- 27 Nisan 2010
- 593
- 79
- 98
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.841
canım hiç kafana takma allahın izniyle sağlıkla doğacak bebişin senin de dediğin gibi iyi düşün iyi olsun..deep teşekkür ediyorum düşüncemi belirttim ama şimdi farkettim yazdığını duygularımı dile getirmişsin sende..çok teşekkürler.moralimi yüksek tutucam şu anda çıkmalıyım bu akşam eşimle sinemaya giderek moralimi yüksek tutmaya başlayacağım kaldığım yerden. Yarında aynı yüksek moralle gideceğim herşeye hazırlıklı olarak ama ii düşüneyim ii olsun dimi..sevgiler
iyi akşamlar kızlar.geçmişi okuyamadım,umarım herkes iyidir.bugün doktora gittik.nihayet bebeğimizi gördük.uzun zaman olmuştu,çok özlemiştik.allaha şükür sağlığı da keyfi de yerinde.büyümüş,koccaman olmuş,sığmıyordu kesesine :)ama cinsiyetini öğrenemedik
kızlar eşlerinize dinletiomusunuz hç karnınıza dayadığnda duyabiliyor kalp sesini
aaa gerçekten mi duyulabileceğini sanmıyodum ben duymadıda zaten su sesleri geliyo diyo hep kaydirigubbakcemile3
bizde de gluk gluk sesler geliyor canım, su sesi gibi.
bebeğinizin nerde olduğunu hsstmiosanız mideden gelen sesi duyuosunuzdr bnm ki hep sağda ondan duyuluo güm güm:CüvCüv:
ben 16 haftalığım hareketlerini bırak daha nerede olduğunu bile hissetmiyorum sen şanslısın dahah bebişin küçük ama hissediyosun durduğu yeri ne güzel
cinsiyeti belli mi acaba kız geç hissedilir derlerde
Arkadaşlar dün doktora gittim perişan oldum.Kendi doktorumun sırası dolmuş.Sabah erkenden gittim otobüsle gidiyorum ve erken saat sekizde orada olabiliyorum 7 de bitmiş numaralar.Sonra başka bir doktora numara aldım anca 1.30 ta yanına girdim.Sigortam falan olmadığı için ultrason günü bir ay sonraya verdiler.İkili test yaptırabilecek miyim bilmiyorum bile.İlk muaynemde doktor bebeği falan göstermedi ama ultrasona sokup kendi bakmıştı.Şimdi o da yok.Özel hastanede ikili test 150 liraymış.Buyüzden gidemiyorum özel hastahaneyede durumumuz sıkışık.Dün hastanede oradan oraya gönderip duruyorlar.Ağlaya ağlaya helak oldum.O kadar sorulacak sorum vardı ki.Doktorların hiç birşey yaptığı anlattığı yok.Çok canım sıkıldı.Herkes bebeğini görüp kalbini duyuyor.Ben daha ultrasona giremedim.Doğum yapacak olsam takip eden bi doktorum bile yok.Eşimlede son bir aydır kavga edip duruyoruz devamlı.Birde üstüne görümcem gelip kalıyor devamlı.Bir ay oldu geleli evleri 5 dk uzaklıkta gitmiyor.Onun üstüne kaynanamlarda geldi pat diye.Ben muayneye gidiyorum onlar değişiklik olsun diye gelmişler.Ya geçen hafta da pat diye geldiler haber verme diye birrşey yok zaten.Bi de geldi mi kalıyorlar 2 3 gün.Evleride yakın yani.Hayır gelsinlerde ben yokken benim evimde ne işleri var.Dün değil önceki gün geldiler .O gün muayneye gidecektik gidemedik.Kaldılar.Dün evde yokuz biz.Onlar öyle oturdu.Anlayamıyorum insanları.Görümcemde bekar 1 hafta evinde kalır sonra hep bizde.Gerdek gecemde bile bizde kaldı .Hayır zararları yok yardımcı da oluyor ama eşimden uzaklaşıyorum böyle.Başbaşa kalıp vakit geçiremiyorum tek derdim bu.Sorunlar oluyor aramızda bir kopukluk oluyor hep.Görümcemle mi evlendim belli değil evlendiğimden beri hep bizde eşime diyorum anlamıyorda artık sustum bende.Çok dertliyim arkadaşlarım.Kaç gündür giremedim de nete böyle doldum yani. Dün ağlamaktan helak oldum.Pazartesi evlilik yıldönümümüz .Mesaj veriyorum ne zamandır görümceme.Başbaşa birşeyler yaparız herhalde çok heyecanlıyım ilk yıldönümümüz falan diye ama umrunda değil.Gideceğide yok herhalde.Kocamında birşey yaptığı yok.Sevgililer gününde de annesi babası geldi oturduk öyle köm köm.Yıldönümümde öyle geçerse suratına bakmam kocamın.Bıktım artık.Balayım da hep onlarla geçti.Artık illallah ettim.Geçen gene anlatıyorum.Habire aynı şeyleri söyleyip duruyorsun bıktırdın artık dedi.Tartıştım.Artık kendinden o kadar uzaklaştırıyorki beni anlatamam .Çok kötüyüm
Kızlar dün bebeğimin cinsiyeti kesinleşti oğlum olacak :))) herşey yolunda ayrıca bebeğimi artık hissedebiliyorum hepinize sevgiler ....
benimki stetoskopla dinliyor kaydirigubbakcemile3kızlar eşlerinize dinletiomusunuz hç karnınıza dayadığnda duyabiliyor kalp sesini
canım benim çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca kendi yaşadğım sorunlar aklıma geldi :gitme:allah yardımcın olsun hamilelik başlı başına bir sıkıntı zaten birde çevrendekilerin yaptığı insanın dayanacak gücü kalmıyor bazen ama bebişini düşün onun için dayanmaya çalış canım:teselli:Arkadaşlar dün doktora gittim perişan oldum.Kendi doktorumun sırası dolmuş.Sabah erkenden gittim otobüsle gidiyorum ve erken saat sekizde orada olabiliyorum 7 de bitmiş numaralar.Sonra başka bir doktora numara aldım anca 1.30 ta yanına girdim.Sigortam falan olmadığı için ultrason günü bir ay sonraya verdiler.İkili test yaptırabilecek miyim bilmiyorum bile.İlk muaynemde doktor bebeği falan göstermedi ama ultrasona sokup kendi bakmıştı.Şimdi o da yok.Özel hastanede ikili test 150 liraymış.Buyüzden gidemiyorum özel hastahaneyede durumumuz sıkışık.Dün hastanede oradan oraya gönderip duruyorlar.Ağlaya ağlaya helak oldum.O kadar sorulacak sorum vardı ki.Doktorların hiç birşey yaptığı anlattığı yok.Çok canım sıkıldı.Herkes bebeğini görüp kalbini duyuyor.Ben daha ultrasona giremedim.Doğum yapacak olsam takip eden bi doktorum bile yok.Eşimlede son bir aydır kavga edip duruyoruz devamlı.Birde üstüne görümcem gelip kalıyor devamlı.Bir ay oldu geleli evleri 5 dk uzaklıkta gitmiyor.Onun üstüne kaynanamlarda geldi pat diye.Ben muayneye gidiyorum onlar değişiklik olsun diye gelmişler.Ya geçen hafta da pat diye geldiler haber verme diye birrşey yok zaten.Bi de geldi mi kalıyorlar 2 3 gün.Evleride yakın yani.Hayır gelsinlerde ben yokken benim evimde ne işleri var.Dün değil önceki gün geldiler .O gün muayneye gidecektik gidemedik.Kaldılar.Dün evde yokuz biz.Onlar öyle oturdu.Anlayamıyorum insanları.Görümcemde bekar 1 hafta evinde kalır sonra hep bizde.Gerdek gecemde bile bizde kaldı .Hayır zararları yok yardımcı da oluyor ama eşimden uzaklaşıyorum böyle.Başbaşa kalıp vakit geçiremiyorum tek derdim bu.Sorunlar oluyor aramızda bir kopukluk oluyor hep.Görümcemle mi evlendim belli değil evlendiğimden beri hep bizde eşime diyorum anlamıyorda artık sustum bende.Çok dertliyim arkadaşlarım.Kaç gündür giremedim de nete böyle doldum yani. Dün ağlamaktan helak oldum.Pazartesi evlilik yıldönümümüz .Mesaj veriyorum ne zamandır görümceme.Başbaşa birşeyler yaparız herhalde çok heyecanlıyım ilk yıldönümümüz falan diye ama umrunda değil.Gideceğide yok herhalde.Kocamında birşey yaptığı yok.Sevgililer gününde de annesi babası geldi oturduk öyle köm köm.Yıldönümümde öyle geçerse suratına bakmam kocamın.Bıktım artık.Balayım da hep onlarla geçti.Artık illallah ettim.Geçen gene anlatıyorum.Habire aynı şeyleri söyleyip duruyorsun bıktırdın artık dedi.Tartıştım.Artık kendinden o kadar uzaklaştırıyorki beni anlatamam .Çok kötüyüm
gözün aydın canım hayırlı olsun paşa oğluşunkaydirigubbakcemile5Kızlar dün bebeğimin cinsiyeti kesinleşti oğlum olacak :))) herşey yolunda ayrıca bebeğimi artık hissedebiliyorum hepinize sevgiler ....
ne güzel allaha herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?