- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.781
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
slm kızlarrr
cambaz geçmiş olsun canım üzme kendini bişey olmaz allahın izni ile
suhan gözün aydın tatlım testler iyi çıkmış
bende pazartesi gidicem meleğimi görmeye çookk özledimm:asigim:
günaydın teyzeleri,
bebişimin hepinize selamı var. hastaneden döndük: bir prens daha katılıyor grubumuza!gamyoncuiremsu
geçmişe bakamadım sabırsızlıktan ama son sayfada gördüğüm kadarıyla cambaz'a geçmiş olsun, umarım önemli bir şey yoktur.:Saruboceq:
dün dktrdan geldim diye yazdım bi allahın kulu yorum yapmamış birdaha paylaşmıycam sevincimi burada çok kırıldım:umursamaz:noldu cnm :tomato:
inşallah canım teşekkür ederim yorumun için bizde öyle tahmin ettik utandı galiba göstermedi bi türlü:))citos canım seninkide göstermemiş kız mı acepp :))
iyi olsunda bir hafta sonra öğrenirsin inşallah..
yaşasııın oğluşuma bi akadaş daha geldizemuszemus
hayırlı olsun canım
Herkes birer birer bebişlerinin cinsiyetini öğrenmeye başladı.İnşallah Allah hepinizin gönlüne göre versin.Bizim gönlümüzdeki kızdı iki gün arayla baktı doktorumuz ikisinde de kız dedi :)) Ben de kaptırdım kendimi alışverişlere başladım bile:)) İkili test sonuçlarımız da güzel çıktı çok şükür.Doktorum sonuçlarıma bakmış kanım çok düşüktü talasemi araştırması bile yapmıştık başlarda ama şimdi çok yükselmiş sınırın üstüne çıkabilmişim sonunda...Bana reçete yazmış yollamış eşimden- aynı hastanede olmanın faydaları- :)))
sağol nevacıma.s.
bak bizim senle hem günlerimiz aynı hem de bebişlerimizin cinsiyeti:1hug:Şeniz
,selam hanımlar.. loliss ve cinsiyetini öğrenen diğer arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun öncelikle hadi gözünüz aydın..bizde bugün tam 14 haftalık olduk.cumartesiyi bekliyorum inş bizde öğrenicez artık. :ecrin_bebek:gerçi sağlıklı olsun öncelikle.cinsiyetinden çok şu anda sağlığı ile ilgili daha çok tedirginim açıkçası işte annelik duygusu daha doğmadan oluşuyormuş demek biz ikili testimizi yaptırdık 10 temmuzda pazartesi sonuç için aradığımda drumun izinde olduğunu öğrendim ama asistanı başka doktora okutmuş sonucu sonra beni aradılar tekrar ve biraz risk varmış dedi asistanı bana.ne riski söyleyen doktorla görüşim dediğimde sadece kendi doktorunuz yorumlayabilir dedi. ee madem öleydi riski olup olmadınıda kendi doktorumdan öğrenseymişim diye kendimi sinir ettim öncelikle. neyse sonra doktorumu aradım cebinden oda cuma günü izinden döneceğini şu anda sonucu göremediğinden bişi diyemediğini ama cuma günü beni bilgilendireceğini ve cumartesi günüde gitmemi söyledi.önce çok üzüldüm ağladım çünkü ne olduğunu bilememek çok zormuş. ama sonra üzüldüğüm içi daha tam sonucu öğrenmeden kendime kızdım çünük bebeğimde benle birlikte üzülüyor bu sefer onuda üzmüş oldum. herşey rabbimden. şimdi sabırsızlıkla yarını bekliyorum ve cumarteside gideceğiz inş. nasıl geçecek zamannn off kimseyede oturup bişi diyemedim böle içimde kaldı ocak anneleriyle paylaşmak istedim burda. dua edin lütfen..rabbim hepimizin çocuğunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. :Saruboceq:
bu arada birşey soracağım hemen herkes elevit denen vitamini kullanıyor anladığım kadarıyla benim doktorum bana vermedi folik asitten başka ilaç gerek olmadığını söyledi. acaba sorsammı doktoruma bende.
slm kızlar yenice dktrdan geldik malesef benim kuzum şeysini göstermedi dktr çok uğraştı ama açmadı bacaklarını bi türlü zaten yüz üstü yatıyordu yine göremedik :bbo:yarın üçlü test için hastaneye kan vermeye gidecem herşeyi normal dedi boyu 10.5 cm 158 gram olmuşbir hafta sonra tekrar gidecez bu sefer ayrıntılı ultrasonla bakılacak cinsiyet için bir hafta daha meraktan çatlıycam anlıycanızkaydirigubbakcemile3ha birde ultrasonda 16+5 günlük çıktık guclubacismile
ay yazmamısım buraya..
canım erkek dedı..
senın bellı oldumu...
ben kız sanıyordum kendımınkını..akannehir
günaydın teyzeleri,
bebişimin hepinize selamı var. hastaneden döndük: bir prens daha katılıyor grubumuza!gamyoncuiremsu
geçmişe bakamadım sabırsızlıktan ama son sayfada gördüğüm kadarıyla cambaz'a geçmiş olsun, umarım önemli bir şey yoktur.:Saruboceq:
tesekkur edrım canımolumunekankayizsmilegünaydın kızlar...
cambaz çok geçmiş olsun canım tez zamanda riski atlatırsın inşaallah.:Saruboceq:
adilemir oğluşunuz hayırlı olsun gözünüz aydın
tesekkur edrım sanada..ınşallah hepımızın bebeişlerı saglıklı olur..günaydın sevgili annişleer:teyteyprogram açılışı gibi oldu:roflol:)
adilecim hayırlı olsun bebişin
cambazcı dikkat et canım rabbi korusun sizia.s.
benımde ogluşum oluyormus..prensler çok..günaydın teyzeleri,
hadı belkı senın bebiş prenses tir..dün dktrdan geldim diye yazdım bi allahın kulu yorum yapmamış birdaha paylaşmıycam sevincimi burada çok kırıldım:umursamaz:
inşallah canım teşekkür ederim yorumun için bizde öyle tahmin ettik utandı galiba göstermedi bi türlü:))
slm kızlar
prensler hoşgeldiniz,kızlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?