- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.181
Hınhh aynen yaa zaten böyle bütün kötü olaylar aklımda bugün böyle insanları dövesim var.Eşim geldi yemeğimizi yedik gitti.Sofrayı topladım ama masayı kaldırmak bile istemiyorum.Çamaşırlarım falan var.Bi de odamızı değiştirdik.Bi odanın eşyalarını diğer odaya tıktık.Eşyaları yerleştirmem lazım ama içimde ne bir şevk var ne birşey .Dün eşimin babası koltuğu taşımaya geldi.Adamı gördükçe cinlerim tepeme çıktı.Bugünde eşime yaptıklarından dolayı kızıyorum.Böyle geçmişin hesabını sorasım var.
Kafam bozuk yani. Eşime dedim bugün bu halde bırakıp gidebilirim istanbula diye de haftasonu götürecek beni inşallah. İstanbula gidince hep bugünleri düşünüp ağlamıycam .Özlemiycemde eşimi gitsin o bayıldığı kardeşi babası baksın ona İstanbulda üzülüp ağlayacak olursam hatırlatın bana
kızlar aklıma gelmısken soyleyeyım. Hastanede aldıgım egıtımde gögus ucu kremını doğumdan 2hafta önce kullanmaya baslayın dedıler. ben basladım 2 gunde bır aksam suruyorum gogus uclarıma, ama krem cok sert acaba normal mı. tarıhıne baktım daha yenı uretılmışş.kremım lansınoh. sızler ne yaptınızz??
Merhaba kızlar bugün kotrolüm vardı 3 cm açılmam varmış ama bebikin başı kanala yerleşmemiş mobil durumdaymış.Doktor bırakmak istemedi ikinci doğumlarda genelede son anda yerleşirmiş.İki saat dolan gel tekrar bakıcaz bırakmak istemiyorum dedi..muayene sonrası nişan ve kanama
dua edin lütfen
geçmiş olsun canımkızlar herkeze slm...
geçmişi okuyamadım.bende hastalananlar kervanına katıldım.bademciklerim şişti.kulaklarım ve başım çok ağrıyo.elimde ıhlamur fincanı öle koltuğun üzerinde yatıyorum.geceleri daha kötü oluyo insan sanki.oğluşuma bişiy olmasında ben iyileşirim nasılsa.
zeyl in açılması varmış.inşallah güzel haberlerini alırız.başka doğum yapan varmı bilmiyorum.hasta olan falanda yoktur umarım.herkeze iylik güzellikler diliyorum...
slm kızlar bu gece bel ağrısı ve sancıdan hiç uyuyamadım
adet ağrısının 10 katı kadar fazla bi ağrı yarın dr kontrolüm var
2 hafta önce açılmam başlamıştı
dr yavaş yavaş açılırsa doğum daha kolay olur demişti
bakalım nolcak
Selam kızlar iyi dileklerde bulunan, dua eden, tebrik eden herkese çok teşekkürler
Ptesi akşamüzeri mecburen sezeryana alındım spinale karar werdik doktorumla iyiki de öyle yapmışım korktum başta biraz ama iyi geçti kızımın çıktığını hissettim, ilk ağlamasını, kokusunu duydum
Zaten boynuna 2tur kordon dolanmış iyiki aldık dedi doktorum kendini aşağı ittirememesinin nedeni oymuş kızımın derdi varmış meğer
İlk gecemiz çok zor geçti öksürüğüm amilyatta üşüdüğüm için we spinalin etkisiyle daha da arttı dikişlerle öksürmek felaket bişey aman kendinize iyi bakın hala geçmedi ama dikişlerim daha iyi sayılır
eğer öksürüğüm olmasaydı çok zor değilmiş sezeryan
kızıma gelince 3900 gr, 51 cm doğdu boncuk boncuk bakıyo içim gidiyo ona bakarken
anneleri artık çok iyi anlıyorum hiçbişeye benzemiyo o benim herşeyim artık
Darısı sizlerin başına bana da dua edin çok zorlanıyorum hala öksürüğüm de geçmedi
ben çıkıyorum kızımı emzirmem lazım herkese ii akşamlar
yavaş yavaş doğuma yaklaşıyoruz galiba,bel ağrısı da doğumun habercisiymiş,hakkında hayırlısı olsun,Allah yardım etsin hepimize.
Ayy allah şifa versin canım.Bol bol dinlende çabucak atlat barikızlar herkeze slm...
geçmişi okuyamadım.bende hastalananlar kervanına katıldım.bademciklerim şişti.kulaklarım ve başım çok ağrıyo.elimde ıhlamur fincanı öle koltuğun üzerinde yatıyorum.geceleri daha kötü oluyo insan sanki.oğluşuma bişiy olmasında ben iyileşirim nasılsa.
zeyl in açılması varmış.inşallah güzel haberlerini alırız.başka doğum yapan varmı bilmiyorum.hasta olan falanda yoktur umarım.herkeze iylik güzellikler diliyorum...
:))) hatırlatırız şekerimboşverın yaa, sıkmayın canlarınızı. bende dun cok şok oldum.Biz ev aldık,şimdi ufak ufak içini yaptıracaz Nısan ayında da tasınacaz ınsallahh.. dun eşımın annesıne gıttım.
pazar gunu esım annesı babası eve bakmaya gıttıler.bende kendı annemlere gıttım.bız esımle bı kac sey planlamıstık evle ılgılı. eşimin annesı dun baktım anlatıyorr.babasıyla konusmuslar sunu soyle yaptıralım bunu böyle yaptıralım.vestıyerı koşelı dönelım köşeye süs felan koyarsın..vs demeye başladı.
önce sınırlendımm,sonra da gulme krızı tuttu benı.. ya dedım bız eşımle başka turlu planladık ben zaten süs müs hiç sevmem . ne yapayım ben köşeliği. ben raylı kapaklı vestıyer planladım dedım. eşimde onların fıkrıne bız oyle ıstemıyoruz felan demıs zaten. ayy hem sevındım eşim benim fikirlerimi hep savunmuş..hemdee sınırım bozuldu.hayatımızda ılk defa ev almışız bırakta bız hayal edıp ,planlayalım demııhırrr sana dıyorum ama bende sınırlendımm şimdi.
yavaş yavaş doğuma yaklaşıyoruz galiba,bel ağrısı da doğumun habercisiymiş,hakkında hayırlısı olsun,Allah yardım etsin hepimize.
Benimde bel ağrım çok fazla var.Adet ağrısı gibi kasıklarım belim ağrıyor bu ara çok.Üşüttüm de ayaklarımı herhalde karnımda ayrı ağrıyor.Daha da çoook günüm var doğuma.Bu ağrılar böyle bir ay devam edecekse ayvayı yedim ben.
maalesef canım devam ediyor
ben 33. haftamda erken doğum nedeniyle hastaneye alındım ciğer geliştiriciler serumlar iğneler
taburcu edildim sonra tekrar yatırıldım yine aynı
26 kasımdan beri yatıyorum
tuvalet dışında ayağa kalkmıyorum
millet 10 tane doğururdu herhalde bu kadar sıkıntıya
düşük tehlikesi ve kanama yüzünden bir buçuk ay kalkmadan yattım
bulantı yüzünden 2 hafta hastenedeydim
rekor kırıyorum yani
Aman allahım benimki de problemmiymiş dedim birden
olsun kızım gelecek ya herşeye değer ben onu çok bekledim
çok laf yedim
bebeklerimi kaybettim
ama kızım inatçı çıktı
kar prensesim gelecek
kızlar aklıma gelmısken soyleyeyım. Hastanede aldıgım egıtımde gögus ucu kremını doğumdan 2hafta önce kullanmaya baslayın dedıler. ben basladım 2 gunde bır aksam suruyorum gogus uclarıma, ama krem cok sert acaba normal mı. tarıhıne baktım daha yenı uretılmışş.kremım lansınoh. sızler ne yaptınızz??
Kızlar stvde kadın telefonla bağlanmış doğuruyorum diye bağrıyor ayy ne korktum.
Tesadüfen geziyordum kanalları kadın bağırıyor dedim noluyradaki bayan doktor doktoruymuş herhalde.Daha bir hafta var demiştiniz.Sancım tuttu geçsin diye bekliyorum saatlerdir ama geçmiyor diyo.Nasıl ağlıyor kadın.Nasıl.Ben oraya geleyim mi doktor hanım diyo.Doktor sen sakin ol hastaneye git ben geliyorum dedi.Şimdi burada doğurucam galiba diyor.Kimsede yokmuş yakınında.Ben oraya geleyim birlikte gidelim hastaneye ozaman dedi doğum yapacak bayan.Sonra doktoru programdan ayrıldı ben geliiyorum hastaneye git sen hemen dedi.Telefonu kapattı sonra.Ayy kadın nasıl ağlıyo.Sancı girdikçe bağrıyo.Tesadüfen şahit oldum varya nasıl korktumm nasıl tırstım doğumdannn .
Programda bitti hemen ardından.Sürenin sonuna gelindi mi yoksa doktor gitttiği için mi bitti bilmiyorum
bende izlemek isterdimmmerak ettım kııızz
aaaaa çok şaşırdım valla zapzup...Ben de izliyodum o programı reklam arasında değistirdim kaçırmışım demek ki çok merak ettim şimdi yaaa....
herkese merhaba nasılsınız kızlar dün kontrolümüz vardı doğum tarihini doktorumuzla belirledik 4 ocak diye ama oğluşum bize süpriz yapıp daha erken gelmek istemezse :)))) ama grip oluyorum doktorum çok dikkat et dedi narkoz alamazsın epidural olmak zorunda kalırsın dedi canım sıkkın ::İ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?