2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

şirinem çok güzel anlatmışsın gerçekten.Gözyaşlarıma hakim olamadım okurkenBugün ultrason ve nst için doktora gitmiştim.Orada beklerken doğuma gidenleri,onları endişeyle bekleyenleri,meleklerine kavuşanları görünce zor tutmuştum kendimi.Senin yazın da tuz biber oldu.İyice duygusallşatım bu ara.Sağsağlim kavuşalım inşallah biz de bızdıklarımıza

inşallh canım hepiniz kavusun meleklerinize sag saglm bızım gıbı dünyanın en güzel duygusuymus gercekten yasamadan bilmek imkansızmıs hani annelerimiz dıyorya anne olunca anlarsın nekadar dogru bir sözmüz

Selam kızlar
Sibeeel gözünaydın canım face de gördüm kızını çok şeker maşallah Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin

Yeni doğum haberi yok sanırım topikte dileeeek canım doğur artık da aynı dilden konuşalım şöyle uykusuzluk, kakalı bezler, sütler fln

Gülşen, Deniz, Uhan sizinde az kaldı bakalım nezaman gelicek yavrularınız

Şirvan ne güzel ifade etmişsin yaşadığımız duygular tarif edilemez ama en yakınını anlatmışsın sanırım gece uykusuz kalmak bile bi başka gerçekten hele emzirirken elini göğsüme dayayıp yüzüme boncuk boncuk baktığında, yatağında ağlayıp kucağımda sustuğunda dünyalar benim oluyo sanki

Ama gariptir ki içimde bi sıkıntı var nedenini bilmiyorum kızım ve eşim hariç kimseyle konuşasım gelmiyo kızım kucağımdayken onunla ilgilenirken eşm yanımdayken iyiyim ama onlar yokken yada uyurken içime kapanıyorum gelen gidenden kaynanamın saçma adetlerinden ve bebek yetiştirmeye yönelik diretmelerinden bunaldım biraz annem de yanımda neyseki sakinleştiriyo beni bide kendi işini kendin yapamamak da zor geliyo kendimden çok şey bekliyorum sanırım

inşallh canım hepiniz kavusun meleklerinize sag saglm bızım gıbı dünyanın en güzel duygusuymus gercekten yasamadan bilmek imkansızmıs hani annelerimiz dıyorya anne olunca anlarsın nekadar dogru bir sözmüz

İnşallah canım.İnsan hareketlerini bile hissettiğinde hayata bakış açısı değişiyor.Hele bir de kucağımıza alınca nasıl olur kimbilir.Allah bu duyguyu herkese tattırsın inşallah

aman canımsakın bunalıma girme bak boşverr o adetleri banada söyluyorlar oyle olmas böle olur yok yanına su konur bukonur sarılık olmasın dıye sarı örtu konur falan fılan bı suru sacmalık dınle sakın kendı dogrularını anlatmaya calısma bosuna ugrasırsın tamam der bıldıgını yaparsın yıne.bende sadece asırı sorumluluk aldıgımızdanheralde ya yanlısbısey yaparsam korkusu oluyo arasıra yada ona bısey olursa ama lohusalıkta bu tarz duygu dalgalanmaları cok normalmıs yınede fazla kaptırmayalım kendımızı

Selam herkeseee,

2,5saat uyumusumm. 1saatırde telefonla konusuyorumm herkes merak etmişş,aramıs ben uyurken..
Ayy arkadaşım 40.haftasında bugun artık alalım demiş doktoru. akşam 19.30da epıdural sezeryan olacakk :))

ne guzell herkess bebişine kavusma heyecanı içindee, içimden bı ses hayatımın en güzel günlerini yaşadığımı söylüyorrr

cnm çok teşekkürler.valla okulda son haftamdı ama bende raporla geçiştirdim bu haftayı cuma gidicem bi tek vedaya...antibiyotik kullanmaya başaladım çaresizim
cnmm bence beklicek senin bebiş yeni yılı...ne güzel deneme oldu size ama bu tecrübe
denizcim çok saol cnm.sanada büyük geçmiş olsun ama olur böle şeyler.bence doğurucan bu aralar cnm hazırlıklı ol öle doğuyor içime
cnm sıkma canını allah kavuştursun şimdiden...üzülme sürekli bi ayrılık deil bu cnm

cnm yakında sıra sende...hayırlısıyla al bebişini kucağına
belgüncümcnm bende de ole sancı kasılma falan yok ama antibiyotikle bugün kasıklarım ağrımaya başladı inş.sorun olmaz
merhaba herkese
kızlarrrrr akşam acile,sabah kadın doğumcuya gittik...sonunda başladım antibiyotiğe çaresiz....sabah bi içtim saatlerce uyumuşummm.bi uyandım kasıklarım ağrıyor...ve bebişim kıpırdamıyor hiç...içmeye başladım ilacı ama aşırı tedirginimmm ne olur dua edin bebime bi zararı olmasın

aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy
dogurcan sennn galıba denızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

hayırlı yolculuklar canım benım..gule gule gıt...bızede yaz..
maşallh bebegıne..çk sevındım ıyı olmanıza...

aman elıff.yok anam ben dogurmuyorum galıba..
Gece bel grımda cok oldu..ama sabahtan berı tııkkk yokkkkkkkkkk... :

Belgunnnnnnnnnnn..denızle aynı belırtılerı gosterıyoruz demıı..
Yaprak dokumunu seyretmedn olmz dıyor denız emme...
Ben ızlemıyorum onu..ama kaynancıgım bende..o mudavimidir...
Onla oturur ızlerım bende..denız ızlerkende senı hatırlarım...doguma gıtmee..izle son bolumm...

Basakcıgım geçmıs olsun..hayırlısı..kullan antıbıotık ..doktorların bır bıldıgı vardır canımm. Dıkkat et kendıne.ve beslenmene...

bence doktorun kullan dediyse kullan antibiyotiği. ben de geçen ay kullanmak zorunda kalmıştım. 1 paket bitirdim. vücuttaki enfeksiyon bebeğe daha fazla zarar verir demişti doktorum. inşallah kısa zamanda iyileşirsin. geçmiş olsun

Yagmurrrrrrrrrrrrr
dogurmadın mı...
Ben sen dogurmussundur dıyordum...onlınesın gordum gordum...nasılsın...kanaman devam edyormu..sancı ne durumd

inşallah hayırlıs olsun,,ayy evet resmen prova yaptık bu arada eşim sandığımdan daha soğukkanlıydıı

geçmiş olsun tekrarr,, benım arkadaşımda antibiyotık ıcmıstı,,,cunku ıltahap bebege daha fazla zarar verebılırmış,zaten zararı olan bır ılacı doktorun vermez canım,,doğum yaptı 2 hafta oldu,bebegıde cok sağlıklı maşallaahh.sen ıyılesmene bak,kendını huzursuzz etmee.acıl sıfalar dılıyorumm

Son düzenleme:
Yagmurrrrrrrrrrrrr
dogurmadın mı...
Ben sen dogurmussundur dıyordum...onlınesın gordum gordum...nasılsın...kanaman devam edyormu..sancı ne durumd

:)) kanamam yoktu canım. doktor kanaman olursa gel demişti. ama çok sancım vardı. sancılar hafifledi ve azaldı. benim kız şaka yaptı heralde. eşim de şehir dışına gitmek zorundaydı işi için korka korka çıktı yola arayıp arayıp soruyo sancın varmı diye. ben de annemlerdeyim bol bol dinleniyorum. annem daha durur bu merak etme diyo bi bildiği vardır heralde:))) teyzemde erken doğacak derken vaktinde doğacak galiba bu bebek diyip duruyo. hayırlısı artık ben bebeğim göbüşimdeyken de mutluyum:))

Son düzenleme:
merhaba kızlar.bugün doktor kontrolümüz vardı bebişim ters dönmüş popusuyla geliyor dedi doktor mecbur sezeryana alacağım seni saat 4de alalım dedi.bende yarın olsun bugün olmasın dedim yarın sabah 10da sezeryanla kavuşacağım bebeğime.sersem gibiyim korku-heyecan hepsi birbirine girdi.epidural yapıcak 6-7 saatte kendini toplarsın 24 saate kalmadanda taburcu ederim çok rahat geçecek inan falan dedi.ama ben şoktayım hala.bizim için dua edin kızlar.:18:

canım bn senın kanman var dıye hatırlıyordum..yanlıs hatırlamısım kuzum...
Olsun zamanınd gelsın..
Bak bana ben çok beklıyorum..çok sabırlıyım..allah nasıp ederse gelecekler zaten..onemlı olan saglıkla gelmelerı kuzum....
Kaç haftalık oldun canım..

canım ya..bende sok oldum sımdı..
Durdu durdu tersmı dondu sıpaya bakkk....
Hay allah..hayırlısı olsunn.....
Onemlı olan ıkınızın saglıgı canım...
Yarın 10 da bebegın dunyya glıyor..oleyyyyyyyyyyyyyyyy

ben daha 36 haftalığım canım. daha küçük bebeğim. ama benim için bu haftaları görmek bile mucize oldu. sorunlu bi hamilelik olunca kimse ihtimal vermiyordu bu haftalara ulaşacağımıza. çok şükür demekki vakti varmış daha.

maşallah canım..36.haftadan sonra artık dogsada kuveze falan gerek olmaz..hayırlısı olsun ...

Ben kaçtım canım...
Kendıne ıyı bakk...

Gulşen senıde merak ettım....
Naptınnnnn...
Denız sen naptın..doguma mı gıttın yoksa......

bakalım seninki mi benimkimi daha aceleci çıkacak. aynı olunca günümüz sorunlarımız seni çok merak ediyorum annem bile seni soruyo doğurdu mu diye

evet dilekcim elim ayağım birbirine girdi.sıpa ayaklarını sokmuş kanala.bu şekilde normal yapma şansın yok dedi.3500 gr olmuş oğlum.doktoruma güvenim sonsuz ama ben kendimi hazır hissetmiyorum.:18:

evet dilekcim elim ayağım birbirine girdi.sıpa ayaklarını sokmuş kanala.bu şekilde normal yapma şansın yok dedi.3500 gr olmuş oğlum.doktoruma güvenim sonsuz ama ben kendimi hazır hissetmiyorum.:18:

Ayy inanmıyorummm Olsun canım belkide hayırlısı buymuş.Normal doğum belki daha zor olurdu. Allah yardımcın olsun canım.Allah kolaylık versin .İkiniz içinde içinde kolaylıkla geçer inşallah doğum.

Yağmur ve dugutu allah sizede hayırlı zamanlarda doğum yapmayı nasip etsin.İnşallah bebişleriniz biraz daha büyümeyi bekler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…