2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

deep teşekkür ediyorum düşüncemi belirttim ama şimdi farkettim yazdığını duygularımı dile getirmişsin sende..çok teşekkürler.moralimi yüksek tutucam şu anda çıkmalıyım bu akşam eşimle sinemaya giderek moralimi yüksek tutmaya başlayacağım kaldığım yerden. Yarında aynı yüksek moralle gideceğim herşeye hazırlıklı olarak ama ii düşüneyim ii olsun dimi..sevgiler

iyi akşamlar kızlar.geçmişi okuyamadım,umarım herkes iyidir.bugün doktora gittik.nihayet bebeğimizi gördük.uzun zaman olmuştu,çok özlemiştik.allaha şükür sağlığı da keyfi de yerinde.büyümüş,koccaman olmuş,sığmıyordu kesesine :) ama cinsiyetini öğrenemedik

moralini yüksek tut canım,eminim bebişinin sağlığı yerindedir.Allah hepimizin bebişlerini korusun.

İyi akşamlar arkadaşlar,izin bitti işler çok yoğun.öyle yoruluyorum kiiii daha yenı oturabıldım.
özledım sohbetınızı yaa, okudum soyle bı gecmışıı :ecrin_bebek:

Belguncum merhaba, öncelıkle canını sıkma ,içini rahat tut dıyecem bende cınsıyetı bıle yanlış saptayabılıyorlar bunlar sadece test risk belırlıyor. bebegın gayet saglıklıda olabılır. İnşallahta oyledır canım.
doktorum bana 2li testı anlatırken mesela bır hastamda test sonucu cok ıyı cıkmadı içimizi rahatlatmaş için amniosentez yapık sonucu tertemız cıktı demişti. yazını okuyunca onu hatırladım. bırde kadın sağlığı merkezlerındeki doktorlarla telefonda gorusebılırsın. google a suleyman eserdag yaz .gunduz saatı ara.durumunu anlat ıstanbuldan aradıgını ınternette yazılarını okudugunu ve kendısıne danısmak ıstedıgını soyle. tum sorularını yanıtlar. ben daha onceden bı konu ıcın gorusmustum sankı senın doktorunmus gıbı cok guzel konusur.

çok uzun yazdım ınsallah işini görür

bende dun doktora aynı seyı sordum yerı çok dar görünüyor sıkışmış gibi ayakları dedım.kaydirigubbakcemile3 ,doktorda ekranı karartıp suyunu gösterdı.içim rahatladı. sonra bide ayagına uzanıp elıyle tutup kaldırınca içim rahatladı. gözümün önunde dogduktan sonrakı halı canlandııı:2: çok güzeldi yaa,

Allah hepımızın bebeklerıne saglık versın .:Saruboceq:

yanlış bilgi vermek istememiştim ama düşük riski söz konusu tabiki bebeğinini sağlığını öğrenmek isteyeceksin moralini yüksek tut canım inşallah her şey yolundadır

amniyosentez sonrası
Kan uyuşmazlığında izoimmunizasyon artabilir. Bu yüzden eğer eşler arasında bir kan uyuşmazlığı da varsa amniosentez sonrasında ilk 72 saat içinde kan uyuşmazlığı iğnesi (Anti D İmmunglobulin) yapılmalıdır.
böyle bir durumunuz varsa dikkat et canım

seni korkutmak istemem ama herkes için
dah önce kadınlar kulübünde yazışmış arkadaşlardan okuduklarım
feyzatuna77
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Mühendis
Yaşadığınız Yer: Tekirdağ Giriş tarihi: Aug 2008

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar ben amniyosentez sonucu sağlıklı bebeğini kaybetmiş biriyim.ve risk oranım 1/50 idi.sonucun %90 lık doğruluk payı ile fish yöntemi ile 2 gün sonra aldık ve ertesi gün hastaneye yatırıldım.iltihap kapmış ve sıvı sızdırmaya başladı, önlenemedi.benim tavsiyem bebek özürlü olunca aldırırım diyenler yaptırsın amniyosentezi.ben çok acele ettim ve kimseye danışmadan sıvı aldırma işlemini yaptırdım.ama tekrar hamile kalırsam asla yaptırmam.üçlü test güvenirliği en az olan test.amniyosentez sonuçlarının %95 i sağlıklı imiş.BİNDE 5 KİŞİ DAWN SENDROMLU ÇOCUK DOĞURDUĞUNA GÖRE AMNİYOSENTEZLE % 1-3 ARASI BEBEK KAYBETME RİSKİ VARSA SAĞLIKLI BEBEK KaYBETME ORANI DAHA FAZLA.iyi merkezlere gitmeni öneririm.

aynen canım ya,bana da bacakları sanki sığmamış gibi görünmüştü :)

canım içini ferah tut.ve mümkün olduğunca çok araştır tek doktora bağlı kalma ve çok iyi düşün derim rabbim bebişini de seni de korusn:Saruboceq:

Benim eltimin arkadasinin testi de riskli cikti ve o uzun arastirmalar sonucunda Prof. Atil
Yuksel 'e amniyosentez yaptirmaya karar verdi, Turkiye'de alaninin 1 numarasi ve duydugum kadariyla da bu islem sonucunda hic kaybedilen bebek olmamis, ben ayrintili ult. Da gidecegim ona. Bu arada arkadas gayet saglikli bir bebek dunyaya getirdi. Sayet amniyosentez yaptirmaya karar verirsen mutlaka bu dr. a git.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.

Günaydın arkadaşlar...
belgün inşallah bu korkuların yersizdir ve hiç bir şeye gerek kalmaz.. Bende hemen amniyosentez yapmanı istemem şahsen, tek bir dr. bağlı kalma sakın..Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun..
citoss cum bazen benim yazılarım da arada kaynıyor.. :))) ama herşeyin yolunda olmasına sevindim..

"][/FONT][/COLOR] tesekkur ederım canım benım..demen geçen hafta kız haberlerı geldı..ne guzel..kızları çok sevıyorum...bayanssulusmile

canım ben daha yeni değiştirdim. lilypie sayfasından "edit" işlemini yapıp kaydedince buradaki doğrudan değişti.
tamam canım denıyorum..
canım en son çıkan resmin altında
For websites yazıyo orda Image url ye tıklıcaksın link küçülecek onu kopyalayıp yapıştırınca oluyo
canım saol bıdenem..

ohh maşallah..hala gostermedımı ..opuyorumnanaktan

belgıncım..canını sıkma..benım arkadasımda yaptırdı amnıyo sentez
ıkılı test rısklıydı..ama uçluyu yaptırdımı hıç hatırlamıyorum..amnıyo sentezı 5.ayda yapmıslardı ona..sonra 1 hafta yattı dınlendı...
ve bebegı saglıklıydı..dunyaya geldı..maşallahı var.canavar gıbı..
sen moralını herzaman yuksek tutmalısın..alllah buyuktur..canını sıkma doktoruna guvenmelısın..

günaydın arkadaşlarhihoyyyt
inşallah belgünün de korkulacak bir sonucu çıkmaz RABBİM kimseyi özürlü evlatla hayırsız evlatla imtihan etmesin çok zor.hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

günaydııın
ufff dünden beri kayınpederim bizdesempatiksalakcinni
sabahın köründe tatk tak kapıya vurarak uyandırdı gitcem diye
hala burdakafamçokkarıştı
sersem gibiyim uyumak istiyoruuuuummirmirmirmir

günaydın kızlar nasılsınız bugün
dün hamilelik alınganlığım üstümdeydi hepinize teşekkür ederim ilginiz için:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…