2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcınız olsun canım sağ salim kavuşursun inşallah bebişine

kızlar bu arada ben ne kadar ninni varsa indiriyorum net ten
tavsiye edeceğiniz bi ninni varsa bekliyorumm
bu günlerde ne dinlerseler doğduklarında da o sesle sakinleşiyolarmış haberinis olsunn

Ben yavrucuma devamlı dırdır yapıyorum Kızgın kızgın söylenip duruyorum evin içinde Kızım doğsun habire dedikodu yapıcaz anlaşılan

Ben yavrucuma devamlı dırdır yapıyorum Kızgın kızgın söylenip duruyorum evin içinde Kızım doğsun habire dedikodu yapıcaz anlaşılan

çok alemsin cnm yaaaa
ne güsel dert ortağın olucak desene

hunyycim bnm kızım olucak:)

ay karıştı iice
prensesin gelicek hee :97:
valla oku oku karışıo hepsi
belki bundan sonra ki erkek olur hayırlısı cnmm

ay kızlar ya bende 35+1 deyim doktorum ocak sonu dedi çook korkuyorum ama yinede normal doğum istiyorum. çok ağrı olursa yani dayanamazsam epidural olcam. siz nasıl olmayı düşünüyorsunuz doğumu

yok yok beklerler 2011 i ama kaçıncı gününde doğarlar bilemem.

ayy.canımmm..hadı hayırlsııı...kolay dogum olucak senın..gelmeye hazır..

bu bende oldu. gerçekten sümüğe benzer koyu kıvamlı bir akıntı bu. hatta ped takılıysa içine bile işlemiyor üstünde kalıyor. oymuş bu tıkaç. hafif sarı renkli. iğrenç oldu biraz ama
evet canım aynen oyle olur...
çiğ yumurta akı gıbıdır...
sızmaz işlemez...hatta çok uzar ve kolay düşmezz....

ay kızlar ya bende 35+1 deyim doktorum ocak sonu dedi çook korkuyorum ama yinede normal doğum istiyorum. çok ağrı olursa yani dayanamazsam epidural olcam. siz nasıl olmayı düşünüyorsunuz doğumu
ılk dogumum tamammen normal dı..sunı sancıyla oldu..
bu kezde kendı sancımla olursa yıne normal olsun ıstıyorum..dıger topıklerde okudum..epıdurak normalde ıkınma hıssı gerceklesmıyormus...cunku ıkınma sancı geldıgınde olucak...sancı hıssetmeyınce ne zaman ıkınacagını bılemıyorlarmıs...

yok yok beklerler 2011 i ama kaçıncı gününde doğarlar bilemem.

canım bugun kızkardesımle konusuyordum..onun oglu 6 gunluk...onşlarda 20011 yazdırsakmı dıye dusunmusler..ama emeklılıgı geç olmasın demiş eşi..yıl kaybetmesın dıye yazdırmamıs..2010 lu oldu...bu da ayrı bır dusunce...

herkese ççokk teşekkür ederimmm darısı sizlerin başına inşallahhh tabi öğrenmek istediğiniz varsa sorun yanıtlayayımm ama çok güzel bi duygu kızlarr küçücük bişey size muhtaç ama göğüslerim fena yara oldu yaa

oldu canım..
lilypie gır.
orda begendıgın tabloları sec...
bebegın dogum tarıhını yaz...
yıne next tıkla..
en son tablon hazır olur
sonra forum sinatures :
var karsısında pseudo HTML,UBBCode and BBcode
tıkla

ordan kopyala
kontrol panelınde çızelgene kopyala
bakalım olcakmı..

Son düzenleme:
evet öyle diyorlar ama doktorum tamamen acısız hale gelmiyorsun ıkınma hissin oluyor ama ağrın azalıyor epiduralle dedi. bakalım artık beni neler bekliyor hayırlısı. sezeryan olcam demiştim ama o beni daha da korkutuyor normale göre

var ama çokda işee yaramıyo açıkcasıı suyum geldii gittik zaten epidural istiyordum doktorum aldı hemen aldı ameliyata 10 günüm vardı zatenn 10 gün önce doğum yaptımm ama epidurali kesinlikle tavsiye ederim acım falan hiç olmadı normal doğum gibi hemen ayağa kalktım oğlumla ben ilgilendim 1 gün bile kalmadım hastanede

evet öyle diyorlar ama doktorum tamamen acısız hale gelmiyorsun ıkınma hissin oluyor ama ağrın azalıyor epiduralle dedi. bakalım artık beni neler bekliyor hayırlısı. sezeryan olcam demiştim ama o beni daha da korkutuyor normale göre

epidural ıkınma hissini azaltmıyormuş ama. sancıyı hafifletiyormuş.

benıde sezeryan korkutuyor bıraz ...ama gecırenlerde kolay oldu dıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…