2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrrrrrr merhaba herkeseeeeee..........
güldenimmsen doğurucan artıkım kız.hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebişin....çok sevindim bak normal olacağına...banada normale çok müsaitsin dedi dr.inş.sağsalim doğuruveririrz cnm benim....doğurcak olursan msj at bana bidenem...
gülaYCIMvalla ağırlaşana kadar çalıştık inşallh yanmaz iznimiz dicem ama bi yandanda sabırsızlanıyorum bebeğimin gelmesi için.hayırlısı artıkkk.bu arada benim de göbeğim inmedi cnm daha.ama eskiler bilirler biliyosun anneannem benim doğurcağım zaman aşağıya inerdi diyor....bazısının tam o sırada inermiş yani benimde yukarıda ama hiç belli olmazzzz gelmek isterse belki cuppp iniveriri

umarım herkes iyyyyiiiiii....doğumlar arttı valla sona kalıozzzzsağlıkla gelsinnnn bebilerrr

canım o akıntılar bende de var dr çok normal dedi....hatta ben artık iç çamaşırımın üzerine ped gibi birşey koyuyorum ki ıslanmasın diye.... evet çok kötü ama ne yapalım engel olabileceğimiz bir durum değil....
ohhh çok sevindim senin adına,bende bütün hamileliğim boyunca bebeğimi çok aşağıda taşıdım,banada rahmin çok geniş ama çatın biraz aşağıda kalıyor fakat normal doğum için hiç bir sorun yok dedi.bekliyoruz bakalım....haberlerini bekliyoruz......
kızlar gece tuvalete kalktığım zaman kasıklarımda acayip bir ağrı ve ağırlık oluyor. çıktı çıkacak gibi :)) ama gün içinde öyle değil. sizde de böyle bişey oluyormu ??

canım bende artık olmuyor ama önceden oluyordu.doktoruma sordum.çatı kemiklerimiz genişleme yapıyormuş,ondan oluyor demişti.....1 hafta filan sürdü benim sonra geçti.

slm kızlar nasılsınız?biz gayet iyiyiz.oğluşumla geçip gidiyoruz.göğüs yarası bendede var lansinoh kullanıyorum birde silikon göğüs uçlarından aldım baya işime yaradı.oğlum şimdi göğsümde uyuyor.gece uykusu bizdede yok gündüzleri uyandıramıyoruz geceleride boncuk boncuk bakıyor.
buarada doğum yapan arkadaşlar hepinizin gözü aydın Rabbim analı babalı büyütsün.
güldeşeker canını sıkma benimde ilk 2 gün sütüm çok az geldi mama verdim ama şimdi doyuyor yavrum.kurusoğan,incir ye bolbol süt yapıyor.

cnm kusura bakma yeni gördüm iyiyim idare ediyoz iştesen nasılsın cnm?oğluşun da iyidir umarımm göğsünde uyuyormuşşş....Allahım bize de o duyguyu yaşatsın inş..

çok şükür iyiyim baya topladım kendimi.yarın dikişler alınacak sonra daha iyi olacağım inşallah.Rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.inan çok güzel bir duygu gerçi ben nedesem de anlatmam mümkün değil bu duyguyu.kucağına aldığın zaman daha iyi anlıyor insan.

selam kızlar,

nasılsınız yarında işe gitmiyeceğim koaföre gideceğim ama tırsıyorum nasıl olcak bilmiyorum annemdeyim eşim işe gitcek sinirden kaşınmaya başladım kendi evimi istiyorum ben dokunsalar ağlıycak gibiyim şuan

Allah yardımcın olsun canım . Bana da hep eşim yardımcı oluyordu nasıl temizlenicem bilmiyorum.Önümü hiç göremiyorum şöyle azıcık egilsem yuvarlanıp gidecek gibiyim .Eşimde tuttuğu evi boyuyormuş saatlerdir anca işi bitmiş yüreğim sızlıyor.Perişan oldu küçücük eski bir evmis adam etmeye çalışıyor.Ben burada o orada nasıl halledecek bilmiyorum hergünum ağlayarak geçiyor ne yapıcaz bilmiyorum

Hayat ne kadar zor ya yavrularımız nasıl sabredecekler nasıl dayanacaklar bilmiyorum.Allah onların kaderini güzel eylesin ömürleri hayırlı olsun inşallah

Selam kızlaaar ne zamandır giremiyorum hiç.maaşallah bi çoğunuz doğum yapmış ben de hala bekleyenlerdenim.minik kuşum çok iyi şimdilik maşallah.dün gece biraz sancım oldu geliyo zannettik ama kandırdı bizi.iste böyle.umarım herkes çok iyidir

Kızlar bu bademcik acımasına ne iyi geliyordu ya hic bir şey yok aklımda bi portakal mandalina yiyip duruyorum kaloriferde kuruttu iyice cok aciyorlar

Kızlar bu bademcik acımasına ne iyi geliyordu ya hic bir şey yok aklımda bi portakal mandalina yiyip duruyorum kaloriferde kuruttu iyice cok aciyorlar

Ben bademcikten cok cektigim zaman en iyi adscayi gargarasi gelmisti.kaynamis suya koyup 3-4dk kaynatip gargar yapiyodum.allah sifa versin.limonlu tuzlu suda rahatlatiyor ama adacayi bana daha iyi gelmisti

amin canım cümlemizin valla hayat ne zor yaaaa biz başaçıkamıyoruz onlar nasıl çıkcaklar bazen çok yorulmuş bıkmış hissediyorum kendimi birde hiç bişeye yardımcı olamıyoruz zavallı kocişler tek başlarına offfffffff off bende göremiyorum önümü o nedenle kuoaförde halledeyim diorum ama çok acır korkuyorum

Yok canim yaa daha doğuramadim.bu kız içimde büyüycek heralde.saten benim de doğurmaya niyetim yok da sizi gördükçe hevesleniyorum.bu arada oğluşun gelmiş gözün aydın

Ece sağol deniycem canım
ozgey ben hamile kaldigimdan beri ağda yapamıyorum cok hassaslasti orası .
Boyle kazayla çamaşırım iki üç tel kopardı ay karnım falan kasıldı nasil canım acıdı anlatamam artik ayna yardımıyla deniycem bayanlar icin jilet gördüm ondan alicam pembe birşeydi
doğumdan sonra dönerim ağdaya tekrar artik

ben bir şansımı deniycem yarın çok acırsa bırakırım artık korkuyorum ama kasılırsam fealn diye başlamadayan doğumu başlatmıyım bide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…