2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi hayirli olsun loliss.Allah saglikla kucagina almayi,büyütmeyi nasip etsin.

hoşgeldinizzz hadi gözünaydın canımmm bebişin iyiyimiş.merakınızı da giderdiniz cinsiyeti öğrenip hayırlı olsunn canım

Hadi hayirli olsun loliss.Allah saglikla kucagina almayi,büyütmeyi nasip etsin.

ayy canlarım çok sağoluna.s.
doktor teyzemiz çok kendini kaptırma değişebilir dedi ama artık çok geç ben kapıldııım gidiyorum

bebişinin ii olmasına sevindim gözünaydın canım hayırlı olsun oğluşun:teytey:hihoyyyt

hayırlı uğurlu olsun canımm
sağlıklı olmasınada sevindimm

Canım hayırlı olsun Darısı bizim başımıza a.s

Canım hayırlı olsun Darısı bizim başımıza a.s

hayırlı uğurlu olsun canımm
sağlıklı olmasınada sevindimm

bebişinin ii olmasına sevindim gözünaydın canım hayırlı olsun oğluşun:teytey:hihoyyyt

çok sağolun canlarımma.s.
tatlı cadı inşallah sen de öğrenceksin yakında
vuslat teyzesiii senin kızlardan birini alırız belki oğluşuma:roflol:

loliss hayırlı olsun..seninki 15 haftalık dimi?
hımm 11 cm ise, ben 18. haftamda doktora gidicem acaba benimki kaç santim olmuştur?
ayyy yerim onu :)
bu ay gittiğimizde bütün organlarına bakacağını söyledi doktorumuz. tek tek inceleyecekmiş.. ayrıntılı ultrasonmu oluyor ki?
üçlü test istersede yaptırmıcam ben.. yetti ikilinin stresi zaten.. Rabbim bütn bebişlere sağlık sıhhat versin inşALLAH.

oğluşun hayırlı olsun canım,tebrik ederim.ben de cuma günü gideceğim doktora.artık biz de öğreniriz inşallah cinsiyetimizi.

sağol canım ben 10 gün falan önce gitmiştim 6 cm di
birden büyümüş yani
artık hızlı hızlı büyüyüp koccaman olcaklar inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

oğluşun hayırlı olsun canım,tebrik ederim.ben de cuma günü gideceğim doktora.artık biz de öğreniriz inşallah cinsiyetimizi.
sağol canım inşallah öğrenirsin sen dea.s.

Loliss, tebrikler canım. ne güzel sen de öğrendin. off cuma gelse de ben de öğrensem. maşallah bebeğin kocaman olmuş daha şimdiden .gamyoncuiremsu free hcg'ye göre erkek demiştim ben sana di mi??bakalım benimki de tutacak mı?

lolis hayırlı uğurlu olsun oğluşun ....
bende bugün gittim doktor amcamıza iyiymiş bebeğim öle mutlu oluyorum ki giderkenki stresim bi anda kayboluyor pazartesi 2li test için tekrar gidicez inşallah onun sonucuda iyi çıkar allah isteyen herkese nasip etsinn...

Hayırlı olsun çok sevindim herşeyin yoluna olmasına umarım hep böyle devam eder a.s.

Bİzimkisi tam 20 gün önce 6,1cm idi şimdi ne oldu kimbilir bilmiyorumkismile daha 10 gün var doktora gitmemize gittiğimizde kocamaaan olacak miniğimiz

günaydın kızlarr.....
loliss tebrik ederim canım...inşallah hayırlı sağlıklı bir oğluşun olur....
bende bugün 3 lü test sonucunu alacağım ama dr izinde ağustos 7 de gösterebileceğim inşallah sonuçlar ve bebeğim iyidir.. allah hepimizin bebişlerini korusun...:Saruboceq:

herkese günaydın aramıza bi oğluş dahamı katıldı süper loliss tebrik ederim canım hayırlı olsun prensin ee bu kadar prensese bi prens lazım kaydirigubbakcemile5
bizim randevuda saat 17,00de bana şans dileyin kızlar bende bebikimin cinsiyetini öğrenicem bugün inşallah gösterir naz yapmaz

inşallah iyidir canım başka bi doktra göstersen olmazmı arasıda çok uzunmuşbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…