- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.961
Kızlar merhaba,
bende uzun zamandır giremiyordum, sebebine gelince 3 hafta kadar önce hastaneye yatırıldım amniyon sıvım azalması sebebiyle, durum daha da kötüye gidince acil sezeryana alındım.
Şimdi minik bir kızım var, pusetinde uyuyor, bu arada 19 günlük oldu bile.
Allah hepinize vaktinde, kolay doğumlar versin inş.
selam kızlar gecmıse şöle baktım emzıklerı hasta bezlerını falan konusmusunuz her hastanenın polıtıkası farklı sanrıım benım doktorum ayaga bıran once kalkmamı ıstedıgı için sonda falan takmadıilk gun kalkmak ımkansız sezeryanda zaten tansıyon falan gıdıyo bebekıcın alınan alt acma bezlerı varya ona aldıgınızdan koyun derım yanınıza ınsan kendını guvende hısedıyo zatenhastabezıde kullandım benılk gun tuvalet ıhtıyacım ıcın ıkıncı gun ayaga kalkıp tuvalete gıttım.emzıkte bastabebekler almıyo benım kızım ıstemıyor sımdı ılerıde ne olur bılemem tabı yasadıkca gorucez dogum yapan bır arkadasım var hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun buarada hastane ve sezeryanla ılgılı sormak ıstedıgınız bısey varsa yazabılırılm tecrübe ile sabittir:)
sende mi doğum yaptındaha önce söylemişmiydin yoksa ben mi gözden kaçırdım.Allah analı babalı büyütsün
kızlar anne 1964 yazılan konuyu ben yazdım annemınkısı acıkmıs sasırmayınn
cambazcım anne gibisi yok gerçekten boşa dememişler ana gibi yar olmaz diye
sen hala çalışıyomusun oyyy neyseki son haftanmışş az kaldı izne
cici topiğine resim ekledim kızlar.
kızlar hasta bezi aldınız mı?ben alıp almama konusunda kararsızım.biryerde okumuştum bebek bezlerinin yanlarını kesip hasta bezi olarak kullanılabilirmiş.
Kızlar ne oldu bilemezsiniz. Kızımıza yatak alamamıştık biz.Eşim şimdi aradı kızımıza yatağını almış.Siz böyle beşiğini kurduk falan diyince içim sızlıyordu biraz.Alamadık diye.İstanbula gidicez gelicez.Yerimiz yurdumuz belli değil odamız yok böyle bi garip hissediordum kendimi.Eşim aradı şimdi Böyle ahşapmış altı çekmeceli sallanıyormuş da .Şu telefonum inşallah istanbula gitmeden gelirde size resimlerimizi koyarım çok mutlu oldum bilemezsiniz.Hemen paylaşayım dedim.Cibinliğini bile almıştı annem yatak yoktu.İçine koyacağımız yaylı yatağı da var Dün bi de eşime anlattım dedim eşyalarımızı yerleştiremedim bile öyle ortada duruyor eşyalar.Benim onları yerleştirmem lazımdı dedim.Birtane dolabımız vardı.Eşim onun içine raf yaptıracak kızımın eşyalarınıda ona yerleştiricem inşallah.Çoğu işim bebekle gelinceye kaldı ama eşim ben onları siz gelesiye yaparım diyor .Görümcemi de getirsin istemiyorum buraya.Kendi işimi kendim yaparım doğumdan sonra olmadı.Bi de odalarında yerini değiştiricez sobamızı kurucaz inşallaj Ayy dünya kadar iş çıktı başıma gider ayak.
Kızlar merhaba,
bende uzun zamandır giremiyordum, sebebine gelince 3 hafta kadar önce hastaneye yatırıldım amniyon sıvım azalması sebebiyle, durum daha da kötüye gidince acil sezeryana alındım.
canım beşiğiniz hayırlı olsun kızın gülegüle yatsın içinde.bunlar tatlı telaşlar hayırlısı ile gelsin fındıklarımız.Kızlar ne oldu bilemezsiniz. Kızımıza yatak alamamıştık biz.Eşim şimdi aradı kızımıza yatağını almış.Siz böyle beşiğini kurduk falan diyince içim sızlıyordu biraz.Alamadık diye.İstanbula gidicez gelicez.Yerimiz yurdumuz belli değil odamız yok böyle bi garip hissediordum kendimi.Eşim aradı şimdi Böyle ahşapmış altı çekmeceli sallanıyormuş da .Şu telefonum inşallah istanbula gitmeden gelirde size resimlerimizi koyarım çok mutlu oldum bilemezsiniz.Hemen paylaşayım dedim.Cibinliğini bile almıştı annem yatak yoktu.İçine koyacağımız yaylı yatağı da var Dün bi de eşime anlattım dedim eşyalarımızı yerleştiremedim bile öyle ortada duruyor eşyalar.Benim onları yerleştirmem lazımdı dedim.Birtane dolabımız vardı.Eşim onun içine raf yaptıracak kızımın eşyalarınıda ona yerleştiricem inşallah.Çoğu işim bebekle gelinceye kaldı ama eşim ben onları siz gelesiye yaparım diyor .Görümcemi de getirsin istemiyorum buraya.Kendi işimi kendim yaparım doğumdan sonra olmadı.Bi de odalarında yerini değiştiricez sobamızı kurucaz inşallaj Ayy dünya kadar iş çıktı başıma gider ayak.
amiiiiin inşallah.seninde kızının ömrü uzun olsun.Allah analı babalı büyütsün.Kızlar merhaba,
yeni doğan bebekler varmış Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah. ben de dün gördüm kızımı doktorumuz artık ilaçları bırakmamı söyledi ( erken doğum tehdidi için kullanıyordum). bu haftadan sonra artık doğumu durdurmaya çalışmayacağız dedi. çok heyecanlandım:) hem gelsin istiyorum hem de biraz daha dursun büyüsün istiyorum. evimi de tam yerleştiremedim daha bi koli açıp yoruluyorum yatıyorumannem yardım edecekti ilk gün çok da yardım etti saolsun ama dedem vefat etti şimdi onun da derdi başka
birde size sorcaktım ben kıyafetlerin bir kısmını yıkadım ütüledim (annem yaptı daha doğrusu) şimdi kalanları da yıkayacağım. siz uyku setlerini yıkadınız mı? ona karar veremedim sadece çarşafını mı yıkasam yoksa yorgan, kenarlık falan ne varsa düşük derecede yıkasam mı?
cici topiğine resim ekledim kızlar.
kızlar hasta bezi aldınız mı?ben alıp almama konusunda kararsızım.biryerde okumuştum bebek bezlerinin yanlarını kesip hasta bezi olarak kullanılabilirmiş.
Kızlar ne oldu bilemezsiniz. Kızımıza yatak alamamıştık biz.Eşim şimdi aradı kızımıza yatağını almış.Siz böyle beşiğini kurduk falan diyince içim sızlıyordu biraz.Alamadık diye.İstanbula gidicez gelicez.Yerimiz yurdumuz belli değil odamız yok böyle bi garip hissediordum kendimi.Eşim aradı şimdi Böyle ahşapmış altı çekmeceli sallanıyormuş da .Şu telefonum inşallah istanbula gitmeden gelirde size resimlerimizi koyarım çok mutlu oldum bilemezsiniz.Hemen paylaşayım dedim.Cibinliğini bile almıştı annem yatak yoktu.İçine koyacağımız yaylı yatağı da var Dün bi de eşime anlattım dedim eşyalarımızı yerleştiremedim bile öyle ortada duruyor eşyalar.Benim onları yerleştirmem lazımdı dedim.Birtane dolabımız vardı.Eşim onun içine raf yaptıracak kızımın eşyalarınıda ona yerleştiricem inşallah.Çoğu işim bebekle gelinceye kaldı ama eşim ben onları siz gelesiye yaparım diyor .Görümcemi de getirsin istemiyorum buraya.Kendi işimi kendim yaparım doğumdan sonra olmadı.Bi de odalarında yerini değiştiricez sobamızı kurucaz inşallaj Ayy dünya kadar iş çıktı başıma gider ayak.
Kızlar size bir de şeyi danışmak istiyorum.Gece emziği var normal emzik var.Bide silikon mu olmalı kauçuk mu marka tavsiyesinde bulunur musunuz ? :26: Geçen doktor için çıktığımızda baktık .Ne yapacağımı bilemedim
Kızlar merhaba,
yeni doğan bebekler varmış Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah. ben de dün gördüm kızımı doktorumuz artık ilaçları bırakmamı söyledi ( erken doğum tehdidi için kullanıyordum). bu haftadan sonra artık doğumu durdurmaya çalışmayacağız dedi. çok heyecanlandım:) hem gelsin istiyorum hem de biraz daha dursun büyüsün istiyorum. evimi de tam yerleştiremedim daha bi koli açıp yoruluyorum yatıyorumannem yardım edecekti ilk gün çok da yardım etti saolsun ama dedem vefat etti şimdi onun da derdi başka
birde size sorcaktım ben kıyafetlerin bir kısmını yıkadım ütüledim (annem yaptı daha doğrusu) şimdi kalanları da yıkayacağım. siz uyku setlerini yıkadınız mı? ona karar veremedim sadece çarşafını mı yıkasam yoksa yorgan, kenarlık falan ne varsa düşük derecede yıkasam mı?
Ayy hayırlı olsun bebişin allah analı babalı büyütsün hayırlısı bir evlat olur inşallahKızlar merhaba,
kızlar birşey sorucam böyle açılmayı tetikleyecek ve doğumu kolaylaştıracak hangi yiyecekler var.ben hurmayı duymuştum onun dışında varmı bildiğiniz başka mamalaryarından itibaren yemeye başlayayım bakarsınız 1 haftaya kalmaz açılmam olurda doğuma giderim
canım çok sevindim,güle güle yatsın bebeğin içinde.hemen ekle fotoları ama
canım beşiğiniz hayırlı olsun kızın gülegüle yatsın içinde.bunlar tatlı telaşlar hayırlısı ile gelsin fındıklarımız.
içine sinmiyorda yıka canım.ben onları 40 derecede yıkadım birşey olmadı.bozulma falan yapmadı bu arada kaç haftalıksın..
kızlar size tavsiyem bebeği nizi doğum yapınca eve geldiğinizde her gün bir kaşık kimyon yiyin üzerine su için.bebeğinizde gaz olmazmış.birde gene aynı gün doğumdan sonra rezene çayı için.sütlendiriyor.birde göğüslerinizin çatlakları için soğan kırın kuru soğan göğsünüze koyun sürün biraz dursun.bebeğiniz emceği zaman silersiniz.deneyin bunları faydasını görceksiniz.
ben ikiz annesiyim yani hamileyim daha bebeklerimi bekliyorum.bunları deniycem.yapan birileri var faydasını görmüşler.hiçbir yan tyesiri etkisi yok bunların .hatta duymuşda olabilirsiniz.hepimizin allah yardımcısı olsun.a.e.olun.
kızlar birşey sorucam böyle açılmayı tetikleyecek ve doğumu kolaylaştıracak hangi yiyecekler var.ben hurmayı duymuştum onun dışında varmı bildiğiniz başka mamalaryarından itibaren yemeye başlayayım bakarsınız 1 haftaya kalmaz açılmam olurda doğuma giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?