2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar az önce doktordan geldim . ense kalınlığı 1,9mm çıktı sizce nasıl? kan testide bikaç güne çıkar inş.bebeğim maşallah balık gibi yüzüyordu cinsiyet için tahmin bile yapmadı 1 ay sonra ancak dedi..

hadi hayırlı olsun canım inş güzel sonuçlar çıkar benim bildiğim 3mmden yukarsı riskli gözünaydınn...

benim bir arkadaşımda badem yağını denemişti. göbeğindeki kıllar kalınlaşmış.tavsiye etmedi bana.
kakao yağınıda öneriyorlar daha bende başlamadım bilemiyorum kiboshayallersmile

bend ebirşeyler hissediyorum bazen benimde ikinci gebeliğim belki
bundanda kaynaklanıyor olabilirdi
herzaman değil tabi hissedişim.
diğer bebegim erkekti onuda 16 haftada hissediyordum

zapzupcum durumuna üzüldüm Allahım
yardımcınolsun zor bir durum.

bende gelecek hafta sonu doktra gidecegim 3lü test için
inş. cinsiyetinide söyler
insan merak ediyor sağlıklı olması en önemlisi ama
merak ediyorum çevremdekiler kız diyorlar bakalım nediyecek doktur hanım

yaaaaa ben de hissetmek istiyorum bebişkomun hareketleriniii...bazen pıt pıt bişicikler oluyor aslında anlıyorum onun olduğunuu ama gerçek anlamda hissetmek istiyorum.arkadaşlar hamilelik çok güzel bir süreç tamam kabul ediyorum ama insanın kavuşası geliyor sabırsızlanıyorrr...siz de öylemiisiniz?

arkadaşımmm gözünaydınn ense kalınlığın normal ölçülerde... zaten olmasaydı doktorun söylerdii sanırım.

iyi akşamlar hanımlar,

ben çatlak olma ıhtımalı olan bölgelere beyaz vazelın kullanıyorum. şimdilik göbeğim çok şişmediği için bi sıkını yok ama kullanımı kolay ve uzun sure yaglı tutuyor, bı deneyın ıstersenızyerimseniben

çatlak kremine başlamak istiyorum ne alcağıma karar veremedim sizler başladınızmı??
ben sımdılık bebe yagı kullanıyorum...
ılk oglumda nemlendırıcı losyon lullanmıstım..

hayırlısı olsun..
benımde 1 oğlum var..bu hamılelıgım ıçın hep kız geçtı ıçımden
bu hafta ogrendım kı oda erkek miş..
allah hayırlısını versın..belkı senın ıkıncı kızdır..
haberlerını beklıyorum ..

kızlar merhaba
dün doktora gittik,çok şükür düşük riskini atlatmışım.bebeğim çok sağlıklıymış ama yine de dinlenmem gerekliymiş.çok sevindim,ağrılarım da azaldı,çok şükür.opuyorumnanaktan

gecmıs olsun..kanamanmı oldu..
benımde oldu 15.haftada ..ilaç ve ıstırahatla ıyı oldum..çok korkutucu gercekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…