- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.941
Kızlar ne oldu bilemezsiniz. Kızımıza yatak alamamıştık biz.Eşim şimdi aradı kızımıza yatağını almış.Siz böyle beşiğini kurduk falan diyince içim sızlıyordu biraz.Alamadık diye.İstanbula gidicez gelicez.Yerimiz yurdumuz belli değil odamız yok böyle bi garip hissediordum kendimi.Eşim aradı şimdi Böyle ahşapmış altı çekmeceli sallanıyormuş da .Şu telefonum inşallah istanbula gitmeden gelirde size resimlerimizi koyarım çok mutlu oldum bilemezsiniz.Hemen paylaşayım dedim.Cibinliğini bile almıştı annem yatak yoktu.İçine koyacağımız yaylı yatağı da var Dün bi de eşime anlattım dedim eşyalarımızı yerleştiremedim bile öyle ortada duruyor eşyalar.Benim onları yerleştirmem lazımdı dedim.Birtane dolabımız vardı.Eşim onun içine raf yaptıracak kızımın eşyalarınıda ona yerleştiricem inşallah.Çoğu işim bebekle gelinceye kaldı ama eşim ben onları siz gelesiye yaparım diyor .Görümcemi de getirsin istemiyorum buraya.Kendi işimi kendim yaparım doğumdan sonra olmadı.Bi de odalarında yerini değiştiricez sobamızı kurucaz inşallaj Ayy dünya kadar iş çıktı başıma gider ayak.
özel hastaneler veriyormuş sanırım ama ben hiç sormadım gittiğim hastaneye.verecekler diye güvenir almam sonrada ihtiyaç olur kalırım ortada gerçi eşimi gönderip aldırırım ama ne gerek var 2 ayağını bir pabuca sokmaya.ben şey diyorum ucuz bebek bezlerinden alsam yanlarını kessem ihtiyacım olursa ondan kullansam nasıl olur acaba?????
Kızlar size bir de şeyi danışmak istiyorum.Gece emziği var normal emzik var.Bide silikon mu olmalı kauçuk mu marka tavsiyesinde bulunur musunuz ? :26: Geçen doktor için çıktığımızda baktık .Ne yapacağımı bilemedim
Kızlar size bir de şeyi danışmak istiyorum.Gece emziği var normal emzik var.Bide silikon mu olmalı kauçuk mu marka tavsiyesinde bulunur musunuz ? :26: Geçen doktor için çıktığımızda baktık .Ne yapacağımı bilemedim
slm herkese
benimde hastane çantam hazır bebek bezi hasta bezi yatak koruyucu hepsini hazırladım bilmiyorum hastane veriyormu sormadım ben yanımda bulundurayımda ne olur ne olmaz evin temizliğide bitmek üzere cumartesi kontrol var gün verecek dr. bakalım ne zaman kavuşacağım oğluma
evet pahalı avent ama gece emziği avent te var
ohh ne güzel sen hepsini hazırlamışsın tecrubeli olmanın avantajları olsa gerek
yatak koruyucuda almadım ben alsammı ki:26:
selam kızlar nasılsınız bakalımm benim dün gece çok kasıldıı göbeğim yaaa acı vermedi tabi ama karnımın şekli değişti resmenn
cnm bebek kendisi seçiyor kimi bebek damaklı alıyor kimisi damaksız ama ideali damaklı emzik kullanmak.Ay çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz içinÇok heyecanlandım yaa Ayy allah hepinizi sevindirsin inşallah Bi de bu emziklerin damaklısı mı daha iyi damaksızımı :26:
benim çok işime yaramıştı sezeryanda normal doğumdada kullandım ama ona pek gerek duyulmuyor.hastane vermiyorsa yanında bulundur derimohh ne güzel sen hepsini hazırlamışsın tecrubeli olmanın avantajları olsa gerek
yatak koruyucuda almadım ben alsammı ki:26:
selam kızlar nasılsınız bakalımm benim dün gece çok kasıldıı göbeğim yaaa acı vermedi tabi ama karnımın şekli değişti resmenn
kızlar bu arada facebooka giriş yapabiliyomusunuz ?
yoksa sorun sadece bendemi :26:
Kızlar merhaba,
bende uzun zamandır giremiyordum, sebebine gelince 3 hafta kadar önce hastaneye yatırıldım amniyon sıvım azalması sebebiyle, durum daha da kötüye gidince acil sezeryana alındım.
Şimdi minik bir kızım var, pusetinde uyuyor, bu arada 19 günlük oldu bile.
Allah hepinize vaktinde, kolay doğumlar versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?