2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım soğol şimdi okuyorumda yazanların bazılarıda duyamamış
inşallah bir hafta sonra duyarım hayırlısıyla
siz ne zaman duydunuz kızlar yazarmısınız
Canım bende duyamadım
sanırım alttan muane olanların hiçbiri duyamamış
aslında benim aklımada gelmedi hocaya sormak
sadece kalp atışlarını seyrettim
problem olacağını sanmıyorum

canım soğol şimdi okuyorumda yazanların bazılarıda duyamamış
inşallah bir hafta sonra duyarım hayırlısıyla
siz ne zaman duydunuz kızlar yazarmısınız
Canım bende duyamadım

inşallah okul bitse rahatlıycam bakalım.amannn masumlukları1.sınıfta benimkiler3.sınıf 4e geçecekler cin oldular bide bazen basit bi cümleyi 10defa sormaları beni öldürüyo sınıf öğrt zor işmiş branşçı olmak var mış ama artık geçti

Canım bende duyamadım

Benim randevum geçen cuma günüydü o gün 7+1 günlüktüm alttan muayene ile baktı doktorum bebeğimizi bariz bir şekilde gördük ve kalp atışlarını duyduk çok mutluluk verici birşey

yok canım ben epey büyüğüm kaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum kaydirigubbakcemile2

istersen başka bir doktora daha git içini rahat ettirmen için çünkü bende 6 haftalıkken üstten kontrolde kalp atışını duyamadım sadece göz kırpması gibi kalp atışını gördük fakat içime sinmedi bu durum başka bir doktora gittim 6+3 haftalıkken üstten duyduk kalp atışlarını :1hug:

sağolun kızlar teşekkür ederim
2 senedir bu doktora gidiyorum
zaten 3 yıldır olmuyodu bebeğim
3 ay önce boş gebelik geçirdim
şimdi inşallah bi sorun olmaz dua edin lütfen
bebeği gördük inşallah duyarım bir hafta sonra inşallah

duyarsın tatlım kafana takma ben 9+1 de dinledim kalp atışlarını dr herşey yolunda dediyse sorun yoktur içini rahat tut duyarsın gelecek hafta

Merhaba canım ben de 11 haftalığım ama hala bebeğimin kalp atışlarını duymadım.. dr. iyi deyince duymak da aklıma gelmedi aslında.. ama bu cumartesi randevum var busefer duyacağım allahın izniyle..oyüzden dr. sorun yok diyorsa merak edilecek bişey yok demektir.. için rahat olsun canım...

Yohk cnm, emin ol branşçı olmak bişey değiştirmiyor. Bize de en az 10 kere sordukları oluyo.. Bi de sen anlamayınca neyse çocuk diyebiliyosun bizim öyle bi lüksümüzde yohk, ne çocugu kocaman adam klava:

Ya arkadaşlar bişey sorcam.. Dün ben bi ara aclıktan ölüom sandım o kadar çok şey yedim ki inanamazsınız, yiyorum yarım saat geçio midem kazınıyo.. Öyle yedim .. Tabi yatmadan da hepsini bi güzel geri çıkardım. Ama bugün mide bulantım yohk hiç. Bi de kasıgımda bi agrı sabahtan beri var ama dayanılmaz bi agrı degil.. Sizce bi sorun yoktur degil mi??

ben bir sorun olacağını zannetmiyorum.kasık ve karın ağrıları normal,hepimizde ara ara oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…