- 25 Nisan 2009
- 34.385
- 39.879
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.521
kızlar takvimim değiştirmek istiyorum bana nasıl olacağını sölermisinizz
benıde sezeryan korkutuyor bıraz ...ama gecırenlerde kolay oldu dıyor...
oldu canım..
lilypie gır.
orda begendıgın tabloları sec...
bebegın dogum tarıhını yaz...
yıne next tıkla..
en son tablon hazır olur
sonra forum sinatures :
var karsısında pseudo HTML,UBBCode and BBcode
tıkla
ordan kopyala
kontrol panelınde çızelgene kopyala
bakalım olcakmı..
aman ya ölcekmiyiz herkes doğuruyor bizde normal doğururuz inş. canım sen kaçıncı haftadasın
Sibel i göremiyorum doğurdu mu acaba
Dilekçim sende buralardasın senin oğluşda yerini pek sevvmiş
aman denız sorma..bu kaa sevılmez..
karanlık ıslak ve daracık yerın neresını sevıyor aanlamadımmmm...
çıksa artık demııı...
gıttıkce korku basıyor bazen..
durdukça kılo alcak dıye telaş yapıyorum ben..dogurmak kolay olsun barıı...
sen nasılsın..yuruyusler işe yarıyormu..sancın nasılll..
ay kızlar ya bende 35+1 deyim doktorum ocak sonu dedi çook korkuyorum ama yinede normal doğum istiyorum. çok ağrı olursa yani dayanamazsam epidural olcam. siz nasıl olmayı düşünüyorsunuz doğumu
ben kaçtım kızlarr..
kendınıze ıyı bakın
hayırlı dogumlarr herkese ınşallah
ne çok yazışmışsınız bugunn, keyıfle okudumm, bızde bugun eşımle dısardaydık yenı geldık..hemen KKya gırdım bende..
Şirinemcım cok guzel bı sarkıı,, uzun zaman olmustu dınlemeyelı ben cok severdım Menekşe ile Halılıı,,ama gercekten ınsan dınlerken bebeğını dusunuyor benımde gözlerım dolduuu
Braxtın Hıcks kasılmaları nasıl oluyorr, benımde sağ kaburgam cok agrıyor bebegım sol tarafımda, ne ağrısı cozemıyorum ama 2 gundur cok zorluyor benı batıyorr sankı... sureklı oturamıyorum, pozısyon degıstırmem gerekıyorr
Bu arada doğumu bellı olan arkadaslara hayırlı olsun dıyorum,,,, sağsalım bebeklerınızı kucagınıza alırsınız ınsallahh... bende yarın doktora gıdecem.
Kızlar bu arada bısey daha sorayım. Ben 2hafta önce bıkını bölgesı epılasyonumu yaptırdım ne olur ne olmaz bebegım doğarsa dıye.. sımdı cok az cıktı ,,,ne yapsam bılemıyorumm, yarınkı kontrolume gore cuma gunu tekrar gıdıp alınabıldıgı kadar aldırayım dıyorumm:44::44: su doğum gecsın lazere gıdecemmm usandımm
hoşgeldin canım bu hafta çatı muayenen olmayacak mı ben alttan muayene yapacağı için tekrar temizleyip gitmiştim
iyi akşamlar
doğum yapanlar bebişlerinizi kucağınıza almışsınız ne mutlu size Sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz inşaallah benim gibi bebişini bekleyenlere ve bu topiği takip eden ocak annelerine de nasip olur inşaallah heyecanla gerim sayımdayız.
ben 36 hafta 3 günlük gebeyim sizde de aşağıya doğru bir baskı oluyormu?
amin canım.inşallah.bebeğim doğum pozisyonunu almış ama öle bi baskı hissetmiyorum ben.hiç bi belirtim yok benim.
merhaba aramızda sadece 1 gün var sanırım siz normal mi düşünüyorsunuz doğumunuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?