- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.701
günaydin arkadaslar,
öncelikle cinsiyetini ögrenen tüm arkadaslara gözün aydin diliyorum, Allah hayirlisiyla saglikli sihhatli bebislerimizi :ecrin_bebek: kucagimiza almayi nasip eder insallah ...:Saruboceq:
Ben malesef daha ögrenemedim ...bir dahaki randevum 16. agustosta, yani daha cok var ..akannehir
Benim size bir sorum olacakti, sizden her hangi bir vitamin takviyesi kullanan varmi ... ben su an elevit kullaniyorum, ama daha yeni basladim, biraz da korkuyorum yani alsammi almasammi yada baska bir markami alsam diye tereddüt ediyorum, acaba olumlu yada olumsuz bir tecrübeniz varmi aranizda o takviye hakkinda ... bana yardimci olursaniz sevinirim ... kaydirigubbakcemile5
Birde su hcg degerleri siz nerden ögreniyorsunuz? cok merak ediyorum ....
günaydin arkadaslar,
öncelikle cinsiyetini ögrenen tüm arkadaslara gözün aydin diliyorum, Allah hayirlisiyla saglikli sihhatli bebislerimizi :ecrin_bebek: kucagimiza almayi nasip eder insallah ...:Saruboceq:
Ben malesef daha ögrenemedim ...bir dahaki randevum 16. agustosta, yani daha cok var ..akannehir
Benim size bir sorum olacakti, sizden her hangi bir vitamin takviyesi kullanan varmi ... ben su an elevit kullaniyorum, ama daha yeni basladim, biraz da korkuyorum yani alsammi almasammi yada baska bir markami alsam diye tereddüt ediyorum, acaba olumlu yada olumsuz bir tecrübeniz varmi aranizda o takviye hakkinda ... bana yardimci olursaniz sevinirim ... kaydirigubbakcemile5
Birde su hcg degerleri siz nerden ögreniyorsunuz? cok merak ediyorum ....
Loliss, tebrikler canım. ne güzel sen de öğrendin. off cuma gelse de ben de öğrensem. maşallah bebeğin kocaman olmuş daha şimdiden.gamyoncuiremsu free hcg'ye göre erkek demiştim ben sana di mi??bakalım benimki de tutacak mı?
lolis hayırlı uğurlu olsun oğluşun ....
bende bugün gittim doktor amcamıza iyiymiş bebeğim öle mutlu oluyorum ki giderkenki stresim bi anda kayboluyor pazartesi 2li test için tekrar gidicez inşallah onun sonucuda iyi çıkar allah isteyen herkese nasip etsinn...
Hayırlı olsun çok sevindim herşeyin yoluna olmasına umarım hep böyle devam eder a.s.
Bİzimkisi tam 20 gün önce 6,1cm idi şimdi ne oldu kimbilir bilmiyorumkismile daha 10 gün var doktora gitmemize gittiğimizde kocamaaan olacak miniğimiz
günaydın kızlarr.....
loliss tebrik ederim canım...inşallah hayırlı sağlıklı bir oğluşun olur....
bende bugün 3 lü test sonucunu alacağım ama dr izinde ağustos 7 de gösterebileceğim inşallah sonuçlar ve bebeğim iyidir.. allah hepimizin bebişlerini korusun...:Saruboceq:
herkese günaydın aramıza bi oğluş dahamı katıldı süper loliss tebrik ederim canım hayırlı olsun prensin ee bu kadar prensese bi prens lazım kaydirigubbakcemile5
bizim randevuda saat 17,00de bana şans dileyin kızlar bende bebikimin cinsiyetini öğrenicem bugün inşallah gösterir naz yapmaz
veeee oğluşumla benden herkese kocccaman bi
GÜNAYDIIIINkaydirigubbakcemile3
günaydın canım
hayırlı olsun oğluşun öğrenmişsin bebişte iyiimiş maşallah
Banada doktorum 13. haftada erkek gibi dedi ama kesin değil dedi haftaya tekrar gidicem bakalım değişmişmi ?
Günaydın herkesee....
çoğumuz vitamin takviyesi kullanıyoruz ve hemen hemen hepimiz de elevit alıyoruz. şimdiye kadar sorun yaşayan duymadım, için rahat olsun.
free beta hcg değeri ikili test sonucunda yazıyor.
ben hamileliğimin başından beri elevit kullanıyorum. Zaten hamileler için üretilmiş bir vitamin gönül rahatlığı ile içiyorum her sabah kahvaltıdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?