- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.781
herkese günaydın umarım herkes iyidir geçmişi okumadan yazıyorum
dün gece baya rahatsızlandım belim çok ağrıdı bu sefer uzunda sürdü sonra uykuya dalmışım gece tuvalet için uyandım zor kalktım yataktan, sabah da ağrım vardı eşim kahvaltısını hazırlamış bende kalktım yine ağrım vardı eşim annemi aradı anne sen gelde ben öyle gideyim dedi benide yatağa götürdü geri uyumasan bile yat dinlen dedi annem gelincede işe gitti içim geçmiş yine birden öksürükle uyandım midem bulanıyordu banyoya zor attım kendimi çok kötü oldum her yerim batmıştı sinirden ağlamaya başladım annem koştu geldi soydu beni bir güzel yıkadı olur dedi normal yukarı çıktık geri patates haşlayayım dedi annem ağrım da geçmiş durumda ama herkes bugün doğuracaksın diyor özellikle annem bugün doğum günü rüyasında kızım doğmuş iyi ki doğdun anneanne diye şarkı söylüyordu dedi hayırlısı artık bari beklemişken yaprak dökümünü izlesem diyorum :)))
Bende yarın gidiyorum . Eşimden ayrı kalıcam .Üç gündür eşimde bende ağlıyoruz yani nasıl ayrı kalıcaz bilmiyorum.Annem diyorki doğumdan sonra bebekle uğraşmaktan özlemeye vaktin bile kalmayacak üzülme diyor ama bebeğim olunca eşimi daha çok ararım herhalde.Bavulumu hazırlıycam ama elim varmıyor.Bende pek girmem lohusa depresyonuna herhalde.Orada iş yapmıycam yiycem içicem bebişimle oynuycam
dün gece baya rahatsızlandım belim çok ağrıdı bu sefer uzunda sürdü sonra uykuya dalmışım gece tuvalet için uyandım zor kalktım yataktan, sabah da ağrım vardı eşim kahvaltısını hazırlamış bende kalktım yine ağrım vardı eşim annemi aradı anne sen gelde ben öyle gideyim dedi benide yatağa götürdü geri uyumasan bile yat dinlen dedi annem gelincede işe gitti içim geçmiş yine birden öksürükle uyandım midem bulanıyordu banyoya zor attım kendimi çok kötü oldum her yerim batmıştı sinirden ağlamaya başladım annem koştu geldi soydu beni bir güzel yıkadı olur dedi normal yukarı çıktık geri patates haşlayayım dedi annem ağrım da geçmiş durumda ama herkes bugün doğuracaksın diyor özellikle annem bugün doğum günü rüyasında kızım doğmuş iyi ki doğdun anneanne diye şarkı söylüyordu dedi hayırlısı artık bari beklemişken yaprak dökümünü izlesem diyorum :)))
arı kalmanız üzücü tabı ama yanında bebısın olucak onunla avunacaksın artık.ne olursa olsun insan eşini özler biz ben hamıleyken 3 gun ayrı kaldık eşim yurt dısana gıtmıstı ben 3 gun agladım cok zor dayandım hamıle olmasam bende takılırdım pesıne Allah yardımcın olsun arkadasım senı cok ıyı anlıyorum
Hakkaten prova olmuş.Ben geldımmmm,,,, doğurmadım kızlar doktorum Cumayıda bekleyelım, suanda bebek rahat dedii,Allahta n hayırlısını ıstıyorum ama nıye yalan söylıım normal doğum olmasınıda ıstıyorumm, bebeğim sağlıklı olsun da istiyorum,Ocak ayını beklesınde ıstıyorum ama tabı sağlıklı olsunda ne zaman nerde nasıl olursa olsun
ZapZupcum duaların ıcın sağol canımmm,,, Allah kabul etsınn hepimize hayırlısını versın.. Yarın gıdeceksın demekkk, zor olur tabı eşin uzakta ama annende doğru demiş, bebeğin heyecanıylaa zaman çabuk geçer butun zamanını bebeğin alır zatenn
gece hıc uyumadım,sabahta eşimle çantaları aldık gıttikk,, arabada bıde aklıma geldıkı hurmalarımı evde unuttummgerı dönmedık ama prova yapmış oldukk, cuma gunu hurmalarımıda alacamm
Kızlar cok uykusuzumm,bıraz uyuyayım,hepınıze sevgılerr
Hakkaten prova olmuş.Heyecandan doğumun başlamamış bari Hayırlısıyla gelsin inşallah canım .İyice dinlen bari
Gunaydın kızlar bugün doğum haberi yok sanırım :) dün akşam eşimin hastasıyla kısa bi işi vardı bana sen de hastaneye gel de ordan da anneme uğrarız dedi. Asansörde bebek ziyaretine giden kişiler vardı onları görünce özendim ben de bi an önce doğursam dedim eşime :)
sağol canım benim hepimiz için hayırlısı olsun eşim saat başı arayıp duruyor geleyim mi diyeAllah yardımcın olsun canım.Belirtilerin bugün doğum yapacakmışsın gibi ama hiç bugün doğum yapacakmışsın gibi hissetmiyorum ben neden bilmiyorum :26:12 den sonra falan olursa olur doğum bence Hayırlısı olsun tabi.İnşallah kolaylıkla alıverirsin kızını kucağına.O da sende hemen toparlanıverirsiniz
canım cok gecmıs olsun ınsallah toparlarsın bıraz bende dogumdan once cok rahatsız hıssettım bedenımı annen dogru soyluyor olabılır yanı:) hakkında hayırlısı artık yaprak dokumunun ızleyemessen uzulme nasılsa tekrarını 100 kere verırler
canım bana da doktor yakın doğumun başı iicene kanalda 2 cm de açılma var dedi heyecanlandırdı ama halen bekliyoruz böyle olunca daha zor beklemek hayırlısı olsun hakkımızda inşallah... beşiğinizde hayırlı olsun mışıl mışıl uyusun oğluşun...kızlarrr ben 15 gün önce kontrole gitmiştim. normalde günüm 15 ocakda doluyo doktorumgününü geçirir demişti... bugün kontrolümüz vardı ve doktor heran olabilir dediyerine yerleşmiş suyumda azalma varmış... 1 hafta içinde yarın yada haftaya belli olmas heran bekle dediiii ya biyandan heycan var bi yandan da korkuyorummm :18:
ayyy beni heycan bastıheran doğum haberimi verebilirim yanii
Allah dan beşiğimis de geldi akşam saat 7 de sonunda yani
Allah a şükür şimdilik bi eksiğimis yok..
akşam uyku setini yıkadım şimdi kuruyo deli olcam daha hala kurumadı ... beşiğide yerleştirsem artık rahatla beklicem
Allah ım hepimise sağlıklı kolay doğumlar nasip eder inşş
canım hakkınızda hayırlısı hastaneye gittiysen belkide bebişin seninledirbenım dune kadar hersey cok guzeldı,,, normal dogum ıstıyordum ve normal dogum ıcın hersey yolundaydı,ama dunkı kontrolumde bebegımın suyu azalmıs, bu nedenle yarın gıdecem eger suyu hala azsa veya daha da azaldıysa bebegımın kalpatıslarını etkılıyorsaa yarın sezeryan olacam,,yarını atlatırsak aynı sekılde cuma kontrolum varr....yanı hersey sonanda degısebılıyorr çok takılma o yuzden doguunun seklıne.evet dedıgın gıbı hayırlısı olsun,, bebişlerr sağlıklı olsunnn
canım çok geçmiş olsun sona yaklaşırken kötü olmuş inşallah biran önce iyileşirsin...kızlar bu arada hala çokkkkkk hastayımm öksürürken ciğerlerim sökülcek dr antibiyotik verdi ama içmek istemiyorumm...şurup,pastil,bitki çayları,bal falan geçirmeye çalışıyorum ama daha da fenelaştımmm öksürürken bebeğime bişi olucak die korkuyorum valla.gece boyu uyuyamadım kabuslar gördüm durdumm.lütfen dua edin de iyileşimmm
eli kulagındauyku tutmadıııııı!!!!:)) bu arada dün doktor bana kızımın kulağını çekti verdi allahım ya baksnaa ne şeker diyor kızımın kulağına ne alem bir doktordu elide kulağındaydı kızımın bak bak eli kulağındaaa seninkiii her an gelebilir dedi:))))))))))))))
Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış bu yazı:"ANNE"
Dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır .
Karşılıksız sevginin ete k...emiğe bürünmüş halidir !
Ne kadar üzsen de
10 dakka sonra seni affeden zarif bir türdür,
yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan,
kucağına yatıran,
öpüp koklayan tek varlıktır,
meleğin süt verebilenidir.
Yarasın diye
muhallebinin içine ciğer katarak
çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır.
Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için
elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir.
Kafayı çocuklarıyla bozmuş,
göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan,
sevgi dolu fedakar insan dişisidir.
Bulaşık,ütü, vb yaparken bile
otomatik olarak çene çalan,
kendi kendine konuşan,
anne ne diyon dediğinizde
'sen kendi işine bak,
bi de senle uğraşmayayım şeklinde asortik cevaplar verendir,
"Yemek uzmanı, düzen insanı,
bilgili, kültürlü - her şeyi bilen şahsiyettir.
Yavrularını yol tarafından değil,
kaldırım tarafından yürütendir.
Dizi dizi incidir
lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir.
Sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde,
"amaaan ben sana daha güzelini bulurum"
diyebilen komik bir karakterdir,
''Oğlum/kızım aradım yoktun.
Ben de mesaj atayım dedim sana.
Gelince ara beni emi aslan evladım.
Kara börülcem benim öptüm annen''
şeklinde mesajlar atabilen tedirgin insandır.
ama...ama
dünyanın en güzel kucağına sahip,
en güzel kokan,harikulade bir varlıktır.
Olmadık yerlerde
"iyi ki doğurmuşum ulen seni!" diyen
ve benim hatırıma
benimle freddy mercury dinleyen bir sabır ağacıdır.
Evlatlarını asla ayırmayan,
aynı zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir.
Evde biryere uzandığınız an
orada temizlik yapacağı tutan,
temizlik konusunda kayışı kopardığından
temizlikçi gelecek diye evi temizleyen
balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır,
Mutfakta yaşayan,
evde herkesi idare eden bi tür canlıdır,
İyiliğin,
merhametin,
acaaip bir şefkatin,
sadakatin,
sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz kişidir !!
Oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce,
çocuğu mezun olunca,
çocuğu gol atınca,
çocuğu hasta olunca,
çocuğu askere gidince,
asmalı kabağı seyredince,
dolar yükselince
velhasıl buna benzer bissürrü şeye ağlayabilen,
bu yazıyı okurken duygulanıp - gözleri dolabilen,
ağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır.
son kiiii üç dört;
uzakta dursa da yakın hissedilen,
canı hep istenen,
asla vazgeçilmeyen,
dizinin dibinde olmak istenen,
evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği,
ıslak - kuru ama heeeep duygulu
en önemlisi; sağı solu oynamayan tek kadın.
izlersin izlersin meerak etme.. senin prenseste alışkın diziyi izlemeye bi gün daha dayanır
valla çok duygulandım okadar güzel tarif etmişsinki duygularını gerçekten bu olsa gerek kendi canın kanın yok ötesigünaydın kızlar hasta olanlar gecmıs olsun herkesın dogumu yaklastı herkeste bı heyecan var Hayırlısı ile inşallah hepiniz alırsınız kucagınıza arkadaslar biz böle sızler gıbı streslı heycanlı bekleyemedık mınıgım acele ettıgınden biz iyiyis buyumeye calısıyoruz gecelerı uyanık olmak bıraz yoruyor ama uykusuzluga alısmaya basladım sanırım.hamılelıktekı uykusuzluk gıbı degıl buarada:))daha tatlı bır sebebı var mınıgınız mıgırdanıyo ya karnı acıkıyo ya altına yapıyo ya hıckırık tutuyo yada sadece kokunuzu duymak ıcın aglıyo kucagınıza alınca susuyo hemen.ınsan hıc kıyamıyor mınnacık ellerı kıpır kıpır oluyo aglarken cok masumlar cok caresız ve muhtaclar anne olmak cok degısık bır duygu seliymiş sizinle nefes alan size sarılınca susan gözunuzun içine bakan sıcacık bir minik:)dogurun artık kızlar hepımız aynı duyguları yasıyalım:))gercı az kaldı bebıslerın hepsınn gelmesıne bı kısmı hayata merhaba dedı bile:)) mniğimle ben öptuk hepinizi
canım bende merak etmiştim seni hadi bakalım cuma günün hayırlara vesile olur inşallah hakkında hayırlısı olsun.Ben geldımmmm,,,, doğurmadım kızlar doktorum Cumayıda bekleyelım, suanda bebek rahat dedii,Allahta n hayırlısını ıstıyorum ama nıye yalan söylıım normal doğum olmasınıda ıstıyorumm, bebeğim sağlıklı olsun da istiyorum,Ocak ayını beklesınde ıstıyorum ama tabı sağlıklı olsunda ne zaman nerde nasıl olursa olsun
ZapZupcum duaların ıcın sağol canımmm,,, Allah kabul etsınn hepimize hayırlısını versın.. Yarın gıdeceksın demekkk, zor olur tabı eşin uzakta ama annende doğru demiş, bebeğin heyecanıylaa zaman çabuk geçer butun zamanını bebeğin alır zatenn
gece hıc uyumadım,sabahta eşimle çantaları aldık gıttikk,, arabada bıde aklıma geldıkı hurmalarımı evde unuttummgerı dönmedık ama prova yapmış oldukk, cuma gunu hurmalarımıda alacamm
amın canım..artk topıkte basladı bızım dgumlar.....allah sanada hepımızede hayırlısını versın..
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
vallahı benden once dogurcan senn
dogur kuşum sende...
canım 3 gun verecekler benım kocişime..
hahahhaha...
kulaklarınımı cektı verdı..alem doktormus..ondada lazlık var galıba
kızlar bendede yıne gece agrı oldu..ama karnın sertlesmesı degıldı...
bebek çatımı zorladı durdu...legen kemıklerım çok agrıdı...
çok agrım oldu..ama yıne uyku arası uyanamdım..narkozlu gıbıydım...sımdıde cok hareketlı..neoldu bılmıyorum..aerobik yapıyor içerde..dıyorum kı" çık dışarda yap "görelim bızde ...
ınşallah hepımızın bbekelrı çok uysall olurlar...
Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış bu yazı:"ANNE"
Dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır .
Karşılıksız sevginin ete k...emiğe bürünmüş halidir !
Ne kadar üzsen de
10 dakka sonra seni affeden zarif bir türdür,
yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan,
kucağına yatıran,
öpüp koklayan tek varlıktır,
meleğin süt verebilenidir.
Yarasın diye
muhallebinin içine ciğer katarak
çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır.
Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için
elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir.
Kafayı çocuklarıyla bozmuş,
göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan,
sevgi dolu fedakar insan dişisidir.
Bulaşık,ütü, vb yaparken bile
otomatik olarak çene çalan,
kendi kendine konuşan,
anne ne diyon dediğinizde
'sen kendi işine bak,
bi de senle uğraşmayayım şeklinde asortik cevaplar verendir,
"Yemek uzmanı, düzen insanı,
bilgili, kültürlü - her şeyi bilen şahsiyettir.
Yavrularını yol tarafından değil,
kaldırım tarafından yürütendir.
Dizi dizi incidir
lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir.
Sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde,
"amaaan ben sana daha güzelini bulurum"
diyebilen komik bir karakterdir,
''Oğlum/kızım aradım yoktun.
Ben de mesaj atayım dedim sana.
Gelince ara beni emi aslan evladım.
Kara börülcem benim öptüm annen''
şeklinde mesajlar atabilen tedirgin insandır.
ama...ama
dünyanın en güzel kucağına sahip,
en güzel kokan,harikulade bir varlıktır.
Olmadık yerlerde
"iyi ki doğurmuşum ulen seni!" diyen
ve benim hatırıma
benimle freddy mercury dinleyen bir sabır ağacıdır.
Evlatlarını asla ayırmayan,
aynı zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir.
Evde biryere uzandığınız an
orada temizlik yapacağı tutan,
temizlik konusunda kayışı kopardığından
temizlikçi gelecek diye evi temizleyen
balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır,
Mutfakta yaşayan,
evde herkesi idare eden bi tür canlıdır,
İyiliğin,
merhametin,
acaaip bir şefkatin,
sadakatin,
sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz kişidir !!
Oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce,
çocuğu mezun olunca,
çocuğu gol atınca,
çocuğu hasta olunca,
çocuğu askere gidince,
asmalı kabağı seyredince,
dolar yükselince
velhasıl buna benzer bissürrü şeye ağlayabilen,
bu yazıyı okurken duygulanıp - gözleri dolabilen,
ağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır.
son kiiii üç dört;
uzakta dursa da yakın hissedilen,
canı hep istenen,
asla vazgeçilmeyen,
dizinin dibinde olmak istenen,
evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği,
ıslak - kuru ama heeeep duygulu
en önemlisi; sağı solu oynamayan tek kadın.
Ben geldımmmm,,,, doğurmadım kızlar doktorum Cumayıda bekleyelım, suanda bebek rahat dedii,Allahta n hayırlısını ıstıyorum ama nıye yalan söylıım normal doğum olmasınıda ıstıyorumm, bebeğim sağlıklı olsun da istiyorum,Ocak ayını beklesınde ıstıyorum ama tabı sağlıklı olsunda ne zaman nerde nasıl olursa olsun
sselamlar herkese kızlar bizde kalktık anneannemle kahvaltı yaptık biraz ev boşaldı dayım annem gitti çarşafları çamaşırları attık makinaya toparladık evi biraz şimdide evi süpürcem sonrada dinlenirim akşamda anneannemi bırakcaz evine kocişle yarında prensesiminn teyzesii geliyorrrr çok heyecanlıyızzz trabzondaydı eşi devre arası olunca geldiler izne eşi dönecek pazartesi kardeşimde 26 sına kadar kalacak allahın izniyleeeee doğumu beklicekk..cumada yılbaşı zaten yine annemler falan kalabalık hep beraber oluruz herhalde haftasonuda belki artık kayınvalidemler gelir:))) bu akşam anneannemi bıraktıktan sonra kocişleee uzun zamandan sonra ilk defa tek kalcaz anlıcanız:)))) neyse şimdi işimi yapim gelirim yine öptüm herkesi
valla çok duygulandım okadar güzel tarif etmişsinki duygularını gerçekten bu olsa gerek kendi canın kanın yok ötesi
ayyy doğum belirtileri yaa hayırlısıyla doğur canım al bebişini kucağına dualarım seninle.
Canım bende merak etmiştim seni hadi bakalım cuma günün hayırlara vesile olur inşallah hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?