- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.801
günaydın kızlar hasta olanlar gecmıs olsun herkesın dogumu yaklastı herkeste bı heyecan var Hayırlısı ile inşallah hepiniz alırsınız kucagınıza arkadaslar biz böle sızler gıbı streslı heycanlı bekleyemedık mınıgım acele ettıgınden biz iyiyis buyumeye calısıyoruz gecelerı uyanık olmak bıraz yoruyor ama uykusuzluga alısmaya basladım sanırım.hamılelıktekı uykusuzluk gıbı degıl buarada:))daha tatlı bır sebebı var mınıgınız mıgırdanıyo ya karnı acıkıyo ya altına yapıyo ya hıckırık tutuyo yada sadece kokunuzu duymak ıcın aglıyo kucagınıza alınca susuyo hemen.ınsan hıc kıyamıyor mınnacık ellerı kıpır kıpır oluyo aglarken cok masumlar cok caresız ve muhtaclar anne olmak cok degısık bır duygu seliymiş sizinle nefes alan size sarılınca susan gözunuzun içine bakan sıcacık bir minik:)dogurun artık kızlar hepımız aynı duyguları yasıyalım:))gercı az kaldı bebıslerın hepsınn gelmesıne bı kısmı hayata merhaba dedı bile:)) mniğimle ben öptuk hepinizi
şirinem çok güzel anlatmışsın gerçekten.Gözyaşlarıma hakim olamadım okurkenBugün ultrason ve nst için doktora gitmiştim.Orada beklerken doğuma gidenleri,onları endişeyle bekleyenleri,meleklerine kavuşanları görünce zor tutmuştum kendimi.Senin yazın da tuz biber oldu.İyice duygusallşatım bu ara.Sağsağlim kavuşalım inşallah biz de bızdıklarımıza
inşallh canım hepiniz kavusun meleklerinize sag saglm bızım gıbı dünyanın en güzel duygusuymus gercekten yasamadan bilmek imkansızmıs hani annelerimiz dıyorya anne olunca anlarsın nekadar dogru bir sözmüz
Selam kızlar
Sibeeel gözünaydın canım face de gördüm kızını çok şeker maşallahAllah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin
Yeni doğum haberi yok sanırım topikte dileeeek canım doğur artık da aynı dilden konuşalım şöyle uykusuzluk, kakalı bezler, sütler fln
Gülşen, Deniz, Uhan sizinde az kaldı bakalım nezaman gelicek yavrularınız
Şirvan ne güzel ifade etmişsin yaşadığımız duygular tarif edilemez ama en yakınını anlatmışsın sanırım gece uykusuz kalmak bile bi başka gerçekten hele emzirirken elini göğsüme dayayıp yüzüme boncuk boncuk baktığında, yatağında ağlayıp kucağımda sustuğunda dünyalar benim oluyo sanki
Ama gariptir ki içimde bi sıkıntı var nedenini bilmiyorum kızım ve eşim hariç kimseyle konuşasım gelmiyo kızım kucağımdayken onunla ilgilenirken eşm yanımdayken iyiyim ama onlar yokken yada uyurken içime kapanıyorum gelen gidenden kaynanamın saçma adetlerinden ve bebek yetiştirmeye yönelik diretmelerinden bunaldım biraz annem de yanımda neyseki sakinleştiriyo beni bide kendi işini kendin yapamamak da zor geliyo kendimden çok şey bekliyorum sanırım
cnm çok teşekkürler.valla okulda son haftamdı ama bende raporla geçiştirdim bu haftayı cuma gidicem bi tek vedaya...antibiyotik kullanmaya başaladım çaresizimBasakcim cok gecmis olsun gecen hafta ben de senin gibiydim kbb de doktorum antibiyotiklik bi durumun yok ama ilerlerse kullanabilirsin demisti bence doktorun önerdiyse kullan cok ilerlerse bi de dogum da başlarsa daha kötü olursun Allah korusun... Sen de öğretmendin sanırım sona eklemek için çalışıyosun anladığım kadarıyla bence cok zorlama böyleyken de dinlenmeye cok ihtiyacı oluyo insanın çünkü ben de fazladan iki hafta çalıştım grip de başlayınca bıraktım gitti ...Su an sen hastalandığında da bebeğin bundan etkileniyo...Artık kendine ve bebeğine zaman ayır canım ...
cnmm bence beklicek senin bebiş yeni yılı...ne güzel deneme oldu size ama bu tecrübeBen geldımmmm,,,, doğurmadım kızlar doktorum Cumayıda bekleyelım, suanda bebek rahat dedii,Allahta n hayırlısını ıstıyorum ama nıye yalan söylıım normal doğum olmasınıda ıstıyorumm, bebeğim sağlıklı olsun da istiyorum,Ocak ayını beklesınde ıstıyorum ama tabı sağlıklı olsunda ne zaman nerde nasıl olursa olsun
ZapZupcum duaların ıcın sağol canımmm,,, Allah kabul etsınn hepimize hayırlısını versın.. Yarın gıdeceksın demekkk, zor olur tabı eşin uzakta ama annende doğru demiş, bebeğin heyecanıylaa zaman çabuk geçer butun zamanını bebeğin alır zatenn
gece hıc uyumadım,sabahta eşimle çantaları aldık gıttikk,, arabada bıde aklıma geldıkı hurmalarımı evde unuttummgerı dönmedık ama prova yapmış oldukk, cuma gunu hurmalarımıda alacamm
Kızlar cok uykusuzumm,bıraz uyuyayım,hepınıze sevgılerr
denizcim çok saol cnm.sanada büyük geçmiş olsun ama olur böle şeyler.bence doğurucan bu aralar cnm hazırlıklı ol öle doğuyor içimecanım bana da doktor yakın doğumun başı iicene kanalda 2 cm de açılma var dedi heyecanlandırdı ama halen bekliyoruz böyle olunca daha zor beklemek hayırlısı olsun hakkımızda inşallah... beşiğinizde hayırlı olsun mışıl mışıl uyusun oğluşun...
canım hakkınızda hayırlısı hastaneye gittiysen belkide bebişin seninledir
canım çok geçmiş olsun sona yaklaşırken kötü olmuş inşallah biran önce iyileşirsin...
cnm sıkma canını allah kavuştursun şimdiden...üzülme sürekli bi ayrılık deil bu cnmÇok sıkılıyorum kızlar ya .Sabahtan beridir bavul hazırlamaya çalışıyorum.Trenle gidicez.Bi kocaman bavul bi orta boy bi de küçük bavul oldu.Trenle gidicez.Eşim götürecek ama canı çıkacak nasıl taşıycaz eşyaları bilmiyorum.
İçim çok buruk.Eşimin işleride çok yoğun kaç haftadır hafta sonlarıda çalışıyor.Öğle yemeğine de gelmedi.Yani ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.Dün böyle gözleri boncuk boncuk doldu gene .Hep diyorum bu sefer üzülmiycem gitsin annesinin babasının yanında kalsında aklı başına gelsin bensiz bensiz diyorum Bende kendi ailemin yanında görümce dırdırı olmadan rahat bi tatil yapayım diyorum ama olmuyo sonra gene içim burkuluyo gece olunca çok zor oluyor hele kokusunu özlüyorum.Kızım bile neşeli olmuyor babası yokken . Eşimde bak doğumdan sonra hiç vaktin olmayacak git orada yat öğleye kadar kalk.Televizyon izle istediğin gibi takıl bunlar son rahat günlerin.Sonra kafanı kaşıyacak vaktin kalmayacak enerji depola diyor.AmA O yokken yaymanın uyuşukluk etmenin bile bi anlamı yok
Selam herkeseee,
2,5saat uyumusumm. 1saatırde telefonla konusuyorummherkes merak etmişş,aramıs ben uyurken..
Ayy arkadaşım 40.haftasında bugun artık alalım demiş doktoru. akşam 19.30da epıdural sezeryan olacakk :))
ne guzell herkess bebişine kavusma heyecanı içindee, içimden bı ses hayatımın en güzel günlerini yaşadığımı söylüyorrr
aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyherkese günaydın umarım herkes iyidir geçmişi okumadan yazıyorum
dün gece baya rahatsızlandım belim çok ağrıdı bu sefer uzunda sürdü sonra uykuya dalmışım gece tuvalet için uyandım zor kalktım yataktan, sabah da ağrım vardı eşim kahvaltısını hazırlamış bende kalktım yine ağrım vardı eşim annemi aradı anne sen gelde ben öyle gideyim dedi benide yatağa götürdü geri uyumasan bile yat dinlen dedi annem gelincede işe gitti içim geçmiş yine birden öksürükle uyandım midem bulanıyordu banyoya zor attım kendimi çok kötü oldum her yerim batmıştı sinirden ağlamaya başladım annem koştu geldi soydu beni bir güzel yıkadı olur dedi normal yukarı çıktık geri patates haşlayayım dedi annem ağrım da geçmiş durumda ama herkes bugün doğuracaksın diyor özellikle annem bugün doğum günü rüyasında kızım doğmuş iyi ki doğdun anneanne diye şarkı söylüyordu dedi hayırlısı artık bari beklemişken yaprak dökümünü izlesem diyorum :)))
hayırlı yolculuklar canım benım..gule gule gıt...bızede yaz..bende yarın gidiyorum . Eşimden ayrı kalıcam .üç gündür eşimde bende ağlıyoruz yani nasıl ayrı kalıcaz bilmiyorum.annem diyorki doğumdan sonra bebekle uğraşmaktan özlemeye vaktin bile kalmayacak üzülme diyor ama bebeğim olunca eşimi daha çok ararım herhalde.Bavulumu hazırlıycam ama elim varmıyor.bende pek girmem lohusa depresyonuna herhalde.orada iş yapmıycam yiycem içicem bebişimle oynuycam
maşallh bebegıne..çk sevındım ıyı olmanıza...ben geldımmmm,,,, doğurmadım kızlar doktorum cumayıda bekleyelım, suanda bebek rahat dedii,allahta n hayırlısını ıstıyorum ama nıye yalan söylıım normal doğum olmasınıda ıstıyorumm, bebeğim sağlıklı olsun da istiyorum,ocak ayını beklesınde ıstıyorum Ama tabı sağlıklı olsunda ne zaman nerde nasıl olursa olsun
Zapzupcum duaların ıcın sağol canımmm,,, allah kabul etsınn hepimize hayırlısını versın.. Yarın gıdeceksın demekkk, zor olur tabı eşin uzakta ama annende doğru demiş, bebeğin heyecanıylaa zaman çabuk geçer butun zamanını bebeğin alır zatenn
Gece hıc uyumadım,sabahta eşimle çantaları aldık gıttikk,, arabada bıde aklıma geldıkı hurmalarımı evde unuttummGerı dönmedık ama prova yapmış oldukk, cuma gunu hurmalarımıda alacamm
Kızlar cok uykusuzumm,bıraz uyuyayım,hepınıze sevgılerr
selam kızlar
sibeeel gözünaydın canım face de gördüm kızını çok şeker maşallahAllah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin
yeni doğum haberi yok sanırım topikte dileeeek canım doğur artık da aynı dilden konuşalım şöyle uykusuzluk, kakalı bezler, sütler fln
Gülşen, deniz, uhan sizinde az kaldı bakalım nezaman gelicek yavrularınız
şirvan ne güzel ifade etmişsin yaşadığımız duygular tarif edilemez ama en yakınını anlatmışsın sanırım gece uykusuz kalmak bile bi başka gerçekten hele emzirirken elini göğsüme dayayıp yüzüme boncuk boncuk baktığında, yatağında ağlayıp kucağımda sustuğunda dünyalar benim oluyo sanki
ama gariptir ki içimde bi sıkıntı var nedenini bilmiyorum kızım ve eşim hariç kimseyle konuşasım gelmiyo kızım kucağımdayken onunla ilgilenirken eşm yanımdayken iyiyim ama onlar yokken yada uyurken içime kapanıyorum gelen gidenden kaynanamın saçma adetlerinden ve bebek yetiştirmeye yönelik diretmelerinden bunaldım biraz annem de yanımda neyseki sakinleştiriyo beni bide kendi işini kendin yapamamak da zor geliyo kendimden çok şey bekliyorum sanırım
kızlarrrrr akşam acile,sabah kadın doğumcuya gittik...sonunda başladım antibiyotiğe çaresiz....sabah bi içtim saatlerce uyumuşummm.bi uyandım kasıklarım ağrıyor...ve bebişim kıpırdamıyor hiç...içmeye başladım ilacı ama aşırı tedirginimmm ne olur dua edin bebime bi zararı olmasın[/COLOR][/COLOR]
cnmm bence beklicek senin bebiş yeni yılı...ne güzel deneme oldu size ama bu tecrübe
cnm yakında sıra sende...hayırlısıyla al bebişini kucağına
belgüncümcnm bende de ole sancı kasılma falan yok ama antibiyotikle bugün kasıklarım ağrımaya başladı inş.sorun olmaz
merhaba herkese
kızlarrrrr akşam acile,sabah kadın doğumcuya gittik...sonunda başladım antibiyotiğe çaresiz....sabah bi içtim saatlerce uyumuşummm.bi uyandım kasıklarım ağrıyor...ve bebişim kıpırdamıyor hiç...içmeye başladım ilacı ama aşırı tedirginimmm ne olur dua edin bebime bi zararı olmasın
Yagmurrrrrrrrrrrrr
dogurmadın mı...
Ben sen dogurmussundur dıyordum...onlınesın gordum gordum...nasılsın...kanaman devam edyormu..sancı ne durumd
:)) kanamam yoktu canım. Doktor kanaman olursa gel demişti. Ama çok sancım vardı. Sancılar hafifledi ve azaldı. Benim kız şaka yaptı heralde. Eşim de şehir dışına gitmek zorundaydı işi için korka korka çıktı yola arayıp arayıp soruyo sancın varmı diye. Ben de annemlerdeyim bol bol dinleniyorum. Annem daha durur bu merak etme diyo bi bildiği vardır heralde:))) teyzemde erken doğacak derken vaktinde doğacak galiba bu bebek diyip duruyo. Hayırlısı artık ben bebeğim göbüşimdeyken de mutluyum:))
merhaba kızlar.bugün doktor kontrolümüz vardı bebişim ters dönmüş popusuyla geliyor dedi doktor mecbur sezeryana alacağım seni saat 4de alalım dedi.bende yarın olsun bugün olmasın dedim yarın sabah 10da sezeryanla kavuşacağım bebeğime.sersem gibiyim korku-heyecan hepsi birbirine girdi.epidural yapıcak 6-7 saatte kendini toplarsın 24 saate kalmadanda taburcu ederim çok rahat geçecek inan falan dedi.ama ben şoktayım hala.bizim için dua edin kızlar.:18:
canım bn senın kanman var dıye hatırlıyordum..yanlıs hatırlamısım kuzum...
Olsun zamanınd gelsın..
Bak bana ben çok beklıyorum..çok sabırlıyım..allah nasıp ederse gelecekler zaten..onemlı olan saglıkla gelmelerı kuzum....
Kaç haftalık oldun canım..
maşallah canım..36.haftadan sonra artık dogsada kuveze falan gerek olmaz..hayırlısı olsun ...ben daha 36 haftalığım canım. Daha küçük bebeğim. Ama benim için bu haftaları görmek bile mucize oldu. Sorunlu bi hamilelik olunca kimse ihtimal vermiyordu bu haftalara ulaşacağımıza. çok şükür demekki vakti varmış daha.
ben daha 36 haftalığım canım. daha küçük bebeğim. ama benim için bu haftaları görmek bile mucize oldu. sorunlu bi hamilelik olunca kimse ihtimal vermiyordu bu haftalara ulaşacağımıza. çok şükür demekki vakti varmış daha.
canım ya..bende sok oldum sımdı..
Durdu durdu tersmı dondu sıpaya bakkk....
Hay allah..hayırlısı olsunn.....
Onemlı olan ıkınızın saglıgı canım...
Yarın 10 da bebegın dunyya glıyor..oleyyyyyyyyyyyyyyyy
evet dilekcim elim ayağım birbirine girdi.sıpa ayaklarını sokmuş kanala.bu şekilde normal yapma şansın yok dedi.3500 gr olmuş oğlum.doktoruma güvenim sonsuz ama ben kendimi hazır hissetmiyorum.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?