2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hava yıne çok sıccaakk..
artık bıraz ruzgar essın ısterım..
gerçekten bunaltıcı..
yada denıze mı gırmelı ne..bilmiyorumkismile

merhabalaaara.s
cambaz iyi olmana çok sevindim canım
ben çatlaklar için az önce kakao ve fındık yağı aldım
aktarın tavsiyesiyle.
kakao yağı çook tatlı yaa çikolata gibi kokuyooocokacimcoook:roflol:

gözün aydın canım,geçmiş olsun.

selam kızlar bizde bugun ameliyattatn sonra bebişimizle görüştük cok streslıydım ıyımı dıye neysekı yolundaymıs hersey kocaman olmus tospağam tam 120 gram 4 lü teste yapmak ıstedı dr kan verdık bugun içim cok rahatladı dr massallah cok ıyı dedıgınde

herkese hyırlı pazarlar :)
kızlar hergün yumurta yiyormusunuz?
ben yiyordum ama biyere kadar yaa.. midem bulanmaya başladı yerken yerken.. şimdi bazen haşlama bazende menemen yaparak yada omlet olarak yemeye çalışıyorum. hergün hergünde haşlama yenmiyor ya hele bu sıcaklardakafamçokkarıştı

selam arkadaşlar.....
nerdeyse iki hafta kdar önce topiği ilk bulduumda tanıtmıştım kendimi,ama memlekete gittiğimiz için birdaha takip edememiştim..şimdi tekrar burdayımm...
ne güzel burada aynı haftalarda hamilelik yaşadığımız birçok arkadaşla aynı şeyleri yaşamak......

ben denizliden esra.
ikinci bebeğimi bekliorum bnde:)
16 haftalık hamileim..
daha geçtiğimiz gün cinsiyetini öğrendim,biroğlum vardı,ağustosta 3 yaşına girecek:))
şimdide bir kızım olacak rabbim izin verirse....
allah hepimizin gönlüne göre versin,isteyen herkese nasip etsin inşallah :)))
sevgiler...
tekrar tekrar görüşmek konuşabilmek üzre..hoşçakaln....
sevgiler :)))kaydirigubbakcemile5

ben bıldırcın yumurtası yemeye başladım oğlumla birlikte arkadaşaım,tavsiye ederim.hem küçük,baymıyo..hemde tavuk yumurtasından beş kat fazla vitaminli,besleyici..
tavuk yumurtası bendede bulantı yapıo kahvaltıdan sonra
bıldırcın yumurtasını hergün olmasada gün aşırı tavsiye ederim..
çocuklarınızada yedirin bnce:)

maşallah..kız bebek gelıyor sıze..hayırlı olsun...
çok guzel haber oldu bu bugun...

ben her kahvaltıda yıyorum..zaten yumurtayı severım..
bende cesıt cesıt denıyorum..haslama, omlet, domateslı vs..

mrhb kızlar bizde dün gittik dr a bebek erkekmiş fotosunu da verdi dr amcası kocaman olmuş.ha birde tepe taklak duruyordu gülmekten öldük ne yaptıysak düzelmedi

Maşallah çok hızlı büyüyorlar tabii bu dönemde.İkili test yaptırmışmıydın? 16. haftada üç boyutlu bakıcaz dedi bana da doktorum ama sanırım hepsi farklı bi yol izliyor.Doktorun kim?

merhaba hanimlar,
cambazz canim iyi olmana sevindim,gecmis olsun.Bebeklerinin cinsiyetini ögrenen arkadaslari da tebrik ederim.Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.Ahh ahh bizlerde bi ögrenebilseydik,randevum agustos 13 gecmek bilmiyor zaman...
boshayallersmile

bebis22 ve remziye44 gözünüz aydın sağlıkla alın inşallah darısı başıma bizde perşembe gitcez cinsiyetine baktırmak için inşallah bu sefer naz yapmazda görürüm bebişimin cinsiyetinieyvahedigeldismile
herkese günaydın mutlu bir hafta dilerim hepinizeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…