- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.681
biz geldiiiiikhihoyyyt
bebişimin keyfi yerindeymiş teyzeleri
11cm ve 92 gr olmuşuz
veeeeeeeeeeee SÜRPRİİİZZZZZZZZZZZZ
ERKEKMİİİİŞŞŞŞgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsuhihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:
hoşgeldinizzz hadi gözünaydın canımmm bebişin iyiyimiş.merakınızı da giderdiniz cinsiyeti öğrenip hayırlı olsunn canım
Hadi hayirli olsun loliss.Allah saglikla kucagina almayi,büyütmeyi nasip etsin.
biz geldiiiiikhihoyyyt
11cm ve 92 gr olmuşuz
ERKEKMİİİİŞŞŞŞgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsuhihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:
biz geldiiiiikhihoyyyt
11cm ve 92 gr olmuşuz
biz geldiiiiikhihoyyyt
11cm ve 92 gr olmuşuz
Canım hayırlı olsunDarısı bizim başımıza a.s
hayırlı uğurlu olsun canımm
sağlıklı olmasınada sevindimm
bebişinin ii olmasına sevindim gözünaydın canım hayırlı olsun oğluşun:teytey:hihoyyyt
biz geldiiiiikhihoyyyt
11cm ve 92 gr olmuşuz
loliss hayırlı olsun..seninki 15 haftalık dimi?
hımm 11 cm ise, ben 18. haftamda doktora gidicem acaba benimki kaç santim olmuştur?
ayyy yerim onu :)
bu ay gittiğimizde bütün organlarına bakacağını söyledi doktorumuz. tek tek inceleyecekmiş.. ayrıntılı ultrasonmu oluyor ki?
üçlü test istersede yaptırmıcam ben.. yetti ikilinin stresi zaten.. Rabbim bütn bebişlere sağlık sıhhat versin inşALLAH.
sağol canım inşallah öğrenirsin sen dea.s.oğluşun hayırlı olsun canım,tebrik ederim.ben de cuma günü gideceğim doktora.artık biz de öğreniriz inşallah cinsiyetimizi.
biz geldiiiiikhihoyyyt
11cm ve 92 gr olmuşuz
sağol canım ben 10 gün falan önce gitmiştim 6 cm di
birden büyümüş yani
artık hızlı hızlı büyüyüp koccaman olcaklar inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
sağol canım inşallah öğrenirsin sen dea.s.
günaydın kızlar.
bulutcum tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah(ayrıca DEFNE ismine bayıldımalkisalkisalkis)
inşallah iyidir canım başka bi doktra göstersen olmazmı arasıda çok uzunmuşbilmiyorumkismilegünaydın kızlarr.....
loliss tebrik ederim canım...inşallah hayırlı sağlıklı bir oğluşun olur....
bende bugün 3 lü test sonucunu alacağım ama dr izinde ağustos 7 de gösterebileceğim inşallah sonuçlar ve bebeğim iyidir.. allah hepimizin bebişlerini korusun...:Saruboceq:
tugcecim, bundan önceki hamileliğimde progestanı bıraktığımızda dr. ilişkiye de girebileceğimizi söylemişti. ve bir sorun olmamıştı.
inşallah cnm sağolasınvereliniortakbende çok merak ediyorum akşamı zor edicem gibi:dance:günaydin hanimlar,citos2903 senden de iyi haberler bekliyoruz insallah.Bakalim bebis ne kadar büyümüs,prens mi prenses mi geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?