- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.061
Ayy günaydın demeyi unutmuşum Günaydın Kızlar
Hepinize mutlu süprizlerle dolu bir gün diliyorum
Bizdeki durumlar şöyle dün odanın tekindeki eşyaları yavaş yavaş boşalttım.Soba bacası yalnız bir odada var odamızı oraya kuracağız.Eşimde gelince ağır eşyaları taşıdı.(Zaten boş gibiydi oda.) Sobamızı kurduk.Odamızı süpürdüm ben.Sonra beşiğimizi kurduk tatlı yeşil bişiy Altında iki tane çekmecesi var.60 x 120 miş.Eşimin arkadaşı yaylı yatak vermişti.O 70 x 130 muş.Sığmadı.Eşimde sünger yaptırırım ben şimdilik beşiğe dedi.Yumuşak olsun diye bir de battaniye sererim içine olmadı.Neyse eşim onu kurarken bende bütün parçaları sildim. Gitmeden eşyalarımızı da yerleştirip öyle gidicem gibi görünüyor. Ayy kendimi yersiz yurtsuz gibi hissediyordum Odamızda oldu kızımla sonunda. Hm bi de küçük bi dolabı koyucam odaya büyük eşya dolabını yan odaya koyucam.Sobadan is kokusu falan bütün eşyalara bulaşmasın diye düşündüm.Eşim ne kadar birşey olmaz desede.O odaya bi de çekyatımızı koyucaz .Normaldede onda yatıyoruz.Yatak odamızda kışın yatamıyoruz.Zaten eşim gece kızımız uyutmayacağı için başka bir odada yatar herhalde. Dün çok mutlu oldum kızlar. Gireyimde size yazayım diye sabırsızlanıp durdum.Yorgunluktanda hemen uyuduk gece.
Şimdilik durumlarımız böyle bu sabahta 7 yi çeyrek geçe kalktım.Kahvaltımızı hazırladım.Eşimle kahvaltı yaptık ettik.Topladım eşimi yol ettim hemen buraya geldim
Kızlar telefonum hala gelmedialamadan gidicem galiba.Hergün arayıp duruyoruz mağazayı deli oldum .Biz sizi arıycaz diyip duruyorlar Bir daha evkur mu ? Tövbe :84: Bende çok sabırsızım hemen olsun hemen olsun diye tutturuyorum eşim bundan oluyor hep diyor :84 ua edin hemen versinler nolurrr :84:
canım bende park yatak aldım yenı bebişe..ıçıne yun yorgan serıcem bende...Canım yaa, hiç okumadan şöyle bir yazına bakıncada anlaşılıyor mutlulugun,,Allah bozmasın.
Bebeğin sağlıkla uyusun beşiğinde.. bı kıtapta okumuştum . beşiğin içine yün yorganda serebilirsin.hem sağlıklıymışta.eğer bebişinin varsa yun yorganı kullanmadıgın zamanlar altıma serebılırsın.
Buarada 2 kitap tavsiye edeyim.
Dr.Cihangir Ertekin: Bebek Beslenmesi ve bakımı
Şule Yazgan Ve Yankı Yazgan'ın : Çocuğunuz sizden ne bekliyor?
ikiside süperr özellıkle ilk yazdıgım.
zapzupcugum..besınınız hayırlı olsun..gule gule yatsın bebegın içinde ınşallah..
telefonunda hemen gelır ınşallah.. bu gıbı alişverıs merkezlerinin cep telefonu ve bıılgısayarlarları eve yollamaları uzun surüyor canım..gunlerce..daha once taksıdın varmıydı orda..ödemlerın duzenlıyse daha çabuk gelıyor telefonun...
daha önce kaydım yoktu.merkezi aradım şimdi aldığınız şubenin halkla ilişkilerine sorun dedi.onlara soruyorum onlardan bir iki güne bir iki güne diyorlar.daha bi de ev tespitine geleceklermiş de bilmem ne .pazartesi ya da salı gidicem istanbula gelsin diye oyüzden acele ediyorum.
gelır canım pazartesı salıya kadar...
Nasıl aldın..nete baglanabılecek mısn o cep telefonuyylada..
canım geçmiş olsunmerhaba kızlar.doğumuma 10 gün olmasına rağmen sanırım oğlum erken gelecek.dün gece sabaha kadar sancılandım,sabah da doğum nişanım geldi.doktora kontrole gittim,henüz açılma yok dedi.sancılar sıklaşırsa ya da suyum gelirse hemen hastaneye gideceğim.bana dua edin kızlar,inşallah kolay bir doğum yaparım.
nişan kanlı ve sumuksu bi akıntı olarak geliyo dr um öyle söylemiştinişan nasıl bırsey kanamamı oluyor
benden 3 gundur sarı sümük gıbı bırsey gelıyor ve süreklı kasıklarımda bı ağrı var
Arkadaşlar iyi geceler,
Emir Mirzam artık benimle, günlerim emzirme ve alt değiştirme ile geçiyor,
Benim için dünyanın en güzel bebeği,
Darısı başınıza güzel anneler
Kampanyadayken alalım buradan bari dedi eşim.Keşke hiç kalkışmasaymışız yani.Taksitte yapıyorlar bebek masrafı arasında zor olmasın dedik.İnternete bağlanabiliyor.İstanbulda da rahat rahat girerim diyordum.Bi de kamerası iyi.Ben kızımın resimlerini çekmek istiyordum iyi olacaktı.Bir ton problem çıkarıyorlar yaniDua edinde hayırlısıyla kurtulalım yani vermeyeceklerse de vermesinler artık gına getirdiler
canım naptın acaba..merak ettım....merhaba kızlar.doğumuma 10 gün olmasına rağmen sanırım oğlum erken gelecek.dün gece sabaha kadar sancılandım,sabah da doğum nişanım geldi.doktora kontrole gittim,henüz açılma yok dedi.sancılar sıklaşırsa ya da suyum gelirse hemen hastaneye gideceğim.bana dua edin kızlar,inşallah kolay bir doğum yaparım.
günaydın dilekcim evet yarın sabah 9 30 da randevum inş. rahat geçer
Kızlar şimdi aradılar evkurdan.Kefil istiyorlarmış ondan sonra onaylanacakmış.Eşim de kefil falan kim niye olsun dedi.Ürünü iptal ettiririz dedi.Telefonla bi onları arıyorum bi eşimi.Telefonda yardımcı olamıyoruz hanfendi buraya gelmeniz lazım diyo telefondaki kızda.Eşim hergün çalışıyor ben karnım burnumdayım artık muayeneye gidemiyorum.Sinirden elim ayağıma dolaştı yani.Bir haftadır boşu boşuna beklemişiz zaten.Bin pişman oldum yani aldığıma da alacağıma da :84: ne olacak bilmiyorum
insanı parsıyla rezil ediyorlar yaa,,, cok sınırlenıyorum. bende fabrıka magazasıyla sorun yasadım.annem tuketıcı haklarına gıttı. haklaımızı öğrenmiş. paramızı gerı alma hakkımız varmıs.bız aylarcA ugrastıkta bıze çek verdı mağaza. yerıne bırseyde almak ıstemıyorum cunku kalıtesızzz. en son gıttım mağaza mudurune dedımkı. hıc oyalamayın haklarımı bılıyorum tuketıcı haklarıyla görustum cekınızı kabul etmıyorum paramı talep edıyorum dedım.ya bunu sımdı halledersınız yada sızden hıcbırsey ıstemıyorum hakkımı mahkemede arayacam dedım. Adam bı yere telefon ettı. musterımız tuketıcı haklarıyla görüşmüş para ıadesı ıstıyor dedı telefonu kapattı ve bana paramı ıade ettıler.
ınsanları kandırıyorlarr,zorla bana çekı kakalıyordu az daha.annem sağolsun valla. sende boyle bır sey dene. tuketıcı haklarını ara,hangı sehırdesın bılmıyorum ama gıdebılırsen gıt. paranı geri al.
gecer canım rahat rahat
sen kenddını sıkma...o zaman daha kolay...
derın nefes alll....
banada bır uyku bastı kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?