2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlarr.biz de en son cuma dr daydik.3300 gr olmus kizim.37 hafta 4 gunluk oldukvbugun.haftaya 24 une gun aldik sezaryan olacagim icin.bundan oncekilerde sezaryandi .ama bnda daha bi korkuyorum hayirlisi.hem epudural hem spinal yasadim .ikisininde degisik etkileri oldu.normalde kimsenin yasamadigi seyi yasamistim epuduralde.o nedenle daha korkuyorm 3.olmasina ragmen.bi de tabi cok heyecanliyim.nasil bas edecegim 3 kucuk cocukla onu dusunuyorum hep.biran once ciksada tempo baslasa diyorum.dun gece benim de hem karnim agridi hem sirtimdan hem belimden agri girdi ama cok duzensiz ve cok sik ti araliklar.esimi uyandiracaktim nerdeyse sonra dalmisim2 yasindaki kizim geldi uyandirdi su istiyom emzik istioym diye.somra baya bi zor daldim.sabaha gecmisti agrilar....

..........Arkadaşlar Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
kizlar merhaba ben mart annesi olucam ama biseyi merak ettim cati muayenesinde acilmanin kac cm oldugunu neyle olcuyorlar biri beni aydinlatirsa cok sevinicem

başak da doğumunu yapmış çok şükür,allah diğer hamile arkadaşlara yaşatsın bu güzel duyguyu hayırlısıyla

Başakin bebisi doğmuş,allah anali babalı büyütmek nasipetsin inşallah.darısı benim gibi bekleyenlere(amiiiiin)

Nisan gelir gelmez 24 saat icinde dogum baslar diyolar doğru demek ki Dun öğlen Nisan gldi demisti Bugun de kurtulmuş iste :) Allah anali babali büyütsün inşallah bebeğini darısı bicim basımıza inşallah ....

canlarımmmm ben geldimmm okumayadım fazla....unuttuklarım kusura kalmasınnn hepinizi çok seviyorummmmmm....pazar saat 8 de epidural normal doğum yaptım çokkk kolay olduu Allahım herkese nasip etsin ....herkese teşekkürler

Canım maşallah tebrik ediyorum tekrar ...Bebeğin benim ki gibi yandı nasıl normal oldu cok merak ediyorum Simdi günlerin cok yogundur ama bi fırsatını bulur da dogum hikayeni yazarsan cok sevinirim merak ediyorum :)

Gözün aydın canım allahım nazarlardan kazalardan belalardan korusun sizi ınşallah çabucak toparlanırsiniz.
cnm saolasınnn...inş.çabucak iyileşirim..
Canım maşallah tebrik ediyorum tekrar ...Bebeğin benim ki gibi yandı nasıl normal oldu cok merak ediyorum Simdi günlerin cok yogundur ama bi fırsatını bulur da dogum hikayeni yazarsan cok sevinirim merak ediyorum :)

cnm tekrardan saolasınn...bebişin yan durduğuna bakma doğcağı zaman kafasını çevirip girivermiş kanala....normal doğum yaptım çok da kolay olduu...hikayemi topiğe yazcam yakın zamanda...öpüyorum

kizlar merhaba ben mart annesi olucam ama biseyi merak ettim cati muayenesinde acilmanin kac cm oldugunu neyle olcuyorlar biri beni aydinlatirsa cok sevinicem

benim doktorum ve ebem elleriyle ölçtüler yaklaşık 2 cm fln dediler öyle özel bi ölçüm doğum için de öncesinde de yapılmadı yani bana öyle bişey de varmı bilmiyorum

cnm tekrar gözün aydın.. inşallah benm de dedigin gibi kolay dogum olurr.. çok özendimm.. ama ben epidural olamıcam

Bende epiduralsiz normal doğum yapıcam allah nasip ederse de yaa su damar yolunu açıyorlar ya ondan cok korkuyorum.Benden kan alırlarken bile damar bulamıyorlar patlatıyorlar.Sırayla elimden bileğimden sokup sokup çıkarıyorlar iğneyi mincik mincik . Serum takılmaya çalışıldığında bayılıyordum nerdeyse doğumda ne yapıcam bilmiyorum .Elinizde serum seysi varken rahat rahat bebislerinize sarılabildiniz mi ? Yavrumu kucağıma alamam diye korkuyorum.O serum takılan kolumu korkudan hic oynatamiyorum ben

çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. ne güzel kolay doğum oldu diyosun maşallah. Allah bize de nasip etsin

Son düzenleme:
akşamdan beri sancım var benimde. az önce yattım ama uyuyamadım kalktım tekrar. bu sefer hiç heveslenmicem yalancı sancıdır yine kesin. kaç gündür olmuyodu bugün doktorda nstde baktı ne oldu sancılar bittimi diye dalga geçti. suni sancı veririz artık diyo gıcık bebeğimin kilosuna da bakamadı zaten kafası çok aşağıya inmiş ölçüm yapamıyorum dedi. ben diyodum kaç haftadır kilosuna bakalım diye dinlemedi. annem de artık doğunca öğrenirsin diyo sinir oldum

Kafası okadar aşağıda olduğuna göre doğum yakın demekki bizim doktor hala ölçüyor kafası cok aşağıda değil

bilmiyorum ki canım. hazırlanıyo olabilir dedi ama haftalardır her an gelcek diye bekliyoruz:) açılmam var mı yok mu onu da bilmiyorum alttan muayene etmiyo kaç haftadır. çatı kontrolü de yapmadı. ne çok şikayet ettim :) vardır bi bildiği heralde. ama bayadır aşağıda kafası ben hissediyorum.

Benimde kızım bu gece cok hareketlendi kafasını geri çıkarmaya çalışıyor sanki karnım şekilden şekile girdi .Boyle içimde garip sanki gemiye binmişim gibi bir his geliyor.Bi de elleriyle kasıklarımi yumrukluyor minicik minicik ellerinin oynadığını hissediyorum bi de arada bi küçük kramp gibi sancı sokturuyor kasıgıma.

canım o damar yolundan bende çok korkuyodum doğumda nolcak diye çok düşünüyodum koldan damar bulamadılar elimin üzerinden açtılar biraz telef oldum tabi canım yandı ama o heycanla gözüm onu görmedi zaten ama elimdeki damar da çok inceymiş doğumdan sonra çatladı yaptıkları iğneler deri altına kaçtı işte o fena bişeymiş

eger hem başı aşagıda, hem de sancıların varsa dogum yaklaşmıştır demekki cnm sende de.. artık uygun zamanı beklemeye kamı bence senin için.. hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…