- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.721
ya kizlar ne güzel cinsiyetlerini ögrenmissiniz hayirli ugurlu olsun insallah ...
bilmiyorum ama sanki türkiyede daha cabuk söylüyorlar gibi geliyor bana cinsiyetleri ...
nedense yurtdisinda, yani almanyada mesela pek söylemiyorlar ,,, yani emin olmadan hic bir sey demiyorlar .... cok sinir ya ...
her neyse saglikli ve hayirli olsunda ...
her neyse nasil olsa ocak ayinda insallah ögrenirim .:bbo:.. sempatiksalakcinni.
Evet haklısın cnm türkiye de hastalar kadar doktorlarda sabırsız çünkü :)) genlerimizde var sanırım :)
En gec biz avrupadakiler ogrenicez sanirim... Meraktan catlicam ama ya benim bebegim erkek mi kiz mi :çok üzgünüm:
cinsiyeti öğrenmek için benim için çok erken
slm kızlar nasılsınız?biz iyiyiz oğluşumla kaydirigubbakcemile2
loliş tebrik ederim cinsiyeti öğrenmişsin bir erkek daha katılıyor aramıza gamyoncuiremsu
citoscum sende akşam öğerenecekmişsin cinsiyeti ,şimdiden hayırlı olsun :1hug:
bugün 15. haftaya girmişiz ne güzel,zaman geçsede birden alsam kucağıma oğlumu,sabırsızlıktan bugün rüyamda gördüm çok tatlıydı maşallah:Saruboceq:14 ağustos için gün sayıyorum,randevumuz o zaman sositososito
dün söz verdiğim gibi bugün gidip sağlık ocağına kaydımı yaptırdım
ilk aşı 25 ağustos
ufff ben aşıdan korkarım ama yaaakafamçokkarıştı:bbo:
veeee oğluşumla benden herkese kocccaman bi
GÜNAYDIIIINkaydirigubbakcemile3
evet canım için rahat olsun benim doktor hamileliği planlayanlara bile veriyor .
arkadaşlar bana bir de martofel diye demir takviyesi de verdiler.ve bu ilaçlar beni kabız yapıyorrrr valla zaten hemorid problemim de var napcam bilmiyorummm bakalım ilerleyen aylarda.kayısı yemeyi de tam alışkanlık haline getiremedim
sizde de var mı kabızlık sorunu ?neler yapıyorsunuz?
hayırlı olsun oğluşun oluyormuş gamyoncuiremsugözün aydın bende bu hafta öğrenirim inşallah
aşıdan bende çok korkarım.o yüzden pek üstüne uğramıyorumm açıkçası kaydirigubbakcemile3
çok sağol canım öyleymişboshayallersmile
senin bebiş kaç haftalık
selam hanımlar.. loliss ve cinsiyetini öğrenen diğer arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun öncelikle hadi gözünüz aydın..bizde bugün tam 14 haftalık olduk.cumartesiyi bekliyorum inş bizde öğrenicez artık. :ecrin_bebek:gerçi sağlıklı olsun öncelikle.cinsiyetinden çok şu anda sağlığı ile ilgili daha çok tedirginim açıkçası işte annelik duygusu daha doğmadan oluşuyormuş demek biz ikili testimizi yaptırdık 10 temmuzda pazartesi sonuç için aradığımda drumun izinde olduğunu öğrendim ama asistanı başka doktora okutmuş sonucu sonra beni aradılar tekrar ve biraz risk varmış dedi asistanı bana.ne riski söyleyen doktorla görüşim dediğimde sadece kendi doktorunuz yorumlayabilir dedi. ee madem öleydi riski olup olmadınıda kendi doktorumdan öğrenseymişim diye kendimi sinir ettim öncelikle. neyse sonra doktorumu aradım cebinden oda cuma günü izinden döneceğini şu anda sonucu göremediğinden bişi diyemediğini ama cuma günü beni bilgilendireceğini ve cumartesi günüde gitmemi söyledi.önce çok üzüldüm ağladım çünkü ne olduğunu bilememek çok zormuş. ama sonra üzüldüğüm içi daha tam sonucu öğrenmeden kendime kızdım çünük bebeğimde benle birlikte üzülüyor bu sefer onuda üzmüş oldum. herşey rabbimden. şimdi sabırsızlıkla yarını bekliyorum ve cumarteside gideceğiz inş. nasıl geçecek zamannn off kimseyede oturup bişi diyemedim böle içimde kaldı ocak anneleriyle paylaşmak istedim burda. dua edin lütfen..rabbim hepimizin çocuğunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. :Saruboceq:
kalbini ferah tut daha 3 lü test var sırada birşey olmaz üzülme bazen oranlar yüksek çıkabiliyor.
bu arada birşey soracağım hemen herkes elevit denen vitamini kullanıyor anladığım kadarıyla benim doktorum bana vermedi folik asitten başka ilaç gerek olmadığını söyledi. acaba sorsammı doktoruma bende.
selam hanımlar.. loliss ve cinsiyetini öğrenen diğer arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun öncelikle hadi gözünüz aydın..bizde bugün tam 14 haftalık olduk.cumartesiyi bekliyorum inş bizde öğrenicez artık. :ecrin_bebek:gerçi sağlıklı olsun öncelikle.cinsiyetinden çok şu anda sağlığı ile ilgili daha çok tedirginim açıkçası işte annelik duygusu daha doğmadan oluşuyormuş demek biz ikili testimizi yaptırdık 10 temmuzda pazartesi sonuç için aradığımda drumun izinde olduğunu öğrendim ama asistanı başka doktora okutmuş sonucu sonra beni aradılar tekrar ve biraz risk varmış dedi asistanı bana.ne riski söyleyen doktorla görüşim dediğimde sadece kendi doktorunuz yorumlayabilir dedi. ee madem öleydi riski olup olmadınıda kendi doktorumdan öğrenseymişim diye kendimi sinir ettim öncelikle. neyse sonra doktorumu aradım cebinden oda cuma günü izinden döneceğini şu anda sonucu göremediğinden bişi diyemediğini ama cuma günü beni bilgilendireceğini ve cumartesi günüde gitmemi söyledi.önce çok üzüldüm ağladım çünkü ne olduğunu bilememek çok zormuş. ama sonra üzüldüğüm içi daha tam sonucu öğrenmeden kendime kızdım çünük bebeğimde benle birlikte üzülüyor bu sefer onuda üzmüş oldum. herşey rabbimden. şimdi sabırsızlıkla yarını bekliyorum ve cumarteside gideceğiz inş. nasıl geçecek zamannn off kimseyede oturup bişi diyemedim böle içimde kaldı ocak anneleriyle paylaşmak istedim burda. dua edin lütfen..rabbim hepimizin çocuğunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. :Saruboceq:
bu arada birşey soracağım hemen herkes elevit denen vitamini kullanıyor anladığım kadarıyla benim doktorum bana vermedi folik asitten başka ilaç gerek olmadığını söyledi acaba sorsammı doktoruma bende.
benim bebiş 16 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?