- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.761
suyunun normale dönme ihtimali varmıymış? canım hakkında hayırlısı neyser o olsun bende takılmıyorum normal doğum sırasında bile sezeryan olabiliyorsun inşallah kontrolün iyi geçer herşey gönlünce olur sen bugün doğum hazırlıklarını bitirmişsindir tabi her ihtimale karşı inşallah hayırlı haberlerini alırız.
Canım hem heyecan var, hem korku, hem hüzün ,hem sevinç karmançormanımm:18:aslında dusundugumde tek önemlı sey var bebegımın sağlıklı olmasıı,benım suankıı ruh halım daha cok bebegım doğacakk ona ıyı bakabılecekmıyım,sağlıklı olsun vs yoksa doğum şekli ve zamanı önemlı degılelma şekeri cnm için rahat olsun hayırlısı neyse öyle doğsun bebişlerimizz.bende normal istiyorum ama kendimi çok da umutlandırmıyorum çünkü hiç belli olmazzzz....heyecan vardır şimdi sende cnm:18:
başakcım lıptonun bardak çayyları var zencefil+limon tavsıye ederım, ben gece yatmadan 1 tane ıcıyordum cok rahatlatıyor, ama etkısını bılemedegım ıcın abartmadan ıctım,gecmıs olsun canımkızlar bu arada hala çokkkkkk hastayımm öksürürken ciğerlerim sökülcek dr antibiyotik verdi ama içmek istemiyorumm...şurup,pastil,bitki çayları,bal falan geçirmeye çalışıyorum ama daha da fenelaştımmm öksürürken bebeğime bişi olucak die korkuyorum valla.gece boyu uyuyamadım kabuslar gördüm durdumm.lütfen dua edin de iyileşimmm
Hakkında hayırlısı olsun canım ama artık korkma bence doğsa da zaten sonlara yaklaştığı için küveze falan gerek kalmaz...Sen yine de herşeye hazırlıklı ol :)
suyumun normale dönme ıhtımalı yokmus ama azalmayadabılırmışş,evet canım bende herkes için hayırlı dogumlar dılıyorum
Canım hem heyecan var, hem korku, hem hüzün ,hem sevinç karmançormanımm:18:aslında dusundugumde tek önemlı sey var bebegımın sağlıklı olmasıı,benım suankıı ruh halım daha cok bebegım doğacakk ona ıyı bakabılecekmıyım,sağlıklı olsun vs yoksa doğum şekli ve zamanı önemlı degıl
başakcım lıptonun bardak çayyları var zencefil+limon tavsıye ederım, ben gece yatmadan 1 tane ıcıyordum cok rahatlatıyor, ama etkısını bılemedegım ıcın abartmadan ıctım,gecmıs olsun canım
Çok şukur manolyacım, erken dönemlerde sıkıntım olmadıgı ıcın sanslıyız, Allah hepımıze sağsalım kucaklmayı nasıp etsinn ,
bİZE DUA EDIN KISLAAR,bebegım sağlıklı doğsunn
slm kizlar
nasipse 5 ocakta dogum yapicam benim merak ettigim birsey var
acaba babalara (eslere) dogum izni kac gun bilgisi olan varmi acaba???
Benim bildiğim şuan için 3 gün,fakat yeni yasayla 10 güne çıkarılacakmış.Hayırlı doğumlar dilerim canım
cnm çokkk teşekkür ederim..çok geçmiş olsun canım biran evvel iyileşirsin inşallah hamilelikte zor valkla soğuk algınlığı.
bu hafta okulda son haftamdı ama raporluyum gidemicem zannedersem.saolasın cnmçok geçmiş olsun sen hala doğum iznine ayrılmamıştın sanırımilaçlar dışında akla gelecek herşeyi de denemişsin geçsin artık ya
mügecim çok teşekkürler valla neler denemedim ki...bal ve zencefil az rahatlattı sankiCanım Allah hayıra çıkarsın rüyanı...Bende her gece farklı bir rüya görüyorum...Tedirgin uyuyoruz ya ondan sanırım...
bizim bebişler çok kuvvetli maşallah ! benim kızımda bazen öyle hareketler yapıyor ki sanki içerden beni çimdikliyor gibi canım yanıyor :)))
canımbende sana mesaj atmıştım öğlen. hastanedesinizdir diye rahatsız etmek istemedim arayıp...kızınla resminizi de gördüm çoook ama çook tatlısınız, gözün aydın canım....
bende bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık yaaaa....
Belgüncüm bende 30 Aralık'da gidiyorum doktora. Doğuma karar vereceğiz inşallah. Seninle aramızda çok az gün var. Bakalım hangi prenses önce gelicek :)) Ben hala normal doğum mu sezeryan mı karar veremedim...:18:Bebeğim için hangisi en iyisi olacaksa onu nasip etsin Allah'ım...
canım gözün aydın. Allah hayırlısını nasip etsin...bizi de haberdar et mutlaka...
zaten bebek eşyalarının hepsi çok zor kuruyor ! benimde beşiğimin uyku setini getiremediler hala...daha yıkanacak, kuruyacak... ooff offfff
başakcım çok geçmiş olsun canım. zencefilin hamilelikte herhangi bir yan etkisi var mı bilmiyorum. istersen önce bir netten araştır. ben bal ve toz zencefili karıştırıp yiyorum böyle zamanlarda. taze zencefili de limon ile kaynatıp çayını içebilirsin...en ağır durumlarda bile kurtarıcım olmuştur...
dilekcim çok teşekkürler hiç ilacı kullanmak istemiyorum mücadele ediyrm antibiyotik içmemek için.ama şurup falan içiyrmhoşgeldın sıbell..naz da hoşgldı evınızee....
hayırlı, ugurlu olsun canımmmm..
sonu doğummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
belgun kanala gırmısmı bebeın..ohh maşallah....
saırım herkeşler benden once doguracak...maşallah maşşallah..
hoşgeldın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım ben agda yapalı 1 hafta oldu..boyle gıderde benım bebek gelmezse yerıne yenılerı çıkacak ...
canımmm senın bebekte gelmeye karar vermıs erkencıktennnnnn..hadı hayırlısı...
canım gecmıs olsun...
antıbıotık ıçecek kadar kotu hıssetmıyorsan kendını eger ıhlamur bal çorba ve meyveyle ıyı olabılırsn..ama doktor oksuruk ıçın ayrıca ne ded..ilaç verdımı..
olsun canım..bır kaçgun sonra daha fazla fırsat verır bebegın sana belkı..beklıyoruz senııı..
evet hep oluyro bu agrılar...
cnm çok saol sanada büyük geçmiş olsun.inanırmısın eşim saydı 10 saniyede bir öksürüyorum bu gidiş kötü yarın bidaha gidicem dr a antibiyotik kullanmamaya uğarasıyrm sonuna kadar ama mahvoldum yemin ederim yacnm kaç haftalık hamilesin bilmiyorm ama bende senin gibi öksürük oldum hemde tam 3.bucuk ay sürdü ilaçları almadıgım için bronşite yakalandım vee 4 kutu antibiyotik kullandım o zaman 5 aylık hamleydim düşün 4. kutuyu daha yeni bitirdim d.r bana bir şey olmıycagını söyledi çünkü verdigi antibiyotik gebeler içinmiş anca atlattım rahman olan allahım şifalar versin ben çok ii bilirim o öksürügü neler yaşadım çektimm birde öksürürken elin hep karnında olsunn göbegine hafif bastırr elini karnına koymadan öksürmemeye çalış rabbim tez zamanda şifalar versin inş dogumdan önce iyleşirsin ama o öksürük antibiyotik kullanmadan geçmiyor daha fazla ilerlemeden bence d.r görün ve kullan sanırım burdaki kızlar hepsi dogal yolla hamile kalmış benim bebegim tüp bebek ve 10 gün sonra dogumumuz var allahın izniylee hamdolsun şimdi öksürügümüz yokkkkk
güldenim saol ben doğurursam bu ara bilin ki öksürüktencnmmm inş biran önce geçer ben hapşırırken bile çok korkuorum çıkacak die :2:
doktorun sorun olmas dediyse bence iç antibiyotiğini daha kolay atlatabilirsin, intrnetten de araştır bi istersn.. in şdoğuma kadar bişiiçiğin kalmaz cnmm
ayy inşş cnmmmm Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsınnn :97:
sorma cnm doktor teyzemis hazırlıklı ol dedi aceleci bu dediheran gelebilirmişş hayırlısı bakalımm... senden önce doğurucam galiba
cnm çok teşekkür ederim ben bu hafta da çalışıp izne ayrılıcaktım ama rapor aldım kalkcak halim yokki zatenbskozberk canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce geçer. Sen hala izne ayrılmadın mı?Dinlenemiyor musun ya ?Denk gelemiyorum pek sana ama görmeyeli hala hastasın Allah yardımcın olsun canım benim.Bende babaneme gidicem ama oda grip sesi kısılmış inşallah bulaşmaz bana da
Herkesin bebişi gelmek istiyor çabucak ne güzel yaaAllah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.
cnmmm duacınız sağsal,im al inşallh bebeğini kucağına...suyumun normale dönme ıhtımalı yokmus ama azalmayadabılırmışş,evet canım bende herkes için hayırlı dogumlar dılıyorum
Canım hem heyecan var, hem korku, hem hüzün ,hem sevinç karmançormanımm:18:aslında dusundugumde tek önemlı sey var bebegımın sağlıklı olmasıı,benım suankıı ruh halım daha cok bebegım doğacakk ona ıyı bakabılecekmıyım,sağlıklı olsun vs yoksa doğum şekli ve zamanı önemlı degıl
başakcım lıptonun bardak çayyları var zencefil+limon tavsıye ederım, ben gece yatmadan 1 tane ıcıyordum cok rahatlatıyor, ama etkısını bılemedegım ıcın abartmadan ıctım,gecmıs olsun canım
Çok şukur manolyacım, erken dönemlerde sıkıntım olmadıgı ıcın sanslıyız, Allah hepımıze sağsalım kucaklmayı nasıp etsinn ,
bİZE DUA EDIN KISLAAR,bebegım sağlıklı doğsunn
3 gün ama 10 gün olcaktı olmuştur inşallhslm kizlar
kızlarrr ben 15 gün önce kontrole gitmiştim. normalde günüm 15 ocakda doluyo doktorumgününü geçirir demişti... bugün kontrolümüz vardı ve doktor heran olabilir dediyerine yerleşmiş suyumda azalma varmış... 1 hafta içinde yarın yada haftaya belli olmas heran bekle dediiii ya biyandan heycan var bi yandan da korkuyorummm :18:
ayyy beni heycan bastıheran doğum haberimi verebilirim yanii
Allah dan beşiğimis de geldi akşam saat 7 de sonunda yani
Allah a şükür şimdilik bi eksiğimis yok..
akşam uyku setini yıkadım şimdi kuruyo deli olcam daha hala kurumadı ... beşiğide yerleştirsem artık rahatla beklicem
Allah ım hepimise sağlıklı kolay doğumlar nasip eder inşş
kızlarr bende ağdaya gitmemiştim doğumdan önce giderim dedim aniden suyum gelince o kadar pis gittim ki doğuma anlatamamm
çok sıkıntılı bı iş yaa,, ben normal dogum yapacam belkı erken gelır dıye 36.haftamda yaptırmıstım,,,dun doktorum kontolumde suyun azaldıgını ve rısklı bır durum olursa yarın sezeryan olabılecegımı soyledı.bugun kuaforum kpalı olmasına ragmen sağolsun kızı aradım geldı açtı dukkaı epılasyonumu yaptırdımm da rahatımmm,,ama benımde en çok çekındıgım sey agdaya gıdemeden dogurmaktııı,,
merak ettım, nasıl yaptılar dogumda hemsıre felanmı temızledı yoksa o halıyle mı oldu:26:
belgüncümmcnm maşallh kızına.kilosu da iyi nst de iyi çıkmışş herşey güzel daha ne olsunn.3 gün var senle aramızda cnm hayırlısıyla bekliyoruz artık kızlarımızı:
kızlar bu arada hala çokkkkkk hastayımm öksürürken ciğerlerim sökülcek dr antibiyotik verdi ama içmek istemiyorumm...şurup,pastil,bitki çayları,bal falan geçirmeye çalışıyorum ama daha da fenelaştımmm öksürürken bebeğime bişi olucak die korkuyorum valla.gece boyu uyuyamadım kabuslar gördüm durdumm.lütfen dua edin de iyileşimmm
Belgüncüm bende 30 Aralık'da gidiyorum doktora. Doğuma karar vereceğiz inşallah. Seninle aramızda çok az gün var. Bakalım hangi prenses önce gelicek :)) Ben hala normal doğum mu sezeryan mı karar veremedim...:18:Bebeğim için hangisi en iyisi olacaksa onu nasip etsin Allah'ım...
hunny cim sendende inş. güzel bir haber alabiliriz
desene
hadi hayırlısı canım
belgüm cum doktur negüzel anlatmış herşeyi.
iyi akşamlar kızlar.. ya dün geceden beri adet olcakmışım gibi ağrım var..karnım öyle huzursuz...sanırım doğuma bayabaya yaklaşıyoruz..korkuyorumda birazcık sanki offff..bide bu hamilelikten sanırım hemoroid gibi bişi oldu..ondanda korkuyorum normal doğumda ve sonrasında artarmı diye..aranızda böyle olan var mı? yarın doktorumu aradığımda sorayım bakim..
belgun kanala gırmısmı bebeın..ohh maşallah....
saırım herkeşler benden once doguracak...maşallah maşşallah..
amın canım..artk topıkte basladı bızım dgumlar.....allah sanada hepımızede hayırlısını versın..hoş bulduk cnm tşk ederim senin bebeginde hayırlı olsun ben pek bu topige girmiyorm ama uzaktan sizleri takip ediyorm maşallah çok kişi normal dogum yaptı çogu erken dogum yaptı rabbim hepimize bebeklerimiz saglıkla sıhatla kucagımıza almayı nasip etsin dogum yapan arkadaşlarında gözü aydın olsun rabbim analı babalı büyütsin inşş darısı bizim başımıza aminnn
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
vallahı benden once dogurcan senn
dogur kuşum sende...
canım 3 gun verecekler benım kocişime..slm kizlar
hahahhaha...uyku tutmadıııııı!!!!:)) bu arada dün doktor bana kızımın kulağını çekti verdi allahım ya baksnaa ne şeker diyor kızımın kulağına ne alem bir doktordu elide kulağındaydı kızımın bak bak eli kulağındaaa seninkiii her an gelebilir dedi:))))))))))))))
kulaklarınımı cektı verdı..alem doktormus..ondada lazlık var galıba
kızlar bendede yıne gece agrı oldu..ama karnın sertlesmesı degıldı...
bebek çatımı zorladı durdu...legen kemıklerım çok agrıdı...
çok agrım oldu..ama yıne uyku arası uyanamdım..narkozlu gıbıydım...sımdıde cok hareketlı..neoldu bılmıyorum..aerobik yapıyor içerde..dıyorum kı" çık dışarda yap "görelim bızde ...
ınşallah hepımızın bbekelrı çok uysall olurlar...
O ağrıdan bende de oluyor iki gecedir.Çok tuvaletim gelmişte kasıklarıma baskı yapmış gibi bir ağrı oluyor bacak aram ağrıyor.Bide tuvaletimi yaparken bi ağrı girdi.bi iki dakka kaldı ağrı .Odaya geçip uzandım geçti.Herhalde kemiklerim açılıyor
Ayy eklediğin yazı duygulandırdı beni çok .Zaten ağlamaya dünden hazırım.Allah huzurunuzu hiç bozmasın inşallah canım. Bu arada şeyi soracaktım lohusa depresyonuna girdin mi sen ? :26:
yok canım girmedım ama zaman zaman asırı sorumluluktan içime korku gırıyor bebegıme ıyı bakabılıyormumuyum dıye ama sanırım bu normalmıs ınsallah kımsede gırmesın cok zor dıyorlar kıloyu falanda hemen verdımya ben pek yenı dogum yapmıs hal kalmadı gobegımde gıtgıde kuculuyo belkı ondanda cok etkılenmedım ama ınsanın yanında bırısının olması sart annem olmasa yanımızda bende dayanamasdım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?