- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.081
günaydın annişler...
bugün kandil... Allah tüm hamişlere hayırlı sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik yaşatsın..Hepimize nur topu gibi evlatlar nasip etsin..:Saruboceq:
günaydın annişler...
bugün kandil... Allah tüm hamişlere hayırlı sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik yaşatsın..Hepimize nur topu gibi evlatlar nasip etsin..:Saruboceq:
günaydın annişler...
evet kızlar hepımızın kandılı mubarek olsun ınsallah hayırlara vesıle olur ıyı haberler getırır hepımıze
aminnnnn:Saruboceq:bugünün hürmetine rabbim inşallah dualarımızı kabul eder :Saruboceq:günaydın kızlar nasılsınız bugün:ecrin_bebek:Günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim bizi ve bebişlerimizi korusun, güzel ve sorunsuz bir hamileliğin ardından sorunsuz bir doğum yaşatarak bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. AMİNNNN...... :Saruboceq:
Günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim bizi ve bebişlerimizi korusun, güzel ve sorunsuz bir hamileliğin ardından sorunsuz bir doğum yaşatarak bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. AMİNNNN...... :Saruboceq:
kızlar bel ağrısı çekiyormusunuz benim müthiş ağrıyor bugün yürümekte bile güçlük çekiyorum o derece yani:2:
mıde bulantılarım basladığındn beri karnım hiç acıkmıyordu ilk defa bugun acıktıgımı hissettim kızlarkaydirigubbakcemile3
kızlar bel ağrısı çekiyormusunuz benim müthiş ağrıyor bugün yürümekte bile güçlük çekiyorum o derece yani:2:
mıde bulantılarım basladığındn beri karnım hiç acıkmıyordu ilk defa bugun acıktıgımı hissettim kızlarkaydirigubbakcemile3
benimde oturmaktan ağrıyor belim.. Çok fazla yürüyüş de yapamıyorum..artık başlamak lazım akşam yürüyüşlerine aslında ... birde son iki gündür göğüslerimin ucu kaşınıyor.. vazelin sürüyorum. penye sütyen aldım belki geriliyorlardır... bilmiyorumkismile
günaydn anneciklerrr
günaydın arkadaşlar öncelikle kandilinizi kutluyorum.inşallah hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.bende ocak annesiyim sad:6 nisan.internet hesaplamasına göre 11.01.2011 doğum tarihi.ben bu tarihi sevdim sezeryan olacağım için allah nasip ederse bu tarihte doğumu düşünüyorum.hepinize kolay ve sağlıklı bir hamilelik diliyorummm
günaydın arkadaşlar öncelikle kandilinizi kutluyorum.inşallah hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.bende ocak annesiyim sad:6 nisan.internet hesaplamasına göre 11.01.2011 doğum tarihi.ben bu tarihi sevdim sezeryan olacağım için allah nasip ederse bu tarihte doğumu düşünüyorum.hepinize kolay ve sağlıklı bir hamilelik diliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?