2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar arkadaşlar,bebeğini kucağına alanlara hayırlı olsun.bende 36+1 'deyim geçen hafta doktoruma gittiğimde 5 ocağa çağırdı ve doğumunu planlarız dedi.sezeryanla olucak galiba.bende de aşağıya doğru ara ara kramp şeklinde ağrılar oluyor ama geçiyor.birde geçen haftadan beri ayaklarımda çok şişlik oldu ayak bileklerimde ve ayağımın üzerinde ağrılar var bunlar normalmi?

İstersen doktoruna danış bir benimde elimde olmuştu dokturum hastaneye çağıdrı kan tahlili yapıldı tansiyon bakıldı ödem olup olmadığına baktı.bişey çıkmadı.ama tuzu tamamen kes dedi.tuzu bırakınca geçti.tuzu biraz kaçırınca geri şişiyor. peynire zeytine herşeye dikkat etmelisin.Geçmiş olsun.

canım hayırlısıyla bi avazda kurtulur bebişine kavuşursun şişlerin için tuza dikkat etmelisin bende tuzu kaçırdığım zaman ayaklarım ve ellerim şişiyor.

bu sabah uykumda bacağıma kranp girdi okadar ağrılı olduki anlatamam ve hala kramp giren yer ağrıyor sizce normalmi arkadaşlar ?

Sağol canım inşallah darısı başınıza

Canım inşallah bu sefer daha normal davranır kaynanan ama kucağına vermemesi çok enteresan demekki ciddi bi sahiplenme kıskanma problemi varmış ama en büyük gerçek bunu kızım gelince daha iyi anladım bebekler gerçekten anne kokusu arıyo sakinleşiyo mucizevi bişey

Dün gece kızım hiç uyumadı boncuk boncuk bakındı durdu bütün gece asker olduk başında sohbetler ettik kızımla o kadar ilginçki yorgunsun deli gibi uykun var ağrın var ama onunla bakışırken oyalanırken gece nasıl geçti anlamadım meme istiyo veriyorum ağzına alıp oynuyo yalanıyo elini göğsüme koyup bakınıyo çok komikti sabah 6buçuktu babası yattı 7 yi geçe de ben tekrar emzirip yattım anca uyudu sonra zaten 2-3 saatte bir tekrar uyanıp emmek istedi bütün gün bi uyu bi uyan geçirdik

merhaba kızlar.ben geçtiğimiz cuma günü doğum yaptım.oğluşumuzla birlikte evdeyiz artık.darısı sizlerin başına.Allah hepinizi sağlıkla kurtarsın.akşam 5 te hastaneye giriş yaptık,gece saat 10 da da bebişimiz geldi.normal doğum yaptım.ayrıntılarını daha sonra anlatırım.şimdi oğlum ağlamaya başladı.görüşmek üzere kızlar...

selam kızlar:))) ben yarın doğuruyorum... sabah 8de sezeryana gireceğim.. kızım gelmedi bir türlü.. napalım normal dogum kısmet değilmiş demekki.. su anda tek isteğim kızımı kucağıma almak..

bugun butun gün temizlik yaptık eşimle.. sonra annemide aldık yemege gittik.. akşam hepbirlikte geldik.. duşumu aldım.. fönümü çektim.. ojemi sürdüm.. kendimi cok tuhaf hissediyorum. evde nerdeyse birbirimizle konusamıyoruz heyecandan.. bir yandan coook mutluyum yarın kızıma kavusacagım için bir yandanda bir burukluk hissediyorum sanki ondan ayrılıyormuş bedenim.. cok tuhaf işte.. acayip duygusalım.

dualarınızı eksik etmeyin kızlar.. ilk fırsatta gelişmeleri yazarım size...

Canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün

Hadi bakalım hayırlısı böyleymiş demekki canım yeterki kızını sağlıkla al kucağına
hazırlıklar tamam desene kızına da anne karnındaki son ziyafetini çektirmişsiniz bende öyle yapmıştım
Doğumdan çnceki gece çok garip oluyo duygular birbirine karışıyo yarın herşey çok güzel olucak Allah kolaylık versin

canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. İlk fırsatta doğum hikayeni yaz olur mu ? :)

sibelcim, kimbilir ne kadar heyecanlısındır ! Dualarım seninle ve kızınla... Şimdiden gözün aydın tatlım :) Telefon numaranı bana mesaj atarsan çok sevinirim, çünkü telefonum bozuldu ve numaralarım uçup gitti

dilekçim gözün aydın:) kayınvaliden emirle oynuyormuş ne güzel sende rahatlarsın az.. aynen öle kayınvalidem henüz gelmedi. valla ne işleri var bu memlekette ben anlamadım. bugün eşim aradı babasını baba sen gelemedin ama torunun geldi dedi inanmadı kayınpederim annem aldı teli dedi evet doğru çok şaşırdı kayınpederim eee biz daha var sanıyorduk dedi annemde ee erken doğum riski vardı birsürü şey oldu sancıları oluyor doktor gününü beklemez diyor diye kaçkere söledik neyi bekliyorsunuz gelmek için dedi. yani doğum ocak diye yılbaşını falanda geçirmeyi hatta doğuma bir kaç gün kala gelmeyi düşünüyolarmış onu anladık pes doğrusu dedik. daha sormıcaz bakalım nezaman gelecekler eşim konuştu içerde sonra ama morali bozuktu biraz bende gitmedim üstüne..

ayy canım inş iyileşirsin kısa zamanda öksürük çok kötü sorsaydın pastili keşke doktoruna cnm

ayy cnm tarihiniz belli olmuş hadi hayırlısı.. kilosunada maşallahh süpanallah cnm. ama dediği gibi doğum zorlaşır kuzeniminde öle olmuştu ordan biliyorum. son zamanlar olunca ve tarihte belli olunca böle korkular beliriyormuş canım herkesde bol bol dua et.. mucuksss kocaman

kızlar ii gecelerr nasılsınız ben perşembe günü akşam sezeryanla doğum yaptım haber vereyim dedim daha sonra detayları konuşuruzz

gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş

denizcim sağol bilgiler için benimkiler yalancı galiba gerçi sırtımdan karnıma ağrımda çok oluyor ama düzensizzz

seninde tarih belli olmuş ne güzel allahım yardımcınız olsun inş..sağ sağlim sağlıkla doğsun bebeğin inş.

allahım seninde yardımcın olsun herkes doğum haberi günü veriyor ne güzel.. dualarımız sizlerle.

ayyy bir doğum daha gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş...

sibelllllll kızına kavuşuyorsun yarınnnn ayy çok heyecanlıııı ohh hazırlıklarda taamamm ben bile heyecanlandım alalhım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz şimdiden gözün aydın olsun dualarım seninle..

mügecimm benim o hattım iptal oldu cnm yarın eşim yeni hat alacak gerçi günelrdir alacak alamadı birtürlü:))) alsın hattım açılır açılmaz msj atarım öptüm tatlımcım

Ayyy Sibelcim cok heyecanlı ya Allah saglikla bebeğine kavuştursun inşallah canım hazırlıkları da tamamlamissin dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz canım ...

Zeyl masallah kizin cok tatli,gözün aydin.Allah anali babali saglikla büyütmeyi nasip etsin.

erazze canim seninde gözün aydin,Allah yavrunu anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah.

Arkadaslar gecmis sayfalari okurken nisan konusuna rastladim.Dr.um nisandan sonra dogum ya ayni gün ya 1 hafta yada en fazla 2 hafta sonra olur dedi.Cok degisiyor.Bende yaklasik ayin 17.sinden beri var ama öncesi kahverengiydi sonra pembemsi oldu.Sancilarim düzene girmedigi icin dogum yapamadm.Sanirim bugün dogum icin hastaneye gidecegim.Belden adet sancisina benzer bir agri basliyor vebiraz pembemsi akinti var.Saat 4 ten beri uyuyamadim,oldukca rahatsiz etti.Dua edin insallah normal dogum yapacagim bende......

Belgün canım ne kadar geç gelirlerse okadar huzurlu olucaksın muhtemelen boşwer :))

.)))))))) ya aslında ben çok severim kayınvalidemi ve kayınpederimi çokta iii anlaşırız özellikle kayınpederimle ama hamileliğim boyunca çok fazla arayıp sormamaları ilgisiz tavırları ve hala gelmemelerine çok şaşırdım ve biraz buna taktım yani annem burda helak oldu kadın okadarda sölüyor telde onlara ama hala rahat rahat geliriz diyorlar.. gelsinler bakalım ne olcak nebitcek görcez... millet kaynanasını istemez ben kendimi yırttım gelin diye bizimkiler gelmez:)))))))))))) ben şimdiden bu sebepten huzursuzluğa başladım gelsinler bakalım birde lohusalık eklenince nasıl bir mod alacam :)))))))))))))

inş normal doğum olur seninde. ağrın başlamış ama düzenlimi acaba doktorunu aradınmı git bakalım nedicek allahım hayırlısını versin

herkese günaydınnnnnnn..kimsecikler yok galiba..bugün dükkanı benmi açmış oldum:) sabah 7.30da kocişi kaldırdım uğurladım sabah sabah bir dilim pasta buldum dolapta yedim yanınada meyve suyu ohhh:)) annem dayımı doktora götürdü az öncde onları yolladım anneannemle ben oturuyoruz hayırdır erkencisin diyorlar valla akşam yattım saat 2.30 kadar uyuyamadım sağa dön sola dönn yokk kociş beni uyutacaktı kendi uyudu yine:) neyse en sonunda daldım ama 3.30da başladım sabah 6.30a kadar saatte bir tuvalete kalktım delirdim resmen.. aşağda vajinamda ve iki bacak aramda öle bir ağrı varki size anlatamam bacağımı açmaya kalksam yırtılcak gibi haydiii dedim şimdi burası niye ağrıyor bir burası kalmıştı ağrımayan:)) annem gelsin benide sağlık ocağına götürcek evimizin hemşiresi... bizim burda bloklara asmışlar hamile kadınların bilmem kaç nolu sağlık ocaklarına gelmeleri kayıt olmaları ve muayene edilmeleri gerekmektedir diye. bende bu hafta doktoruma gitmeden bir gidim gözükeyim dedim bakalım ne dicekler onlar doğrusunu sölerler en azından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…