2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim de oğlum olacak canım,12.haftada 3 boyutlu renkli ultrasonda gösterdi pipisini :roflol:

hayırlı olsun..topık erkek doldu taştı..ısım konusunu hiç duudunmedım..kız olcak gıbı gelıyordu bana hep.
o yuzden kız ısımlerı arastırmıstım..şimdi başladım duşunmeye..anca karar verırım..akannehir

çoookkkk sıcaaakkkkkkkkkkk-tatlicadiarzu-

sekercım..ben cızelgemı pembe yapmıştım..kız bebek olur dıye belkı..
ama ogrendım kı erkek..
şimdı çok ugrasmama ragmen yenısını kabul ettıremıyorum..neyı yalnıs yapıyorum anlamadım..sen hatırlıyormusun..
Şeniz

adilemircim, seni de tebrik ederim; hayırlı olsun oğluşun . demek iki erkek olacak, bir de eş allah sana onlarla başetme gücü versin :roflol::roflol:
geçen hafta üstüste kız haberleri alınca üstünlüğü kaybedeceğimizden korkmuştum ama iki gündür yine erkek haberleri geliyor.

canım ben daha yeni değiştirdim. lilypie sayfasından "edit" işlemini yapıp kaydedince buradaki doğrudan değişti.

canım en son çıkan resmin altında
For websites yazıyo orda Image url ye tıklıcaksın link küçülecek onu kopyalayıp yapıştırınca oluyo

güzel anneler,
güzel haberleri de aldığımıza göre biz pazar sabahı tatile çıkıyoruz, yarın da muhtemelen giremem. 15 gün yokum, kendinize ve minik şekerlere iyi bakın.opuyorumnanaktan

selam kızlar dün yazdıklarımı okuyanlar bilirler ikili testimin sonucu riskli çıkmıştı ama doktorum izinde olduğundan dolayı net bir cevap alamamıştım bugün doktorumla görüştüm riskli olduğunu çok yüksek olmadığını ama düşükte olmadığını söyledi yarın gel bir görüşelim dedi. aminosentez gerekebilir dedi!!!:uhm: risk olduğunda hemen öle aminosentezmi oluyor ya bilenler vardır mutlaka..önce üçlü test olması gerekmiyormu??cahil gitmek istemiyorum yarın doktora..birde 1 den yüksek olunca risk taşıyor dediler ben yarın oranımada bakim kaç acaba risk oranıCADIARZU birde aminosentez 20.haftada falan oluyormuş galiba ya çok uzun bir süre ozamana kadar beklemenin stresi yeter zaten. lütfen beni bilgilendirirmisiniz arkadaşlar aranızda 2li testi riskli çıkanlar varsa daha sonrasında ne gibi işlemler uygulandı acaba??? dua ediyorum bol bol rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımız aalmayı nasip etsin inş..ne olur dua edin(yarın öğreneceğiz herşeyi bakalım yarın ne sölicek 3lü test olmamımı yoksa başka bişeymi üfff allahım yardım et neolur

belguncüm lütfen bu kadar stres yapmamaya çalış. biliyorum zor ama bir de şöyle düşünmeye çalış: diyelim ki 1/250 risk var, 249/250 oranında bebeğin sağlıklı olacak. ayrıca bu test sadece bir tarama testi, ben değil ama okuldan çok yakın bir arkadaşımın 2li testte çok yüksek risk çıkmıştı. ona da 3lü yaptırmadılar çünkü o da risk gösteren başka bir test. doğrudan amniyosentez yaptılar ve bebeğin sağlıklı olduğunu öğrendiler ve şimdi 6 aylık gayet sağlıklı bir bebeği var. alanında gerçekten uzman biri tarafından yapılınca amniyosentez pek de riskli değil. umarım korkuların boşa çıkar ve sağlıklı bebeğini kucağına alırsın. :Saruboceq:

canım sen önce şuna karar ver bu bebeği gerçekten istiyor musun?
eğer cevabın ne olursa olsun evetse testleri boşver hiçbirini yaptırma
ikili test vb testlerin yanlış çıkma oranı çok yüksek.
aminosentez bebek için ölüm riski demek
hem yapılan tetkikler onun zihinsel bir kusuru var mı yok mu diye
bebeğinin böyle bir problemi varsa ya onu öldüreceksin yada hayatına sana muhtaç yavrunla devam edeceksin
sonuç böyleyken neden bu testleri yaptırasın ki

Son düzenleme:
amniyosentez niye %50 ölüm olsun ki bebek için, risk %3 gibi birşey. ama ne olursa olsun bilmek isteyebilir. evet engelli bir bebek de kabul edilebilir ama ona mutlaka ki daha fazla ilgi, sağlıklı bir ortamda büyüyebilmesi için daha fazla masraf gerekebilir. bence bu konuda herkes kendisini tartıp ona göre karar vermeli. böyle birşeyin doğrusu yanlışı olmaz. ama şimdiden bunları konuşmaya da gerek yok. önemli olan şu an için moralini yüksek tutmaya çalışmak...

Deep stres yapmamaya çalışıyorum ama ister istemez üzülüyorum hemen etkilendim. Işte bende direk amniyosentez deyince telde bir an şaşırdım ama şimdi sen açıklayınca daha ii anladım. Benimde bir tanıdığımın riskli çıkmıştı 3lü yaptırdılar sonrada aminosentez uzun süre sonra olduğundan daha kısadan sonuç almak için sivies denilen bir testi yaptılar oda sıvı alımı gibi bişiymiş. Inş dediğin gibi korkularım boşa çıkar ve sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım

belinay tabiki bebeğimi gerçekten istiyorum hemde ilk günden beri.ama işte test yapılması gerekiyor diye yaptırdık birkere şimdi bundan sonrasında da azda olsa çokta olsa risk varsa aklım kalsın istemiyorum açıkçası durumunu öğrenmek istiyorum ve sağlıklı olması için dua ediyorum..her ne şekilde olursa olsun rabbim fırsat verdikçe bebeğimi dünyaya getireceğim tabikide.

şimdi iki yorumada bakınca biriniz aminosentez %50 ölüm riski derken diğer arkadaşımda pekte riskli değil diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…