- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.281
selam arkadaşlar 1 hafta aradan sonra herkese merhaba..1 haftadır internet yok adamlar zahmet edıp gelıp bakma geregı duymuyolar remen eşimle 1 haftadır cıldırdık sinirden..neyseki geldi..gecmişi okuyorum yavaş yavaş o kadar hızlı ılerlıuyoruzkı maşallah topik dolup taşıyor..bende 3 gun once kontrole gıttım bebişlerimi gördümbiri düz yatmış biri poposu dönüktü..cok tatlılar bız eşimle ınceleyerek bırnın kıza dıgerını erkege benzettık..bakalım ne cıkacak..ayrıca bulantılarım bu bır hafta ıcınde ıyıce sıddetlenmışti ama şimdi hafgifledi çok şükür...yarın türkiyeye geliyorum inşş..
selam canım.. Nihayet bitti. herşey yolunda görünüyor..:))))yerimseniben allah herkesin yardımcısı olsun..
merhaba listeye benide ekler misiniz?sat 31 mart yaş 27 yaklaşık dogum tarihi 5 ocak 2011 cinsiyetle ilgili tahminim yok biraz geç kaldım ama
mrb kızlar bugün dr a gittim dahiliyeye gitmemi söyledi.dahiliyeci ultrasona falan yolladı nodül yokmuş sadece tiroid fazla çalışıyomuş bi hap verdi.hapı aldım prospektüsünde gebeler ilk aylarında kullanmamalıdır diyordu.kafam karıştı.farklı bi hastanenin kadın doğum druna gittim o da ilacı rahatlıkla kullanabileceğimi söyledi.rahatladım.bebişlerim 28.4mm ile 28.5mm olmuşlarolumunekankayizsmile
arkadaşlar ikili testi yaptırıcakmısınız..ben yaptırmayı dusunmuyorum:umursamaz:cok yanıltıcı oluyomuş yanı cok hassas bı ölçüm oldugu için yanlış cıkma ihtimali yüksek..boşu boşuna strese gırmenın bı geregı yok dıye dusunuyorum..ve sonucta bunun tedavısı olmayacak tek cozum bebegı almak ben boyle bişi yapamam:umursamaz:siz ne düşünüyosunuz yaptırıcakmısınız..
1. gün
böylesi kötü bir baslangiç beklemiyordum. oha hortumumu bile kesmisler! meme diye, süt diye birsey varmis. nerden nasil bulunur bu ya? hayattan daha 1. günden sogutacaklar beni.
aramıza h.g zeycan sağlıkla kucağına alırsın inş.
bizde dün doktora gittik ama bende kahverendi kanama olduğu için 2 haftadır gitmiyordum kontrol amaçlı çağırmıştı doktorum. Birde normalde TSH ım yüksek hamile kalmadan önce de ilaç kullanıyordum o nednele ona tekrar bakıldı dün. 2 temmuz giib de ikili test için gidicez.
İyi haber kanama yok olmuş artık :) birde bizim ufaklık 9+6 olması gerekirken 10+4 çıktı bu defa biraz fazla uzamış. Rahatı yerinde yatıyordu. Doktor teyzesi biraz suyunu karıştırınca ufak bir kol bacak oynattı çok fakrlı bir duygu umarım arzu eden herkes birgün yaşar bu duyguyu
herkese iyi hafta sonları
bizde dün doktora gittik ama bende kahverendi kanama olduğu için 2 haftadır gitmiyordum kontrol amaçlı çağırmıştı doktorum. Birde normalde TSH ım yüksek hamile kalmadan önce de ilaç kullanıyordum o nednele ona tekrar bakıldı dün. 2 temmuz giib de ikili test için gidicez.
İyi haber kanama yok olmuş artık :) birde bizim ufaklık 9+6 olması gerekirken 10+4 çıktı bu defa biraz fazla uzamış. Rahatı yerinde yatıyordu. Doktor teyzesi biraz suyunu karıştırınca ufak bir kol bacak oynattı çok fakrlı bir duygu umarım arzu eden herkes birgün yaşar bu duyguyu
herkese iyi hafta sonları
canım bı arkadasım yenı dogum yaptı ona sordum bende onun doktoruda yapmamıs ıkılı testın sonucunun dogrulusu %80 demıs yanı bu yapılsada 3 lü test yıne yapıyormus.o arkadasta 3 lu testı yaptırmıs bılmıyorum yanı ama ınsan merak edıyor yınede:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?