2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar .. kaç günlerdir oğluma hadi gel gel diyorum ama bu sabah 7 de bir sancı girdi 2dk kadar sürdü aman annecim dur lütfen yalvara yalvara bi hal oldum şimdi kendi kendime gülüp duruyorum nasıl doğurcam bilmem...

Yok ben buradayım ya gidermiyim hic manolya kızım mışıl mışıl uyuyor koca gece tepindi.Sabahtan beri siteye giremiyorum anca açıldı sayfa.Telefondan midir nedir anlamadım.
Elfella benim de damarlar sen gibi ınşallah cok patlatmazlar oradan oraya geçiyorlar ya boyle kanım çekiliyor icimden

Ben de göremeyince doğuma gittin zannettim :)

sona kalcam yaaa sanırım şubata sarkçam bennnnnnnn

Ben de senin gibi düşünüyorum canım :) Hatta kocam dalga geçiyo arada şubat annelerine de takıl bu gidişle onların arasında olcaksın diyo :)
Bu hafta daha tık yok bende sanki haftaya doğurucam gibi geliyo bana.... Bakalım yarın ne diycek doktorum...

slm kızlarrr,
sanki aylardır aranızdan ayrıyım gibi gelioo
sizi çok ösledimmm
ama oğluşumuda bırakamıyorummm
kimler doğurdu başka, hiç takip de edemiyorummm
biraz oğluşumu büyüteyim gelen giden azalsın kendi başımısa kalalımm, tekrar aranıza dönücemmm,
zapzup, özgey sizlerde doğurunda beraber takılırısss

cnm tekrar gözün aydın.. inşallah benm de dedigin gibi kolay dogum olurr.. çok özendimm.. ama ben epidural olamıcam
cnm olma zaten epiduralll........benim epiduralde sıkıntı yaşandı ölüyordum neredeyse bi ara anlatıcam inş...kolay doğum yapacağına inanınca kolay oluyor.benim öle oldu
çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. ne güzel kolay doğum oldu diyosun maşallah. Allah bize de nasip etsin
saol cnm darısı başınıza:))
güldenim doğurdum bennn..

kızlar herkese merhabalarrr...bebişle hayat çokkk güzellll:)))Herkese yaşatsın Allahımm:))))göğüslerimmm fena olduuu...dikişlerimmm sancıyor....kasıklarımmmm ağrıyor.....ama ela bebikim içinnnnn hepsine değermişşşşşşşş..........

Iyi akşamlar kızlar
sabahtan beri hastane hastane dolaşıyoruz,helak oldum.biliyosunuz günüm geçti,40+5oldum
doktor plesentanin miadini doldurmak üzere olduğunu söyledi,nst ye girdim sancım geçen haftayla aynı
41.hafta tamamlanana kadar yani cumaya kadar doğmazsa sezaryenle alicak bebisimi
dua edin lütfen o güne kadar plesenta kaka yapmasın,kızıma bişey olmasın;(

hadi hayırlısı canım doğsun artık bu yaramazlar ama sağlıkla gelsinler aklına kötü şeyler getirme öle hayır düşün hayır olsun

takılcaz takılcaz ama bunlar içerde biyerlere akıldılar sanırım bakalım son doğuracak kim

al bendende o kadar kocam artık ümidi kesdi gelmeye niyeti yok daha çok var sanırım diyor aynı şeyleri banada söylüyorlar keşke çalışsaydım son zamana kadar

hadi yaaa.. ben de epudural old içi kolaydı sandım dogumunu..en kısa zamanda bekliorum hikayeni..

Allah yardımcın olsun cnm.. Nar suyunu bol içip, biraz da ol hurma yemeyi demesen dua ederek.. yürüyüşü de unutma tabi..

takılcaz takılcaz ama bunlar içerde biyerlere akıldılar sanırım bakalım son doğuracak kim

ben ben ben :)) şaka bi yana agrısız bugün 3. günüm ama hariden hiiiç hamile gibi degilim.. beibşim hareket etmese kesin bu göbiş derimmm.. bu arada sen kaçıncı haftadasın??

Ne güzel canım ya herseye deger bence de ...Sizin Ela geldi bakalım bizim Ela'miz ne zaman gelicek :)

Canım inşallah hakkında hayırlısı olsun belki cumaya kadar gelir de ugrastirmaz hiç sizi ....

kızlar bana yeni topiklerin linkni yazarmısınız?doğumların resimlerin kimlerin doğum yaptıklarınnı bebeklerin isimlerinin falan olduu topikler varsaonların linkini..ben bilmiorumm

Lolis allah hakkında hayırlısını versin canım ınşallah seni de yavrunu da korusun

Gülaycim bende de tık yok yok yani manolya sen ben özge şubata mi kalicaz nedir.Gerce bazen sen gece doğuracaksın gibi geliyor gece uyanınca siteye girip kontrol ediyorum
Bebish ben telefondan girdiğime mesajı bile zor gönderiyorum canım kusura bakma link atamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…