- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.121
selam kizlar Bugun temizlik gunumuzdu cok yorulmuştu herseyi kadın yaptı ama ben de önünde arkasında dolaştım durdum bi yandan da nasıl bi öksürük ...Dun kendi doktorumdan sonra kbb ye de uğradım muayene etti antibiyotiklik bi durumun yok su anda dedi iki tane sprey verdi biri okyanus suyu zaten iki hafta kullanicam çabuk gecer inşallah ...Kadın 15 günde bir geliyodu ama Bugun konuştum artık haftada bir gelicek artık yetişemiyorum valla...
Zapzup hayırlı olsun canım telefonun inşallah gitmeden eline ulaşır.Beşiğini de iyi günlerde kullan bak üzülüyordun ama kızın kısmetiyle geliyor demekki:)
Belguncum inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan...
Sirvancim senden duydukca o kadar özeniyorum ki inşallah bizde vakti gelince saglikla kavuşuruz miniklerimize ...
Ayy maşallah bebişine çok az günün kalmış seninde allah kolaylık versin
Kızlar moralim çok bozukk.. bebişimizin ismini daha cinsiyeti bile belli olmadan koymuştuk.. O kadar hastalık geçirdi, dedik ki isminin yüzü suyu hürmetine yendi çok şükür hastalıkları diye.. ama şurda bebişimin dogmasına 1 ay var.. kayınvalidem rüyasında vefat eden babamı görmüşmüş, benim ismimi koysunlar söle diyomuş..Eşim hiç istemiodu öle bişey.. Ölen ismiyle yaşamıştır zaten diyodu.. ben de kendi tarafımdan isim düşünmemiştim..zaten bu isimi de eşim koymuştu normalde.. Ama ne dedilerse kafası karışmış, acaba değiştirsek mi dio.. Şİmdi bu zamanda olur mu bu yaaaaaaa.. Bizim bebegimiz ismine alıştı bile artık, tabi bizde.. Eşime de dedim bahk Rabbim nasip ederde başka evladımız olursa koyalım ama bu saatten sonra isim deiiştirilmez die.. Sadece tepkisiz kaldı.. Sanırım kafası çok karışı.. AMa ben bebişimi ismiyle büyüttüm şimdiye kdar...:96:
iyi akşamlar arkadaşlar 35 haftalık hamileyim 3gündür adet sancısı gibi ağrılarım oluyor belimde ağırıyo korkuyorum kızım erken gelir diye sizlerdede oluyormu lütfen cevap yazın
haftalarımız aynı benimde bikaç gündür oluyor ama ben son günlerde çok yoruluyorum ondan olduğunu düşünüyorum dinlenince geçiyor çünkü. sabahları değilde akşamları oluyor. benim zaten erken doğum riskim de var o yüzden seni yanıltmak istemem. bi doktoruna danış istersen[ Canım cevap yazdığın için teşekkür ederim benimde akşamları oluyo kasıklarım çok batıyo değişik bi ağrı doktora en son 10 gün önce gitmişdim herşeyi normaldi ama korkuyorum
Bu arada Gulaycim seninle aramızda 1 gün varmış bakalım önce kim kavusucak kuzusuna :))
kızlar doktordan geldim yenii 3.300 olmuş bebeğimm 3 ocaktaa doğum tarihimizz çok heyecanlıyımm yaa
nişan nasıl bırsey kanamamı oluyor
benden 3 gundur sarı sümük gıbı bırsey gelıyor ve süreklı kasıklarımda bı ağrı var
Dualarımız seninle canım.Şimdiye kadar doğurmuşsundur belkide.Allah bir avazda kurtarsın
Maaşallah bebişine canım.Hayırlı vakitte gelir inşallah.
Mrl allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah .Hayırlı sağlıklı iyi bir evlat olur inşallah
Hayırlı vakitte gelsin bebişin canım.Allah yardımcın olsun doğuracak olursan hemen haber ver olur mu
Bende de reflü çok oluyor.Gece böyle coco cola reklamlarındaki gibi hararetle uyanıyorumAğzım zehir gibi oluyor kola maden suyu falan içmem istiyorum eşim bi bardak su veriyor geri yatıyoruz
pembe renkli geliyor.tam kanama denemez.pembe renkli koyu kıvamlı bir akıntı.
hayırlısı olsun,sağ salim doğsun inşallah,bende biryerde duymuştum,nişan geldikten 2- 3 gün sonra doğum başlarmış,Allah kurtarsın inş.
teşekkür ederim canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.biz de her an tetikte bekliyoruz ne zaman gelecek bebişimiz diye.
Benim ilk hamileliğimde gelmişti nişanım kahverengiydi hiç pembe olmadı zaman zaman sarıydı da.Bazen içinde ince ince damarlar oluyordu.Gelişinden sonra 3.gün doğum yaptım.
ilk pembe geldi benimki,bugün de kahverengiye döndü.
Zaten az kalmış seninde galiba..Hayırlısı gelir inşallah bencede.
Sancın filan var mı?
evet var.dün daha sık ve şiddetliydi.en son 15 dk da 1 e düşmüştü sıklığı.sonra arası açıldı .bugün de adet sancısıymış gibi kasıklarımdan başlayıp aşağıya vuruyor,çok sık olmasa da gelince baya bir can yakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?