2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım teşekkür ederim darısı belli olmayanların başına :))

mrb güzel anneler.. Nasılsınız??

Zapzupcum..Şuan yaşadıkların evliliğin ilk zamanları için zaten normalken bir de hamilelik duygusallığıyla daha da baskınlaşmış.. Bence kendini fazla stres yapmamaya çalışmalısın.. Senin psikolojin bebeğinin saglıgı ne de olsa.. Rabbime dua et.. Allah kimseye kaldıramayacagı yük vermez..

arkaşlar gebelik çizelgesini bir türlü yapamıyorum acaba sorunum nerede bilmiyorum çizelgenin uygun olmadığı mesajı geliyor ne yapmalıyım

Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sağolun dinlediğiniz için

ailevi durumlar için kendini hiç strese sokma bebeğini düşün üzülmemeye çalış bebeğini görmen içinde hangi şehirdesin bilmiyorum ama bazı sağlık ocaklarında bile ultrason var bi araştır istersen oraya gidersin bebeğini görüncede bi huzur dolar içine allah yardımcın olsun canım

Kızlar dün bebeğimin cinsiyeti kesinleşti oğlum olacak :))) herşey yolunda ayrıca bebeğimi artık hissedebiliyorum hepinize sevgiler ....
gözün aydın tatlım ne güzel..banada 13 haftalıkken erkek demişti ama hala hissedemedim ben...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sağolun dinlediğiniz için

canım çok stresli günler geçiriyosun bebeğinde bundan etkileniyo allah yardımcın olsun..ya bende özel hastanade yaptırdım 2 li testi ama 30 lira verdim şehirden şehire değişiyo demek ki..

herkes yavaş yavaş hissetmeye başlamış bebişini.ben 16+3 oldum hala tık yok bende.geçen hafta ultrasonda baktığında gayet hareketliydi.ama ben hiç hissetmiyorum.eşim bazen dinliyor hiç ses yok ne yapıyorki diyor

Bebeğinizin hareketlerini ilk hareketlerini ne zaman hissedebilirsiniz?: Gebeliğin erken dönemlerinden itibaren hareket etmeye başlasa da bebeğinizin hareketlerini hissedebilmek için genelde 18. haftaya kadar beklemek zorundasınız. Bu heyecan verici tecrübe ilk gebelikte genelde daha geç yaşanır.İkinci ve daha sonraki gebeliklerinde anneler 14. haftadan itibaren bebek hareketlerini hissedebilirler. Ancak bazı hamilelerde 20. haftaya dek bebek hareketlerinin hissedilmemesi de mümkündür CADIARZUakannehir

aynızyız seninle canım 16+3 üm bendede tık yok
bakalım ne zaman hissederiz bari 20 ci haftaya kalmasak kaydirigubbakcemile3

ahh canım benm yaa gerçekten çok üzüldüm:gitme:
kaynana görümcene de çok kızdım eşine de tabilmaz:
keşke elimizden bişey gelse bebişi görmen içinmafoldumben

ben 16 haftalığım hareketlerini bırak daha nerede olduğunu bile hissetmiyorum sen şanslısın dahah bebişin küçük ama hissediyosun durduğu yeri ne güzel

sekercım..ben hıssedıyorum.ama ıkıncı deneyımım oldugu ıçın sanırım..
bagırsak hareketlerı çok oluyor..ama bebegınkı çok nadır oluyor..
ve su an hareketlerı çok nazık..bellı belırsız..
ama 15 gun sonra hıssedersın seker..kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…