- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.201
kızlar günaydınn...
akşam pembe akıntı geldi, gece dzensiz ağrılarım vardı, ama sabah bişeyim kalmadı :26:
az önce de tuvalete gittiğimde akıntım çok geldi hem koyu kıvamlıydı hem de hafif koyu renkti :26:
ayy sabah sabah bahsettiğim konuya bakın, ama merak ettim...
sizce bu ne demek?? :26:
Herkese günaydınlar
Saat 6 dan beri bugün doğum yapacaklara ve hepimize dua ettim.Bir türlü uyuyamadim zaten esimle problemlerimiz iyice arttı .Stresten kizimda bende perişan olduk
bebiş geliyo hazır ol demek bence:)
ayy canım yaa ağzından bal damlıooo gerçekten miiii
buarada karnım akşamdan beri çok sert arada normale dönüo ama sabahdan beri hep sert...
ayy ne zaman gelir acaba??
saat 3 de nst için çağırdı doktorum, o zamana kadar gelirmikii
Allah ım sağlıcakla bi doğurayımmmm :97:
Rabbim cümlemize kolay doğum nasip etsin, sağlıklı bebişler versin....:97:
daha önce doğum yapmadım ama arkadaşların bahsettiği nişan gelmesi olayına benziyo seninki. bende duyduğum, okuduğum kadarıyla söylüyorum:) bugün gitcekmişsin doktora neyseki bize de haber ver durumu. haber gelmezse doğuma girdi diye düşüncem:)
citosum benim doğum yaptığını duyunca çok sevindim valla epeydir görüşemiyorduk oğluna kocaman bi maşallahslm güzel annecikler
yeni doğum yapmış arkadaşlar hepinize hayırlı olsun rabbim bebişlerinize sağlıklı uzun ömür versin
ve doğum yapacak arkadaşlarım rabbim hepinizi bi avazda kurtarsın inşallah
bende oğluşumu uyuttum bi bakıyım dedim size hepinizi çok özledim valla
yine eskisi gibi ne zaman vakit bulupta bol bol konuşuruz bilmiyom bebikin gönlünü yapasıya kadar gün bitmiş oluyor uykuya hasret kaldım bu aradaklasik bi söz olucak ama henüz doğum yapmamış arkadaşlar son günlerinizin kıymetini bilin şimdiden uyku depolamaya bakın doğumdan sonra çok lazım olucak bu enerji
kızlar göğüslerim çok kötü yara oldu krem sürüyorum hiç bir işe yaramadı emzirirken tepiniyorum resmenönerebileceniz bi formül varmı allah düşmanıma vermesin bu acıyı doğumda bu kadar acı hissetmedim ne yapsamda geçmiyor ciğer gibi oldu uçları
ohhh ne güzel canım ben sezeryan olacağım normal olmasını isterdim ama bi yandanda düşündükçe korkuyordum hayırlısı neyse öyle olsun bebeişlerimiz sağlıklı doğsun inşallahKızım doğum kanalına girmiş . Kilosu da az olduğu icin normal doğum yaparsın dedi ama çatı muayenesi olmadım daha.Ben de normal doğum istiyorum
Herkese günaydınlar
Saat 6 dan beri bugün doğum yapacaklara ve hepimize dua ettim.Bir türlü uyuyamadim zaten esimle problemlerimiz iyice arttı .Stresten kizimda bende perişan olduk
Hunnycim hala buradamisin senama nisanın gelmiş anlaşılan ben çoktan doğuma gitmissindir diyordum.Allah kolay doğumlar nasip etsin
canım herkese aynı etki etmiyor bana yaramaz belki sana iyi gelir sen yinede sürmeye devam et ben ayva çekirdeğini denedim işe yaradı gibi sürmeye devam edicem inşallah tamamen geçerbaharcımm cnm kıyamam sana...bende duydum bu ayva çekirdeği formülünü...bir de annem hep bepantene der durur...eskiden lansinoh falan yokken bepantene verirmiş dr...ama kremimi losyonumu bilemicem cnm.druna bi sor istersen cnm.inş.iyi olur...bende şimdiden sürüyrm lansinoh ama bakalım işe yaramıcak demek
sağolasın busecim darısı başına kuzumcitosum benim doğum yaptığını duyunca çok sevindim valla epeydir görüşemiyorduk oğluna kocaman bi maşallahbende şimdiden düşünür oldum göğüs ucu yarasını demek okadar zor oluyor .
ohhh ne güzel canım ben sezeryan olacağım normal olmasını isterdim ama bi yandanda düşündükçe korkuyordum hayırlısı neyse öyle olsun bebeişlerimiz sağlıklı doğsun inşallah
canım kafana takma böle stres yapma kızında etkileniyor bak bebişini kucağına al bak problemlerde yoluna girer ama önemli olan şimdi bu kadar stres yapmaman canım.
canım herkese aynı etki etmiyor bana yaramaz belki sana iyi gelir sen yinede sürmeye devam et ben ayva çekirdeğini denedim işe yaradı gibi sürmeye devam edicem inşallah tamamen geçer
sağolasın busecim darısı başına kuzum
evet ben böyle acı görmedim düşmanıma vermesin rabbimayva çekirdeği bayağı iyi geldi bende tavsiye ederim yara açılmadan önlemini alın sizde senin doğum ne zaman tarih verdimi dktrun cnm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?