- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.901
mrb kızlar nasılsınız cambaz gözünaydın ii olmana sevindim
kızlar merhaba
dün doktora gittik,çok şükür düşük riskini atlatmışım.bebeğim çok sağlıklıymış ama yine de dinlenmem gerekliymiş.çok sevindim,ağrılarım da azaldı,çok şükür.opuyorumnanaktan
herkese hyırlı pazarlar :)
kızlar hergün yumurta yiyormusunuz?
ben yiyordum ama biyere kadar yaa.. midem bulanmaya başladı yerken yerken.. şimdi bazen haşlama bazende menemen yaparak yada omlet olarak yemeye çalışıyorum. hergün hergünde haşlama yenmiyor ya hele bu sıcaklardakafamçokkarıştı
maşallah..kız bebek gelıyor sıze..hayırlı olsun...selam arkadaşlar.....
nerdeyse iki hafta kdar önce topiği ilk bulduumda tanıtmıştım kendimi,ama memlekete gittiğimiz için birdaha takip edememiştim..şimdi tekrar burdayımm...
ne güzel burada aynı haftalarda hamilelik yaşadığımız birçok arkadaşla aynı şeyleri yaşamak......
ben denizliden esra.
ikinci bebeğimi bekliorum bnde:)
16 haftalık hamileim..
daha geçtiğimiz gün cinsiyetini öğrendim,biroğlum vardı,ağustosta 3 yaşına girecek:))
şimdide bir kızım olacak rabbim izin verirse....
allah hepimizin gönlüne göre versin,isteyen herkese nasip etsin inşallah :)))
sevgiler...
tekrar tekrar görüşmek konuşabilmek üzre..hoşçakaln....
sevgiler :)))kaydirigubbakcemile5
ben her kahvaltıda yıyorum..zaten yumurtayı severım..herkese hyırlı pazarlar :)
kızlar hergün yumurta yiyormusunuz?
ben yiyordum ama biyere kadar yaa.. midem bulanmaya başladı yerken yerken.. şimdi bazen haşlama bazende menemen yaparak yada omlet olarak yemeye çalışıyorum. hergün hergünde haşlama yenmiyor ya hele bu sıcaklardakafamçokkarıştı
selam kızlar bizde bugun ameliyattatn sonra bebişimizle görüştük cok streslıydım ıyımı dıye neysekı yolundaymıs hersey kocaman olmus tospağam tam 120 gram 4 lü teste yapmak ıstedı dr kan verdık bugun içim cok rahatladı dr massallah cok ıyı dedıgınde
mrhb kızlar bizde dün gittik dr a bebek erkekmiş fotosunu da verdi dr amcası kocaman olmuş.ha birde tepe taklak duruyordu gülmekten öldük ne yaptıysak düzelmedi
erkek bebeklere bir yenisi daha eklendi ne güzel gamyoncuiremsu
gözünüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?