- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.921
canım sağlıkla bebişine kavuşursun inşallahAyy ya ne kadar güzel allah bozmasın mutluluğunuzu ınşallah ah ah bende bebisime bi kavussam
Günaydın kizlar Başak gorunmedigine göre doguma gitti heralde inşallah kolay bi dogum olur ...Allah yardımcısı oldun artık ...Ben de sabah dogumu hizlandirdigini bildiğimden bolca nar suyu ictim :) Artık doğurmak istiyoruuuuuum.....
tünaydın herkese
başakcım inşllah sağ salim alırsın meleğini kucağına duam seninle cnm bi avazda kurtarsın rabbim
bugün ilk defa aralıksız 5 saat uyudumoğluşum hiç eziyet etmeden uyudu bu rezene gerçekten işe yaradı doğumlar çoğaldıkça topik boşalmış kimsecikler yok huhuu kızlar hadi gelinde sohbet edelim biraz
canlarım benim güsel arkadaşlarımm,
ne güsel çoğumuz almış bebişini kucağına
başak mine ve bazı diğer arkadaşlarda alırlar nşallah sağ sağlim yavrularını..
epeydir giremiodum çok ösledim sizii çok merakettim hepinizii
sağolsun beni doğumumda naklen canlı yayın yaptığım ikbal hiç yalnız brakmadı,o haber verdi sanırım sşzlerede doğum yaptığımı:))
inşllah herkes ve bebişler iyidirr uyku düzeni olmayan arkadaşlarımında uykusuz gecelerini tebrik ederim :))inş.uykular düzene girdiğinde yeniden sohbet eder bebişlerimizin güsel haberlerini paylaşıız buradan:))
benim kızım 3ocakta saat 12 civarlarında dünyaya geldi..
uzunnn süren kararsızlıklardan sonrada geçtiğimiz gün ismine karar verip AYBÜKE BERRA koyduk adını:)
rabbim hepimze sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin evlatlarımızı mutlu yuvamızda :))
herkesi ve melek kokulu o güsel bebişleri kocamaaan öpüorummm:))
canim hoşgeldin.başak bugün aldı galiba kızını kucağına darısı başıma:)ayy bi ben kaldım yaa:) isim de son dakika golü yapmışınız ama güzel olmuş adıyla yaşasın inşallah.benim kızım da seninki hiç akıllı olur inşallah:)
başak da doğumunu yapmış çok şükür,allah diğer hamile arkadaşlara yaşatsın bu güzel duyguyu hayırlısıyla
Başakin bebisi doğmuş,allah anali babalı büyütmek nasipetsin inşallah.darısı benim gibi bekleyenlere(amiiiiin)
Nisan gelir gelmez 24 saat icinde dogum baslar diyolar doğru demek ki Dun öğlen Nisan gldi demisti Bugun de kurtulmuş iste :) Allah anali babali büyütsün inşallah bebeğini darısı bicim basımıza inşallah ....
bebish,başak gözünüz aydın canlar.yavrularınız kucağınızda ne güzel Rabbim nazarlardan sakınsın.
özgey güzel haberlerle gel cnm hatta bende doğurdum diye bir mesajla dönüş yap
tatlıcadı2 Allah yardımcın olsun kolay bir doğum olur umarım.
canlarımmmm ben geldimmm okumayadım fazla....unuttuklarım kusura kalmasınnn hepinizi çok seviyorummmmmm....pazar saat 8 de epidural normal doğum yaptım çokkk kolay olduuAllahım herkese nasip etsin ....herkese teşekkürler
cnm saolasınnn...inş.çabucak iyileşirim..Gözün aydın canım allahım nazarlardan kazalardan belalardan korusun sizi ınşallah çabucak toparlanırsiniz.
Canım maşallah tebrik ediyorum tekrar ...Bebeğin benim ki gibi yandı nasıl normal oldu cok merak ediyorum Simdi günlerin cok yogundur ama bi fırsatını bulur da dogum hikayeni yazarsan cok sevinirim merak ediyorum :)
kizlar merhaba ben mart annesi olucam ama biseyi merak ettim cati muayenesinde acilmanin kac cm oldugunu neyle olcuyorlar biri beni aydinlatirsa cok sevinicem
cnm saolasınnn...inş.çabucak iyileşirim..
cnm tekrardan saolasınn...bebişin yan durduğuna bakma doğcağı zaman kafasını çevirip girivermiş kanala....normal doğum yaptım çok da kolay olduu...hikayemi topiğe yazcam yakın zamanda...öpüyorum
canlarımmmm ben geldimmm okumayadım fazla....unuttuklarım kusura kalmasınnn hepinizi çok seviyorummmmmm....pazar saat 8 de epidural normal doğum yaptım çokkk kolay olduuAllahım herkese nasip etsin ....herkese teşekkürler
Kafası okadar aşağıda olduğuna göre doğum yakın demekki bizim doktor hala ölçüyor kafası cok aşağıda değil
Bende epiduralsiz normal doğum yapıcam allah nasip ederse de yaa su damar yolunu açıyorlar ya ondan cok korkuyorum.Benden kan alırlarken bile damar bulamıyorlar patlatıyorlar.Sırayla elimden bileğimden sokup sokup çıkarıyorlar iğneyi mincik mincik . Serum takılmaya çalışıldığında bayılıyordum nerdeyse doğumda ne yapıcam bilmiyorum .Elinizde serum seysi varken rahat rahat bebislerinize sarılabildiniz mi ? Yavrumu kucağıma alamam diye korkuyorum.O serum takılan kolumu korkudan hic oynatamiyorum ben
akşamdan beri sancım var benimde. az önce yattım ama uyuyamadım kalktım tekrar. bu sefer hiç heveslenmicem yalancı sancıdır yine kesin. kaç gündür olmuyodu bugün doktorda nstde baktı ne oldu sancılar bittimi diye dalga geçti. suni sancı veririz artık diyo gıcıkbebeğimin kilosuna da bakamadı zaten kafası çok aşağıya inmiş ölçüm yapamıyorum dedi. ben diyodum kaç haftadır kilosuna bakalım diye dinlemedi. annem de artık doğunca öğrenirsin diyo sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?