- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.941
Yok ben buradayım ya gidermiyim hic manolya kızım mışıl mışıl uyuyor koca gece tepindi.Sabahtan beri siteye giremiyorum anca açıldı sayfa.Telefondan midir nedir anlamadım.
Elfella benim de damarlar sen gibi ınşallah cok patlatmazlar oradan oraya geçiyorlar ya boyle kanım çekiliyor icimden
sona kalcam yaaa sanırım şubata sarkçam bennnnnnnn
cnm olma zaten epiduralll........benim epiduralde sıkıntı yaşandı ölüyordum neredeyse bi ara anlatıcam inş...kolay doğum yapacağına inanınca kolay oluyor.benim öle olducnm tekrar gözün aydın.. inşallah benm de dedigin gibi kolay dogum olurr.. çok özendimm.. ama ben epidural olamıcam
saol cnm darısı başınıza:))çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. ne güzel kolay doğum oldu diyosun maşallah. Allah bize de nasip etsin
güldenim doğurdum bennn..slm kızlarrr,
sanki aylardır aranızdan ayrıyım gibi gelioo
sizi çok ösledimmm
ama oğluşumuda bırakamıyorummm
kimler doğurdu başka, hiç takip de edemiyorummm
biraz oğluşumu büyüteyim gelen giden azalsın kendi başımısa kalalımm, tekrar aranıza dönücemmm,
zapzup, özgey sizlerde doğurunda beraber takılırısss
Iyi akşamlar kızlar
sabahtan beri hastane hastane dolaşıyoruz,helak oldum.biliyosunuz günüm geçti,40+5oldum
doktor plesentanin miadini doldurmak üzere olduğunu söyledi,nst ye girdim sancım geçen haftayla aynı
41.hafta tamamlanana kadar yani cumaya kadar doğmazsa sezaryenle alicak bebisimi
dua edin lütfen o güne kadar plesenta kaka yapmasın,kızıma bişey olmasın;(
slm kızlarrr,
sanki aylardır aranızdan ayrıyım gibi gelioo
sizi çok ösledimmm
ama oğluşumuda bırakamıyorummm
kimler doğurdu başka, hiç takip de edemiyorummm
biraz oğluşumu büyüteyim gelen giden azalsın kendi başımısa kalalımm, tekrar aranıza dönücemmm,
zapzup, özgey sizlerde doğurunda beraber takılırısss
Ben de senin gibi düşünüyorum canım :) Hatta kocam dalga geçiyo arada şubat annelerine de takıl bu gidişle onların arasında olcaksın diyo :)
Bu hafta daha tık yok bende sanki haftaya doğurucam gibi geliyo bana.... Bakalım yarın ne diycek doktorum...
hadi yaaa.. ben de epudural old içi kolaydı sandım dogumunu..en kısa zamanda bekliorum hikayeni..cnm olma zaten epiduralll........benim epiduralde sıkıntı yaşandı ölüyordum neredeyse bi ara anlatıcam inş...kolay doğum yapacağına inanınca kolay oluyor.benim öle oldu
saol cnm darısı başınıza:))
güldenim doğurdum bennn..
kızlar herkese merhabalarrr...bebişle hayat çokkk güzellll:)))Herkese yaşatsın Allahımm:))))göğüslerimmm fena olduuu...dikişlerimmm sancıyor....kasıklarımmmm ağrıyor.....ama ela bebikim içinnnnn hepsine değermişşşşşşşş..........
Allah yardımcın olsun cnm.. Nar suyunu bol içip, biraz da ol hurma yemeyi demesen dua ederek.. yürüyüşü de unutma tabi..Iyi akşamlar kızlar
sabahtan beri hastane hastane dolaşıyoruz,helak oldum.biliyosunuz günüm geçti,40+5oldum
doktor plesentanin miadini doldurmak üzere olduğunu söyledi,nst ye girdim sancım geçen haftayla aynı
41.hafta tamamlanana kadar yani cumaya kadar doğmazsa sezaryenle alicak bebisimi
takılcaz takılcaz ama bunlar içerde biyerlere akıldılar sanırım bakalım son doğuracak kim
cnm olma zaten epiduralll........benim epiduralde sıkıntı yaşandı ölüyordum neredeyse bi ara anlatıcam inş...kolay doğum yapacağına inanınca kolay oluyor.benim öle oldu
saol cnm darısı başınıza:))
güldenim doğurdum bennn..
kızlar herkese merhabalarrr...bebişle hayat çokkk güzellll:)))Herkese yaşatsın Allahımm:))))göğüslerimmm fena olduuu...dikişlerimmm sancıyor....kasıklarımmmm ağrıyor.....ama ela bebikim içinnnnn hepsine değermişşşşşşşş..........
Iyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?