- 27 Nisan 2010
- 593
- 79
- 98
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.141
Evet geliyor senin yolcun inşallah
Düzenlenmesi son gün oluyor sonrada doğuyor zaten..Açılmanda vardır senin şimdi ay çok heyecanlı..Bende de ara ara iyilik kötülük hali şeklinde devam eden bir durum var ama düzenli bişey olmadığı için bekliyoruz öyle..Yarın kontrolüm var bakalım ne olacak
Selam kızlar iyi dileklerde bulunan, dua eden, tebrik eden herkese çok teşekkürler
Ptesi akşamüzeri mecburen sezeryana alındım spinale karar werdik doktorumla iyiki de öyle yapmışım korktum başta biraz ama iyi geçti kızımın çıktığını hissettim, ilk ağlamasını, kokusunu duydum
Zaten boynuna 2tur kordon dolanmış iyiki aldık dedi doktorum kendini aşağı ittirememesinin nedeni oymuş kızımın derdi varmış meğer
İlk gecemiz çok zor geçti öksürüğüm amilyatta üşüdüğüm için we spinalin etkisiyle daha da arttı dikişlerle öksürmek felaket bişey aman kendinize iyi bakın hala geçmedi ama dikişlerim daha iyi sayılır
eğer öksürüğüm olmasaydı çok zor değilmiş sezeryan
kızıma gelince 3900 gr, 51 cm doğdu boncuk boncuk bakıyo içim gidiyo ona bakarken
anneleri artık çok iyi anlıyorum hiçbişeye benzemiyo o benim herşeyim artık
Darısı sizlerin başına bana da dua edin çok zorlanıyorum hala öksürüğüm de geçmedi
ben çıkıyorum kızımı emzirmem lazım herkese ii akşamlar
güldeşeker,adilemir ve denizcim,iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.tabiki doğum yapınca hemen haber veririm sizlere.inşallah herşey yolunda gider hepimiz için.
cn zaten bizim isim çiftti..Ömer Hamza idi.. :26:adet agrısı gıbı agrılar bendede var...
gulaycımm ıkıncı ısım olarak koymayı dusunebılırsn babanın ısmını...
Selam kızlar iyi dileklerde bulunan, dua eden, tebrik eden herkese çok teşekkürler
Ptesi akşamüzeri mecburen sezeryana alındım spinale karar werdik doktorumla iyiki de öyle yapmışım korktum başta biraz ama iyi geçti kızımın çıktığını hissettim, ilk ağlamasını, kokusunu duydum
Zaten boynuna 2tur kordon dolanmış iyiki aldık dedi doktorum kendini aşağı ittirememesinin nedeni oymuş kızımın derdi varmış meğer
İlk gecemiz çok zor geçti öksürüğüm amilyatta üşüdüğüm için we spinalin etkisiyle daha da arttı dikişlerle öksürmek felaket bişey aman kendinize iyi bakın hala geçmedi ama dikişlerim daha iyi sayılır
kızıma gelince 3900 gr, 51 cm doğdu boncuk boncuk bakıyo içim gidiyo ona bakarken
Darısı sizlerin başına bana da dua edin çok zorlanıyorum hala öksürüğüm de geçmedi
:herkese merhaba .. uykum yok, 1 ocakta doğum olucak inş... sezeryanla .. ben epidral mi genel anestezimi bi türlü karar veremiyorum,
bayılmaktan korkuyorum, uyanıkken panik olurum diye korkuyorum yani inanılmaz heyecan kapladı .. :18:zaman azaldı, rüya gibi, sanırım kızım doğunca geröçeğe dönücem.
bu arada inş. zmanında gelir..
herkesin allah yardımcısı olsun.. çookk az kaldı.. ilk zmanklar okuyodum, 2 li test heyecanı, cinsiyet heyecanı, şimdi çokkk başka bi heyecan..
gönlünüze göre olmasını diliyorum hepinizin kızlar..:
canım bugun gelır senın bbeişin ...3 .gun olucak....hayırlısıyla gelsın..pembe renkli geliyor.tam kanama denemez.pembe renkli koyu kıvamlı bir akıntı.
canım duydum ben..kusmanın dogum belırtısı olsugunu..elifcimmmmmm gözün aydınnn:))))))))) kim dogurucak önce diyoduk sen önce dogurdun darısı başıma:))) artık günüm en yakın dilekle galiba:))))))))
greenpearl canım seninde eli kulağında her an gelicek bebişin sağlıkla kucagına al inşallah...
kızlar geçmişi okuyamadım cok.. felaket miğdem bulanıyor kusuyorum habire.. buda dogum belirtisimidir acaba.. arada bir kasılmalarım oluyor ama sancısız ve cok düzensiz.. pazartesi olmadan gelsede bebişim sezeryandan kurtulsam keşke...
canım..hepımızde oluyor o agrılar..senın erken basşamıs sankı..yoksa bızdede oluyormuydu o zamalar..ne cabuk unuttumm...slm kızlar...
benim şu sıralar derdim şekerrimle.diyet yapıyorum ama 140 ı geçiyor tokluğum.galiba sonlara doğru insilün kullanmam gerekecek.34 olduk bu hafta.bu arada ben 28.haftada ev taşımıştım ve adet sancılarım oldu çok fazla.magnezyum verdi dr um geçmedi.sonra 32.haftamda izne ayrıldım ve böylelikle çok hafifledi.yani genelde sizlerdede olan (haftası küçük olanlara diyorum) yorgunlukla çok artıyor.yormayın fazla kızlar kendinizi.ben okulda kendimi çok zorluyordum.evegelince bir ağrı bir ağrı,gecede devam ediyordu.kasılmam da oluyordu.şimdi dinlendikçe ağrımın olmadığını görüyorum ama arada karnım kasılıyor yine farkediyorum.
maşallah elıf rüyamiza...tombık tosbaaa...Selam kızlar iyi dileklerde bulunan, dua eden, tebrik eden herkese çok teşekkürler
:herkese merhaba .. uykum yok, 1 ocakta doğum olucak inş... sezeryanla .. ben epidral mi genel anestezimi bi türlü karar veremiyorum,
bayılmaktan korkuyorum, uyanıkken panik olurum diye korkuyorum yani inanılmaz heyecan kapladı .. :18:zaman azaldı, rüya gibi, sanırım kızım doğunca geröçeğe dönücem.
bu arada inş. zmanında gelir..
herkesin allah yardımcısı olsun.. çookk az kaldı.. ilk zmanklar okuyodum, 2 li test heyecanı, cinsiyet heyecanı, şimdi çokkk başka bi heyecan..
gönlünüze göre olmasını diliyorum hepinizin kızlar..:
Kahvaltımı yaptım ,,, biraz da evimi temizleyeyim dıyorum.1 hafta oldu temızlemedım.cokta kırlenmeden toparlayayım.,yemekte yapacamm..
hanı dıyorlarya dogum yapacagaın gun cok enerjık olursun dıyee.ben bugun öyleyım kızlarr
slm kızlarr
bugün çok sakin topik nerelerdesinizz
dr dan geldim çatı muayenem yapıldı korktugum gibi değilmiş rahat geçti şükür hafif acıyo ama öyle hiç dayanılmıcak gibi değil inş. herkesinki böyle rahat geçer
bugün baya muayenesi olan vardı sanırım
bu arada normal doğuma engel bi durumum şimdilik yok dedi yapabilirmişim yani beklemeye devam
Kolay gelsin hayırlısı olsunBugün dünya kadar işim olmasına rağmen hiç kımıldayasım yok hayattan zevk alamıyorum mutsuzum.Daha da doğumuma çoook var zaten
bende kendımı cok yormayacam ,bi oda supurup otıuruyorum.Nasılsa acelem yokkakşama kadar zaman var.Nıye mutsuzsun senn zapzup'cum.hamılelıgımızın son zamanları keyfını bısey kacırmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?