2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağol canım sende hayırlısıyla atlatırsın inşallah hastalığını

Kızlar moralim çok bozukk.. bebişimizin ismini daha cinsiyeti bile belli olmadan koymuştuk.. O kadar hastalık geçirdi, dedik ki isminin yüzü suyu hürmetine yendi çok şükür hastalıkları diye.. ama şurda bebişimin dogmasına 1 ay var.. kayınvalidem rüyasında vefat eden babamı görmüşmüş, benim ismimi koysunlar söle diyomuş.. Eşim hiç istemiodu öle bişey.. Ölen ismiyle yaşamıştır zaten diyodu.. ben de kendi tarafımdan isim düşünmemiştim..zaten bu isimi de eşim koymuştu normalde.. Ama ne dedilerse kafası karışmış, acaba değiştirsek mi dio.. Şİmdi bu zamanda olur mu bu yaaaaaaa.. Bizim bebegimiz ismine alıştı bile artık, tabi bizde.. Eşime de dedim bahk Rabbim nasip ederde başka evladımız olursa koyalım ama bu saatten sonra isim deiiştirilmez die.. Sadece tepkisiz kaldı.. Sanırım kafası çok karışı.. AMa ben bebişimi ismiyle büyüttüm şimdiye kdar...:96:

Canım ya zor bi durum valla ama sonuçta bu sizin yavrunuz insan alışında cok da benimsiyor zaten sen kocanı ikna etmeye bak sonra kayınvalidene de güzel bi dille anlatırsınız zaten kismetse ikinci bebekte artık falan dersiniz ....

iyi akşamlar arkadaşlar 35 haftalık hamileyim 3gündür adet sancısı gibi ağrılarım oluyor belimde ağırıyo korkuyorum kızım erken gelir diye sizlerdede oluyormu lütfen cevap yazın

iyi akşamlar arkadaşlar 35 haftalık hamileyim 3gündür adet sancısı gibi ağrılarım oluyor belimde ağırıyo korkuyorum kızım erken gelir diye sizlerdede oluyormu lütfen cevap yazın

haftalarımız aynı benimde bikaç gündür oluyor ama ben son günlerde çok yoruluyorum ondan olduğunu düşünüyorum dinlenince geçiyor çünkü. sabahları değilde akşamları oluyor. benim zaten erken doğum riskim de var o yüzden seni yanıltmak istemem. bi doktoruna danış istersen

adet agrısı gıbı agrılar bendede var...

gulaycımm ıkıncı ısım olarak koymayı dusunebılırsn babanın ısmını...

teşekkür ederim canım.henüz doğum olmadı.sancılarım aralıklı olarak devam ediyor.evde beklemedeyiz.doktor rahmimin doğuma hazırlandığını söyledi.bakalım bizim haylaz ne zaman gelecek.

Zaten az kalmış seninde galiba..Hayırlısı gelir inşallah bencede.
Sancın filan var mı?

evet var.dün daha sık ve şiddetliydi.en son 15 dk da 1 e düşmüştü sıklığı.sonra arası açıldı .bugün de adet sancısıymış gibi kasıklarımdan başlayıp aşağıya vuruyor,çok sık olmasa da gelince baya bir can yakıyor.

Evet geliyor senin yolcun inşallah
Düzenlenmesi son gün oluyor sonrada doğuyor zaten..Açılmanda vardır senin şimdi ay çok heyecanlı..Bende de ara ara iyilik kötülük hali şeklinde devam eden bir durum var ama düzenli bişey olmadığı için bekliyoruz öyle..Yarın kontrolüm var bakalım ne olacak

güldeşeker,adilemir ve denizcim,iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.tabiki doğum yapınca hemen haber veririm sizlere.inşallah herşey yolunda gider hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…