- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.881
arkadaşlar az önce doktordan geldim . ense kalınlığı 1,9mm çıktı sizce nasıl? kan testide bikaç güne çıkar inş.bebeğim maşallah balık gibi yüzüyordu cinsiyet için tahmin bile yapmadı 1 ay sonra ancak dedi..
arkadaşlar az önce doktordan geldim . ense kalınlığı 1,9mm çıktı sizce nasıl? kan testide bikaç güne çıkar inş.bebeğim maşallah balık gibi yüzüyordu cinsiyet için tahmin bile yapmadı 1 ay sonra ancak dedi..
çatlak kremine başlamak istiyorum ne alcağıma karar veremedim sizler başladınızmı??
yağlı bir krem işini görür badem yağı da sürebilirsin önemli olan sürekli nemli tutmak çatlamayı önler
teşekkürler şimdilik bebek yağı sürüyorum ama :kedi:kıllanma yaptı biraz
çatlak kremine başlamak istiyorum ne alcağıma karar veremedim sizler başladınızmı??
ben sımdılık bebe yagı kullanıyorum...çatlak kremine başlamak istiyorum ne alcağıma karar veremedim sizler başladınızmı??
hayırlısı olsun..bend ebirşeyler hissediyorum bazen benimde ikinci gebeliğim belki
bundanda kaynaklanıyor olabilirdi
herzaman değil tabi hissedişim.
diğer bebegim erkekti onuda 16 haftada hissediyordum
zapzupcum durumuna üzüldüm Allahım
yardımcınolsun zor bir durum.
bende gelecek hafta sonu doktra gidecegim 3lü test için
inş. cinsiyetinide söyler
insan merak ediyor sağlıklı olması en önemlisi ama
merak ediyorum çevremdekiler kız diyorlar bakalım nediyecek doktur hanım
kızlar merhaba
dün doktora gittik,çok şükür düşük riskini atlatmışım.bebeğim çok sağlıklıymış ama yine de dinlenmem gerekliymiş.çok sevindim,ağrılarım da azaldı,çok şükür.opuyorumnanaktan
gecmıs olsun..kanamanmı oldu..
benımde oldu 15.haftada ..ilaç ve ıstırahatla ıyı oldum..çok korkutucu gercekten..
sağol canım,kanamam olmadı ama koyu lekelenmelerim vardı birde belirli aralıklarla gelen şiddetli kramplar.neyseki geçti çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?