2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar gecmıse şöle baktım emzıklerı hasta bezlerını falan konusmusunuz her hastanenın polıtıkası farklı sanrıım benım doktorum ayaga bıran once kalkmamı ıstedıgı için sonda falan takmadıilk gun kalkmak ımkansız sezeryanda zaten tansıyon falan gıdıyo bebekıcın alınan alt acma bezlerı varya ona aldıgınızdan koyun derım yanınıza ınsan kendını guvende hısedıyo zatenhastabezıde kullandım benılk gun tuvalet ıhtıyacım ıcın ıkıncı gun ayaga kalkıp tuvalete gıttım.emzıkte bastabebekler almıyo benım kızım ıstemıyor sımdı ılerıde ne olur bılemem tabı yasadıkca gorucez dogum yapan bır arkadasım var hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun buarada hastane ve sezeryanla ılgılı sormak ıstedıgınız bısey varsa yazabılırılm tecrübe ile sabittir:)

Allah analı babalı büyütsün cnm.hemen hemen 34.haftanda doğum yapmışsın anlaşılan yanılıyor muyum?küveze gerek oldumu cnm?

sende mi doğum yaptın daha önce söylemişmiydin yoksa ben mi gözden kaçırdım.Allah analı babalı büyütsün

kızlar birşey sorucam böyle açılmayı tetikleyecek ve doğumu kolaylaştıracak hangi yiyecekler var.ben hurmayı duymuştum onun dışında varmı bildiğiniz başka mamalaryarından itibaren yemeye başlayayım bakarsınız 1 haftaya kalmaz açılmam olurda doğuma giderim

cambazcım anne gibisi yok gerçekten boşa dememişler ana gibi yar olmaz diye

sen hala çalışıyomusun oyyy neyseki son haftanmışş az kaldı izne

evet canım sorma,inşallah bu son haftam.

cici topiğine resim ekledim kızlar.
kızlar hasta bezi aldınız mı?ben alıp almama konusunda kararsızım.biryerde okumuştum bebek bezlerinin yanlarını kesip hasta bezi olarak kullanılabilirmiş.

canım ben almadım hasta bezi,ihtiyaç olması durumunda eşimi yollar aldırırım eczaneden artık.ama şirvanın dediği şu alt açmalar bana da mantıklı geldi,koymak lazım bi kaç tane.

canım çok sevindim,güle güle yatsın bebeğin içinde.hemen ekle fotoları ama

gözünüz aydın,allah analı babalı büyütsün canım

yeni doğan bebekler varmış Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah. ben de dün gördüm kızımı doktorumuz artık ilaçları bırakmamı söyledi ( erken doğum tehdidi için kullanıyordum). bu haftadan sonra artık doğumu durdurmaya çalışmayacağız dedi. çok heyecanlandım:) hem gelsin istiyorum hem de biraz daha dursun büyüsün istiyorum. evimi de tam yerleştiremedim daha bi koli açıp yoruluyorum yatıyorum annem yardım edecekti ilk gün çok da yardım etti saolsun ama dedem vefat etti şimdi onun da derdi başka

birde size sorcaktım ben kıyafetlerin bir kısmını yıkadım ütüledim (annem yaptı daha doğrusu) şimdi kalanları da yıkayacağım. siz uyku setlerini yıkadınız mı? ona karar veremedim sadece çarşafını mı yıkasam yoksa yorgan, kenarlık falan ne varsa düşük derecede yıkasam mı?

canım beşiğiniz hayırlı olsun kızın gülegüle yatsın içinde.bunlar tatlı telaşlar hayırlısı ile gelsin fındıklarımız.
amiiiiin inşallah.seninde kızının ömrü uzun olsun.Allah analı babalı büyütsün.

içine sinmiyorda yıka canım.ben onları 40 derecede yıkadım birşey olmadı.bozulma falan yapmadı bu arada kaç haftalıksın..

cici topiğine resim ekledim kızlar.
kızlar hasta bezi aldınız mı?ben alıp almama konusunda kararsızım.biryerde okumuştum bebek bezlerinin yanlarını kesip hasta bezi olarak kullanılabilirmiş.

doğum yapacağım hastane hasta bezi almayın biz veriyoruz ayrıca yenidoğan kıyafetini de onlar veriyormuş,doğum sırasında vermenize gerek yok dediler,ben yanıma yinede orkid aldım ne olu ne olmaz diye.

hadi gözün aydın ,kızın mışıl mışıl uyusun yatağında inş.

ben kullanmayı düşünmüyorum ama yine de aldım ama gece mi gündüz mü olduğunu bilmiyorum,markası nuk sanırım yenidoğanlar için.

Allah bağışlasın kızını,gözünaydın ne güzel kavuşmuşsun sende miniğine...

valla ben ne var ne yok herşeyi kısa programda yıkadım içime sindi.

Ayy hayırlı olsun bebişin allah analı babalı büyütsün hayırlısı bir evlat olur inşallah

Ben ahududu ve böğürtlen çayı içmek ve ananas yemek tetikliyor diye biliyordum.Bir de ada çayı kasları gevşetiyormuş.O ağrıyı mı azaltıyordu acaba bilemedim şimdi yanlış olmasın :26:

canım çok sevindim,güle güle yatsın bebeğin içinde.hemen ekle fotoları ama

Çok sağol canım.Fotoğraf makinamız telefon falan hiç birşey yok bizde Eşim evkurdan telefon aldı bana o 2 haftadır gelemedi.İnşallah istanbula gitmeden gelirse bolbol resim çekicem.Cici topiğine de herşeyimizi eklerim inşallah.Hergün dua ediyorum ama 2 aya kadar gelmeyecek telefon herhalde

canım beşiğiniz hayırlı olsun kızın gülegüle yatsın içinde.bunlar tatlı telaşlar hayırlısı ile gelsin fındıklarımız.

Haklısın canım.Bu pazartesi istanbula gitmeyi düşünüyordum ama elim ayağıma dolşatı oyüzden

Nevacım çok teşekkür ederim canım.
Bizim hastanede yeni doğan takımı falan vermiyor.Eşimle en son aldığımız hastane çıkışı var 5 parça onun içine bir iç zıbın bir dış zıbın ekledim tülbent gibi birşey.pakette de alt tulumu üst zıbını şapkası eldiveni var.Hemşireye kutu olarak vermeyi düşünüyorum .

Son düzenleme:
kaynanam ameliyat olmuştu o zaman elinde kalmış baya hasta bezi onu verdi bana çantamıza koyduk bizde ne olur ne olmaz bir kızıma çanta yaptım bir kendime birde taşıma çantasını hazırladım içinde battaniyesini falan koyduk çıkarken üşütmeyelim diye ayrıyeten birde büyük alışveriş çantasından var terlik bez havlu peçete gibi ürünleride ona koyduk

kızlar size tavsiyem bebeği nizi doğum yapınca eve geldiğinizde her gün bir kaşık kimyon yiyin üzerine su için.bebeğinizde gaz olmazmış.birde gene aynı gün doğumdan sonra rezene çayı için.sütlendiriyor.birde göğüslerinizin çatlakları için soğan kırın kuru soğan göğsünüze koyun sürün biraz dursun.bebeğiniz emceği zaman silersiniz.deneyin bunları faydasını görceksiniz.
ben ikiz annesiyim yani hamileyim daha bebeklerimi bekliyorum.bunları deniycem.yapan birileri var faydasını görmüşler.hiçbir yan tyesiri etkisi yok bunların .hatta duymuşda olabilirsiniz.hepimizin allah yardımcısı olsun.a.e.olun.

Sağol canım ben bi de nar suyu duymuştum.Geçen gün sıktım cam kavanozda buzdolabında duruyor.Bir tane narıda buzluğa attım.

herkese merhaba kızlar,

şimdi hastaneden geldim gelir gelmez zor attım kendimi foruma.
kan tahlili istemişti dr.m onu yaptırdım bugün kanım yine düşük sayılır 10,6 çıktı kendi dr.m bu değer için iğneye başlamalıyız dedi dahiliye dr.da bugün kan hapımı gnde 3e çıkardı ve keçiboynuzu pekmezi yememi söyledi eğer 2 hafta sonra da yine bu şekilde olursa o zman doğumdan önce 2 kere enjeksiyon yapılır dedi.

kafam karıştı iyice bnm gibi böyle kanı düşük olan yokmu hiç yoksa benim dr.mmu çok evhamlı:26:

mrb ben şubat annesiyim.ama soruna cvp vermek istedim.adaçayı östorjen hormonu salgıladığı için doğumu tetikliyomuş.bence günde 1-2 fincan adaçayı içebilirsin

doğum yapan arkadaşlar olmuş hepsinin gözüaydın,sağlıkla büyütsünler bebişlerini darısı bizim başımıza

DİLEK canım sizinde gözünüz aydın kardeşinde doğum yapmış allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…