- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.241
canım o akıntılar bende de var dr çok normal dedi....hatta ben artık iç çamaşırımın üzerine ped gibi birşey koyuyorum ki ıslanmasın diye.... evet çok kötü ama ne yapalım engel olabileceğimiz bir durum değil....sorma canım bende en çok miğde yanmasından kurtulucağım için seviniyorumm, bende de oluyo adet olacakmışım ama sökülemio gibi buruk ağrılar, buarada benim akıntım iltihap gibi sümük gibi bişii çok gelio ıyyy çok fena ama başka nasıl anlatılır bilemedimm...
neyse doktora gittim herşey yolunda dedi bugün yarın bekle dedi
sancılaım artmaya başladı, bakalım paşamın keyfi ne zaman gelirse o zaman gelicek artık ona kaldı
3 kilo olur dedi çatım gayet müsaitmiş ve çok aşağıda kolay bi doğum olur dedi, inşş kolay olur darısı hepinisin başına
kayımvaldemler geliolarmış ben belki çok giremem ama haber veririmm... hepinisi öptüm görüşürüs....
kızlar gece tuvalete kalktığım zaman kasıklarımda acayip bir ağrı ve ağırlık oluyor. çıktı çıkacak gibi :)) ama gün içinde öyle değil. sizde de böyle bişey oluyormu ??
kızlarrrrrrrrr cemileyle msj.laştım bende (bebish22)herkese çokkkkkkkkkkk slmı varrrr.bebiş de kendide iyi....öpüyor herkesii
aleyküm selam cnm getirip götüren sağolsun.
sen nasılsın başak?
cnm kusura bakma yeni gördüm iyiyim idare ediyoz iştesen nasılsın cnm?oğluşun da iyidir umarımm göğsünde uyuyormuşşş....Allahım bize de o duyguyu yaşatsın inş..
Hayat ne kadar zor ya yavrularımız nasıl sabredecekler nasıl dayanacaklar bilmiyorum.Allah onların kaderini güzel eylesin ömürleri hayırlı olsun inşallah
Kızlar bu bademcik acımasına ne iyi geliyordu ya hic bir şey yok aklımda bi portakal mandalina yiyip duruyorum kaloriferde kuruttu iyice cok aciyorlar
Allah yardımcın olsun canım . Bana da hep eşim yardımcı oluyordu nasıl temizlenicem bilmiyorum.Önümü hiç göremiyorum şöyle azıcık egilsem yuvarlanıp gidecek gibiyim .Eşimde tuttuğu evi boyuyormuş saatlerdir anca işi bitmiş yüreğim sızlıyor.Perişan oldu küçücük eski bir evmis adam etmeye çalışıyor.Ben burada o orada nasıl halledecek bilmiyorum hergünum ağlayarak geçiyor ne yapıcaz bilmiyorum
Ece sağol deniycem canım
ozgey ben hamile kaldigimdan beri ağda yapamıyorum cok hassaslasti orası .
Boyle kazayla çamaşırım iki üç tel kopardı ay karnım falan kasıldı nasil canım acıdı anlatamam artik ayna yardımıyla deniycem bayanlar icin jilet gördüm ondan alicam pembe birşeydi
doğumdan sonra dönerim ağdaya tekrar artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?