2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlarrrrrrr
nasılsınız ıyı dımı herkes 1 gun gıremedım almıs basını gıtmıs sayfalar ıyı haberler verenere gozlerı aydın dıyorum umarım herkesın testlerı ıyı sonuclarla döner cok heycan verıcı bı durum cunku ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

günaydın canım bugün saat 11:00 de benimde ikili testim yapılacak...:Saruboceq: Verdiğin bilgiler için sağol.. Şu testleri de atlattıkmı hamileliğin tadını çıkarmaya başlayacağım..

şu an test yaptırıyor olmalısın,kolay gelsin.hepimiz iyi sonuçlar alırız umarım.

merhabalar kızlarr.

kanal d 'de doktorum programı varya, onda canlı yayında sezeryan doğumu göstermişlerdi.
tam izleyememiştim ozaman hatta sonuna denk gelmiştim. az önce izledim. ağla ağla durduramadım kendimi. çok güzeldi yaaa..Allahım bizlerede göstersin o günleri. kendimi hayal ettim bir an çok heycanlandım tutamadım kendimi. sizlerde izleyn tavsiye ederim.

evet bende izledim heyecan verici insan bian önce zamanın geçmesini istiyo
selam canım.. Nihayet bitti. herşey yolunda görünüyor..:))))yerimseniben allah herkesin yardımcısı olsun..

aminn..gözün aydın canımm..

selam kızlar geldim... çok heyecanlıydım ama öyle korktuğum gibi değilmiş.. ultrasonla ense kalınlığına bakıldı. sonrada kan verdim..Benim bebiş bayaa büyümüş dr. 12+5 kocaman olmuş dedi.. (hesaplarda 11+5) herşeyi oluşmuş meleğimin.. Hatta kolunu başının yanına atmış hiçbirşey umrunda değil gibiydi.. Dr. keyfi pek yerinde dedi.. Hiçbir sorunumuz yok maşşallah test sonuçları 2-3 gün sonra çıkacakmış.. Cinsiyetini öğrenemedik..kısmet birdaki randevuda artık :))) umarım sizinde benim gibi rahat geçer..Sonuçlarımız iyi çıkar inşallah...:Saruboceq:

senin adına sevindim canım gözünaydın.darısı bizlere inş.

hayırlısıyla şu test muhabbetini bende atlatsaydım.temmuzun 2sinde gideceğim a.s

ama şuan için en korktuğum pazartesi günü vurunacağım kan uyuşmazlığı iğnesi.kafamçokkarıştı

hadi hayırlısı bakalım.. bizimte test 30 haziranda. Rabbimizin izniyle hepimizin güzel geçecek inşALLAH.
Güzel düşünelim güzel olsun dimi yerimseniben

ben kendi adıma söyleyeyim 11+3 günlüğüm ama hala bulantılarım hafiflemedi.hatta bikaç gündür biraz daha yoğun gibi fisfisfis

umarım hepımızın gecer canım bişiyler yıyebılıyormusun barı ben yemek yemegı unuttum su survıver adasındakıler gıbı açım vallahıbilmiyorumkismile

selam arkadaşlar 1 hafta aradan sonra herkese merhaba..1 haftadır internet yok adamlar zahmet edıp gelıp bakma geregı duymuyolar remen eşimle 1 haftadır cıldırdık sinirden..neyseki geldi..gecmişi okuyorum yavaş yavaş o kadar hızlı ılerlıuyoruzkı maşallah topik dolup taşıyor..bende 3 gun once kontrole gıttım bebişlerimi gördümbiri düz yatmış biri poposu dönüktü..cok tatlılar bız eşimle ınceleyerek bırnın kıza dıgerını erkege benzettık..bakalım ne cıkacak..ayrıca bulantılarım bu bır hafta ıcınde ıyıce sıddetlenmışti ama şimdi hafgifledi çok şükür...yarın türkiyeye geliyorum inşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…