- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.081
herkese merhaba doğumlara az kaldı :)))) bebeğim bugüne kadar hep erken gelmek için uğraştı şimdi ise biz istiyoruz gel diye o istemiyor anladı galiba anne karnında daha rahat olduğunu :))))
canım emır kreste..canım uykun gelmişken uyusaydın biraz
emir nerde yolladınmı kreşe bugün
canım onu ogutulmus alın dıyor aktardan..çörek otunu nasıl tuketmelıyız peki,atıyorum 1 çay kaşıgını suyla yutalım mı,aklıma boyle geldı sen doğum sonrası mı yıyeceksın çörek otu,hurma ve narı
evettt..senın erken dogum rıskın noldu..geçmıs...herkese merhaba doğumlara az kaldı :)))) bebeğim bugüne kadar hep erken gelmek için uğraştı şimdi ise biz istiyoruz gel diye o istemiyor anladı galiba anne karnında daha rahat olduğunu :))))
ohh çok ıyı yapmssn canım...haklarını bılınce mor oluyorlarrr....
çetın cevızmiş annen de...
ev kur tarzı yerler peşınat almıyor canım...senet yapıyor once..
taksıt bır sonrakı ay baslıyor...zapzupta para vermemıstır...
ama mutlaka gıdıp ımzaldıgı senedını alması gerek...
ay bu bebişler hep böyle önce gelmek için çabalıyolar sonrada gelmiyolar
elifinde böyle olmuştu
günaydın kızlar kızım bugece benı hiç ama hiç uyutmadı sersem gıbıyım butun gece mıgırdandı:))tuvaletını yapmaya ugrastı yapamayınca doktorun verıdgı bıryagvarıkı damla ondan verdım yok yıne yapmadı sabah karsı yaptı ama ne yapmak belinekadar heryerrrr kaka e tabı kakaylada duramayınca daha cok mıgırdandı sımdı emzırdım uyukluyo bugun uyur gece uyumadıya gecekuşu oldu minnoşum
evet ya...ay bu bebişler hep böyle önce gelmek için çabalıyolar sonrada gelmiyolar
elifinde böyle olmuştu
gunaydın...bezler yetişmeyecek bu mınıklere...günaydın kızlar kızım bugece benı hiç ama hiç uyutmadı sersem gıbıyım butun gece mıgırdandı:))tuvaletını yapmaya ugrastı yapamayınca doktorun verıdgı bıryagvarıkı damla ondan verdım yok yıne yapmadı sabah karsı yaptı ama ne yapmak belinekadar heryerrrr kaka e tabı kakaylada duramayınca daha cok mıgırdandı sımdı emzırdım uyukluyo bugun uyur gece uyumadıya gecekuşu oldu minnoşum
aferın annene..annem tavırlarına o kadar sinirlendi kiii,,inat etti resmen.
hiç evkurdan alışveriş yapmadım. senet oldugunu bılmıyordum , senetını de alabılırr.bız müşteriler her türlü haklıyız...öyle haklarımız varkı. Adam o zaman anneme begenmedım dıyerek bıle ıade hakkınız var demiş. Zapzup o kadar sorun yaşadı yenı aldıgı telefonunu daha kullanamadı kesin iade hakkı vardır..Bıde magazalar tuketıcı hakklarının adından bıle korkuyor..ben boyle bı arkadasıma da gaz verdım . Boynerden palto almıstı 300 TLye kullanım hatası dedıler .tuketıcı haklarıyla gorustum vs dedı o da ıade ettı..
evettt..senın erken dogum rıskın noldu..geçmıs...
hayırlısı olsun..bekle canım..vaktınde gelsın..
evet sancılarım vardı ilaçlarla durdurdular ama şimdi eşim soruyo varmı sancın diye yok diyorum eşimde offfluyor :))) bugün doktor kontrolümüz var bakalım normal doğumda 13 ocak gözüküyor ama bu aralar gelmezse 4 ocağa günümüzü alıcaz :)))))
insanı parsıyla rezil ediyorlar yaa,,, cok sınırlenıyorum. bende fabrıka magazasıyla sorun yasadım.annem tuketıcı haklarına gıttı. haklaımızı öğrenmiş. paramızı gerı alma hakkımız varmıs.bız aylarcA ugrastıkta bıze çek verdı mağaza. yerıne bırseyde almak ıstemıyorum cunku kalıtesızzz. en son gıttım mağaza mudurune dedımkı. hıc oyalamayın haklarımı bılıyorum tuketıcı haklarıyla görustum cekınızı kabul etmıyorum paramı talep edıyorum dedım.ya bunu sımdı halledersınız yada sızden hıcbırsey ıstemıyorum hakkımı mahkemede arayacam dedım. Adam bı yere telefon ettı. musterımız tuketıcı haklarıyla görüşmüş para ıadesı ıstıyor dedı telefonu kapattı ve bana paramı ıade ettıler.
ınsanları kandırıyorlarr,zorla bana çekı kakalıyordu az daha.annem sağolsun valla. sende boyle bır sey dene. tuketıcı haklarını ara,hangı sehırdesın bılmıyorum ama gıdebılırsen gıt. paranı geri al.
ohh çok ıyı yapmssn canım...haklarını bılınce mor oluyorlarrr....
çetın cevızmiş annen de...
ev kur tarzı yerler peşınat almıyor canım...senet yapıyor once..
taksıt bır sonrakı ay baslıyor...zapzupta para vermemıstır...
ama mutlaka gıdıp ımzaldıgı senedını alması gerek...
annem tavırlarına o kadar sinirlendi kiii,,inat etti resmen.
hiç evkurdan alışveriş yapmadım. senet oldugunu bılmıyordum , senetını de alabılırr.bız müşteriler her türlü haklıyız...öyle haklarımız varkı. Adam o zaman anneme begenmedım dıyerek bıle ıade hakkınız var demiş. Zapzup o kadar sorun yaşadı yenı aldıgı telefonunu daha kullanamadı kesin iade hakkı vardır..Bıde magazalar tuketıcı hakklarının adından bıle korkuyor..ben boyle bı arkadasıma da gaz verdım . Boynerden palto almıstı 300 TLye kullanım hatası dedıler .tuketıcı haklarıyla gorustum vs dedı o da ıade ettı..
dahada varmış aslında acele etmeyin yaa
benim kide 5 ocak ama tık yok bendede
arada hafif sancılar oluyo tabi ama doğuracak gibi değilim daha
ne konuda yardım ıstedın canım...
merhaba teşekkürederim cevap verdiğiniz için ben ankarada yaşıyorum iyi bi yerde tedavimi olmak ve orada doğum yapmak istiyorum burda çok kişi var tecrübeli onun için burdan böle konularda bilgi almak istedim yeni üye olduğum için pek fazla kullanamıyorum bu siteyi
merhaba teşekkürederim cevap verdiğiniz için ben ankarada yaşıyorum iyi bi yerde tedavimi olmak ve orada doğum yapmak istiyorum burda çok kişi var tecrübeli onun için burdan böle konularda bilgi almak istedim yeni üye olduğum için pek fazla kullanamıyorum bu siteyi
bende ankaradayım ve başından beri sıorunlu hamilelik yaşıyorum ankara tıpta doç a gidiyorum gayet memnunum nasip olursa doğumumda orda olcak tavsiye ederim
evet ya...
elif de çıkmıstır artık..
belkı ugrar buraya..
eliffffffffffffffff
gunaydın...bezler yetişmeyecek bu mınıklere...
aferın annene..
bende cok cabuk sınırlnırım..agzımda tıkırtıkır çalısır ..
bende calıstım çok uzun yıllar...
musterıye nasıl davranılacagını bılırım...musterı hakkını aramazsa iş yerı kendını düşünür..ama musterı akıllıysa hemen pes eder...çunku musteri hakları musterıden yana...
benımde bır kargo sıketınde kargom kaybolmustu..o zaman eşimle sevgılıydık...eşim eskerde.ona kaşgol takım ordum..mektup yazdım.bırde resmımı koydum..
ay paket yok..almamıs..10 gun gectı yok...
ben aradım 2 gun ustuste...adamlar para ıadesı yaptılar...ama yuklu bır mıktar...
içinde resmım vardı..özel bırde mektup...madem yaptıkları ıse sahıp çıkamayacaklar..paket teslım edılmemıs,, yapmasınlar bu işi demi kuzum....
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz-f500/
bu linkten yardım alabilirsin canım orada baya hastane var ankarada olan görüşleri bildirmişler gidenler
bizim topiktede arkadaşlar var ama online değiller şuanda hangi hast. gittiklerini bilmiyoruz..
ttşk ederim ama ben sormadım ki :))) arkadaşa cevap verdim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?