra geri yattım gece uyuyamadığımdan bir güzel uyumuşum annem arayıp uyandırdı baktım saat 12 yi geçiyor anneme çıktım bide annemle kahvaltı yaptım
Elif doğum yapmış sanırım geçmişi pek okuyamadım inşallah iyilerdir
şimdi biraz geçmişe bakayım

canım hayırlı olsun kızın gözün aydın doğum yapanlar için topiğimiz var oraya bilgilerini yazarsan senide listeye ekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…