2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:))) hatırlatırız şekerim boşverın yaa, sıkmayın canlarınızı. bende dun cok şok oldum.Biz ev aldık,şimdi ufak ufak içini yaptıracaz Nısan ayında da tasınacaz ınsallahh.. dun eşımın annesıne gıttım.
pazar gunu esım annesı babası eve bakmaya gıttıler.bende kendı annemlere gıttım.bız esımle bı kac sey planlamıstık evle ılgılı. eşimin annesı dun baktım anlatıyorr.babasıyla konusmuslar sunu soyle yaptıralım bunu böyle yaptıralım.vestıyerı koşelı dönelım köşeye süs felan koyarsın..vs demeye başladı.
önce sınırlendımm,sonra da gulme krızı tuttu benı.. ya dedım bız eşımle başka turlu planladık ben zaten süs müs hiç sevmem . ne yapayım ben köşeliği. ben raylı kapaklı vestıyer planladım dedım. eşimde onların fıkrıne bız oyle ıstemıyoruz felan demıs zaten. ayy hem sevındım eşim benim fikirlerimi hep savunmuş..hemdee sınırım bozuldu.hayatımızda ılk defa ev almışız bırakta bız hayal edıp ,planlayalım demıı hırrr sana dıyorum ama bende sınırlendımm şimdi.

selam kızlarr herkes ıyıdır ınsallahgrıp olan arkadaslar gecmıs olsun aman toparlanın cunku dogumla hastalık bırlıkte hıc cekılmess.meme ucu kremını sormussunuz evet öle sert oluyoo krem bende kullandım bır ay kala baslamıstım cok sukur yara falan olmadı.ayva cekırdegını gül suyuna atıp kremlesmesını bekleyın karıstırarak gögus ucuna dogal krem bunuda kullandım ben.bızde kızımla uykusuz geceler gecırıyoruz bırgun uyuyo bır gun uyumuyo.cok huysuz bır bebek degıl cok sukur dun gece acıkınca ve altı kırlenınce agladı sadece bırde kılo almaya basladık bılıyosunuz erken dogdugu ıcın tam buyuyememıstı beslıyorum kızımı kardeslerıne yetıssın dıye.öle ıste.sımdede mınnosum koltukta bakınıyo bırde hıckırık derdımız var sık sık hıckırık tutuyo napıcamızı sasırıyoruz

bugün bende kendimi enerjik hissediyorum evi süpürdüm,toz aldım,banyoyu temizledim,buzdolabını sildim,mutfağı toparladım ,balkonu yıkadım,epey iş yapmışım az öncede yemeğimi yedim 1 saat sonra da eşim gelecek doktora gideceğiz kontrole,doktor çıkışı da biraz turlarız sanırım,bu enerji hiç bitmez umarım

hamileliğimin ilk başlarında göğüslerimin ucu çatlamıştı,doktorum bepanten kulan demişti,o günden beri bepanten sürüyorum çok iyi geldi,bu haftadan sonra bende lansolin kullanmaya başlayacağım ve birde süt için bitki çayı almıştım onu içmeye başlayacağım.

zeyl Allah yardımcın olsun,hayırlısıyla sende doğum yaparsın inş,dualarımız seninle

geçmiş olsun canım

yavaş yavaş doğuma yaklaşıyoruz galiba,bel ağrısı da doğumun habercisiymiş,hakkında hayırlısı olsun,Allah yardım etsin hepimize.

canım gözünaydın güle güle büyüt bebegini çok duygulandım okurken kilosu boyu iyi maşallah bende subat annesi olcaktım ama galiba ocakta gelcek bizimki hepimiz kurtuluruz kolayca inşallah:)

Ayy allah şifa versin canım.Bol bol dinlende çabucak atlat bari

Eşinin yanında olması ne güzel canım .Hiç canını sıkma oyüzden.Allah aranızı bozmasın.Bizde de sanki durumumuz çok iyimiş gibi hatta biz sanki onların annesi babasıymışız gibi eşim devamlı ilgileiyor yardım ediyor ailesine.Onlardan zırnık görmedim bugüne kadar ben.Eşim şimdi de görümcemle hiç birşey olmamış gibi konuşuyor.Allahtan gidiyorum bu haftasonu yoksa açıcam ağzımı yumucam gözümü o olacak artık

yavaş yavaş doğuma yaklaşıyoruz galiba,bel ağrısı da doğumun habercisiymiş,hakkında hayırlısı olsun,Allah yardım etsin hepimize.

Benimde bel ağrım çok fazla var.Adet ağrısı gibi kasıklarım belim ağrıyor bu ara çok.Üşüttüm de ayaklarımı herhalde karnımda ayrı ağrıyor.Daha da çoook günüm var doğuma.Bu ağrılar böyle bir ay devam edecekse ayvayı yedim ben.

maalesef canım devam ediyor
ben 33. haftamda erken doğum nedeniyle hastaneye alındım ciğer geliştiriciler serumlar iğneler
taburcu edildim sonra tekrar yatırıldım yine aynı
26 kasımdan beri yatıyorum
tuvalet dışında ayağa kalkmıyorum
millet 10 tane doğururdu herhalde bu kadar sıkıntıya

düşük tehlikesi ve kanama yüzünden bir buçuk ay kalkmadan yattım
bulantı yüzünden 2 hafta hastenedeydim
rekor kırıyorum yani

Aman allahım benimki de problemmiymiş dedim birden

cnm benimde aynı krem ama henüz kullamadım.. aCABA bende artık başlasam mı ki??:26:

Kızlar stvde kadın telefonla bağlanmış doğuruyorum diye bağrıyor ayy ne korktum.
Tesadüfen geziyordum kanalları kadın bağırıyor dedim noluyradaki bayan doktor doktoruymuş herhalde.Daha bir hafta var demiştiniz.Sancım tuttu geçsin diye bekliyorum saatlerdir ama geçmiyor diyo.Nasıl ağlıyor kadın.Nasıl.Ben oraya geleyim mi doktor hanım diyo.Doktor sen sakin ol hastaneye git ben geliyorum dedi.Şimdi burada doğurucam galiba diyor.Kimsede yokmuş yakınında.Ben oraya geleyim birlikte gidelim hastaneye ozaman dedi doğum yapacak bayan.Sonra doktoru programdan ayrıldı ben geliiyorum hastaneye git sen hemen dedi.Telefonu kapattı sonra.Ayy kadın nasıl ağlıyo.Sancı girdikçe bağrıyo.Tesadüfen şahit oldum varya nasıl korktumm nasıl tırstım doğumdannn .
Programda bitti hemen ardından.Sürenin sonuna gelindi mi yoksa doktor gitttiği için mi bitti bilmiyorum

Son düzenleme:

bende izlemek isterdimmmerak ettım kııızz

bende izlemek isterdimmmerak ettım kııızz

Ya dedimki önce banka çalışanı herhalde bu bayan hırsızlar rehin almış.Aramayacaktım ama ben dayanamıyorum diye nasıl ağlıyo nasıl çığlık atıyo Hemen sayfaya girip yazmaya çalıştım .
Stv de haberlerde falan çıkar belki

Son düzenleme:
herkese merhaba nasılsınız kızlar dün kontrolümüz vardı doğum tarihini doktorumuzla belirledik 4 ocak diye ama oğluşum bize süpriz yapıp daha erken gelmek istemezse :)))) ama grip oluyorum doktorum çok dikkat et dedi narkoz alamazsın epidural olmak zorunda kalırsın dedi canım sıkkın ::İ((((

Allah şifa versin canım.Kendine bolbol vitamin depola dinlen Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…