- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.741
ooooo sen bu kez kesin öğrenirsinbayanssulusmile
tatlım benim öncelikle teşekkür ederima.s.
bence sen hiiiç üzme kendini risk hepimizde var o test kesinlikle var ya da yok sonucunu vermiyo hiç bi zaman
bence diğer dk ne olur ne olmaz diye öyle demiştir
belki sonuçları doğru düzgün incelemedi bile
inşallah yarın doktorun bakar ve sana müjdeyi verir
bizi de haberdar etmeyi unutma olur mu:teselli:
ben elevit kullanmıyorum sadece kan hapı kullanıyorum. senin yemek yemene göre ilaç takviyesi vermemiş olabilir.kan değerlerinde iyi ise kan hapı da vermemiştir belki.
selam hanımlar.. loliss ve cinsiyetini öğrenen diğer arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun öncelikle hadi gözünüz aydın..bizde bugün tam 14 haftalık olduk.cumartesiyi bekliyorum inş bizde öğrenicez artık. :ecrin_bebek:gerçi sağlıklı olsun öncelikle.cinsiyetinden çok şu anda sağlığı ile ilgili daha çok tedirginim açıkçası işte annelik duygusu daha doğmadan oluşuyormuş demek biz ikili testimizi yaptırdık 10 temmuzda pazartesi sonuç için aradığımda drumun izinde olduğunu öğrendim ama asistanı başka doktora okutmuş sonucu sonra beni aradılar tekrar ve biraz risk varmış dedi asistanı bana.ne riski söyleyen doktorla görüşim dediğimde sadece kendi doktorunuz yorumlayabilir dedi. ee madem öleydi riski olup olmadınıda kendi doktorumdan öğrenseymişim diye kendimi sinir ettim öncelikle. neyse sonra doktorumu aradım cebinden oda cuma günü izinden döneceğini şu anda sonucu göremediğinden bişi diyemediğini ama cuma günü beni bilgilendireceğini ve cumartesi günüde gitmemi söyledi.önce çok üzüldüm ağladım çünkü ne olduğunu bilememek çok zormuş. ama sonra üzüldüğüm içi daha tam sonucu öğrenmeden kendime kızdım çünük bebeğimde benle birlikte üzülüyor bu sefer onuda üzmüş oldum. herşey rabbimden. şimdi sabırsızlıkla yarını bekliyorum ve cumarteside gideceğiz inş. nasıl geçecek zamannn off kimseyede oturup bişi diyemedim böle içimde kaldı ocak anneleriyle paylaşmak istedim burda. dua edin lütfen..rabbim hepimizin çocuğunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. :Saruboceq:
bu arada birşey soracağım hemen herkes elevit denen vitamini kullanıyor anladığım kadarıyla benim doktorum bana vermedi folik asitten başka ilaç gerek olmadığını söyledi. acaba sorsammı doktoruma bende.
dün söz verdiğim gibi bugün gidip sağlık ocağına kaydımı yaptırdım
ilk aşı 25 ağustos
ufff ben aşıdan korkarım ama yaaakafamçokkarıştı:bbo:
selam hanımlar.. loliss ve cinsiyetini öğrenen diğer arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun öncelikle hadi gözünüz aydın..bizde bugün tam 14 haftalık olduk.cumartesiyi bekliyorum inş bizde öğrenicez artık. :ecrin_bebek:gerçi sağlıklı olsun öncelikle.cinsiyetinden çok şu anda sağlığı ile ilgili daha çok tedirginim açıkçası işte annelik duygusu daha doğmadan oluşuyormuş demek biz ikili testimizi yaptırdık 10 temmuzda pazartesi sonuç için aradığımda drumun izinde olduğunu öğrendim ama asistanı başka doktora okutmuş sonucu sonra beni aradılar tekrar ve biraz risk varmış dedi asistanı bana.ne riski söyleyen doktorla görüşim dediğimde sadece kendi doktorunuz yorumlayabilir dedi. ee madem öleydi riski olup olmadınıda kendi doktorumdan öğrenseymişim diye kendimi sinir ettim öncelikle. neyse sonra doktorumu aradım cebinden oda cuma günü izinden döneceğini şu anda sonucu göremediğinden bişi diyemediğini ama cuma günü beni bilgilendireceğini ve cumartesi günüde gitmemi söyledi.önce çok üzüldüm ağladım çünkü ne olduğunu bilememek çok zormuş. ama sonra üzüldüğüm içi daha tam sonucu öğrenmeden kendime kızdım çünük bebeğimde benle birlikte üzülüyor bu sefer onuda üzmüş oldum. herşey rabbimden. şimdi sabırsızlıkla yarını bekliyorum ve cumarteside gideceğiz inş. nasıl geçecek zamannn off kimseyede oturup bişi diyemedim böle içimde kaldı ocak anneleriyle paylaşmak istedim burda. dua edin lütfen..rabbim hepimizin çocuğunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. :Saruboceq:
bu arada birşey soracağım hemen herkes elevit denen vitamini kullanıyor anladığım kadarıyla benim doktorum bana vermedi folik asitten başka ilaç gerek olmadığını söyledi. acaba sorsammı doktoruma bende.
sen içini rahat tut. bu test sadece risk belirliyor. 1/250 den altı yüksek risk olarak kabul ediliyor ve 1/250 oranı çıksa bile bebek 249/250 oranında sağlıklı yani yine bişey çıkmıyor. hatta tv de izlemiştim kaan kocatepe( çok güzel bi sitesi var ordanda okuyabilirsin) 1/2 risk çıkan hastalarımızda bile çoğunlukla bir şey olmadığını görüyoruz diyordu belki senin test sonucun normal ama sana bildirienyanlış aksetirdi çünkü bu test risk belirleme testi yani herkeste bi risk var düşük yada yüksek
bu vitaminler konusunda da ben artık çok düşünmüyorum doktorum ne derse onu yapıyorum banada folik asit vermedi. elevitte var dedi , başka bi doktor ise hem folik asit hem elevit vermişti. Baktım olcak gibi değil artık tek doktora gidiyorum ve ne derse yapıyorum yoksa insanın kafası karışıyo
Belgun bence hiç üzme kendini daha şimdiden hem zaten nelerle karşılaşacağımızı bilemeyiz ki.Benim bi arkadaşıma ikili test sırasında riskli görüp amniyosentez önermişti.Tüm risklerini göze alıp onu da yaptırdı sonrasında rahatladı tabii şimdi 2 buçuk yaşında dünya tatlısı bi kız oldu.Sıkma hemen canını iyi düşün iyi olsun....
bu arada ben de elevit kullanmıyorum
folik asitten sonra MEGADYN(multivitamin ve mineral içeriyo)bi de
MALTOFER(demir takviyesi)verdiboshayallersmile
Canim üzme tatli canini, benim bir arkadasimada risk var demislerdi sonradanda nur topu gibi bir oglu oldu ve hicbir seyi yoktu bebisin ... her sey Allahtan ... sonucta her daim risk var diger arkadaslarinda dedigi gibi ...
Allah cümlemizin bebislerini saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip eder insallah ....:Saruboceq: Dualarim seninle canim ... hepimiz birbirimize dua edelim, baskalarin duasi ve heleki hamilelerin duasi cabuk kabul olurmus ... :CüvCüvpuyorumnanaktan
ya çalıştığım yerde biri var eşinin ultrasonda daha ölçümlerinde yüksek çıkmıştı 3,5 mm di sonra yine test oldu falan bir sürü badire atlattı yüksek risk demişlerdi.son sonucu alıp şirkete geldiğinde elinde günlerce temiz sonucu salladı sevincinden adam. hiç bişi çıkmadı yani.. dediğin gibi herşey Allahtan ve her daim herkesde risk var evet. ama gerçekten çok rahatladım demek birileriyle paylaşmak gerekiyormuş.çok ama çok teşekkür ediyorum dualarını aldım evet hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnn zemuszemus
aferin sanaa...
ama tatlım sen şimdi aşıdan korkarsan seneye oğluşunu aşıya nasıl götüreceksin???o minicik oğluşunun canını yakacaklar, ve sen de onu tutacaksın! cesur ol bakalım biraz ki bebiş de korkmasın. di mi ama? (nasıl gaz ve biraz duygu sömürüsü işe yaradı mı?):roflol: :roflol:
kızlar merhaba
1 haftadır ailemin yanındayım tatil için gelmiştim.ama geçen gün yaptığım yolculuk yüzünden şuan düşük riski yaşıyorum.dün doktora gittim,birsürü iğne ve ilaç verdi kıpırdamadan yatman gerekli dedi.çok üzgünüm dua edin bana lütfen:gitme:
dün söz verdiğim gibi bugün gidip sağlık ocağına kaydımı yaptırdım
ilk aşı 25 ağustos
ufff ben aşıdan korkarım ama yaaakafamçokkarıştı:bbo:
canım geçmiş olsun inşallah bebişin sana sıkıca tutunur sağ salim doğsun inşallah allahıma emanet bebişlerimiz duam seninle :Saruboceq:kızlar merhaba
1 haftadır ailemin yanındayım tatil için gelmiştim.ama geçen gün yaptığım yolculuk yüzünden şuan düşük riski yaşıyorum.dün doktora gittim,birsürü iğne ve ilaç verdi kıpırdamadan yatman gerekli dedi.çok üzgünüm dua edin bana lütfen:gitme:
tetanoz aşısı canım ana sağlıkta yapılıyorya ne aşısı kızlar tatildeyiz hiçbir şeyden haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?