2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydin arkadaslar,

öncelikle cinsiyetini ögrenen tüm arkadaslara gözün aydin diliyorum, Allah hayirlisiyla saglikli sihhatli bebislerimizi :ecrin_bebek: kucagimiza almayi nasip eder insallah ...:Saruboceq:

Ben malesef daha ögrenemedim ...bir dahaki randevum 16. agustosta, yani daha cok var ..akannehir

Benim size bir sorum olacakti, sizden her hangi bir vitamin takviyesi kullanan varmi ... ben su an elevit kullaniyorum, ama daha yeni basladim, biraz da korkuyorum yani alsammi almasammi yada baska bir markami alsam diye tereddüt ediyorum, acaba olumlu yada olumsuz bir tecrübeniz varmi aranizda o takviye hakkinda ... bana yardimci olursaniz sevinirim ... kaydirigubbakcemile5

Birde su hcg degerleri siz nerden ögreniyorsunuz? cok merak ediyorum ....

Günaydın herkesee....

çoğumuz vitamin takviyesi kullanıyoruz ve hemen hemen hepimiz de elevit alıyoruz. şimdiye kadar sorun yaşayan duymadım, için rahat olsun.
free beta hcg değeri ikili test sonucunda yazıyor.

ben hamileliğimin başından beri elevit kullanıyorum. Zaten hamileler için üretilmiş bir vitamin gönül rahatlığı ile içiyorum her sabah kahvaltıdan sonra

sağol canıma.s.
evet yaaa ilk sen sölemiştin kızzz müneccimimiz ol sen bizim:roflol:
inşallah sen de öğrenirsin

sağol canıma.s.
inşallah senin bebişin de çok iyidir:Saruboceq:
doya doya baksaydın tontoşuna
insan nasıl özlüyo di mi:gitme:

Hayırlı olsun çok sevindim herşeyin yoluna olmasına umarım hep böyle devam eder a.s.

çok sağol canıım.inşallah hepimizinki hep güzel olur:Saruboceq:

Bİzimkisi tam 20 gün önce 6,1cm idi şimdi ne oldu kimbilir bilmiyorumkismile daha 10 gün var doktora gitmemize gittiğimizde kocamaaan olacak miniğimiz

ben şok oldum saten doktor 11 cm deyince
sıpam benimm kocaman olmuş bile:jeyyar:

günaydın canım sağola.s.
başka bi doktora göster istersen şimdilik nasıl sabretceksin o zamana kadar

sağol citos teyzesi inşallah seniki de gösterir bugüna.s.

evet canım için rahat olsun benim doktor hamileliği planlayanlara bile veriyor .

arkadaşlar bana bir de martofel diye demir takviyesi de verdiler.ve bu ilaçlar beni kabız yapıyorrrr valla zaten hemorid problemim de var napcam bilmiyorummm bakalım ilerleyen aylarda.kayısı yemeyi de tam alışkanlık haline getiremedim
sizde de var mı kabızlık sorunu ?neler yapıyorsunuz?

sagol canim, o zaman rahat rahat bende kullanirim artik ... Şeniz
hcg degeri evet dogru ya ben karistirdim o zaman, cok tesekkürler canim

ben hamileliğimin başından beri elevit kullanıyorum. Zaten hamileler için üretilmiş bir vitamin gönül rahatlığı ile içiyorum her sabah kahvaltıdan sonra

canim sana da cok tesekkürler, sevindim simdi kaydirigubbakcemile2

slm kızlar nasılsınız?biz iyiyiz oğluşumla kaydirigubbakcemile2
loliş tebrik ederim cinsiyeti öğrenmişsin bir erkek daha katılıyor aramıza gamyoncuiremsu
citoscum sende akşam öğerenecekmişsin cinsiyeti ,şimdiden hayırlı olsun :1hug:
bugün 15. haftaya girmişiz ne güzel,zaman geçsede birden alsam kucağıma oğlumu,sabırsızlıktan bugün rüyamda gördüm çok tatlıydı maşallah:Saruboceq:14 ağustos için gün sayıyorum,randevumuz o zaman sositososito

ya kizlar ne güzel cinsiyetlerini ögrenmissiniz hayirli ugurlu olsun insallah ...

bilmiyorum ama sanki türkiyede daha cabuk söylüyorlar gibi geliyor bana cinsiyetleri ...

nedense yurtdisinda, yani almanyada mesela pek söylemiyorlar ,,, yani emin olmadan hic bir sey demiyorlar .... cok sinir ya ...

her neyse saglikli ve hayirli olsunda ...

her neyse nasil olsa ocak ayinda insallah ögrenirim .:bbo:.. sempatiksalakcinni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…