2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten iriydi oğlum.ben bu günlerde kontrole gideceğim geçen hafta 2800 civarındaydı.ama erkek çocukları sanki daha iri doğuyor.sağlıklı olsunlar kiloyu doğduktan sonra da alırlar nasılsa.kolay bir doğum olsun inşallah ikimizede.ben en çok akıllı,uyuyan huzurlu bir bebek olsun diye dua ediyorum tecrübe sahibi olarak

Beni de artik uyku tutmuyor . Yatağımi arıyorum.Kızımda bu saatte uyanık.Biz de doğduktan sonra gece oturup gündüz uyuycaz galiba

Herkese günaydınlar
Saat 6 dan beri bugün doğum yapacaklara ve hepimize dua ettim.Bir türlü uyuyamadim zaten esimle problemlerimiz iyice arttı .Stresten kizimda bende perişan olduk

kızlar günaydınn...
akşam pembe akıntı geldi, gece dzensiz ağrılarım vardı, ama sabah bişeyim kalmadı :26:
az önce de tuvalete gittiğimde akıntım çok geldi hem koyu kıvamlıydı hem de hafif koyu renkti :26:
ayy sabah sabah bahsettiğim konuya bakın, ama merak ettim...
sizce bu ne demek?? :26:

Son düzenleme:

bebiş geliyo hazır ol demek bence:)

Herkese günaydınlar
Saat 6 dan beri bugün doğum yapacaklara ve hepimize dua ettim.Bir türlü uyuyamadim zaten esimle problemlerimiz iyice arttı .Stresten kizimda bende perişan olduk

eşiyle tek sorun yaşayan ben değilim demekki çok mu alıngan oldum bilmiyorum ama beni anlamıyor bazen deli ediyor. dün gece söylediklerimi ters anlayıp gereksiz yere tavır yaptı bana. ben de böyleyken uyuyamıyorum sabaha kadar ağrılarım arttı onun yüzünden. sabahta işe giderken yine soğuk soğuk davrandı. ben ilgi alaka bekledikçe adam tavır yapıyo. aradım bende sabah sabah hem ağladım hem bağırdım. şimdi özür diliyo güzel mesajlar atıyo ama ben sinir oldum bi kere. karnımda taş gibi sert sabahtan beri bebeğimde üzüldü boş yere(

bebiş geliyo hazır ol demek bence:)

ayy canım yaa ağzından bal damlıooo gerçekten miiii
buarada karnım akşamdan beri çok sert arada normale dönüo ama sabahdan beri hep sert...
ayy ne zaman gelir acaba??
saat 3 de nst için çağırdı doktorum, o zamana kadar gelirmikii
Allah ım sağlıcakla bi doğurayımmmm :97:
Rabbim cümlemize kolay doğum nasip etsin, sağlıklı bebişler versin....:97:

daha önce doğum yapmadım ama arkadaşların bahsettiği nişan gelmesi olayına benziyo seninki. bende duyduğum, okuduğum kadarıyla söylüyorum:) bugün gitcekmişsin doktora neyseki bize de haber ver durumu. haber gelmezse doğuma girdi diye düşüncem:)

tmm cnm haber veririm tabikii...
zaten hep burdayımm...

citosum benim doğum yaptığını duyunca çok sevindim valla epeydir görüşemiyorduk oğluna kocaman bi maşallahbende şimdiden düşünür oldum göğüs ucu yarasını demek okadar zor oluyor .
Kızım doğum kanalına girmiş . Kilosu da az olduğu icin normal doğum yaparsın dedi ama çatı muayenesi olmadım daha.Ben de normal doğum istiyorum
ohhh ne güzel canım ben sezeryan olacağım normal olmasını isterdim ama bi yandanda düşündükçe korkuyordum hayırlısı neyse öyle olsun bebeişlerimiz sağlıklı doğsun inşallah
Herkese günaydınlar

canım kafana takma böle stres yapma kızında etkileniyor bak bebişini kucağına al bak problemlerde yoluna girer ama önemli olan şimdi bu kadar stres yapmaman canım.

Hunnycim hala buradamisin sen ama nisanın gelmiş anlaşılan ben çoktan doğuma gitmissindir diyordum.Allah kolay doğumlar nasip etsin

Yağmurcum ayy aynı beni anlattın aynı buraya gelmeden önce bana gene öyle trip attı eşim .Arkasını dönüp yattı trip attı.Benimse sinirden uykum kaçar öyle sarılmadan uyuyamam . Koca gece ağlamıştim sonra sarılıp uyuduk.Daha sonra sordum nasil bensiz uyuyorsun diye de uyumamış hic ama bana cok kızdığı icin öyle yapmış
ya bu erkekler huysuz yaa
bizim biraz vurdumduymaz olmamız lazım artik.Ilerde sütümuzü keserler diye korkuyorum.Perişan olan biz ve bebeklerimiz oluyor,

busem haklısın canım takmamaya çalışıyorum kızım icin ama hamilelikten midir nedir daha da abartıyor insan

Son düzenleme:
Hunnycim hala buradamisin sen ama nisanın gelmiş anlaşılan ben çoktan doğuma gitmissindir diyordum.Allah kolay doğumlar nasip etsin

hala burdayımm
saat 3 de nst için gidicem belkim doğuma alırlar, ağrılarım başladı biras biras ama düzenli değil sanırımm çok da değil az az var... :18:
dua edin olurmu, sağlıcakla hemen kucağıma alayım paşamıı :97:
ama sabahdan beri akıntım çok gelio rengide koyu kıvamıda koyu ıyyy çok kötü yaaa
neyse ben bişeyler yiyip hazırlanayım kociş geldiğinde hazır olayımm birasda ewin içinde turlıyım yürürken daha rahatımm...

kızlarrrrrrrrrrr bı haber daha canım arkadasım shirim gülnür dogurduuuuuu bır melek daha geldı aramıza aradım şimdi ikiside ıyıymıss aksama görmeye gıdıcem Allah analı babalı saglıklu uzun ömürler nasıp etsinnnnnn

canım herkese aynı etki etmiyor bana yaramaz belki sana iyi gelir sen yinede sürmeye devam et ben ayva çekirdeğini denedim işe yaradı gibi sürmeye devam edicem inşallah tamamen geçer

sağolasın busecim darısı başına kuzum
evet ben böyle acı görmedim düşmanıma vermesin rabbimayva çekirdeği bayağı iyi geldi bende tavsiye ederim yara açılmadan önlemini alın sizde senin doğum ne zaman tarih verdimi dktrun cnm:26:

Hakkaten su iki üç gundur ne kadar doğum oldu .Şirinem ağzından bal damlıyor.Allah kalanlara da hayırlısıyla kolaylıkla doğum yapmayı nasip etsin

Bugün yine bir sürü doğum olmuş tüm anneleri kutluyorum. Böyle zaman yaklaştıkça ben de çok sabirsızlanıyorum.Artık bütün hazırlıklar tamalandı.Dün doğum fotopğrafçısıyla da konuşup anlaştım.Artık canlı bomba gibiyim her an patlayabilirim dedim :) 24 saat arayabilirsin zaten dedi...Hadi kızım biz hazırız gel artık :)

selam kızlar,bebekleri olanları tebrik ediyorum.ben yaklaşık bir aydır garmastan diye bir krem var göğüs ucuna onu kullanıyorum çatlaklar vardı geçirdi.tabi daha emzirmeye başlamadığım için bilemiyorum.doğum yapan bir arkadaşım tavsiye etmişti.bu arada doğum tarihimiz belli oldu 11.01.2011'de hayırlısıyla oğluşumu kucağıma alıcam.çok heyecanlıyım.tuhaf bir duyguymuş :2:

canlarım ben hastaneye gidiyorum...
belki gelirim belki doğururum belli değil dua edin olurmu...
hepinis Allah a emanet olunn çok öptümm... görüşürüss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…