2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yaa, hiç okumadan şöyle bir yazına bakıncada anlaşılıyor mutlulugun,,Allah bozmasın.
Bebeğin sağlıkla uyusun beşiğinde.. bı kıtapta okumuştum . beşiğin içine yün yorganda serebilirsin.hem sağlıklıymışta.eğer bebişinin varsa yun yorganı kullanmadıgın zamanlar altıma serebılırsın.

Buarada 2 kitap tavsiye edeyim.
Dr.Cihangir Ertekin: Bebek Beslenmesi ve bakımı
Şule Yazgan Ve Yankı Yazgan'ın : Çocuğunuz sizden ne bekliyor?
ikiside süperr özellıkle ilk yazdıgım.

zapzupcugum..besınınız hayırlı olsun..gule gule yatsın bebegın içinde ınşallah..
telefonunda hemen gelır ınşallah.. bu gıbı alişverıs merkezlerinin cep telefonu ve bıılgısayarlarları eve yollamaları uzun surüyor canım..gunlerce..daha once taksıdın varmıydı orda..ödemlerın duzenlıyse daha çabuk gelıyor telefonun...

canım bende park yatak aldım yenı bebişe..ıçıne yun yorgan serıcem bende...
abı daha buyuyen beşikte yatıyoıoorr..o bıze verırse beşigını ıyı olcak..am 1 yıl daha yatar..:84:

tavsıye ettıgın kıtapları bend bulursam almak ısterım..
bnde okuyorum bır kıtap..buyuk abıden kalm..çevır cevır yıne okuyorum...haluk yavuzer ın "çocugu tanımak ve ANLAMAK "ISMINDE..
YENI DOGANDAN BAŞLIYOR..7 YASA KADAR ANLATIYOR...

Son düzenleme:

Daha önce kaydım yoktu.Merkezi aradım şimdi aldığınız şubenin halkla ilişkilerine sorun dedi.Onlara soruyorum onlardan bir iki güne bir iki güne diyorlar.Daha bi de ev tespitine geleceklermiş de bilmem ne .Pazartesi ya da salı gidicem istanbula gelsin diye oyüzden acele ediyorum.

gelır canım pazartesı salıya kadar...
Nasıl aldın..nete baglanabılecek mısn o cep telefonuyylada..

Kızlar şimdi aradılar evkurdan.Kefil istiyorlarmış ondan sonra onaylanacakmış.Eşim de kefil falan kim niye olsun dedi.Ürünü iptal ettiririz dedi.Telefonla bi onları arıyorum bi eşimi.Telefonda yardımcı olamıyoruz hanfendi buraya gelmeniz lazım diyo telefondaki kızda.Eşim hergün çalışıyor ben karnım burnumdayım artık muayeneye gidemiyorum.Sinirden elim ayağıma dolaştı yani.Bir haftadır boşu boşuna beklemişiz zaten.Bin pişman oldum yani aldığıma da alacağıma da :84: ne olacak bilmiyorum

gelır canım pazartesı salıya kadar...
Nasıl aldın..nete baglanabılecek mısn o cep telefonuyylada..

Kampanyadayken alalım buradan bari dedi eşim.Keşke hiç kalkışmasaymışız yani.Taksitte yapıyorlar bebek masrafı arasında zor olmasın dedik.İnternete bağlanabiliyor.İstanbulda da rahat rahat girerim diyordum.Bi de kamerası iyi.Ben kızımın resimlerini çekmek istiyordum iyi olacaktı.Bir ton problem çıkarıyorlar yani Dua edinde hayırlısıyla kurtulalım yani vermeyeceklerse de vermesinler artık gına getirdiler

canım geçmiş olsun
inş. kolay ve rahat bi doğum olur dualarımız seninle
nişan nasıl bırsey kanamamı oluyor

benden 3 gundur sarı sümük gıbı bırsey gelıyor ve süreklı kasıklarımda bı ağrı var
nişan kanlı ve sumuksu bi akıntı olarak geliyo dr um öyle söylemişti
Arkadaşlar iyi geceler,
Emir Mirzam artık benimle, günlerim emzirme ve alt değiştirme ile geçiyor,
Benim için dünyanın en güzel bebeği,
Darısı başınıza güzel anneler

allah analı babalı uzun ömür versin evladına
gözün aydınn

Ay ne problemli biriyim devamlı bir aksilik çıkıyor Neyse kızlar allaha emanet olun sizinde başınızı şişirdim ben gidip yemeklerimi falan yapıyım.Sonra gene gelirim.

canım boşver..uzulme..ıstanbuldan alırsın belkı gıdınce..yıne fotograf cekm ozellıgı olsun..bebegının çok çok resmı olsun canımm....
gulsen gunaydın..çatı muayenen yarın mı....

bu arada günaydın kızlarrr
zapzupcum hayırlı olsun odanız ohh gitmeden için rahat etmiş

telefonuda iptal ettirin bence
neyin kefilini istiyolarki ala ala öyleyse neden bu zamana kadar oyaladılar sizi
başka yerden alırsın hemencecik

canım naptın acaba..merak ettım....
ınşallah kolay olur dogumun...

insanı parsıyla rezil ediyorlar yaa,,, cok sınırlenıyorum. bende fabrıka magazasıyla sorun yasadım.annem tuketıcı haklarına gıttı. haklaımızı öğrenmiş. paramızı gerı alma hakkımız varmıs.bız aylarcA ugrastıkta bıze çek verdı mağaza. yerıne bırseyde almak ıstemıyorum cunku kalıtesızzz. en son gıttım mağaza mudurune dedımkı. hıc oyalamayın haklarımı bılıyorum tuketıcı haklarıyla görustum cekınızı kabul etmıyorum paramı talep edıyorum dedım.ya bunu sımdı halledersınız yada sızden hıcbırsey ıstemıyorum hakkımı mahkemede arayacam dedım. Adam bı yere telefon ettı. musterımız tuketıcı haklarıyla görüşmüş para ıadesı ıstıyor dedı telefonu kapattı ve bana paramı ıade ettıler.

ınsanları kandırıyorlarr,zorla bana çekı kakalıyordu az daha.annem sağolsun valla. sende boyle bır sey dene. tuketıcı haklarını ara,hangı sehırdesın bılmıyorum ama gıdebılırsen gıt. paranı geri al.

ohh çok ıyı yapmssn canım...haklarını bılınce mor oluyorlarrr....
çetın cevızmiş annen de...

ev kur tarzı yerler peşınat almıyor canım...senet yapıyor once..
taksıt bır sonrakı ay baslıyor...zapzupta para vermemıstır...
ama mutlaka gıdıp ımzaldıgı senedını alması gerek...

kızlar bakın şimdı kayınvalıdem aradı...yanımıza nar ,hurma ve corek otu almayı unutmayalım..hazırda olsn dedı...nar ve hurmam buzdolabında..unutmamam lazım..
çörek otunuda cantama koycam sımdı...
bebekte gaza ıyı gelıyormus...bırde netten buldum paylşmak ıstedım..

Çörek otu doğum ve doğum sancısı, doğum sonrası anne sütünün artırılması ve bebek beslenmesi ve gelişimi için yaratılan en mükemmel şeydir. Çörek otu özellikle kadınlarda ovülasyon, menustrasyon ve hamilelikte üreme sistemlerinde fonksiyonel olup, rahim kaslarının kasılmasını teşvik eder. Bu sayede doğumu kolaylaştırır.
.

çörek otunu nasıl tuketmelıyız peki,atıyorum 1 çay kaşıgını suyla yutalım mı ,aklıma boyle geldı sen doğum sonrası mı yıyeceksın çörek otu,hurma ve narı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…