2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet haklısın cnm türkiye de hastalar kadar doktorlarda sabırsız çünkü :)) genlerimizde var sanırım :)

En gec biz avrupadakiler ogrenicez sanirim... Meraktan catlicam ama ya benim bebegim erkek mi kiz mi :çok üzgünüm:

Herkes birer birer bebişlerinin cinsiyetini öğrenmeye başladı.İnşallah Allah hepinizin gönlüne göre versin.Bizim gönlümüzdeki kızdı iki gün arayla baktı doktorumuz ikisinde de kız dedi :)) Ben de kaptırdım kendimi alışverişlere başladım bile:)) İkili test sonuçlarımız da güzel çıktı çok şükür.Doktorum sonuçlarıma bakmış kanım çok düşüktü talasemi araştırması bile yapmıştık başlarda ama şimdi çok yükselmiş sınırın üstüne çıkabilmişim sonunda...Bana reçete yazmış yollamış eşimden- aynı hastanede olmanın faydaları- :)))

Evet haklısın cnm türkiye de hastalar kadar doktorlarda sabırsız çünkü :)) genlerimizde var sanırım :)

kaydirigubbakcemile3 haklisin canim avrupalilar daha soguk kanli ondan her halde yada bizmi acele ediyoruz ... kaydirigubbakcemile önemli olan saglikli ve hayirli olmasi diyip bekliyorum iste

En gec biz avrupadakiler ogrenicez sanirim... Meraktan catlicam ama ya benim bebegim erkek mi kiz mi :çok üzgünüm:

hic sorma güzelim aynen bende catliyorum sempatiksalakcinni

slm kızlarr...
bugün 3lü testimizin sonucunu aldık.doktorum değerlerin gayet normal olduğunu herşeyin yolunda olduğunu söyledi(çok şükür)
ayrıca progestanıda kesti artık kullanmayacağım çok sevindim doğrusu zemuszemus

bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun gözünüz aydın a.s.
darısı henüz öğrenemeyen arkadaşlara inşaallah:Saruboceq:

cinsiyeti öğrenmek için benim için çok erken

sayılı gün çabuk geçiyor canım.Allah can sağlığı versin.bana 11.haftamda söylemişti erkek diye.12.haftamda tekrar gittim yine erkek dedi.en son geçen hafta 15.haftamda yine erkek dedi.hatta ben ukalalık yapıp artık kesin değilmi dedim doktorumda önceden de kesindi zaten dedi.bende ağzımın payını aldım kaydirigubbakcemile3
gerçi ne olacağını ne edeceğini Allah bilir.sağlıklı olsunlar yeterki ha kız ha erkek benim için hiçç farketmez :Saruboceq:

sağol nevacıma.s.
bak bizim senle hem günlerimiz aynı hem de bebişlerimizin cinsiyeti:1hug:Şeniz

dün söz verdiğim gibi bugün gidip sağlık ocağına kaydımı yaptırdım
ilk aşı 25 ağustos
ufff ben aşıdan korkarım ama yaaakafamçokkarıştı:bbo:

evet kayısının çok faydası var ama aç karna alacaksın kayısıyı ve siyah gibi olan kayısı daha iyi geliyor.

selam hanımlar.. loliss ve cinsiyetini öğrenen diğer arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun öncelikle hadi gözünüz aydın..bizde bugün tam 14 haftalık olduk.cumartesiyi bekliyorum inş bizde öğrenicez artık. :ecrin_bebek:gerçi sağlıklı olsun öncelikle.cinsiyetinden çok şu anda sağlığı ile ilgili daha çok tedirginim açıkçası işte annelik duygusu daha doğmadan oluşuyormuş demek biz ikili testimizi yaptırdık 10 temmuzda pazartesi sonuç için aradığımda drumun izinde olduğunu öğrendim ama asistanı başka doktora okutmuş sonucu sonra beni aradılar tekrar ve biraz risk varmış dedi asistanı bana.ne riski söyleyen doktorla görüşim dediğimde sadece kendi doktorunuz yorumlayabilir dedi. ee madem öleydi riski olup olmadınıda kendi doktorumdan öğrenseymişim diye kendimi sinir ettim öncelikle. neyse sonra doktorumu aradım cebinden oda cuma günü izinden döneceğini şu anda sonucu göremediğinden bişi diyemediğini ama cuma günü beni bilgilendireceğini ve cumartesi günüde gitmemi söyledi.önce çok üzüldüm ağladım çünkü ne olduğunu bilememek çok zormuş. ama sonra üzüldüğüm içi daha tam sonucu öğrenmeden kendime kızdım çünük bebeğimde benle birlikte üzülüyor bu sefer onuda üzmüş oldum. herşey rabbimden. şimdi sabırsızlıkla yarını bekliyorum ve cumarteside gideceğiz inş. nasıl geçecek zamannn off kimseyede oturup bişi diyemedim böle içimde kaldı ocak anneleriyle paylaşmak istedim burda. dua edin lütfen..rabbim hepimizin çocuğunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. :Saruboceq:

bu arada birşey soracağım hemen herkes elevit denen vitamini kullanıyor anladığım kadarıyla benim doktorum bana vermedi folik asitten başka ilaç gerek olmadığını söyledi. acaba sorsammı doktoruma bende.

ben elevit kullanmıyorum sadece kan hapı kullanıyorum. senin yemek yemene göre ilaç takviyesi vermemiş olabilir.kan değerlerinde iyi ise kan hapı da vermemiştir belki.

tatlım benim öncelikle teşekkür ederima.s.
bence sen hiiiç üzme kendini risk hepimizde var o test kesinlikle var ya da yok sonucunu vermiyo hiç bi zaman
bence diğer dk ne olur ne olmaz diye öyle demiştir
belki sonuçları doğru düzgün incelemedi bile
inşallah yarın doktorun bakar ve sana müjdeyi verir
bizi de haberdar etmeyi unutma olur mu:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…