2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayır artık doktorlar göbek düştükten sonra 24 saat geçsin öyle yıkayın diyorlar böylece göbek kuru kalacak ve iyileşmesi daha kolay olacakmış.

ayy geçmiş olsun evet damar çatlakken iğne yapılınca nasıl bi acıydı o hiçbişeyde ağlamadım onda deli gibi ağladım geçmedi de bisüre çok fenaydı

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin doktora götürmediyseniz götürün zatüreye çevirmesin ihmale gelmez

selam kızlar soruyorum şimdi size;

karnım ağrıyor alt kısmı sanki iğneler batıyor adet olmadan önce bir karın ağrısı varya öle bide karnım taş gibi nedir bu acaba ?

Biz de alışverişe gittik geldik biraz yuruyus olsun diye...iki sabahtir tansiyonum yükseliyor gibi kalkınca da burnum kaniyo korktuk tansiyon aleti aldık gelince ölçtüm bu sefer de düşük çıktı :) Kizim da su an cok hareketli dönüp de yerleşmeye çalışıyor galiba:)

Ayy inşallah hayırlısıyla girer yola canım.Benimkide indi sanki biraz aşağı ama bilmiyorum.Eşimle kavga ettim cok üzüldüm dedim herhalde suyum gelecek pat diye ama tık yok

bende buranın bekçisiyim öle sancılar geliyor ama batmalar felan ama elle tutulur bişiy yok kızlar sanırım bende bekliyeceğim daha bakalım hayırlısı

Ben de burdayim kizlar karnım cok sert uyuyamiyorum az önce yine burnum kanadı kalktım karnım da cok aciyo gerginlikten ... Gece ben uyandığımda Kizim da uyanirdi hep kipirdamayinca ben de kalktım bi seyler yedim ama uyuyo sanki küçücük bi hareketini duydum Simdi de rahatladım ohh uyuyomus heralde yavrum benim :)

günaydın kızlar gecehep beraber nöbet tutmussunuz:))dua edıyorum hayırlısı ile dogurun artık iyice sıkıldınız gercı sızde dogurunca burası hepten bos kalacak

selam kızlar soruyorum şimdi size;

karnım ağrıyor alt kısmı sanki iğneler batıyor adet olmadan önce bir karın ağrısı varya öle bide karnım taş gibi nedir bu acaba ?

merhaba,ben 2011 mart topiğindenim.sizden gerideyiz ama erken doğum riskim nedeniyle hastanede yattım.nacizane bilgilerimi paylaşmak istedim.karnın sertleşmesi genellikle kasılmadır.kasılma sırasında rahim sanki büzülüp büzülüp tepede toplanıyormuş gibi bi his olur.eğer sık gelmiyorsa korkma.illa 5 dk.da bir gelmesi gerekmiyomuş bu arada 1 saat içinde sık sık 4-5 kereden fazla geliyosa dr.a gitmek gerek.sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum

slm kızlar hepinize hayırlı cumalar dilerim.
oğlumu doyurdum totoyu temizledik uyudu yavrum.bende bir bakayım dedim ne var ne yok diye.bizde oğlumun ilk banyosunu göbek bağı düştükten 1 gün sonra yaptırdık.doktorlar göbek bağı düşmeden yıkamayın o zaman düşmesi gecikir dedi bizde uyduk söylenene.zaten tam haftasında düştü bizim göbek bağımız.hayırlısıyla birde kırkımız çıksaydı.gerçi biz geziyoruz oğluşumla kırkı falan taktığımız yok

hayırlı cumalarrr
bizim kırkımızda yarın çıkıyor mevlüdümüzü haftaya yapıcaz nasip olursa
bugün oğluşumun keyfi yok mızıldanıyor yine gaz değil ama hafif ateşi var gibi birde hapşuruyor ölçtüm 36,5 çıkıyor ama dudağımı alnınına koyunca var gibi dktr fitil vermişti ateş düşürücü 38,5a kadar evde tedavi 39 olursa acil getir dedi ne yapsam fitil koysammı acaba bilemedim :26:

banada sürekli ateşi var gibi geliyor ölçüyorum yok. biraz fazla panik bir anneyim galiba.
geçmiş olsun ama kıyamam ben ona yaa :S

bizim de 40 ımız bi çıksa ah bi çıksa evet bizde göbeği bekledik ve az sonra ilk banyosunu yapacak oğlum annaneyi bekliyoruz

selam kızlar,

bizde daha banyomuzu yapmadık göbeğimizin düşmesini bekliyoruz hergün gülsuyu ve pamukla siliyoruz doktorumuz söylemişti.bide ben göbeği düşmeden altını falan açamıyorum korkuyorum hep canını acıtırım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…