2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aman dikkat et arkadasim,cok cok gecmis olsun.Birileri senin ihtiyaclarin ile ilgilensin,yardimci olsun.Bende senin gibi bir risk atlattim ama hala gecmedi.:hulya:

Geçmiş olsun canım neyin var ki ağrı mı kanama mı nasıl oldu?

Öncelikle Belgun arkadaşım sen kendini hiç üzme... İkili testte çokda net sonuçlar alınmadığını duymuştum ben.. Birde yanılma ihtimalide hep fazla olabiliyor..
Benim doktorum 3 ayı doldurmam itibariyle bana folic plusı bıraktırıp elevit ve demir hapına başlattı tahlil sonuçlarım normal çıkmasına reğmen.. Birde üstüne balık yemediğim için balık yağı hapı verdi.. Sen bi sor yinede aklında kalmasın canım...

çok çok geçmiş olsun sana bir an önce riskin geçerde hamileliğin tadını çıkarırsın inşallah tatlım.. şimdi bende kendimden uyuz oldum.. Ben ayda iki sefer antaylya-izmir arası gidip geliyorum bazen uçakla, bazen kendi arabamızla bazende otobüsle:bbo: bide üstüne hergün deli gibi yüzüyorum... çok korkuyorum bende galiba pek dikkat etmiyorum.. umarım kötü şeyler yaşamayız.... tekrar geçmiş olsun...

canim gecmis olsun ... kendine dikkat et ... insallah tez zamanda atlatirsin ... Allah acil sifa versin canim benim :Saruboceq:

Geçmiş olsun. Ama sakın üzülme ilaçlarını alıp kendine dikkat etmen gerek. Aynı şeyleri ben daha erken döenmde yaşamıştım. Serumlar hastanede kalmalar vs. çok şükür hepsi geçti. Moralini yüksek tutmaya çalışa.s.a.s.

çok ama çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et üzüldüm gerçekten. doktorunun sölediklerinden dışarı çıkma yat dinlen en kısa zamandada atlatacaksın inş..minişin sana sımsıkı tutunsun ve hiç bırakmasın rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.dualarım seninle

Son düzenleme:
kızlarr günaydnn,,cambaz çok çok geçmiş olsun cnm umarım çok atlatrsn çok mu sarsıldın yolda nasıl oldu aallahm korusun hepimizin bebeklerini çok dikkt et tatlm

günaydın kızlar..
cambazz cım çok çok geçmiş olsun..Yorma kendini allahın izniyle bebişine hiç birşey olmaz... sen de çok üzüleyim deme..
ben dayanamadım ve 3 lü test sonucumu doktorlar sitesine gönderdim (kendi doktorum izinde) allahtan hemen cevap yazmışlar herşey normal çok şükür... bu testi de atlattık allahın izniyle.. bukadar stres yeter.. bu arada bana dr. sadece demir hapı verdi ben başka birşey kullanmıyorum. Aşıyla ilgilide herhangi birşey demedi.. beklicez bakalım hele bir dönsün tatilinden....

gunaydın..
bende 10 gun once az kanama gecırdım..ıstırahat verdı..çok sukur hemen geçtı..
bu ıkıncı terarlıyor...korktum ..hemde cok...
cınsıyetımız bellı oldu bızım de..

ay yazmamısım buraya..
canım erkek dedı..
senın bellı oldumu...
ben kız sanıyordum kendımınkını..akannehir

aaa hayırlı olsun canım yaa tebrik ediyorumm... çok sevindimm... benim büyük ihtimalle kız olacak gibi.. dr net görmedi.. benim içimde de hep kız olacakmış gibi his var.. hayırlısı olsun.. netleşmesi için 7 ağustosu bekliyorum bende...:hulya:

günaydın kızlar...

cambaz çok geçmiş olsun canım tez zamanda riski atlatırsın inşaallah.:Saruboceq:
adilemir oğluşunuz hayırlı olsun gözünüz aydın

oyyy kıyamam ben kuzuma ben de onunla birlikte ağlarım:roflol:

günaydın sevgili annişleer:teyteyprogram açılışı gibi oldu:roflol:)
adilecim hayırlı olsun bebişin
cambazcı dikkat et canım rabbi korusun sizia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…