2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cambazcım, hiç moralini bozma.. Bende uzun bi süre öyle yattım.. Hatta iki günü hastanede olmak üzere.. Günlük toplamda 11-12 hap içiyor iki de iğne vuruluyodum.. Çok şükür düzeldi de doktor memlekete gidiş vizemizi bile verdi.. Şimdi de memleketten yazıyorum..Sen kalbini ferah tut ama.. Moraline bebişin çok ihtiyacı var.. )

günaydın teyzeleri,
bebişimin hepinize selamı var. hastaneden döndük: bir prens daha katılıyor grubumuza!gamyoncuiremsu
geçmişe bakamadım sabırsızlıktan ama son sayfada gördüğüm kadarıyla cambaz'a geçmiş olsun, umarım önemli bir şey yoktur.:Saruboceq:

slm kızlarrr

cambaz geçmiş olsun canım üzme kendini bişey olmaz allahın izni ile

suhan gözün aydın tatlım testler iyi çıkmış

bende pazartesi gidicem meleğimi görmeye çookk özledimm:asigim:

Sağol canımm.. hadi az kalmış... bir gör bakalım nekadar büyümüş seninki...opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar geçmişi okudum da bu tetonoz aşısı mutkala olması mı gerekir ben lise 2de iken bacağıma çivi batmıştı en son o zaman tetonoz aşısı oldum galiba 2002 yılıydı.. internette son 10 yıl içinde aşı yapılmamışsa gebelere tetonoz aşısı yapılır diyordu.... sağlık ocağında sizlere böyle bir sey dediler mi acaba

canbaz arkadaşım çok geçmiş olsun canım ya inş. meleğin hep seninle kalır ve ben de baya bir yolculuk yaptım son 1 ayda ortalama 5000 km oldu ve dün rahmime şiddetli bir ağrı girdi sonra geçti.... ben de endişelendim şimdi inş. bebişlerimiz iyidir

dolunaycımmm evet tetanoz aşısını sağlık ocağına gidersen direk soruyorlar oldunuz mu diye.normal kadın doğum doktorlarımız bahsetmiyor pek ama bana verdiği dosyada yazmış doktorum 16. ve 20. haftalarda diye.çevremdeki hamile arkadaşlarım da yaptırdı.bebeğe zararı felan da yok.sağlık ocağına gidersen daha doğru bilgi alırsın

hımm benim zamanım var o zamn daha o zaman 16. haftama geldiğimde gidip görüşeyim bari.. çok sağol canım... valla hiç bahsetmiyor doktorlar... başka var mı acaba aşımız?

yaşasııın oğluşuma bi akadaş daha geldizemuszemus
hayırlı olsun canım

slm kızlar ben de hamileliğin başından beri progynex yada progestan kullanıyordum.karaciğer enzimlerimi yükseltmiş bu da el ve ayaklarımda kaşıntı yaptı dr 2ay süreyle ilacı kesti hipertiroid normale dönmüş ama ilaca bi süre daha devam edecekmişim.progestana devam eden arkadaşlar varsa sizde karaciğer enzimlerinize baktırın derim benimki aşırı yükselmiş kaşıntı çok gıcık oluyo

noldu cnm :tomato:
dün dktrdan geldim diye yazdım bi allahın kulu yorum yapmamış birdaha paylaşmıycam sevincimi burada çok kırıldım:umursamaz:

citos canım seninkide göstermemiş kız mı acepp :))

iyi olsunda bir hafta sonra öğrenirsin inşallah..
inşallah canım teşekkür ederim yorumun için bizde öyle tahmin ettik utandı galiba göstermedi bi türlü:))

slm kızlar,

manolyacım tebrikler a.s.

sağol nevacıma.s.
bak bizim senle hem günlerimiz aynı hem de bebişlerimizin cinsiyeti:1hug:Şeniz

evet loliscim günlerimiz aynı bakalım ufaklıklar aynı zamanda mı doğacak zemuszemus

,

belgun,içini ferah tut,inşallah hiç bir şey yoktur,gelinimizin ablasına da aynı şeyleri söylemişti doktor o da rahat etmedi başka bir doktora gitti ve maşallah şimdi sağlıklı bir oğlu var.

acaba kız mı geliyor citos?hayırlısı olsun canım :1hug:

ay yazmamısım buraya..
canım erkek dedı..
senın bellı oldumu...
ben kız sanıyordum kendımınkını..akannehir

prensler hoşgeldiniz,kızlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :Saruboceq:

günaydın kızlar...

cambaz çok geçmiş olsun canım tez zamanda riski atlatırsın inşaallah.:Saruboceq:
adilemir oğluşunuz hayırlı olsun gözünüz aydın
tesekkur edrım canımolumunekankayizsmile

günaydın sevgili annişleer:teyteyprogram açılışı gibi oldu:roflol:)
adilecim hayırlı olsun bebişin
cambazcı dikkat et canım rabbi korusun sizia.s.
tesekkur edrım sanada..ınşallah hepımızın bebeişlerı saglıklı olur..

benımde ogluşum oluyormus..prensler çok..
ben prenses olsun dıyordum topıkte benım mınık için ama oda prens çıktı şansıma..
bır prensım vardı..şimdi 2 prens annesı olucam hayırlısıyla ınşallah..

hadı belkı senın bebiş prenses tir..
ne zaman bırdaha kı kontrol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…