2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

belgüncüm bugün yarın seninde haberlerini alıcaz yani,hayırlısı olsun.

o stres bndede çok oluo doğum yaklaştıkça bnmde iice sinirlerim gerilio olan da zavallı kocişime oluo bişeyde diyemiyo:84:

inş canım sancım kaçmazsaaa tabiki:) sorma ya benimde kociş annem herkes çekiyor hele bugün had safadayım... senlede bir gün aramız galiba...allahım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin bize...

kızlar herkeslere merhaba.........evde olmak çok güzelmişşşş....
şirvancımmaşallh elifimize her pozu bir harika...
manolyacımkontrol iyi geçmiş cnm bebeğin de kilosuna maşallh.darısı bizim başımıza...çatı muayenesiyle ilgili içimi rahatlattın ayrıca..
güldenimmkontrole mi gittin se güzel haberlelrle dön cnm benimm oğluşun büyümüşmü bakalım??
özge ve burcu bu karın ağrısı bendede var kızlar acaba hafif kasılmammızmı oluyor da biz karın ağrısı sanıyoz artık bundan şüpheleniyorum ben...
belgüncümmcnm iyi olmanıza sevindimmm.inşallh normal doğum yaparsın cnm.madem çatı da müsait...bence senin kız açar kordonu da...
bu arada bebek şekerlerinin resmini isteriz.haberin olsunnnn.
dilekcimmmsen hala doğurmadınmı demicemmmmm.hayran kaldım ben senin sabrına...inşallh sağsalim gelir bebikin

kızlar bu arada cemoş doğurdu...nicki bebish22 bilmeyen
ler için....hayırlı uğurlu olsunn cemilecim cnm benimmm

Son düzenleme:
adielmirr ama niye gelmiyo bu senin oğlannn

bende agda yaptırdım.daha var günüme ama perşembe
kontrolagidecegim
nasılda zor oluyor artık bu işler.

mrb kızlar
belgüncum sancıların başlamış
hadi hayırlısı bakalım.

şirine elif maşallahhh çok tatlııııı

ve diğer arkadaşlar umarım herkes iyidir.
ıyıyız hemıde turrupp gıbı...
:44:
sen naıslsın..

ohh evdesın..dınlen bakalım....
oksurugun vardı demı kuzum..gectımııı..

adielmirr ama niye gelmiyo bu senin oğlannn

bende agda yaptırdım.daha var günüme ama perşembe
kontrolagidecegim
nasılda zor oluyor artık bu işler.
üüüühühühühühühühühühühü

gelmıyor...ıkıncam sımdııı....

canımmm evdemisin artıkk ohhhh gözün aydın olsun dinlen bol bol...dediğin gibi inş normal olur olmasada kızım sağlıklı olsun rağzıyım sezeryanada ama zaten sancılar başlamış bakalım şu anda da az az devam hissediyorum hayırlısı olsun hakkımızda.. inş kaçmaz çoğalırda size ben gidiyorum doğumaaa kızlarrr diye haber verir giderim..bu araada mevlüt şekerlerimizide almıştık daha önce bu yeni siparişlerde gelsin hepsini birden paylaşıcam inş.. sen nasıl oldun kuşum iileştinmi ??

bende gördüm facede bebish doğurmuş gözün aydın olsun cemilecim allahım sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin en kısa zamanda bekliyoruz seniiiiii

cansev naptı nerde acaba yarındı galiba doğum bir arim onuda...

inş canım sancım kaçmazsaaa tabiki:) sorma ya benimde kociş annem herkes çekiyor hele bugün had safadayım... senlede bir gün aramız galiba...allahım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin bize...
evet canım sen bnden bir gün öndesin.benimde perşembe belli olcak bakalım ne durumdayız.

canım bnm karın ağrısıyla beraber karnım semsert oluo bazen kasılmada bu oluo galiba:26:
işte bu karın ağrısı kasılmalar falan düzenli bi hal alırsa heralde o zman doğum başlamış oluo

canım senın sancın mı varrrr
hayy maşallah....
ne guzel işte..inşallah duzenlı duzenlı olurda dogurursun kuşumm....

burcummm evet karın sertlesmesı ve gevsemesı asıl dogum sancısı oluyor....duzenlı ve sıddetlı oldugunda dogum eylemı baslamıs oluyor ıyıceee

oyy oyyy canım benimm
senin oğlan tam 9 ay 10 günü tamamlayacak.
hayırlısıyla gelsin inş.
bakalım buğün doktrun nediyecek
face grubumuzda melek diye bir arkadaş var
hangi nickli arkadaş acaba.

dilekcimmmm az az öksürüyorum daha ama toparladım cnm biraz...ama evde olmak bambaşka tabiki.

belgünüm daha iyiyim ben dün çalışamaz raporumu aldım artık evde olunca daha iyi dinleniyorum.sen nasıl oldun cnm benim?cnm hakikaten sezeryan normal farketmez sağlıklı bir şekilde gelsinde kuzucuklarımız...belgünümmm içimde bir ses aynı zamanlarda doğurcaz diyo tabi sezeryan olmazsa...dur bakalım nolcak???

kızlar bu arada bana akıl verin bu ağda işi canımı sıkıyor...benim makina,ağda,sir,jilet hepsi de alerji yapıo.cildim aşırı hassas o yüzden hemen alerji oluo,kıl dönmesi oluyor...heryeri kabarıyor hatta kanıyor ve yara oluyor..üst tarafları makinayla aldım altlara jilet yaptım ama bezdim valla ben...heryer kıpkırmızı

benimde ağdaya alışık değil jilette olmuyo akşamına uzuyo anlamadımki doğuma nasıl denk getiricem bunu. offf

cnm bizim haftalarda hemen hemen aynı bende de aynı şeyler var.benim bu ara kasıklarda ağrımaya başladıı.hayırlısı bakalımm.nasıl doğum düşünüyorsun burcucum sen?

Son düzenleme:

oyy tenin çok hassas desene canım helede
hamileliğin son günlerinden olsa tenlerimiz
çok inceldi ben farkediyorum.
çok acıyor çok zorluyor cidden.
ben bir çözüm bulamadım canım.
az kaldı inş. doğumdan sonra bir düzene girer.

benimde ağdaya alışık değil jilette olmuyo akşamına uzuyo anlamadımki doğuma nasıl denk getiricem bunu. offf
cnm aynen ya...napcam bilmiyorum çok moralim bozuluyor herkescikler ne güzel ağda yaptırıyor tertemiz benim halim yaman

hemde nasıl hassas cnm bi bıyık aldırırım 2 günde geçer kızarıklığı usandım bendoğuma tertemiz gitmek istiyorum belki temiz olucam ama heryerim yara ve kızarıklık içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…