2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba doğumlara az kaldı :)))) bebeğim bugüne kadar hep erken gelmek için uğraştı şimdi ise biz istiyoruz gel diye o istemiyor anladı galiba anne karnında daha rahat olduğunu :))))

hangi ilaçla durdurdular sancıları bende ilaç kullanıyorum ama korkuyorumda bebeğime zarar verir diye çünkü ilaçta gebelerde kullanılmaz yazıo offfffffff

canım doğum olmuştur büyük ihtimal inşallah güzel geçmiştir ve kızın kollarındadır
hadi canım hayırlısı sanırım henüz normal doğum yapan olmadı topikte Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz habersiz bırakma bizi
Arkadaşlar iyi geceler,
Emir Mirzam artık benimle, günlerim emzirme ve alt değiştirme ile geçiyor,
Benim için dünyanın en güzel bebeği,
Darısı başınıza güzel anneler
hayırlı olsun canım seninde oğluşun ne güzel darısı biz bekleyenlere
dahada varmış aslında acele etmeyin yaa
benim kide 5 ocak ama tık yok bendede
arada hafif sancılar oluyo tabi ama doğuracak gibi değilim daha
aramızda 1 gün var canım seninle bende de henüz tık yok bugünüde atlatalım zaten yay burcu olsun istemiyorum ben oğlak burcu olsun her gün doğurabilecekmişim gibi hazırladım kendimi ama her sabah uyandığımda eşime diyorum bir gün daha geçti böyle böyle ocak ayını buluruz inşallah

bu arada herkese merhaba hastaneye gideceklerden güzel haberler gelir inşallah
bizde yarın 3 den sonra gideceğiz çatı muayenesi olacak :18:

annemde oğluma yün yorgan yaptırmış,hafta sonu getirecek ama ben yorgan örtmeyi düşünmüyorum daha çok küçükler onun yerine fazla ağır olmayan bir battaniye örteceğim,yorganı da altına sererim bu arada yastıkda kullanmayın diyorlar sanırım yastıkta koymam kafasının altına.
bu arada tavsiye ettiğin kitaplara bakacağım internetten,teşekkürler

bence internetten bilindik bir siteden alsaydın en geç 2-3 günde gelirdi,kredi kartına taksit yapıyorlar,benim sürekli alışveriş yaptığım bir site var,güvenilir zaten duyulmş bir site herşeyin olduğu bir site ismini veremiyorum hepsi diye başlıyor ipucu olarak onu söyleyebilirim

evet dilekçim ,bende yenidoğan bebeklere bir iki damla nar suyu verilirse gaz sorunu olmadığını okumuştum birde hurmayı ağzına sürersek iştahlı yemek ayırmayan çocuk olurmuş,ben deneyeceğim ikisinide

hangi ilaçla durdurdular sancıları bende ilaç kullanıyorum ama korkuyorumda bebeğime zarar verir diye çünkü ilaçta gebelerde kullanılmaz yazıo offfffffff

canım nasılsın..erken dogum rıskın gectımıııı...

denız yarın catı muayenen mı varr..ınşallah normmal dogum olur senınde...

nevacım ben hurmanın ıstah açıcı ozellıgı oldugunu bılmıyordum..yalatayım ıyıce o zaman....

bende yarın saat 11:45 e aldım randevuyu...once almaya calıstım..çunku aç gel kan tahlılı yapıcam demıstı...
o saate kadar ac kalıcam mecbur...
ama sabah 5 de falan kalkıyorum genellıkle..
o satte kalkıp 1 koca bardak süt ıçmeyı dusunuyorum...
sonra randevuya kadar bırsey yemıycemm..yınede aç gıtmıs olurum demii :26:

henüz geçmedi ilaç kullanıyorum ama arada sancılarım oluyo. yatıyorum hala evde sadece tuvalet molası var. cuma günü kontrole gidicem bakalım belli olur herşey herhalde geçtimi geçmedi mi ne zaman gelir falan. böylesi de zor oluyo ya ne olucaksa olsun artık

canım haklısın...
ınşallah hayırlıs olsun...
vaktınde gelsın...saglıkla ınşallah

Evet Dilekçim çatı muayenesi olacak inşallah normal doğum yapmama bir sebep yoktur nedense hiç korkmuyorum ama benim canım çok tatlıdır bakalıö hayırlısı olsun
bide eskiden hep diyordum ya şeyime ağrı giriyor kalkamıyorum dönemiyorum yatak da diye geçmişti bayadır yoktu yine başladı 2-3 gündür ve akıntımda arttı hazır yarın alttan muayene etmişken baksın mantar falan yoktur inşallah

canım baksın tabıı..
belgunundu galıba..çok mantarı vardı...
senınde kontrol olmus olur..
bende oglak burcu olsun ıstrıyorum..
oğlak burcu 22 sınden ııtıbaren olmuyormu..bugun 22 sı degılmı denızzzz

senin 2 gün var daha bişi yok mu. benimki erkenci seninkide gelmeye niyeti yok galiba
canım benım hiçç nıyetım yok... :82:iyiyiz boyle..

23 aralık oğlak burcu canım bugün doğanlar yay

valla çatı muaynesine alıştım ben . 3 gün boyunca gelen baktı giden baktı. kendinizi sıkmazsanız acımıyo pek

selam kizlar Bugun temizlik gunumuzdu cok yorulmuştu herseyi kadın yaptı ama ben de önünde arkasında dolaştım durdum bi yandan da nasıl bi öksürük ...Dun kendi doktorumdan sonra kbb ye de uğradım muayene etti antibiyotiklik bi durumun yok su anda dedi iki tane sprey verdi biri okyanus suyu zaten iki hafta kullanicam çabuk gecer inşallah ...Kadın 15 günde bir geliyodu ama Bugun konuştum artık haftada bir gelicek artık yetişemiyorum valla...
Zapzup hayırlı olsun canım telefonun inşallah gitmeden eline ulaşır.Beşiğini de iyi günlerde kullan bak üzülüyordun ama kızın kısmetiyle geliyor demekki:)
Belguncum inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan...
Sirvancim senden duydukca o kadar özeniyorum ki inşallah bizde vakti gelince saglikla kavuşuruz miniklerimize ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…