- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.101
canım yanlış alıntı yapmışım ben arkadaştan alıntı yaptım zannettim afedersin
herkese merhaba doğumlara az kaldı :)))) bebeğim bugüne kadar hep erken gelmek için uğraştı şimdi ise biz istiyoruz gel diye o istemiyor anladı galiba anne karnında daha rahat olduğunu :))))
canım doğum olmuştur büyük ihtimal inşallah güzel geçmiştir ve kızın kollarındadırselam güzel anneler bugugün doktorda randevumuz vardı.Kızımınkordonu boynuna dolanmış ve kalp atışları düştü o yüzden yarın sabah bir birimize kavuşacağız.Bakalım bu gece bitecekmi çok heyecanlandım.O kadar çok tuturmuştum normal doğum olsun diye ama hiç birşey kızımdan önemli değil.Yani topiğimize yarın bir kız daha ekleniyor.Bize şans dileyin:18:
hadi canım hayırlısı sanırım henüz normal doğum yapan olmadı topikte Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz habersiz bırakma bizimerhaba kızlar.doğumuma 10 gün olmasına rağmen sanırım oğlum erken gelecek.dün gece sabaha kadar sancılandım,sabah da doğum nişanım geldi.doktora kontrole gittim,henüz açılma yok dedi.sancılar sıklaşırsa ya da suyum gelirse hemen hastaneye gideceğim.bana dua edin kızlar,inşallah kolay bir doğum yaparım.
hayırlı olsun canım seninde oğluşun ne güzel darısı biz bekleyenlereArkadaşlar iyi geceler,
Emir Mirzam artık benimle, günlerim emzirme ve alt değiştirme ile geçiyor,
Benim için dünyanın en güzel bebeği,
Darısı başınıza güzel anneler
aramızda 1 gün var canım seninle bende de henüz tık yok bugünüde atlatalım zaten yay burcu olsun istemiyorum ben oğlak burcu olsundahada varmış aslında acele etmeyin yaa
benim kide 5 ocak ama tık yok bendede
arada hafif sancılar oluyo tabi ama doğuracak gibi değilim daha
Canım yaa, hiç okumadan şöyle bir yazına bakıncada anlaşılıyor mutlulugun,,Allah bozmasın.
Bebeğin sağlıkla uyusun beşiğinde.. bı kıtapta okumuştum . beşiğin içine yün yorganda serebilirsin.hem sağlıklıymışta.eğer bebişinin varsa yun yorganı kullanmadıgın zamanlar altıma serebılırsın.
Buarada 2 kitap tavsiye edeyim.
Dr.Cihangir Ertekin: Bebek Beslenmesi ve bakımı
Şule Yazgan Ve Yankı Yazgan'ın : Çocuğunuz sizden ne bekliyor?
ikiside süperr özellıkle ilk yazdıgım.
Kampanyadayken alalım buradan bari dedi eşim.Keşke hiç kalkışmasaymışız yani.Taksitte yapıyorlar bebek masrafı arasında zor olmasın dedik.İnternete bağlanabiliyor.İstanbulda da rahat rahat girerim diyordum.Bi de kamerası iyi.Ben kızımın resimlerini çekmek istiyordum iyi olacaktı.Bir ton problem çıkarıyorlar yaniDua edinde hayırlısıyla kurtulalım yani vermeyeceklerse de vermesinler artık gına getirdiler
kızlar bakın şimdı kayınvalıdem aradı...yanımıza nar ,hurma ve corek otu almayı unutmayalım..hazırda olsn dedı...nar ve hurmam buzdolabında..unutmamam lazım..
çörek otunuda cantama koycam sımdı...
bebekte gaza ıyı gelıyormus...bırde netten buldum paylşmak ıstedım..
Çörek otu doğum ve doğum sancısı, doğum sonrası anne sütünün artırılması ve bebek beslenmesi ve gelişimi için yaratılan en mükemmel şeydir. Çörek otu özellikle kadınlarda ovülasyon, menustrasyon ve hamilelikte üreme sistemlerinde fonksiyonel olup, rahim kaslarının kasılmasını teşvik eder. Bu sayede doğumu kolaylaştırır.
.
hangi ilaçla durdurdular sancıları bende ilaç kullanıyorum ama korkuyorumda bebeğime zarar verir diye çünkü ilaçta gebelerde kullanılmaz yazıo offfffffff
henüz geçmedi ilaç kullanıyorum ama arada sancılarım oluyo. yatıyorum hala evde sadece tuvalet molası var. cuma günü kontrole gidicem bakalım belli olur herşey herhalde geçtimi geçmedi mi ne zaman gelir falan. böylesi de zor oluyo ya ne olucaksa olsun artık
canım baksın tabıı..Evet Dilekçim çatı muayenesi olacak inşallah normal doğum yapmama bir sebep yoktur nedense hiç korkmuyorum ama benim canım çok tatlıdır bakalıö hayırlısı olsun
bide eskiden hep diyordum ya şeyime ağrı giriyor kalkamıyorum dönemiyorum yatak da diye geçmişti bayadır yoktu yine başladı 2-3 gündür ve akıntımda arttı hazır yarın alttan muayene etmişken baksın mantar falan yoktur inşallah
canım benım hiçç nıyetım yok... :82:iyiyiz boyle..senin 2 gün var daha bişi yok mu. benimki erkenci seninkide gelmeye niyeti yok galiba
demek ki yarın hepimizin doktor kontrolü var birde şu korktuğum çatı muayenesi :26:
canım baksın tabıı..
belgunundu galıba..çok mantarı vardı...
senınde kontrol olmus olur..
bende oglak burcu olsun ıstrıyorum..
oğlak burcu 22 sınden ııtıbaren olmuyormu..bugun 22 sı degılmı denızzzz
canım benım hiçç nıyetım yok... :82:iyiyiz boyle..
Evet Dilekçim çatı muayenesi olacak inşallah normal doğum yapmama bir sebep yoktur nedense hiç korkmuyorum ama benim canım çok tatlıdır bakalıö hayırlısı olsun
bide eskiden hep diyordum ya şeyime ağrı giriyor kalkamıyorum dönemiyorum yatak da diye geçmişti bayadır yoktu yine başladı 2-3 gündür ve akıntımda arttı hazır yarın alttan muayene etmişken baksın mantar falan yoktur inşallah
valla çatı muaynesine alıştım ben . 3 gün boyunca gelen baktı giden baktı. kendinizi sıkmazsanız acımıyo pek
inşallah acımaz bizimkide
kızlar doktordan geldim yenii 3.300 olmuş bebeğimm 3 ocaktaa doğum tarihimizz çok heyecanlıyımm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?