- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.821
amniyosentez niye %50 ölüm olsun ki bebek için, risk %3 gibi birşey. Ama ne olursa olsun bilmek isteyebilir. Evet engelli bir bebek de kabul edilebilir ama ona mutlaka ki daha fazla ilgi, sağlıklı bir ortamda büyüyebilmesi için daha fazla masraf gerekebilir. Bence bu konuda herkes kendisini tartıp ona göre karar vermeli. Böyle birşeyin doğrusu yanlışı olmaz. Ama şimdiden bunları konuşmaya da gerek yok. önemli olan şu an için moralini yüksek tutmaya çalışmak...
deep teşekkür ediyorum düşüncemi belirttim ama şimdi farkettim yazdığını duygularımı dile getirmişsin sende..çok teşekkürler.moralimi yüksek tutucam şu anda çıkmalıyım bu akşam eşimle sinemaya giderek moralimi yüksek tutmaya başlayacağım kaldığım yerden. Yarında aynı yüksek moralle gideceğim herşeye hazırlıklı olarak ama ii düşüneyim ii olsun dimi..sevgiler
selam kızlardün yazdıklarımı okuyanlar bilirler ikili testimin sonucu riskli çıkmıştı ama doktorum izinde olduğundan dolayı net bir cevap alamamıştım bugün doktorumla görüştüm riskli olduğunu çok yüksek olmadığını ama düşükte olmadığını söyledi yarın gel bir görüşelim dedi. aminosentez gerekebilir dedi!!!:uhm: risk olduğunda hemen öle aminosentezmi oluyor ya bilenler vardır mutlaka..önce üçlü test olması gerekmiyormu??cahil gitmek istemiyorum yarın doktora..birde 1 den yüksek olunca risk taşıyor dediler ben yarın oranımada bakim kaç acaba risk oranıCADIARZU birde aminosentez 20.haftada falan oluyormuş galiba ya çok uzun bir süre ozamana kadar beklemenin stresi yeter zaten. lütfen beni bilgilendirirmisiniz arkadaşlar aranızda 2li testi riskli çıkanlar varsa daha sonrasında ne gibi işlemler uygulandı acaba??? dua ediyorum bol bol rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımız aalmayı nasip etsin inş..ne olur dua edin (yarın öğreneceğiz herşeyi bakalım yarın ne sölicek 3lü test olmamımı yoksa başka bişeymi üfff allahım yardım et neolur
iyi akşamlar kızlar.geçmişi okuyamadım,umarım herkes iyidir.bugün doktora gittik.nihayet bebeğimizi gördük.uzun zaman olmuştu,çok özlemiştik.allaha şükür sağlığı da keyfi de yerinde.büyümüş,koccaman olmuş,sığmıyordu kesesine :)ama cinsiyetini öğrenemedik
bende dun doktora aynı seyı sordum yerı çok dar görünüyor sıkışmış gibi ayakları dedım.kaydirigubbakcemile3 ,doktorda ekranı karartıp suyunu gösterdı.içim rahatladı. sonra bide ayagına uzanıp elıyle tutup kaldırınca içim rahatladı. gözümün önunde dogduktan sonrakı halı canlandııı:2: çok güzeldi yaa,
Allah hepımızın bebeklerıne saglık versın .:Saruboceq:
selam kızlardün yazdıklarımı okuyanlar bilirler ikili testimin sonucu riskli çıkmıştı ama doktorum izinde olduğundan dolayı net bir cevap alamamıştım bugün doktorumla görüştüm riskli olduğunu çok yüksek olmadığını ama düşükte olmadığını söyledi yarın gel bir görüşelim dedi. aminosentez gerekebilir dedi!!!:uhm: risk olduğunda hemen öle aminosentezmi oluyor ya bilenler vardır mutlaka..önce üçlü test olması gerekmiyormu??cahil gitmek istemiyorum yarın doktora..birde 1 den yüksek olunca risk taşıyor dediler ben yarın oranımada bakim kaç acaba risk oranıCADIARZU birde aminosentez 20.haftada falan oluyormuş galiba ya çok uzun bir süre ozamana kadar beklemenin stresi yeter zaten. lütfen beni bilgilendirirmisiniz arkadaşlar aranızda 2li testi riskli çıkanlar varsa daha sonrasında ne gibi işlemler uygulandı acaba??? dua ediyorum bol bol rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımız aalmayı nasip etsin inş..ne olur dua edin (yarın öğreneceğiz herşeyi bakalım yarın ne sölicek 3lü test olmamımı yoksa başka bişeymi üfff allahım yardım et neolur
tesekkur ederım canım benım..demen geçen hafta kız haberlerı geldı..ne guzel..kızları çok sevıyorum...bayanssulusmileadilemircim, seni de tebrik ederim; hayırlı olsun oğluşun. demek iki erkek olacak, bir de eş allah sana onlarla başetme gücü versin :roflol::roflol:
geçen hafta üstüste kız haberleri alınca üstünlüğü kaybedeceğimizden korkmuştum ama iki gündür yine erkek haberleri geliyor.
tamam canım denıyorum..canım ben daha yeni değiştirdim. lilypie sayfasından "edit" işlemini yapıp kaydedince buradaki doğrudan değişti.
canım saol bıdenem..canım en son çıkan resmin altında
For websites yazıyo orda Image url ye tıklıcaksın link küçülecek onu kopyalayıp yapıştırınca oluyo
ohh maşallah..hala gostermedımı ..opuyorumnanaktaniyi akşamlar kızlar.geçmişi okuyamadım,umarım herkes iyidir.bugün doktora gittik.nihayet bebeğimizi gördük.uzun zaman olmuştu,çok özlemiştik.allaha şükür sağlığı da keyfi de yerinde.büyümüş,koccaman olmuş,sığmıyordu kesesine :)ama cinsiyetini öğrenemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?