- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.141
amanınnn doğurcanmı artık kızzzzz....inşallh normal doğuruveririrz güldenim...üşüme sen hava pek soğuk zatenn...cnm geldim hemen buraya girdim
doktorum 1 hafta öncesine göre çok değişiklik var dedi iice aşağıda dedi alttan da muayne etti oo gelmiş dedi 2 cm de açıklığım varmış şimdi bu muayneden sonra doğumunda hızlanır dedi akşama bekle dedi
ay çok heycanlandım
sabah ağrım vardı ama çok değil die umursamadım
şimdi muayneden sonra yine başladı ağrım ama çok değil
yarın nst için doğum yapıcağım hastaneye gönderdi
eğer akşama gelmesse yarın gider ölçtürürsün dedi sonra da bana gel bidaha bakalım dedi
ayyy içim bi garip olduu
ay cemile de doğurmuş heee :81: Allah uzun sağlıklı hayırlı ömürler versinn
neyse kızlar ben biras ısınayım yine gelirim takipteyimm
burası biras soğukta ( bilgisayarı salona aldık )
sağlıkla gelsin oğluşun cnmbenimde oğlum olacak inşallah
benimde oğlum olacak inşallah
başakcıgım..oksurugun azalmıs..gecmıs olsun canım...sevındım...
bu arada elıfcıgımızın bebegı ruya hastaneye yatmıstı haberınız var mı kızlar...cıgerlerınde ıltıhap olmus...hastaneye yatmıs bebişi..serum verıyorlardı....doktor dogustan demişş..
ınşallah çok yakında hastaneden çıkar evlerıne donerler...
elıfı aradım ama acamadı..sanırım bebekle ılgılenıyor olabılır...
yıne ararım..ınşallah ıyılerdır..evlerıne donmuslerdır...
ben çıkıyorum..arada olan sancılarım duzene gırrer ınşallah..
optum herkesııı
cnm rahatladım sağsalim dönsünler inşallhh...
belgünüm dikkat et kendine ilerlemesin rahatsızlık ...havalar pek soğudu.ben ne zamndır gidemedim druma aydında gidiyorum ya.cumartesi kontrolüm cuma gidicez artık orda kalcam annnmlerin yanında beklicez bebişi bakalım.ama en son nst de kasılmar çıktıydı...
aaaa çok sevindimm cnm bebişin cinsiyeti ne peki?benim kızım olcakkk...bekle de aynı gün doğuralımm
cnm geldim hemen buraya girdim
doktorum 1 hafta öncesine göre çok değişiklik var dedi iice aşağıda dedi alttan da muayne etti oo gelmiş dedi 2 cm de açıklığım varmış şimdi bu muayneden sonra doğumunda hızlanır dedi akşama bekle dedi
ay çok heycanlandım
sabah ağrım vardı ama çok değil die umursamadım
şimdi muayneden sonra yine başladı ağrım ama çok değil
yarın nst için doğum yapıcağım hastaneye gönderdi
eğer akşama gelmesse yarın gider ölçtürürsün dedi sonra da bana gel bidaha bakalım dedi
ayyy içim bi garip olduu
ay cemile de doğurmuş heee :81: Allah uzun sağlıklı hayırlı ömürler versinn
neyse kızlar ben biras ısınayım yine gelirim takipteyimm
burası biras soğukta ( bilgisayarı salona aldık )
cnm çokk teşekkür ederim.hoşgeldin...iyisin umarımm..evde olmak hakikaten güzelmişş...benim de kontrol cumartesi bakalım benim kız ne durumda?Artık günde ikişer doğum haberi almaya başladık kızlar maşşaaallah bize :)) Suhan ve Cemileyi kutluyorum çok...
Başakcım artık evdeymişssin keyfini çıkar ben de iki haftadır evdeyim kızım hemen tosbağa olmuş iki haftada maşallah...Artık kendimize zaman ayıralım biraz daha sonra bizim keyfimiz bitip bebişlerin keyfi başlıycak çünkü :))
Belgüncüm artık sona yaklaştın galiba iyice okuyunca sanki bana sen çok kolay doğum yapacakmışsın gibi geldi baksana sanci gelmiş de hissetmemişsin bile :) Şaka bi yana inşallah allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin...
Güldencim maşallah sana da yakın zamanda güzel haberlerini alıcaz sanırım :)
Dilekcim facedeki Melek kim ki diye sormuşsunuz benim Melek :)
Telefondan girdiğim icin mesajlara cevap yazıyorum çoğu zaman gitmiyor tekrar yazamıyorum zaten deli oldum.
Kızlar babanemin evi kaloriferli bi de derecesini cok açıyorlar bademciklerimi öyle bir kurutuyorki davul gibi oldular yutkunamiyorum.Kaloriferin üstüne su koydum ama başka ne yapabilirim?
Bi de eşim ev tutmuş evi taşıyacakmis nasil bir ev bilmiyorum nasil temizleyecek ne yapacak.Ne güzel tüm eşyaları yerleştirdim de geldim yani canım cok sıkıldı ya
bu arada süt sorunum var hala gelmedi neler neler yaptım ama yok inş. gelir bian önce bebişime mama veriyorum mecbur
bu arada süt sorunum var hala gelmedi neler neler yaptım ama yok inş. gelir bian önce bebişime mama veriyorum mecbur
canım sıkma canını eşin senı yormak ıstememıstır tabı evı gorsen ıyı olurdu ama dönunce usumenı ıstememıstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?