2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah hepimiz için hayırlısı olur canım ya,bakalım ne zaman gelecek benimki.sancı girdi yine kasıklarıma.ben çıkıyorum şimdilik.beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.görüşmek üzere...

Selam kızlar iyi dileklerde bulunan, dua eden, tebrik eden herkese çok teşekkürler
Ptesi akşamüzeri mecburen sezeryana alındım spinale karar werdik doktorumla iyiki de öyle yapmışım korktum başta biraz ama iyi geçti kızımın çıktığını hissettim, ilk ağlamasını, kokusunu duydum
Zaten boynuna 2tur kordon dolanmış iyiki aldık dedi doktorum kendini aşağı ittirememesinin nedeni oymuş kızımın derdi varmış meğer
İlk gecemiz çok zor geçti öksürüğüm amilyatta üşüdüğüm için we spinalin etkisiyle daha da arttı dikişlerle öksürmek felaket bişey aman kendinize iyi bakın hala geçmedi ama dikişlerim daha iyi sayılır
eğer öksürüğüm olmasaydı çok zor değilmiş sezeryan
kızıma gelince 3900 gr, 51 cm doğdu boncuk boncuk bakıyo içim gidiyo ona bakarken
anneleri artık çok iyi anlıyorum hiçbişeye benzemiyo o benim herşeyim artık
Darısı sizlerin başına bana da dua edin çok zorlanıyorum hala öksürüğüm de geçmedi
ben çıkıyorum kızımı emzirmem lazım herkese ii akşamlar

elifcim gözün aydın,ne güzel sen de aldın yavrunu kucağına.Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı,uzun ve mutlu bir hayatı olsun kuzunuzun inşallah Allahım sana da şifa versin hemen tez zamanda iyileş,tekrra gözünüz aydın

güldeşeker,adilemir ve denizcim,iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.tabiki doğum yapınca hemen haber veririm sizlere.inşallah herşey yolunda gider hepimiz için.

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım .İkiniz de kolaylıkla atlatırsınız inşallah.

Elifcim maaşallah bebeğine de sana da .Hayırlısıyla hastalığını da atlatırsın inşallah allah çabucak toparlanmayı nasip eylesin inşallah .

slm kızlar...
benim şu sıralar derdim şekerrimle.diyet yapıyorum ama 140 ı geçiyor tokluğum.galiba sonlara doğru insilün kullanmam gerekecek.34 olduk bu hafta.bu arada ben 28.haftada ev taşımıştım ve adet sancılarım oldu çok fazla.magnezyum verdi dr um geçmedi.sonra 32.haftamda izne ayrıldım ve böylelikle çok hafifledi.yani genelde sizlerdede olan (haftası küçük olanlara diyorum) yorgunlukla çok artıyor.yormayın fazla kızlar kendinizi.ben okulda kendimi çok zorluyordum.evegelince bir ağrı bir ağrı,gecede devam ediyordu.kasılmam da oluyordu.şimdi dinlendikçe ağrımın olmadığını görüyorum ama arada karnım kasılıyor yine farkediyorum.

elifcimmmmmm gözün aydınnn:))))))))) kim dogurucak önce diyoduk sen önce dogurdun darısı başıma:))) artık günüm en yakın dilekle galiba:))))))))
greenpearl canım seninde eli kulağında her an gelicek bebişin sağlıkla kucagına al inşallah...

kızlar geçmişi okuyamadım cok.. felaket miğdem bulanıyor kusuyorum habire.. buda dogum belirtisimidir acaba.. arada bir kasılmalarım oluyor ama sancısız ve cok düzensiz.. pazartesi olmadan gelsede bebişim sezeryandan kurtulsam keşke...

adet agrısı gıbı agrılar bendede var...

gulaycımm ıkıncı ısım olarak koymayı dusunebılırsn babanın ısmını...
cn zaten bizim isim çiftti..Ömer Hamza idi.. :26:

cnm bunla geçmiş olsun ve de gözün aydın.. Allah bebişini korumuş.şimdi mis gibi kokusunu içine cekmen kalmış bitek...

:herkese merhaba .. uykum yok, 1 ocakta doğum olucak inş... sezeryanla .. ben epidral mi genel anestezimi bi türlü karar veremiyorum,

bayılmaktan korkuyorum, uyanıkken panik olurum diye korkuyorum yani inanılmaz heyecan kapladı .. :18:zaman azaldı, rüya gibi, sanırım kızım doğunca geröçeğe dönücem.

bu arada inş. zmanında gelir..

herkesin allah yardımcısı olsun.. çookk az kaldı.. ilk zmanklar okuyodum, 2 li test heyecanı, cinsiyet heyecanı, şimdi çokkk başka bi heyecan..

gönlünüze göre olmasını diliyorum hepinizin kızlar..:

Anammmm bebiş gelmiş,,canım Allah Bağışlasın sana da cok geçmiş olsun... Hem dıkış hem öksürük zordur tabi.

hayırlısı olsun, ben gecen gun doktorumla doğum yöntemlerı hakkında uzun uzun konustum. tercıh senın tabıkı ama ben hem genel anestezı hemde epıdural anestezı hemen sonrası arkadaşlarımı gördum. Kesınlıkle epıdurallı olan cok daha rahattı.çok daha ıyı görunuyordu.enazından bebegını kucagına alabıldı,kendısı emzırdı. diğer arkadaşım bebeğini tutamadıı,ağrısı daha fazlaydı.

Ama benım gördüğüm kadarıyla bu bünyesel bişey...sen içini ferah tut.. epidurale karar verırsen. o an kafanı dagıtman gerek,sakın yukardan kendıne bakma.zaten 5dk da bebegın cıkıyormuş.5dk dıkkatını sezeryana verme sonrasında zaten duydugum kadarıyla kendınle ılgılenmıyormuşsun.hep bebekk hep bebekk........
Ben normal doğuma karar verdım nosnormal ıstıyorum,ama sezeryanı gerektırecek bır durum olursa epidural sezeryan tercıhım olacak.

pembe renkli geliyor.tam kanama denemez.pembe renkli koyu kıvamlı bir akıntı.
canım bugun gelır senın bbeişin ...3 .gun olucak....hayırlısıyla gelsın..
canım duydum ben..kusmanın dogum belırtısı olsugunu..
bende olmamıstı...hadı hayırlsısı..ınşallah sezeryana gerek kalmaz cannımmm..

canım..hepımızde oluyor o agrılar..senın erken basşamıs sankı..yoksa bızdede oluyormuydu o zamalar..ne cabuk unuttumm...
iznede ayrılmıısısn..dınlen bolbol...

sımdı dınlenın..kız kardesımın bebegı hep aglıyormus..cıyak cıyak...cin gıbı heryere bakıyor diyor..uyutmakta bıle zorlanıyorlarmıs..daha 3 gunluk..dogsun dıye acele edıyordu kendisı...
o yuzden bol bol dınlenın kızlar...o anlattıkca gozum korktu..bende emırde aynılarını yasamıstım..inşallah bu kez sakın bır bebegım olur...

. maşallah elıf rüyamiza...tombık tosbaaa...
canım ınşallah cabuk gecer dıkıslerın ve öksurugun.
canım benım doktor nasıl farketmemıs 2 tur kordonu ya....
ya normal dogum yapmaya ugrassaydınız...boyle okuyunca korkuyorum elifff...inşallah bızım basımıza gelmez boyle bırsey...ben normal dogum ıçın ısrar edıcem cunku...hayırlısı olsun tabıı...
pazartesı akşam sezeryan olduysan o saate kadar sancı verılmıs sanırım elif cıgım sana...
ama almısısın rüya yı kollarına..hemde ılk sen gormussusn ne guzellllll...
allah analı babalı buyutsun..ömürlü olsn canım...güzel günlerni gor ınşallah ...

Son düzenleme:
GÜnaydın herkese kızlar nasılsınız.

Greanpearl bugün doğum yaparsın herhalde .Allah kolaylıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.
Belki bugün günü yaklaşanlarda doğurur.Allah bütün doğum yapacakları ve bebeklerini korusun inşallah

günaydın kızlar,

elif tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün inş,kzının kilosu da çok iyiymiş,iyi bakmışsın prensesine şimdi kendine dikkat et darısı başımıza

benim normal olmazsa epidural sezeryan olmasını istiyorum,bebeğimn doğduğu anı görmek istiyorum,eşimin de yanımda olmasını istiyorum o anı hiç unutamayız herhalde

Kahvaltımı yaptım ,,, biraz da evimi temizleyeyim dıyorum.1 hafta oldu temızlemedım.cokta kırlenmeden toparlayayım.,yemekte yapacamm..

hanı dıyorlarya dogum yapacagaın gun cok enerjık olursun dıyee.ben bugun öyleyım kızlarr

Kolay gelsin hayırlısı olsun Bugün dünya kadar işim olmasına rağmen hiç kımıldayasım yok hayattan zevk alamıyorum mutsuzum.Daha da doğumuma çoook var zaten

slm kızlarr

bugün çok sakin topik nerelerdesinizz
dr dan geldim çatı muayenem yapıldı korktugum gibi değilmiş rahat geçti şükür hafif acıyo ama öyle hiç dayanılmıcak gibi değil inş. herkesinki böyle rahat geçer
bugün baya muayenesi olan vardı sanırım

bu arada normal doğuma engel bi durumum şimdilik yok dedi yapabilirmişim yani beklemeye devam

Hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah canım .Çokta az günün kalmış.Bi bakmışız yarın doğurup geliyormuşsun.Herkes ortadan kaybolup duruyor

Kolay gelsin hayırlısı olsun Bugün dünya kadar işim olmasına rağmen hiç kımıldayasım yok hayattan zevk alamıyorum mutsuzum.Daha da doğumuma çoook var zaten

bende kendımı cok yormayacam ,bi oda supurup otıuruyorum.Nasılsa acelem yokk akşama kadar zaman var.Nıye mutsuzsun senn zapzup'cum.hamılelıgımızın son zamanları keyfını bısey kacırmasınn

bende kendımı cok yormayacam ,bi oda supurup otıuruyorum.Nasılsa acelem yokk akşama kadar zaman var.Nıye mutsuzsun senn zapzup'cum.hamılelıgımızın son zamanları keyfını bısey kacırmasınn

Öyle sıkılıp oturuyorum..Canım hiç birşey yapmak istemiyor.Yatağın içinde televizyon izliyorum :97: böyle bi bıkkınlık hali içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…